The Pain Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Майкоо,както си цъкам из форума на EWR попадам на тема от самия Adam Ryland,създателя на играта.Ето какво гласи той в нея: Some people may be interested to know that as of July 1st, my Total Extreme Wrestling 2005 game will become freeware over at Grey Dog Software. For those of you who aren't familiar with it, TEW is the series that came directly after EWR. Преведено значи,че TEW 2005 става безплатна от 1 юли .Нямам търпение вече.Стане ли първи юли тегля играта,тегля и ъпдейт с истински кечисти и се размазвам.Играта е адски задълбочена и якото е че може да си измисляш собствени истории и да си ги развиваш както искаш :) Betrayer11, JYL and Yeah!~ 3 Quote Link to comment
MostWant3d Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Майкоо,както си цъкам из форума на EWR попадам на тема от самия Adam Ryland,създателя на играта.Ето какво гласи той в нея: Преведено значи,че TEW 2005 става безплатна от 1 юли .Нямам търпение вече.Стане ли първи юли тегля играта,тегля и ъпдейт с истински кечисти и се размазвам.Играта е адски задълбочена и якото е че може да си измисляш собствени истории и да си ги развиваш както искаш мене ма дразни че техниката бързината и дргугите неща ги пише примерно C+ и такива това е дразнещо .. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Най-старите ъпдейти за TEW 2005 са от 2006. Сега тепърва ще трябва да се правят нови, което си е бая работа. Аз лично се отказах от TEW още с версията от 2004. Играта има супер много детайли и stats, които по принцип я правят много по-реалистична и детайлна от EWR, но в същото време усложняват gameplay-a доста и правят играта трудна за играене от гледна точка на свободното време. Тази игра, за да я играеш по-сериозно си трябва бая свободно време. Освен това мен лично ме дразнят многото stats. На теория правят нещата по-реалистични, но на практика самите stat-овете са по-нереалистични. Така де. Айде да видим как някой с точност ще ми определи какви трябва да са най-подходящите stats за всеки един кечист. В EWR е лесно - там има 6-7 stats на кръст. Тук са значително повече и това доста усложнява съставянето на реалистични показатели за кечистите. Недобре зададените stats/показатели за определени кечисти винаги са ме дразнили и в EWR (и затова преди да почна EWR игра си правя необходимите промени), но проблемите в това отношение в TEW определено са повече отколкото в EWR и съответно ме дразнят повече. Все пак смятам отново да се пробвам да играя TEW, макар че едва ли ще ми задържи интереса. Просто нямам толкова свободно време да се занимавам, а и някои неща в играта ме дразнят. Ще видим де. Иначе вчера си свалих демото и си сложих стар stat update, за да си припомня за какво ставаше дума. Точно тогава у мен се събудиха неприятните спомени за всичките тези неща, които изброих в горния параграф. Играта наистина е доста детайлна и реалистична, но определено не е за всеки вкус. Понякога една стара и по-простичка игра е значително по-забавна за игране от нова и пренатруфена с подробности игра. Въпросът е на личен вкус. Yeah!~ 1 Quote Link to comment
Yeah!~ Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Сега я пробвах и какво да кажа .. от една страна ми харесва, но като цяло повече не ми допада ... просто е наблъскана с безброй излишни глупости, които само ти губят времето .. доста е детайлна, което си има плюсове и минуси, но ще видим .. нека да не съдя от 20 минутна игра ... утре ще се пусна с някоя малка федерациика докато свикна кое как става, защото с WWE можеш да се изгубиш , така че тогава ще имам по ясна представа дали си заслужава да се играе, или да си цъкам на EWR Надявам се скоро да излезе скорошен ъпдейт, че със датабаза от 2006-та не ми се играе :) Quote [img]http://media.snimka.bg/2219/010693783-big.jpg[/img] [size=4][color="#FF0000"][b][i]TNA FTW!!~[/i][/b][/color][/size] Link to comment
Mr.3:16! Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Дайте линк за теглене, 'баси .. JYL 1 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 ^ Има го още в началото на темата: http://www.greydogsoftware.com Yeah!~ 1 Quote Link to comment
cskar4eto Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Има ли големи системни изисквания? Quote Link to comment
unlimited Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 ^ Minimum System Requirements * Operating System: Windows 98/ME * CPU: Pentium II (or equivelant) 800mhz or higher * Memory: 128MB RAM * Hard Disk Space: 75MB for install, additional space for saved games * Audio System: Windows compatible sound card, plus the newest version of Windows Media Player * Video System: 1024x768 display capable of running 16-bit color of higher Optimal System Requirements * Operating System: Windows 2000/XP/Vista * CPU: Pentium III class (or equivelant) 2GHz or higher * Memory: 512 MB RAM or higher * Video System: 1024x768 display capable of running 32-bit color mode Не бих казал, че са високи.BTW-мярнах, тук някъде, някой да пише за пач, с реалните имена на кечистите.Някой да знае, откъде да го дръпна? Yeah!~ 1 Quote [img]http://gpang.magicn.com/fileupload/community/gallery/2005/8/16/StoneColdSteveAustinV.jpg[/img] Link to comment
cskar4eto Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Защо не мога да играя с WWE? JYL 1 Quote Link to comment
The Pain Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 http://www.bobinc.net/TEW05Downloads.html Eто линк за мод от 2006 година.В дясната колонка пускате да се тегли Main Data и после заменяте в папката на играта.Иначе аз вече я цъкам от около 1 час и оправям сумати неща,наистина са много глупости,ама засега ме радва .Вече създадох три истории,една за световната титла,друга за разделянето на DХ-ННН се обръща срещу НВК и една вражда между Енгъл и Мистерио.Сега почвам да бууквам първия RAW. Betrayer11 and Yeah!~ 2 Quote Link to comment
Yeah!~ Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 И аз поиграх още малко днес и започвам да се зарибявам В началото е доста объркваща, но след малко повече игра се свиква и играта започва наистина да те завлядава Намям търпение да направят мода за 2009-та година и да почвам да мачкам с TNA :lol: Quote [img]http://media.snimka.bg/2219/010693783-big.jpg[/img] [size=4][color="#FF0000"][b][i]TNA FTW!!~[/i][/b][/color][/size] Link to comment
The Pain Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 Адски добра оценка за първото ми шоу. Вече постепенно и хващам цаката на играта и скоро ще я владея мощно :D Betrayer11 1 Quote Link to comment
Yeah!~ Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Тя оценката е добра, но явно шоуто е било в доста популярен регион, а в тях за да не загубиш популярност трябва шоуто да е адски добро ... виж какво ти пише долу (Откъде знам - FAQ -> ЦЪК <-) Quote [img]http://media.snimka.bg/2219/010693783-big.jpg[/img] [size=4][color="#FF0000"][b][i]TNA FTW!!~[/i][/b][/color][/size] Link to comment
ShwN Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Как се инсталира това чудо бе ,хора :O Quote Link to comment
The Pain Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 Първото ми ППВ И най-накрая след него ми казаха,че се вдигнал имиджа на компанията.То с WWE е трудно това да стане и е нормално след почти всяко шоу да ти спада имиджа,защото компанията има вече огромна популярност из регионите.Ама това не е чак толкова страшно,ако в регион с популярност A направя шоу B+ няма да спадне много. Betrayer11 and BoRn_2B_GoD 2 Quote Link to comment
MitkoD Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Как да избера победител от мача ? Quote Link to comment
BiZkiT Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 От Road Agent notes. Цъкаш change и там мече пишеш кой бие, кой е туширан, кой да доминира в мача, как да свърши двубоя и т.н. :) Quote Link to comment
The Pain Posted July 4, 2009 Author Share Posted July 4, 2009 Да питам,че нещо не мога да разбера-overness-a на кечистите къде се гледа?От popularity ли??Ако е така,само това в САЩ ли има значение за определянето на позициите в карда? Betrayer11 1 Quote Link to comment
Yeah!~ Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 (edited) От там е, но и аз не съм сигурен както точно се определя ... може би от всички области се сумира популярноста и така ... Edit: Първото ми А шоу Edited July 5, 2009 by Yeah!~ Quote [img]http://media.snimka.bg/2219/010693783-big.jpg[/img] [size=4][color="#FF0000"][b][i]TNA FTW!!~[/i][/b][/color][/size] Link to comment
nWoHulkster Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Мислех да чакам 2009 update-a, но нещо ме удари музата и реших да направя първата си по-сериозна TEW 2005 игра с WCW 2001 (по-точно: с WCW в началото на май 2001). Oт няколко дена насам бавно и полека fix-вам съществуващия 2001 scenario и евентуално утре ще започна играта, пък да видим докъде ще го докарам и колко ще ми допадне TEW 2005. Естествено, още преди да започна играта вече направих някои дългосрочни планове. Към момента заплануваният card за Starrcade 2001 изглежда така: WCW World Heavyweight Title Scott Steiner © vs. Goldberg War Games Team Magnificent Seven (Jeff Jarrett, Lex Luger, Buff Bagwell, Animal & Rick Steiner) vs. Team WCW (Hulk Hogan, Diamond Dallas Page, Booker T, Hawk & General Rection) Grudge Match – special guest referee: Ernest "The Cat" Miller Ric Flair vs. Sting No Disqualification Match for the WCW US Title Lance Storm © vs. Rob Van Dam WCW World Tag Team Titles Mark Jindrak & Sean O’Haire © vs. The Outsiders (Kevin Nash & Scott Hall) Battle of The Beasts Bob "The Beast" Sapp vs. "The Beast from the East" Bam Bam Bigelow WCW Cruiserweight Title Billy Kidman © vs. Rey Mysterio, Jr. WCW TV Title Konnan © vs. "Тhe British Storm" Ian Harrison Ladder Match for the WCW Cruiserweight Tag Team Titles Boogie Knights © vs. Air Raid vs. The Jung Dragons vs. Kid Kash & Jamie Noble Разбира се, към всички мачове си има и подробни истории, но не ми се навлиза в подробности и обяснения. Quote Link to comment
Yeah!~ Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Изглежда интересно, ако не те мързи пиши как се развива сейфа, на мен лично ще ми е интересно да го следя. Аз в момента играя с WWE с датабазата от 2006-та година, докато излезе новия ъпдейт ... В този сейф искам просто да си правя кефа и изобщо не се придържам към реалността. Уволних половината ростър от некадърници и на тяхно място взех хора като Самоа Джо, СМ Пънк, Абис, Мат Морган, както и Тим Силвия ... последния го взех за да експирементирам .. UFC боец в WWE какво ли ще стане? За сега го пратих да се подобри на ригна в OVW, после ще видим дали ще стане пара от него .. също така върнах Austin, Goldberg, Hogan и Scott Hall на работа, като последните трима + Абис и Мат Морган съм запланувал да сформират Stable за един Stable Feud между тях и Д-Х, към които прибавих Батиста и Флеър ... смятам враждата да е доста дълга, ще продължи със сигурност до Survivor Series, а след това ще мисля за по нататъка ... още от сега съм решил кой да бъде единия главен мач за Манията - Остин - Майкълс. Най-вероятно обаче ъпдейта ще излезе доста преди да стигна дори Survivor Series, но пък ако се зарибя може и да продължа този .. Първото ми ППВ се получи доста добре, сега съм на 2 седмици от SummerSlam, a за него карда изглежда така: Samoa Joe vs CM Punk - Пънк в момента е просто джобър, въпреки, че му дадох доста победи в дарк мачове .. за това за сега ще джоби на Джо, който в момента е непобеден и мачка наред. След Пънк другата му жертва смятам да е Booker T, за който нямам други планове в момента. Chris Benoit vs Shelton Benjammin - тази вражда е още от началото на сейфа и е доста дълга. В нея са замесени още RVD, Charlie Haas & Big Show. Последните двама са на страната на Шелтън. Shawn Michaels vs Umaga - просто някаква вражда, докато дойде време за Майкълс да търне и да се образува отново DX. Bobby Lashley vs Ken Kennedy - обикновена вражда за US титлата. Нищо специално. Edge vs Jonny Nitro - подготовка за Edge преди да го вкарам в МЕ, както и издигане + пободобрение на Нитро. Също така от цялата работа Интерконтиненталната титла печели престиж. Ray Mysterio vs Kane - Обикновен Underdog vs Monster feud. Мистерио загуби световната титла на предното ППВ, но нямам намерение да му давам rematch. Няма място за него в момента. Kurt Angle vs The Undertaker - и двамата са фейс за момента, но съвсем скоро Kurt ще търне и ще защитава Световната титла срещу Тейкър. HHH vs Cena - Тук всичко е просто. HHH пребива с чука Сина почти всяка седмица, след което го скуашва на ППВ-тата Рейтингите са до небесата всеки път като ги сложа заедно в някакъв сегмент а и HHH трупа защити на титлата. Горе долу това е. Имам още 2-3 вражди, за ECW титлата, женската и за леката дивизия, но и трите не са за ППВ-то. Само ще му скапят рейтинга. Нямам вражди за отборните титли, но пък и нямам отбори за тях ... единствено Хардитата стават за нещо. А да и Ландън и Кендрик ... последната отборна вражда обаче беше пълен провал .. за това смятам да събера Rated RKO и да ги сложа да мачкат в отборната дивизия. И без това сега нямам планове за Ортън. След това и Нитро ще се освободи и ще може отново да събера МНМ и ето ти 4 добри отбора враждуващи за титлите. Това е като цяло. До кога ще го играя този сейф зависи от това кога ще излезе ъпдейта. Quote [img]http://media.snimka.bg/2219/010693783-big.jpg[/img] [size=4][color="#FF0000"][b][i]TNA FTW!!~[/i][/b][/color][/size] Link to comment
Recommended Posts