G Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) Поредица от кратки fiction историйки, в които ще вземат участие потребители от форума като "главни герои". Който желае да чете и да оставя по някое мнение Дано този път музата ме задържи малко повече.. TEAMS Mainstream Justice Inc. Best Stories (Mob, The Cold Hell, Heavy Sins, The Departed 2, The Joker) Main Stars The_Olimpic_Hero (Won 2 Oscars) Birov (Won 1 Oscar) G ViChiX (Won 1 Oscar) UNDERTAKER* Shawn_Michaels Diamond_Dog Yo The Real DAMN PafO Socki The Pain Dream League Inc. Best Stories (The Hunt, The Tunnel, Snatch 2, The Hunt 2, CS) Main Stars Radox neshev (Won 2 Oscars) HEIDENREICH Loop djihad Kaz Remus rawhide Ledg Kalata Bizkit cskar4eto Rejection Inc. Best Stories (Night Shift, Dark Side, Omega 13, Omega 14) Main Stars radoslav (Won 2 Oscars) torex (Won 1 Oscar) UltraMadd Jericho dexim Borko_10 parcaleste wohov wcw_nostalgia `Hamma (Won 1 Oscar) Y_2_J ShwN STORY 1 "The Cold Hell" Cast The_Olimpic_Hero - John radoslav1948 - Sammy HEIDENREICH - Reji Birov - Frank (the corps) and Radox as The Devil John (The_Olimpic_Hero) "..Ако някой се чуди това е вътрешният ми глас.. всеки детектив трябва да има подобен.. май така беше стереотипа.. Та продължаваме напред.. Казвам се Джон и работя като детектив в местната полиция. Тук обикновено не се случват "онези" неща.. които излъчват по телевизията, маниаци обичащи да раздават правосъдие както всемогъщия само за да влязат в историята или да ги дават по телевизията.. да станат известни!?.. Шибаната истина е, че гнилото ни общество вече не съществува, всичко се базира на инстинкти.. които граничат с първобитните реакции и маниери на дългокос неандерталец замахващ с хладното си оръжие към нечии череп.. .. Хмм.. стоя пред вратата вече 3 мин и бълвам безсмислени глупости на ум.. май е време да вляза! Обикновено не бих почукал при такъв случай.. но болките в рамото от баскетболния мач на брат ми ме преследват вече цяла седмица.. поне все още се изправям сам от леглото което е добър знак." ..Knock-Knock.. Sammy (radoslav1948) (Отваряйки вратата) "Най сетне!.. Вие сте полицая предполагам.." John (The_Olimpic_Hero) "Предполагаш добре хлапе.. сега ме пусни да вляза.. къде е трупа?" Sammy "В.. спалнята.. ще ни се размине нали!?.. беше нещастен случай.. наистина човече!" John "Успокой се.. Обясниха ми ситуацията.. ще изглежда като нещастен случай!" Sammy "Ама.. то беше!" John "Млъкни и върви при приятеля си на дивана.." John ".. Дам.. както по филмите така и в действителност няма честни ченгета.. честно казано не ми пука особено вече.. или си проблема или си част от него.. аз съм само част от него, защото ми плащат добре и не преча на никого.. освен на съвестта си, която лека полека изчезва с всеки подобен мизерник, който трябва да измъкна от затвора.. Нещастен случай.. хмм.. поне все още си вярват.." 10 MIN LATER... John (The_Olimpic_Hero) "Добре.. как се казва мъртвия ви приятел.." Sammy (radoslav1948) "Frank.." John "Кой от двама ви го уби.." Sammy "Беше така когато вля.." John "Хлапе... просто ми кажи.." Reji (HEIDENREICH) "Аз го застрелях.. право в шибаната глава.. сега ще спрем ли да си играем.. как да се измъкнем от тази шибана ситуация.. нали затова ти плащат шефе?.. Ако е така си върши работата!" .. Reji's Story Reji (HEIDENREICH) ".. Явно не само шибаните куки имат вътрешен глас.. Продавам дрога копелета и ми е през х.. Чудите се за какво е цялата история ли.. няма смисъл ще ви кажа и хич няма да ви бавя.. Реджи обича точните клиенти.. а копелето, чиито мозък е разпръснат из цялата спалня, се казва Франки.. е той не е от точните клиенти затова сложих край на лъжливия му задник.. жалко, че съм толкова импулсивен, но такива щуротии се случват.. Сами е от точните ми клиенти, затова малко ми е кофти, че застрелях някого и то у тях.. сега седя на тъпия диван и се опитвам да не застрелям и този копелдак със значка пред мен.. Продавам щуротии от 10 години вече и не ме е.., май поне трябва да спра да псувам.." .. John "Да.. аз съм този тип, който ще ви измъкне от ситуацията, но за да стане това.. Реджи!?.. трябва поне да представя някаква невероятна версия, на която ще се върже съдията и следователно няма да лежиш до края на живота си в затвора.. ясен ли съм.. шефе?" Reji "..пфф.. ок ок.. застрелях копелето защото ми дължеше пари.. кфо` да направя!?" John "Обичаш ли пу*ки.. Реджи?" Reji "КАКВО!?.. Какви ги плещиш бе.." John "Съвсем обикновен въпрос... Обичаш ли.. пу*ки или си пе*ал?" Reji "Обожавам ги човече.. и 100% съм праснал повече от жалкия ти задник.. тъпо ченге.." John "Питам те.. защото съм виждал такива като теб.. Навън самочувствието ти удря тавана, а вътре е съвсем друга история ако ми следиш мисълта, не искаш да стане така и с теб нали?" Reji "Сами.. кви ги дрънка тоя бе.. писна ми вече от тези простотии!! Най-добре да ти пусна няколко куршума отворко!.." 5 MIN LATER John (The_Olimpic_Hero) "Та вече има 3 трупа в апартамента.. ще кажа просто, че съм закъснял.. а и на кой ще му направи впечатление.. дори ще си помислят че са се изпозастреляли един друг.. заради снежните купчини на масата.. не знам дали може да се нарече добро дело.. едва ли това ще ме направи по-добър човек.. но каква е разликата!?.. ще ви оставям за сега защото остатъка от джунглата ме зове.. а малкото останала съвест чака да си замине по-бързо и по-безболезнено." .. Frank (Birov) "Мамка му къде съм..." The Devil (Radox) "Здравей мъжки.. май за първи път си тук? Аз ще съм ти гид през тази гореща лятна вечер!" Frank "Защо подяволите съм в ада? Не бях толкова лош.." The Devil "Толкова е достатъчно за тук друже.. какво си мислеше, че ще смъркаш цял живот от онзи прашец и накрая ще се пенсионираш в някой готин старчески дом където яки мадами ще ти сменят памперсите.. не приятел ще трябва да те разочаровам.." Frank "Но мен ме убиха... мамка му.. защо е толкова студено тук, нали уж трябваше да бъде горещо и прочие.." The Devil "Извинявай от климатика е.. ПОРАСНИ друже! До сега прави каквото искаше и виж до къде стигна.. да речем, че аз ще ти помогна да влезеш в правия път хаха.." Frank "А уж викаха, че със смъртта свършвали проблемите.." The Devil "Е май ще се разочароваш още повече, че второто ниво е дори по-трудно... добре дошъл!" END.. Edited January 26, 2010 by G wcw_nostalgia, outkast, rOSENp and 4 others 7 Quote Link to comment
cskar4eto Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Супер си!Много е яко!Продължавай в съшия дух :) Quote Link to comment
Radox Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Thumbs up! Чакаме следващият брой. :D outkast 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Ебаси, продължавах да мачкаш с дневниците ти, разказите ти, историите ти. Конкретно до този твой проект, той май че е малко по-различно от всичко, което си правел досега, макар че разбира се има някои допирни точки. Историята много ми допадна и имаше някои супер интересни и изненадващи моменти като частта когато се разбра, че моят герой всъщност е решил да остави три трупа в апартамента и разбира се финалът в ада. Много интересно четиво, ще го следя с интерес. Освен това съм сигурен, че един ден можеш да напишеш сценарии за някакво криминале. :) Quote Link to comment
torex Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Евала! Ще се чете. Quote It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
Y_2_J Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Много е интересно. Има някаква интрига и комични елементи. Определено ще го следя, а ако ти потрябва някой нов персонаж, ме пиши... Quote Link to comment
Soulstrels Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 БРАВО! Много интересно ми стана. Ще го чета!!! Quote [center][b]MR. 3:16......BANG!!![/b] [img]http://i245.photobucket.com/albums/gg69/Rav3nTM/SteveAustin3-16v1-1.jpg[/img][/center] Link to comment
The1948One Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Много е яко. Но за Бога, много бързо ритнах камбаната , Няма лошо де ама сега официално май съм аут от първия епизод Иначе образа на детектива е нещо средно между Роршах и Алонзо Морнинг доколкото виждам, предполагам, че ще е фактор и в бъдешите истории, това че героя на Биров се появи в Ада, ми дава надежди, че и моят герои може да се покаже в серия, две още. Много добра история за начало Quote Link to comment
G Posted July 9, 2009 Author Share Posted July 9, 2009 (edited) STORY 2 "Нощна Смяна" Cast THE NIGHT SHIFTERS torex - Pac neshev - Sven THE HENCHMEN UltraMadd - N1 Loop - N2 Borko_10 - N3 with g0sHky as Billy 11:28 . . . 11:29 . . . 11:30!!! Pac (torex) "Ааааахх.." Sven (neshev) ".. тъкмо започва смяната, а ти вече се прозяваш.." Pac (torex) "Цял ден майка ти не ме остави на мира.. нормално да съм изморен ако се замислиш.." Sven (neshev) "Паки.. ако не беше пред пенсия щях да те цапардосам.." Pac (torex) "Така ли ще говориш на баща си.. хайде дай ми прегръдка.. утре може и да те заведа на бейзбол ако слушаш!" Sven (neshev) "Добре, че винаги дрънкаш глупости.. ако ми беше баща досега да съм напуснал щата!" Pac (torex) "..Върви да провериш дали идват вече.." Sven (neshev) "Колко пъти!?.. писна ми да ме разкарваш за глупости.. Между другото кой ще е на смяна от "бронята"?" Pac (torex) "Май Били се казваше.. келеш като тебе.. хаха.." ... На 2 пресечки от сградата . . . Черен Бус със затъмнени стъкла . . . 15 минути до пратката N1 (UltraMadd) "Номер 2.. Номер 3.. никакви имена.. след удара вземате този бус и го унищожавате след магистралата, аз ще изчезна с друг превоз.. парите ще получите по обичайните сметки! Ясно?" N2 (Loop) "Как можем да ти вярваме.." N1 (UltraMadd) "Не можете.. все пак правим обир на брониран камион.. това едва ли говори въобще добре за мен.. както и за вас, но вие се наехте с работата затова ще я вършите до край.." N3 (Borko_10) "ЗА КОЙ Се мисл..!!" N2 (Loop) "Синко недей!!.. Ок тежкар, дано после поне си получим парите!" N1 (UltraMadd) "За всеки по дял.. не съм алчен!.. между другото още един човек ще участва в удара!" N3 (Borko_10) ".. е поне ни каза.. нищо, че е десет минути преди удара.. боже!" .. Улица Goldsmith . . . Брониран Камион 8x8 марка Mercedes-Benz . . . 5 минути до пратката Sven (neshev) (РАДИОВРЪЗКА) "...Водач 2.. тук нощна смяна, чуваме ли се.. край?" Billy (g0sHky) (РАДИОВРЪЗКА) "..Тук Водач 2.. Нощна смяна чуваме се.. доставката пристига след 3 минути.. моля бъдете готови..край?" Sven (neshev) (РАДИОВРЪЗКА) "Прието.. Водач 2.. край!" .. THE DROP Sven (neshev) "Виж луната старче.. и колко е тихо тази вечер.. винаги съм обичал да се взирам в нея.. явно заради цялото това могъщество което притежява.." Pac (torex) "Ти наистина си си изгубил ума хлапе.. ето го камиона.. оръжието ти заредено ли е?" Sven (neshev) "И да не е какво от това.. много се притесняваш за глупости.. това е 24-тата ни пратка тази година и нищо.." Pac (torex) "Както и да е провери го.. знаеш процедурата.. след като пристигне, снасяме всичко в бомбеното убежище.. сейфа не работи!" Sven (neshev) "Да бе ясно.. вече ме инструктираха.." .. 11:45 . . . 11:46 . . . 11:47!!! Sven (neshev) "Никога не бях виждал убит човек.. кръвта от главата на Billy се стичаше по лицето ми.. Господи!! Бях в шок.. Помня, че Pac стоеше до вратата и викаше нещо.. последния му ден а виж го как се е развалнувал.. какво ли се опитваше да ми каже.. странно как не чувах нищо! Хах... чак сега се осъзнавам.. аз съм легнал на земята.. какво ли правя легнал? Не би трябвало да си почивам по време на работа.. чувствам се странно.. А ето го и Pac.. тича към мен.. Хей Пак.. как си човече.. спри да ме влачиш.. чакай малко успокой се.. просто съм припаднал май.. май слуха ми започва да се връща.." .. Pac (torex) "СТОЙ ДОЛУ СВЕН.. ранен си човече... мамка му нападнаха камиона!!! Трябва да се обадя на подкрепление!.. Мамка му човече кървиш много!! РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО ТИ ГОВОРЯ.. ранен си!!" Sven (neshev) ".. Кой аз ли.. ама... О мамка му Pac.. стомаха започна да ме боли много.. какво става... изправи ме.. мамка му!" Pac (torex) "Стой тука.. в шок си!!!! Били е мъртъв.. застреляха и теб покрай него.. не мърдай Свен!.. Аз ще се погрижа за теб хлапе!" .. THE NEXT DAY . . . ВЕСТНИК "SUN" . . . СТАТИЯ - При провалил се въоръжен грабеж на място загинаха 5 човека (Полицейските служители Billy Wallnut & Sven Armstrong, както и 3-ма от въоръжените нападатели Barny Jar, сина му Peter Jar и предполагаемия лидер Франк Пери считан за един от най-опасните престъпници в San Francisco). Изчезнала е пратката с предполагаемите 2 милиона долара от бронираният камион заедно с 3-тия полицейски служител Jimmy "Pac" Pacston, който от вчера е в неизвестност. Поредната проява на... End.. Edited July 9, 2009 by G The Olimpic Hero, The1948One, outkast and 2 others 5 Quote Link to comment
cskar4eto Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Продължаваш да къртиш.Пак ти казвам,супер си. ПС:Пише се "нощна",а не "нощтна" :) Quote Link to comment
mzsphere1 Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Браво бе, много добре е. Определено ще се чете. Много интересно става. Евала. Quote [i]1x WIW Tag Team Champion[/i] [IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG] Link to comment
torex Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Дали не съм отпрашил с 2то милиона . Браво историята рулира! Quote It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Още една много увлекателна история с много забавни и интересни диалози, доста кръв и неочаквани обрати. Типично за този жанр, който ми е много любим. Поредицата засега просто изкъртва. :) Quote Link to comment
Xzibit Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Хмм, нещо като добрия стар - untouchables.. супер, само дано не го зарежеш. Доста добре изглежда за сега :) Quote 3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion Link to comment
Y_2_J Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 И втората част беше супер , а като качество се равнява на първата , въпреки че тук историята е по-различна. При последните думи на Пак ми се стори , че има грешка и не са го застреляли , а са го простреляли , но накрая стана ясно , че и той е АУТ. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 По-скоро има елементи от филмите на Тарантино. Примерно Reservoir Dogs и героите, които се наричаха по цветове. Quote Link to comment
Soulstrels Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Много добре! Хареса ми какво се случи! Quote [center][b]MR. 3:16......BANG!!![/b] [img]http://i245.photobucket.com/albums/gg69/Rav3nTM/SteveAustin3-16v1-1.jpg[/img][/center] Link to comment
The1948One Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Много добро този път, имаше невероятен twist накрая, серия 2 - Job well done Quote Link to comment
G Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 (edited) STORY 3 "The Tunnel" Cast Kaz - Pvt. Милър Remus - Pvt. Бен Y_2_J - Pvt. Рейес wohov - Капитанът mzsphere1 - Pvt. Джаксън with rawhide as Capt. Рой Джоунс and cskar4eto as General Harrison 1972... Южен Виетнам Дневник "Вече не знам кой ден е, но все пак ми остават сили да пиша. Мина месец от атаката, при която се отцепихме от главният взвод.. Само преди седмица бяхме 7 човека на брой с Ramirez & Frankie, но те си отидоха докато обикаляхме из тунелите... сякаш като "подарък" врагове ни бяха оставили капани преди да напуснат тези злокобни и безкрайни места. Намерихме помещение където уж щахме да отседнем за малко.. но истината е, че не знаем къде се намираме нито имаме каквато и да е връзка с базата, дали съдбата ни не приличаше на тази на един обикновен плъх.. просто едно безкрайно и безсмислено лутане из каналите до самата му гибел? Намерихме някакви консерви, които може би са принадлежали на обитателите преди нас.. предполагам на вражески сили чиято мисия е наподобявала нашата.. Притеснявам се за другарите си.. някои от тях започват да губят разсъдъка си в тази дупка.. не ги виня, не сме виждали слънцето от седмици. Всеки се оповава на господ вътрешно и все пак го проклина на глас, в моменти на безпомощност!" .. "Поредният ден, в който тишината господства наоколо! Днес капитанът реши, че ще прати двама от скромния ни екип на разузнаване напред в катакомбите. Определено не исках аз да поема подобна отговорна задача, може би защото ме бе страх, може би защото си представях, че ще се разделя с живота си по съвсем друг начин. В родната ми къща едва ли някой би ме обвинил заради подобни мисли, но тук бе различно! Има разногласия спрямо това кой ще отиде.. но вътрешно усещам, че ще изберат мен и Бен.. просто защото бяхме "новобранци" и до някъде нямаше да протестираме за подобно решението.. притеснявам се за Джаксън ! От няколко дни не е обелвал и думичка.." .. "Не съм писал от няколко дни, понеже както и очаквах бях изпратен на мисия! Знаех си, че ще изберат мен и Бен! Капитанът дойде и просто най-нагло ми каза "Хей хлапе... Милър нали!?".. висим в тази тъмна безлюдна дупка почти от месец, а той дори не знае името ми? "Трябва ми сигурен човек като теб!" - ми каза той. "Няма кой да се справи по-добре от теб с тази задача!".. Всички са страхливци, някой път просто ми идва... няма значение! Важен бе фактът, че успях да се справя успешно с поставената ми задача и намерих изход, който водеше право към повърхността. Останалите се държаха добре с мен в продължение на няколко часа след като се върнах, поздравяваха ме за смелостта ми или по-скоро вътрешно си казваха "Добре, че не бях аз!". .. "Не ми се пише особено, но това може би бе единственият начин да излея емоциите си, без да нараня някого! Тъжен съм.. Днес Джаксън посегна на животът си, точно преди да излезем от този кошмар!? Защо?.. Задавах си този въпрос в продължение на часове, а единственият образ който изникваше в съзнанието ми бе този на семейството ми! Различни хубави спомени извираха сякаш от нищото и ме накараха да пролея първата си сълза през този пагубен период от живота ми. .. "Пропуснах да ви пиша дълго време... Навън сме вече от няколко дни и настроението най-сетне е по-ведро.. По пътят открихме някакви запаси с пиячка и ги взехме с нас.. Рейес & Бен правят нещо за хапване, но все още няма и следа от наши, също така нямаше присъствие и на вражески сили.. това леко ни притесняваше! Погребахме Джаксън на няколко мили от тук, още съм ядосан заради факта, че не можахме да го спасим, имам в предвид при такава ситуация на кого можеше да разчита всеки от нас?" .. "Усещам как напрежението бавно но опасно ескалира!.. Днес скандалът между капитана & Бен почти не прерасна във физическа конфронтация.. Може би колкото по на вътре отиваме в тази джунгла, толкова и по-лесно си заминават нормалните човешки взаимоотношения. Дали някой най-накрая нямаше да се пречупи и да сложи край на този психологически експеримент.. започва да вали по-добре да се скрия.." .. ".. Невероятно.. днес се случи най-сетне чудо! Открихме карта с координати на районът и радиостанция.. боже дано скоро ни намерят и този ужас да приключи веднъж за винаги! Капитанът & Рейес се опитват да разберат къде се намираме точно и е може би въпрос на време! НАЙ-НАКРАЯ ще се прибера, чувството е страхотно! Явно все пак е имало светлина в тунелът! Майко, татко най-накрая ще се видим, след подобна мисия едва ли ще ме държат тук! Редник Джеймс Милър ви пише последните си редове.. Знам, че ще се гордеете с мен когато целият този ужас приключи.." .. Capt. Roy Jones "..И до тук са страниците сър.. останалите явно са изгорели!" General Harrison "И къде точно каза, че сте го намерили заедно с войниците ни?" Capt. Roy Jones "На няколко киломентра от лагерът, близо до тунела, който обезопасихме преди седмица." General Harrison "Трябва да помисля... хмм.. Може би просто няма друг изход! Искам да изгорите труповете и този дневник!" Capt Roy Jones "Но Сър!?.." General Harrison (cskar4eto) "Чу ме... Моралът на момчетата е под всякаква критика и подобен разказ не може да излезе на яве точно сега! Какво да обявим, че целият 5-ти взвод е разкъсан на парчета из джунглата ли? Колкото и нечовешко да звучи, това е война Джоунс.. затова действай!" Край.. Edited March 29, 2010 by G The1948One, dbrm and outkast 3 Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 3 много добри истории. Като гледам предните коментари обаче май някой хора са очаквали сериал или нещо подобно, а то още в първия пост си написал, че ще са кратки (т.е. отделни) историйки. Това им е хубавото. Пишеш когато ти е кеф и нито на нас, нито на теб ти дреме ако ги спреш, защото просто няма да оставиш някоя голяма история незавършена. Един съвет - не поствай всеки ден, тъй като едва ли ще пишеш всеки ден. Като напишеш някое си го пази и го пусни след 2-3 дни. Така темата ще поживее повече време, а и ще си дадеш повече време и на себе си за написването на нови. Дерзай! PS: Най-доброто е как свършват. Краищата на историите винаги обръщат всичко на 180 градуса и ги правят с една идея по-добри. Само намери начин да разпределяш ролите по-добре, а не просто да слагаш имена на потребители до името на всеки герой. Не че е възможно, но ако въобще ще има имена на потребители да има нещо от тях. Quote Link to comment
Y_2_J Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Поредната страхотна история... Първо започва с дневник на един от героите , който обяснява , а в края съвсем неочаквано за мен , се оказва , че дневникът е бил намерен. Създадох си някакво впечетление , че дневникът беше четен отзад напред , защото в началото са в тунела ,а към после са в джунглата ,а дневникът е намерен до тунела. PS: Искам да попитам дали ще продължиш някои от историите или всички ще са с по един епизод. Quote Link to comment
G Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 Само намери начин да разпределяш ролите по-добре, а не просто да слагаш имена на потребители до името на всеки герой. Не че е възможно, но ако въобще ще има имена на потребители да има нещо от тях. Знам, че е малко грозно така.. но не ми идват идеи, а така всеки потребител по-лесно си следи персонажа.. ако измислиш нещо казвай PS: Искам да попитам дали ще продължиш някои от историите или всички ще са с по един епизод. Не съм се замислял, може и да продължа някоя ако измисля за нея подходящо продължение. The1948One and outkast 2 Quote Link to comment
YoTheReal Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Дам... това наистина е по-добре. Бързи истории, всеки ги чете на един дъх и всеки може да си избере какво да чете, вместо да чете всичко. :) outkast 1 Quote Link to comment
cskar4eto Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Браво.Поредната добра история.Дано да продължаваш да пишеш още дълго време :) Quote Link to comment
mzsphere1 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 (edited) Уааа обесен.. xD. Доста добър епизод дневника в началото ме кефеше много. Продължавай все тaка. Edited July 11, 2009 by mzsphere1 Quote [i]1x WIW Tag Team Champion[/i] [IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG] Link to comment
Recommended Posts