Jump to content

UFC: Kimbo Slice в TUF 10


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster
MMA суперзвездата Kimbo Slice (3-1) ще бъде един от 16-те участници в предстоящия 10-ти сезон на The Ultimate Fighter. Tреньорите в TUF 10 ще бъдат Quinton "Rampage" Jackson и Rashad "Sugar" Evans.
  • Upvote 2
Link to comment

Много ще го бият горкия, след като не издържа и минута с ония със фешън прическата :D

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img]
[size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't give a fuck Whoever you may be
'Cos we are the famous CFC[/color][/size]
[/center]

Link to comment

А, бе, не съм много убеде, че ще го бият като разпран чувал ... тоя носи яко пари все ще завъртят нещата да го докарат до ППВ.

 

Link to comment
Shawn_Michaels

Няма да го бият много,прекалено много го подцениха някои хора.....,той че слаб слаб ама не чак толкова :) ,много лош удар има и маже наред

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

В TUF едва ли ще го бият много.. просто ще го предаде първият с добро jiu-jitsu или ground умения срещу когото го изправят. Ако не друго Kimbo ще е интересно попълнение в The Ultimate Fighter, но просто не виждам бъдеще за него в UFC.. няма смисъл и да се опитва. Всичко май е заради едното появяване по TV-то, но така да се унижава след като супер нареждаше бойци от UFC както и компанията..

Edited by G
Link to comment
nWoHulkster

Ако някой се унижава в случая това е Dana White. Спука се да говори каква смешка бил Kimbo и как въобще нямал място в UFC, a накрая като усети далаверата веднага го прилапа да draw-ва тв рейтинги... Същата работа като с Gina Carano. Dana разправяше, че "женският ММА не струва, трябвало да си стоят в кухнята, бла, бла...", a сега хоп вкарваме оферти и на Gina Carano. Лицемерна работа, но така е - it's all about the money. :)

А иначе по темата: TUF 10 ще бъде втория сезон на TUF, който възнамерявам да гледам. :) TUF 3 беше другия.

Link to comment

Че то аз се чудя направо досега какво чакаше. Тая youtube легенда прави ега ти рейтингите, мачовете му се гледат и повече от на сериозните бойци. Май даже се беше получил куриозът, че за неговия мач имаше повече интерес, отколкото за Минотавъра - Силвия ли, та друг такъв сблъсък ли беше ... не се сещав точно. Факт е, че тоя носи лудите пари, пък колко е добър боец е отделен въпрос.

Dana има компания да върти и ми се струва, че подобни изяви кой не го бива и прочее са повече рекламен трик, отколкото да ги мислинаистина. TUF 10 e идеална възможнност да се види какво ще става, когато кимбо е на екрана, ако не друго, то със сигурност някой ще си спечели славата покрай него = ПАРИ ;)

 

Link to comment

Аз лично не искам да го виждам в UFC, не му е мястото там. А, че Дана започна да привлича някакви клоуни само и само рейтингите да са up.. да така е и е унизително.

Link to comment

И мен ми стана леко странно, особено след прословутите коментари (които влизат в "Dana's all-time bests"), но Dana винаги е бил бизнесмен първо и "Kimbo Slice" в TUF (забележете TUF, а не UFC) е добър бизнес. Във всички случаи Dana и най-вече SpikeTV печелят. Ако стане чудото и Kimbo случайно спечели шоуто, SpikeTV ще имат най-добрите си рейтинги в историята, а UFC ще си имат нов голям draw, ако ли не и Kimbo бъде изхвърлен принудително (защото "KIMBO FUCKING SUCKS), ще чуем поредните патоси от Mr. White, колко е велик и как KIMBO FUCKING SUCKS.

Тук преди всички да скочат на "Dana is a sellout" вълна трябва да се прави разлика между идеологията на Dana и "the rapper wannabe" и баща му.

Семейство Shaw направиха "Kimbo Slice" и това беше причината EliteXC да не е между живите в момента. Kevin Ferguson стана жертва на лош бизнес. Тук под жертва да се разбира, че беше намразен от всички hardcore фенове и стана меко казано за смях пред целия свят. Иначе близо 2 милиона, които спечели сигурно са му дошли добре.

Dana White винаги го е казвал: "Ако Kimbo иска да се бие в UFC, трябва да спечели TUF". Не знам дали го е казал на шега, но Kimbo се съгласи и ще го гледаме в новото шоу. Тук трябва да се оточни, че човекът Kevin Ferguson никога не е направил нещо, с което да злепостави спорта. Винаги е говорил с уважение към останалите и към спорта като цяло. И евала на Kimbo, че прие предизвикателството. И в TUF ви уверявам, че ще видим Kevin Ferguson, а не Kimbo Slice "gimmick-a".

Заради това нямам никакъв проблем, че Kevin Ferguson ще се бие в TUF. Даже се радвам, че ще отговори на много въпроси и поне ще видим качествено шоу. Честно казано и по-големи upset-и съм виждал и може би Kimbo ще успее поне да се добере до финала. Но все пак всички знаем, че KIMBO FUCKING SUCKS, заради това нямам търпение да му прекратят кариерата :).

Beware...

  • Upvote 2
Link to comment

Ако Kimbo спечели ще е НЕЧОВЕШКИЯ MARK-OUT! :)

Не разбирам защо всички мразят Slice толкова много. За мен е супер аткрактивен и интересен за гледане от половината от бойците в main card-овете на UFC.

Link to comment

А,бе, атрактивен е вярно, ама е много тъпо да го изкарват едва ли не нещо страхотно и невероятно. Лошото момче от крвартала, което наритна задниците на лигльовците от шоклите по бойни изкуства - затова го намразиха феновете. Атрактивен е, щото се бие като в кръчмата, но това е толкова далеко от бойните изкуства, че няма на къде. Иначе лично на мен ми е всичко друго, но не и антипатичен - забавен ми е, безспорно. Нещо, което не мога да кажа за Танк Абот, който не знам защо толкова народ го харесва - един човек без капка уважение към останалите и към труда им - това ли е супер готиното му или има друго ? (Отделен въпрос, че само леля Мара не го би.)

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...