Jump to content

UFC: Recap от пресконференцията на Dana White


Recommended Posts

Fedor не е подписал с UFC. Според Dana Zuffa са му предложили най-добрия възможен договор, но докато условието за "co-promotion" между M-1 и UFC е на лице няма да видим Emelianenko в UFC. Въпреки това Dana не се отказал от преговорите и е готов да подпише с Fedor на момента стига M-1 да оттеглят въпросното си искане.

Vitor Belfort е подписал с UFC и ще се изправи срещу Rich Franklin в Main Event-a на UFC 103 (19 септември, Далас, Тексас). Мачът ще бъде в LightHeavyweight дивизията.

Dan Henderson, който трябваше да се изправи срещу Franklin, ще получи title shot срещу Anderson Silva. Кога ще стане зависи най-вече от мача на Silva следващата седмица, но ако не получи сериозна контузия двамата с Henderson ще се бият скоро.

Към новите попълнения се присъединява и Tito Ortiz въпреки множеството конфликти, които имаше с Dana White през годините. Все още първия му опонент не е финализиран, но се очаква това да бъде Mark Coleman. Според White, Tito ще завърши кариерата си в UFC.

Щом се отнася до останалите договори от Affliction, Zuffa притежават около 20 от тях, но работят върху още поне 8. За сега нямат планове да върнат Tim Sylvia и Andrei Arlovski обратно.

UFC са подписали тригодишен договор с ESPN и феновете в Англия и Ирландия ще продължават да гледат PPV-тата безплатно. Компанията иска и TV сделки в Япония и Русия.

Zuffa все още чакат добра оферта от network телевизия, но очакват това да стане съвсем скоро. Когато това стане White уверява, че това ще е най-голямото нещо за UFC и MMA

  • Upvote 3
Link to comment

Fedor не е подписал с UFC. Според Dana Zuffa са му предложили най-добрия възможен договор, но докато условието за "co-promotion" между M-1 и UFC е на лице няма да видим Emelianenko в UFC. Въпреки това Dana не се отказал от преговорите и е готов да подпише с Fedor на момента стига M-1 да оттеглят въпросното си искане.

Аз ко ви рекох :D . Не че беше гениално прозрение де. Просто колкото и пари да донесе мачът на Федор в клетката никога няма да са толкова, че да си струва за ко-промотиране. А и Федор получи последните години толкова много пари покрай тия ППВ та ... та хонорарът му беше седем цифрен !!! За сравнение - от последния мач с Ленар Мир получи 45 бона ;) След уважението, което получи в цял свят и статутът му в Русия до края на живота си да не стъпва на ринг - едва ли ще може да си изхарчи парите. Поне така си мисля де. То му стига да прави семинари само и да пише някоя и друга книга и пак ще го заливат с пари.

Впрочем аз мисля, че Леснар далеч не е най-доброто, което може да предложи UFC в тежка категория. Много ми е интересно да го видя срещу Веласкез/Carwin (ако не бъркам как се пише) какво ще прави. Или срещу КроКоп - да го видя до къде ще го докара, хърватинът няма да го остави да се измъкне от тупаниците когато са прави както Мир. И Минотавъра, дето "изглеждал зле", като е във форма, а не като мача с Мир, дали няма да го развърти на земята ?

Котур и Мир объркаха тактиката срещу очевидно много по-силен съперник от тях и това им изяде главата.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...