Jump to content

Dani`s WWE Diary

Recommended Posts

rawzone2if.jpg

1 Дани vs Rosey Дани използва своята скорост за да се справи с противника си и успява да прокове за туш 1..2.. не Rosey се вдига хвърляки Дани до въжетата.Тогава Rosey засилва Дани в ъгъла и му прави Corner Splash и опитва Super Hero Slam но Дани го контраатакува и му прилага Facebuster и се качва на въжетата.Тогава Rosey се изправя и изненадва Дани като бута от въжетата и Revolving Leg Drop приковава му рамената и опитва туш 1..2.. без успех.Rosey вдига Дани и се опитва да направи Super Hero Slam и без да очаква Дани го обръща в Roll-Up и успява да вземе победата.

2 Главният мениджър излиза и започва да говори:

Дани:Миналата седмица Мат Харди ме унизи.Аз обещах че той ще си изпати от това.Тази вечер трябва да има мач за определянето на главните претенденти за титлите по двойки.Братята Харди няма да участват.За да бе останат без мач следващият мач ще е Hardy Boyz vs Aj Styles&Randy Orton

3 Hardy Boyz vs Aj Styles&Randy Orton Ще бъде интерестно дали Aj Styles и Ранди ще могат да играят като отбор.Мача започва с борба между Ранди и Джеф.Двамата правят много добри движения но Ранди взима превез и успява да причини доста щети на Джеф.Тогава влиза Ей Джей и прави Starmaker.Въпреки всичко Джеф се сменя и Мат се развихря поваляки Стайълс със Side Effect и тогава той се качва на най-горното въже опитвайки безуспешно Top-Rope Leg Drop тогава Ей Джей издебва Мат и му прави Phenomenon като опитва опит за туш 1..2.. не Мат се вдига. Styles се сменя с Ортон който веднага се опитва да направи РКО но е избутан към въжетата и е посрешнат от Мат с Dropkick.Джеф влиза и прави Sitout jawbreaker след което се качва на въжетата и прави успешно Swanton Bomb.1..2.. не Ей Джей изритва Джеф.На ринга влиза Мат и настава истинско меле.Тогава Ранди изхвърля извън ринга Мат и прави РКО на Джеф.Aj Styles успешно прилага Styles Clash и тушира 1..2..3 победа за Aj Styles&Randy Orton.

4 La Rezistance vs E&C (Н1 Contender Tag Team Titles) : Maча е доминиран изцяло Острието и Крисчан.Първоначално Острието доминира и прави Downward Spiral последaно от един Spear и опит за туш но Силван го разваля.Тогава Острието се сменя с Крисчан и той прави Sitout inverted suplex slam като се опитва да тушира Конуей но не успява.Тогава Роб се сменя с Силван който също е натупан от Крисчан.Силван е засилен в ъгъла и е притиснат.Крисчан успявая да направи CCT(Не съм го сбъркал така се казва)и се сменя с брат си.Острието прави Spear и се сменя с Крисчан който прави Un-Prettier и печели мача.

5 Дани излиза и обявява че на Judgement Day E&C vs Dani and Kane(Tag Team Titles)

6 Batista излиза и казва че иска да предизвика Шон Майкълс още тази вечер на мач без дисквалификаций.Чува се отнова музиката на Дани и той казва че такъв мач ще се състой,но не днес а на Judgement Day.

7 Rhyno vs Shelton Bendjamin vs Chris Jerico(N1 Contender Intercontinenetal title):Това е много важен мач за Бенджамин защото той иска да си отмъсти за загубата миналато шоу.Но за негово нещастие в мача доминира Джерико а Райно е изхвърлен от ринга с един Powerbomb от Джерико.Тогава Джерико успява да осъщастви Running Knee и да свали негара на земята.Точно когато Джерико се готви за Lionsault Райно го дърпа за кръка изкарва го от ринга и му прави Death Valley driver.Тогава Шелтон се засилва и скача със Springboard Crossbody но Райно се навежда и Бенджамин пада върху коментаторската маса и целия е във кръв.Райно вижда възможност за победа и прави Rhino Driver на Бенджамин.Връща го на ринга,заплита го във въжетата и му прави Gore.Опит за туш 1..2.. Джерико се намесва.Тогава Райно прави Spinebuster на Джерико върху Бенджамин и прави двоен туш 1..2..3.Райно спечели този мач и право да се бие за Интерконтиненталната титла срещу Крис Беноа.

8 Chris Benoit vs Batista :Този мач ще бъде много интересен защото ще се бият двама много добри кечисти.Батиста взима предимство благодарние на размерите си.Той веднага набутва Беноа във ъгъла,засилва се и му цепи един Knock-out clothesline.Тогава изведнъж се чува ''Sexy Boy'' и Шон Майкълс минава бавно покрай ринга и сяда до коментаторите.Беноа се възползва от това че Батиста се разсея и го хваща със School Boy но Батиста е твърде голям за този туш."Животното" се обръща и поваля Интерконтиненталният шампион със Сlothesline след лоето опитва туш но без успешно.Батиса подава своя със палците и готво Беноа за Batista Bomb,но когато главата на Крис Беноа е между краката на Батиста той го контраатакува и заключва Sharpshooter.Батиста със сетни усилия се хваща за въжетата.Беноа изправя "Животното" и му прави 5 German suplexes след което се качва на най-горното въже и се опитва да осъществи своя удар със глава но вместо главата на Батиста той уцелва пода.Тогава Шон Майкълс вижда че Беноа ще загуби с тръгва към ринга с цел да залъже Батиста.Батиста се засилва и скача през въжетата със Spear поваляки Световният Шампион.След това се връща на ринга опитва отново да направи Batista Bomb,но Беноа отново заключва Sharpshooter. и този път Батиста се предава.

9 Скалата:Аз съм изморен от този спорт и мисля да напусна.Искам да изиграя един последен мач.Който иска да се пробва срещу най-добрия да излезе.

ННН:Аз ще играя срещу теб но не сега а на Judgement Day

Шоутата са много интересни,има добри конфликти и мачове.Има няколко неща,които не ми допадат.Много използваш "тогава".Накъсва се четенето,когато всяко изречение започва така.Ако го избягваш ще бъде супер.Също така Дани участва прекалено много ми се струва.Това е нормално донякъде,но все пак.Да бъде главен мениджър,да участва всяка седмица,да бие в 90% от мачовете,да участва във всеки турнир.Много е.

Като изключим тези неща,останалото е на "6"! :)

Дани е кечист а друг Дани е мениджъра.Няма голям избор и за това използвам "ТОГАВА' толкова много

С тези "Данита" стана леко объркване но както и да е, по важното е че не ми хареса мача на Скалта за Judgment Day. Защо ще се бие с утвтрдена звезда като ХХХ, аз бих го сложил с Ей Джей. Стайлс побеждава, след мача двамата си здрависват ръцете и идеален край за кариерата на Рок :)

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Все пак с Трите Хикса винаги са правили добри мачове идеята ти не е лоша но ако искаш направи и троен мач.

Иначе само да си махнал"председателя Дани"!! :D Той ми е любимец-Comisioner Dani Rulz!

Днешният въпрос:Искате Aj Styles да се бие срещу Скалата на Judgment Day

Да защо не :)

[url="http://wwe-bg.info/"]http://wwe-bg.info/[/url]

smackdownold5aa.jpg

1 Ric Flair vs Tajiri:Таджири се възползва от възрастта на Флеар и успява да избегне неговите удари.Японеца успешно прилага един Dragon Suplex но "Детето на Природата" се вдига от туша.Следва Bridging German Suplex до въжетата и Таджири заключва Tarantula.Съдята отброява до пет и Таджири е принуден да отключи хватката си.Рик Флеар се съвзема доста бързо и бърка в очите на "Японската Резачка"с Thumb to the eye.Събаря го с Inverted atomic drop и заключва Figure four leglock.Таджири се предава.

2 Главният мениджър Дани е на ринга:На Judgment Day ще има мач The Rock vs Triple H, но аз мисля да покажа защо толкова много исках Aj Styles да подпише договор с WWE.Много хора се съмняват в неговия потенциал.Е тогава на Judgment Day няма да бъде The Rock vs Triple H а ще бъде The Rock vs Triple H vs Aj Styles.Това е най-добрият начин да ви обедя колко е добър този атлет.

3 Randy Orton vs Matt Hardy:Изгледжда тук се заражда някаква враждаПреди днешното предаване Ранди Ортън помоли ГМ за мач срещу Мат Харди и го получи.Ранди Ортън набива два European uppercuts и прави опит за R.K.O. но не успява защото Мат Харди го отблъсква към въжетата и го събаря със Leg Sweep.Мат Харди го вдига,засилва го към въжетата и го сваля с Arm Drag.Качва се на второто въже и тръгва да прави Diving Leg Drop но Ортън го изнендава и го бута извън ринга."Убиеца на Легенди" излиза и отива при лежащия непомръдващо Мат Харди като започва да го рита с помоща на баща си "Каубоят"Боб Ортън.На помощ на Мат идва брат му Джеф и поваля младият Ортън със Sitout jawbreaker.Мат се връща на ринга с помоща на брат си.Съдията отброява до 6 на Ортън който се качва на ринга.Тогава Мат го изненадва със Side Effect и му прави Top-Rope Diving Moonsault,веднага последва туш 1..2.. Ортън се вдига.Ортън е изправен на крака и изненадва Мат Харди със R.K.O.Опит за туш 1..2..3 Победа за Ранди Ортън

4 ГМ-то се появява и обявява че на Judgment Day ще се състой мач Hardy Boyz vs Ortons

5 Kane vs Aj Styles:Дани придружава Кейн до ринга.Мача започва и ЕйДйеж бяга от ударите на Кейн и обикаля от ъгъл на ъгъл.Дани обаче спъва Стайълс и от там той е лесна плячка за Кейн.Кейн изправя ЕйДйеж с Two handed chokelift и го задържа във въздуха обаче "Феномена" го обръща в Small Packedge Hold обаче Дани прекъсва туша и съдията дисквалицира Кейн.

6 Rhino vs Christian:Райно е на ринга и чака своя опонент.Изведнъж се чува музиката на Бенджамин.Той казва че ако играят един срещу друг Райно няма да може да спечели.Дани определя следващият мач да е.

7 Интервю с Таджири

Джош:Е Таджири ти отново загуби.На какво се дължи това.

Таджири:Ти се подигравш Таджири ли?

Джош:Не,не просто те питам

Таджири:Това е защото Главния Мениджър не поставя в неприятни мачове

Дани си минавал и чул това

Дани:Ей дръпнатия какво каза за мене??

Таджири:Казах че ми вкарвате в трудни за мен мачове.

Дани::Мислиш че е трудно да се биеш срещу Рик Флеар

Таджири кима с глава

Дани:Тогава тази вечер ще участваш в Handicap мач срещу Batista&Shawn Michaels

8 Tajiri vs Shawn Michaels&Batista:Със сигурност Шампион и Батиста няма да могат да съюзат срещу Таджири защото те се ненавиждат.Мача започва и Шон Майкълс веднага напада Таджири а Батиста седи и гледа как се бият.Шон Майкълс казва на Батиста да му помогне и след това те ще се оправят един с друг.Батиста прави Копие и изхвърля Таджири извън ринга.Майкълс се готви за Sweet chin music,но публиката подсказва че Шампион ще го удари и той заляга.Удря 3 тупаници и след това Knock-out clothesline като поваля "The Showstopper".Отзад "Японската резачка" влиза в ринга и когато "Животното" се обръща Таджири изплюва The Green Mist право в очите на Батиста.Сваля го с няколко шута в краката и му прави Buzzsaw Kick.Опит за туш 1..2.. не "The Animal" вдига рамото си.Шон Майкълс изненадва Таждири с Sweet Chin Music и започва да налага Батиста.Изправя го и го събаря с Atomic Drop.Качва се на най-горното въже и прави опит за Top-Rope Elbow Smash, но 'Звярът' се мръдва.Тогава той дига Майкълс и му прилага Spinebuster последаван от Batista Bomb.Той прави същото на Таджири и така печели мача.

• 14 years later...
  • 2 years later...

Баааааа колко е велико това.

Дани::Мислиш че е трудно да се биеш срещу Рик Флеар

Таджири кима с глава

Дани:Тогава тази вечер ще участваш в Handicap мач срещу Batista&Shawn Michaels