Jump to content

UFC: Cro Cop се завръща!


Recommended Posts

Една от легендите на този спорт, Mirko "Cro Cop" Filipovic (24-5-2 ММА, 1-2 UFC) ще направи дългоочакваното си завръщане в Америка. Това ще стане на UFC 99 "The Comeback" срещу Mustapha Al-Turk (6-3 MMA, 0-1 UFC) на 13 юни в Кьолн, Германия. Filipovic се би последно за UFC през 2007, а този мач ще се състои след близо 6 месечно отсъствие поради лекуване на належали контузии.

Официалното изявление от Cro Cop.

  • Upvote 2
Link to comment
Freddy Kruger

Много голяма грешка ще бъде ако направи нещо подобно, защото съм почти 100% сигурен, че Мирко не е това което беше и си мисля че това завръщане ще бъде адската излагация.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

^ По принцип съм склонен да се съглася, но те съветвам да гледаш най-скорошните му training vids. Cro Cop не само изглежда в страхотна форма, но и е качил килограми/маса. Според мен ще видим най-доброто от Cro Cop от много време насам.

Link 1

Link 2

Няма как да не съм доволен, че Cro Cop се завръща. Нямам нищо против вълната от "Machida style" бойци, които ни заля последните няколко години, но в края на краищата това, което прави MMA толкова интересен за гледане спорт е многообразието от удари, които можеш да нанесеш на опонента си. Е, Cro Cop винаги е бил привърженик на идеята, че трябва да се търси knockout-a от първата секунда и това го прави толкова опасен/уважаван в MMA средите.

От маркетинг гледна точка това е много добро попълнение към доста плитката от известни имена HW дивизия. Mirko винаги е бил един от най-големите international draws и добре знае как да накара хората да им пука за мачовете му.

Евала Dana & co и трепери Lesnar-еее :D .

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment
Freddy Kruger

Добре изглежда, принципно нямам нищо против да видя още няколко леви мавашита, но ако загуби това ще бъде един от резилите на годината. Но все пак докато не го видя в действие в клетката не мога да го приема за сериозно попълнение на жалката UFC HW дивизия.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment
  • 2 weeks later...

Вече е официално.

http://uk.ufc.com/index.cfm?fa=news.detail&gid=20176

И за щастие ще бъде в main card-a, което значи, че ще го видим 100%.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...