Jump to content

The chair of FinaL


FinaL

Recommended Posts

Така, за едни може би е познато за други не ,но това е моето шоу.В него ще задавам въпроси към предварително избран гост.Ще се говори главно за mainstream wrestling.

И сега

cimg2700.jpg

и

durex-play-senstations.JPG

Представят

Electric-Chair1.jpg

Дами и господа , вие сте с пилотното ни издание.Днес наш гост е не кой да е ,а самия BoRn_2B_GoD.Той е супер потребител в нашия форум и е изключително забавна личност.

1 Какво мислиш за нещата около световната титла на федерацията?Според теб засега враждата между Randy Orton i Triple H и какви бъдещи перспективи виждаш

Предполагам имаш предвид WWE Championship-a... Ами не съм особено доволен от това как се разви ситуацията. Още преди Мания повече ме блазнеше варианта да гледам Острието срещу Ортън, защото щяха да направят уникален мач, а не посредственото нещо, което получихме за МЕ на Мания. Хънтър за пореден път се доказва като кучка. Да, ясно е, че съм Ортън марк и т.н., но е глупаво да прекъснеш толкова стабилен пуш (за Ортъновия говоря), за да може Хънтър да запише победа на Мания. Простотия. След намесата на Батиста виждам един Triple Threat за Judgment Day... Т.е. не очаквам смяна на титлата на Backlash. Ако Батиста наистина се намеси в борбата за титлата (както очаквам) мисля, че шансовете на Ортън да стане шампион намаляват още повече, което наистина ще е още по-голяма грешка. Ако искат да издигнат Legacy като стейбъл Ортън трябва да вземе титлата за известно време. Нито Хънтър, нито Батиста имат такава нужда от пояса в момента.

2 Наскоро се проведе традициония WWE DRAFT.какво мислиш за резултатите след лотарията.Кой бранд според теб спечели най-много от него.

По бройка и МЕ звезди RAW май води. Сина, HBK, HHH, Грамадата, Батиста, Ортън... Впечатляващо е колко потенциални МЕ-ъри набутаха там, но пък ще остане ли време за всеки? Едва ли. WWE просто не знаят как да използват правилно хората си и телевизионното си време. Признавам, че TNA се справят по-добре с това. Според мен най-много обаче спечели SMACKDOWN, защото взе някои наистина свежи лица, които биха спомогнали за нови и интересни вражди в синьото шоу. Джерико, Пънк, Кейн, Морисън. Доволно, откъдето и да го погледнеш. Лично за мен SMACKDOWN може да стане по-добър от RAW ако се възползват от всички, точно защото ще доведе до свежи feud-ове и пушове за младите, надявам се.

3 Между Jeff и Маtt Hardy има отдавнашна вражда ,какво мислиш за нея?Не се ли изтърка сюжета с единия брат/съотборник , който завижда на дргия.Кой мислиш ,че ще изелзе краен победител и на кого ще помогне повече за издигане този storyline.

Ако се вярва на новините за двоуменето на Джеф относно бъдещето на кариерата му победител ще е Мат. Това е моето предположение във всички случаи. Мат винаги е бил подценен, доста неправилно според мен. Умее да изкара с пъти по-интересен мач от тези, които прави Джеф с по 2-3 спота в тях. Мат в последно време като че ли се старае да подобри уменията си на микрофона и това също ми прави впечатление. Просто цялата тази вражда може да доведе само до по-сериозен пуш за големия Харди. Жалко само, че го пратиха в RAW, където трудно ще може да се наложи или да получи някакъв шанс.

Иначе историите между отборите, разделящи се заради завист, никога няма да се изтъркат. Просто историите трябва да бъдат представяни по малко по-различен начин, със свежи елементи. Точно при този feud между Хардитата това го нямаше, но няма значение. Хубавото на тези storyline-ове е, че са най-лесния начин за издигане на един от отбора, като същевременно \"предателят\"/лошият във враждата понатрупва значително количество хийт, независимо дали излиза краен победител или не.

4 Наскоро дебютира ново шоу по телевизията.То се нарича \" WWE Superstars \". Какво ти е мнението за него ? Има ли смисъл от четвърто шоу ,няма ли то да претоварва кечистите допълнително или пък ще им помага да подържат форма и хората ,който по рядко получават шансове в brand-овете си ще получат екранно време.

След тези две издания на Superstars не мисля, че ще се отделя внимание на хората с по-малко TV време, а по-скоро ще се развиват лекичко истории, посредством отборни мачове и може би по някое промо от време на време. Лично на мен Superstars ми допада и за 2-те си седмици съществуване предложи интересни неща (Тейкър-Мат и Кофи-Edge). Това с претоварването си е фактор, тъй като се записва заедно с RAW/ECW/SD и мисля, че това би могло да понижи качеството на мачовете във всички шоута (поради това, че даден кечист има по 2-3 мача на вечер). Засега обаче се справят. Личното ми мнение е, че Superstars трябва да се записва с RAW, a ECW със SD и така ще се избегнат половиндневни ТВ записи и преумора (в повечето случаи).

5 Нека поспрем с кеча за малко? Разкажи ни повечко за себе си.Кой е се крие зад името BoRn_2B_GoD.

Май съм казвал и на едно друго място, но хайде... Антон Биров, 19 годишен, добре изглеждащ и с интелигентност над средното равнище за милата ни родина (не че то е високо). Тази година съм абитуриент, имам планове да се пробвам да следвам право в СУ или ПУ. Имайки предвид мързела ми обаче е малко вероятно, но това не ми пречи да се опитам. Ако не опиташ/поискаш няма да успееш/получиш. Това ми е като мото.

6 Нека се върнем към кеча и по специално към TNA.

На последното PPV Lockdown дебютира Bobby Lashley.Добър ход ли е това за компанията ? Ще се впише ли той добре в картинката в момента и според теб как най-добре той може да разгърне способностите си?

Честно казано малко ме дразни как хора от WWE отиват в TNA и получават някакъв зверски пуш, стават световни шампиони за нула време, а хора като AJ, Joe, MCMG и други лекичко го духат. Това са моите виждания, разбира се. Конкретно за Lashley: не знам какво мислят да го правят. Може да направи един-два добри мача (въпреки че помня само един добър негов мач, при това със Сина... Оо), но нищо повече. На микрофона не вярвам да се е подобрил, а там е ужасен. Липсва му харизма (поне според мен). Абе според мен Лешли е голяма грешка. Една от големите грешки в TNA. Някои хора може и да се радват, че е там, но аз не съм от тях. Както е тръгнало ще го намесят в МЕМ/FL враждата, което също ми се струва стабилно малоумно, тъй като не се вписва никъде. Нито има статуса на хората в МЕМ, нито по някакъв начин се връзва да е в FrontLine. Най-доброто за мен ще е да направи няколко мача с Енгъл. Мисля, че той е единственият човек, който би изкарал нещо добро от престоя на Лешли в TNA.

7 Наскоро Chris Daniels се завърна след дълго отсъствие.Подходящо ли бе времето му за завръщане и ще извлекат ли максимума от завръщането на една от най-големите си звезди.

Силно ме съмнява. Май ще започнат интересна история около него (чета спойлери), но не знам дали ще й бъде отделено достатъчно време и дали ще се развие добре. За \"една от най-големите си звезди\" не съм много съгласен. Да, важен е за феновете. Да, той е истински TNA Original. Обаче след като в МЕ е пълно с хора от WWE/WCW не виждам как ще остане време за него да блесне. Може би Legends титлата ще блесне на рамото му след време, нищо повече. И това е жалко.

8 Suicide е един доста новатроски и интересен образ ,но сякаш малко по изгуби от инерцията с която бе засилен образа му в началото.Какво мислиш по този въпрос?

Май вината е в Каз. Контузва се вече 2 пъти ако не се бъркам. Ако беше в добра форма през цялото време можеше да сега ситуацията със Suicide да е на съвсем различно равнище. Тези смени между него и Даниелс в това кой да стои под маската влияят зле на образа. И въпреки всичко: X-Division Champion (не че дивизията е в разцвет, де). Мисля, че покрай новата история, в която ще го замесят (няма да спойлвам, споко) той отново ще набере инерция.

Абе, наскоро си мислех колко детински всъщност изглежда Suicide с тази нелепа маска и надписа на гърдите. И все пак е вървежен... Няма особен смисъл да го казвам, но ми е интересно как докато в TNA наблягат на gimmick елемента в WWE това вече много рядко се среща.

9 В интернет сериозно се въртят слухове за интерес от компанията към Pol London и Amazing Red.Имат ли те какво да предложат и биха ли били добри придобивки към ростъра?

За Ред не знам. Не съм гледал много мачове с него, а и да съм е било отдавна. Предполагам обаче, че ще му се намери място в X-Division-a, който има нужда от хора. London си е ценна придобивка за всяка компания според мен, защото е страшен атлет. Това, че е bacstage лайно обаче го доказва доста често, както и сега с TNA. Ако той не иска да се възползва от предоставените му шансове и да върви нагоре си е негов проблем. Жалко, но както казах: негов проблем. Ако все пак стане чудо и подпише е просто перфектен за X-Division. Според мен точно там сега е едно от слабите места на TNA. Въртят мачове с едни и същи хора, а не предлагат кой знае колко нови лица.

10 За финал бихме искали да чуем твоето мнение относно състоянието на форума в момента.Как според теб се развива той , какво бъдеще му предвиждаш? :)

Този форум го е имало преди аз да се регна, има го сега, ще го има и след като спра да пиша (може би) някой ден. Състоянието му е друг въпрос. Доста се позасили спаменето в последните месеци. Едно от най-дразнещите за мен неща във форумите са безсмислени мнения от по един ред, тип \"Беше яко\" или \"Еди-кой-си много ме дразни...\". Очаква се BWC да е с едно по-високо ниво потребители. Аз например не бях писал в продължение на 2-3 години преди да почна да пиша редовно, но тогава поне знаех, че съм видял/чел достатъчно, за да имам нещо стойностно и смислено за казване. Има потребители, които трябва да се поучат от мен. А да, модераторските gimmick истории смучат.

Идеите за спортни раздели и подобни глупости не ми допадат. Дано не се стига до подобни неща за в бъдеще, защото ще разводнят форума. Иначе се радвам много за diary секцията. Има много талантливи хорица, които пишат интересни неща, някои от които чета редовно. Това е.

Благодаря ти за участието.

Моля. За членовете на Лежа-Си и 200 интервюта ще дам ;)

Edited by FinaL

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment
hristoserafimov

Интересно шоу!Определено ще го чета с интерес!

[img]http://i41.tinypic.com/152geme.gif[/img]

Link to comment

Интересно интервю, но имам един въпрос - колко такива рубрики с интервюта станаха: Клетката на Radox, Кенефът на Бирето, сега и Столът на Final? :lol: Да взема и аз да направя една такава рубрика.

Майтапът на страна, наистина интересно интервю, очакваме следващия.... :good: :)

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
BoRn_2B_GoD

Кенефът на Бирето си остана само с един брой, който по някаква случайност беше с Финишчо. Нямам време сега да правя нови издания. Столът пък е от доста време, имаше няколко издания в BW-F, хубаво е, че го продължава, а и съм перфектния гост за навсякъде.

Link to comment

Една от любимите ми теми... Много ме радваше преди , много ме израдва сега и дано и за в бъдеще да ме радва... Биров даде много интересни отговори , с които мога да се съглася на 100%... Ще чакам next episode-a...

Link to comment

Браво Миро! Много се радвам, че отново почваш да правиш рубиката.Бирето, както винаги даде много добри отговори.Айде успех и занапред. :)

Link to comment
  • 2 weeks later...

И сега

cimg2700.jpg

и

durex-play-senstations.JPG

Представят

Electric-Chair1.jpg

Дами и господа , отново сме тук с второто ни издание.Днес нашия гост ще бъде една личност ,която е известна със своя темперамент.За него не можеш да кажеш на колко години е ,ако не го попиташ.Представям ви Yo The Real.

1 След като Randy Orton спечели титлата на федерацията трябваше да се излъчи претендент за нея.С оглед на ситуацията в червеното шоу смяташ ли ,че Batista бе най- добрия избор за това?

-С оглед на целия WWE Батиста трябва да пада от Фунаки. Ортън по принцип не ми харесва като шампион, имаше някои добри неща при него през 2007-2008 с рейна му, но в момента ме кефи само тениската му, по-точно гърба и. Исках Харди да се намеси в мача на двамата и след стабилен impact мача да се преиграе като троен, после туп-туп-три финишъра и туп-туп-три за туша. Става дума за Мат, разбира се, Джеф няма накъде да ходи вече. Абе като цяло старата песен на нов глас. WWE са в пубертета - мутира им гласа, а не спират да пеят старите си песни.

2 Най-накрая Christian спечели титлата на ECW.Това се превдиждаше още от неговото завръщане.Какво очакваш от царуването му?

-Малко раздвижване, 2-3 месеца рейн, вражда с Дриймър, а специално за Judgment Day троен мач между Крисчън, Дриймър и Суагър (супер тъпо име). Губи на Extreme Rules в Extreme Rules (lol) мач срещу Дриймър. Това са оптимистичните прогнози. Иначе не очаквам нищо особено, особено когато в ECW има по максимум 10-20 минути за изява на седмица. Всъщност цялото ECW се равнява на един ентранс от Тейкър.

3 Промото на The Miz разбуди много страсти във форума.Какво е твоето мнение по въпроса ?

-Миз си каза истината, брутален шуут, който май не е бил замислян. Много ми хареса, дано го бутнат напред с 2-3 места в карда, оптимистично казано може и един US title да вземе, но ми се струва малко вероятно. Другата седмица ще падне срещу local jobber ми се струва.

4 На последното издание на SmackDown сякаш се поставиха основите на една бъдеща вражда между John Morrison и Chris Jericho.С какво ще помогне според теб на тя на двамата?

-Ще помогне на Морисън. А те двамата просто ще ме накарат отново да тегля SmackDown!, аз сега следя само спойлери. Любимия ми кечист ever срещу най-добрия атлет във федерацията за момента. Ако им дадат за край един хубав gimmick мач, примерно един Steel Cage, 20-25 минути и това ще е претендент за мач на годината. Двамата са невероятни във всяко едно отношение и просто това ще е враждата на годината откъм мачове ми се струва. Друг е въпроса, че според мен може въобще да я няма враждата. Не за първи път WWE ще discard-ват враждите си от нищото. Но нека бъдем оптимисти. :)

5 Нека поспрем с кеча за малко? Разкажи ни повечко за себе си.Кой е се крие зад името Yo The Real ?

-Ем казвам се Йоан, което може би се подразбира, ако се замислите върху ника. Другата част от ника НЕ СЕ ПРЕВЕЖДА буквално, а просто нещо, което да показва, че ценя реализма. Е, все едно затова. Направих 13 години преди седмица и 2 дена, занимавам се яко с компютри, супер много се интересувам от WarCraft и съм изчел всичките книги за любимата ми игра освен 1 книга (Разцеплението) и 1 манга (Сенки от лед), но тях съм ги поръчал и след седмица и те ще са изчетени. А по принцип съм голям фен и на Наруто, но в последно време го позабравих. И не съжалявам. Много бозаво си правят образите, друга тема е това. Таа значи откъм кеч мощно се дразня от хора, които мислят, че има по-голями от Хоугън, а в последно време много се дразня от Тейкър марковете. Бива идиотщина, но не трябва да се прекалява. Любимата ми компютърна игра е една и вероятно винаги ще бъде една - това е WarCraft III : Reigh of Chaos. В момента бозя на WoW, но мисля, че Блицард врътнаха историята. Това със Сънуел главно, иначе за мен всичко свърши в края на WarCraft III : Frozen Throne. Стига толкова за WoW. Като цяло съм няколко-странно развит и гледам да създавам приятелства. :) А също трябва да добавя, че съм мощно Шницел марк и никога не отказвам виенски шницел.

6 От завръщането си Samoa Joe говори само за едно-Nation of Violence.Позволява ли му този образ да развива напълно потенциала си или пък му пречи?

-TNA не съм гледал от доста време, но все пак следя PPV-тата. Образа му е тъп, визията му е тъпа, Предните лайнари са тъпи, въобще ми се струва, че убиха всичко, а нещата започнаха чудесно, просто беше перфектно, сега прецакаха всичко. TNA затъва, това е истината според мен. А Samoa Joe никога не ми е харесвал много-много, имал е много добри мачове, но за мен е доста еднообразен. Нищо около него не ми харесва. Като ще коля - да коли, ама не само някакви ками да ми размята, накрая сигурно с АК-47 ще ги подгони ... BORING !

7 В началото на кариерата си в TNA , Mick Foley беше представян като приятел с Jeff Jarrett и Sting.После се обърна срещу тях ,а в последствие спечели и световната титла?Може ли Foley все още да бъде интересен като шампион

-Беше грешка въобще да му дават титлата, Фоули е луд на микрофона, но прави много мудни мачове. Дайте я на ЕНГЪЛ по Шницеландията, не я давайте на дядки по 60 години, Енгъл е универсален, може да носи всякакви мачове, промотата му са чудесни. Абе въобще в TNA нещата никак не ми харесват и ако това е "THE NEW FACE OF PROFESSIONAL WRESTLING" то тогава да се отказвам да гледам от сега.

8 Team 3D организират турнир за да се излъчи претендент за отборното им злато.Има ли според теб нужда от такъв турнир при ословие , че в TNA има доста добри отбори или пък се прави с цел свежест в девизията

-Свежест си има, нямаше нужда от този турнир. Подобни турнири се правят при вакантирана титла, излишно е просто да губят времето на дивизията. Направо да дават титлите на MCMG, а не тях да ги тътрят с Даниелс (Дейниълс е правилното, но мен ме мързи да го пиша) в някакъв безличен feud, дори не знам дали мога да го нарека така. Ако ги бяха вкарали във вражда, като MCMG държат егоцентричните си промота и искат да докажат, че старата школа съкс, това можеше да е свежест. Безличие.

9 На последното издание на iMPACT МCMG обвиниха Chris Daniels ,че всъщност той е Suicide. Има ли бъдеще вражда меджу тези личности и ще бъде ли тя качествена?

-Каз ще се завърне и ще има Suicide & Daniels vs MCMG. Може да изиграят няколко добри мача, като цяло се замислих много и може би ще има нещо хубаво в това. Ако им дадат време ще имаме поне хубави мачове. Само да не ги заебат.

10 За финал бихме искали да чуем твоето мнение относно състоянието на форума в момента.Как според теб се развива той , какво бъдеще му предвиждаш?

-Добре е форума, но все още има какво да се иска. Например бан или ритуално самоубийство за Нешев. Аз съм по-съгласен с второто, ебати имунитета му удариха. Също съм несъгласен с Райх, който, ако съдим по критериите на Радокс е пълно ЧАВЕ, просто не му отива на годините да се държи така. Всяка седмица по 30 теми за Тейкър, ама НЕ ! Ние сме маркове, вие ще духате.

Откъм хубавата част има хора като Бирето, които разведряват форума, той Бирето си е пълния климатик, вдъхва свежест във форума. Ала за съжаление в последно време хората повече се псуват в бокса отколкото да пишат, а и е пълно с хора, които не си признават грешките и само се псуват за това дали Морисън или Миз ще стане следващата звезда. Много простотия, но все още има нормални хора.

Благодаря ти за участието

- За нищо.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment
BoRn_2B_GoD

Доволно столче, беше интересно. Още откакто го познавам си мисля, че е на 13, но явно съм бил заблуден. Добри отговори, съгласен съм с доста от нещата на тема TNA, но има едно нещо, което не беше точно: промото на Миз в никакъв случай не е било без предварителна подготовка. WWE никога не биха дали микрофон на някого, не биха го пуснали на ринга и не биха го оставили в ефир, докато той казва собственото си мнение. Може би просто чрез Миз се цели да бъде изразено недоволството на масата smark фенове. Кой знае...

PS: Биров климатика :D Aхахаха!

Link to comment

Напиши в заглавието едно "чавета" only, че нормалните хора се заблуждават...

По-малоумно интервю не бях чел, честно. Предното беше значително по-добре.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...