Jump to content

THF - The Hardcore Federation (Ultraviolent)

Recommended Posts

HISTORY

... (2006) "The Hardcore Legend" G заедно с share holder-a rawhide бяха главните действащи лица в THF през първото царуване на федерацията.. Главни звезди и вече легенди в roster-a на компанията тогава бяха хора като The LEGEND KILLER, shevchenko, The Original BG Lion, "The Machine" Dani, Trent "The Raven" Levi и много други..

http://forums.bwcommunity.org/index.php?showtopic=3465

... THE SECOND COMING 2007!! G & компания се завърнаха за пореден път макар и федерацията да не бе в добро "финансово" състояние, което не и позволи да се задържи дълго и звезди като BG Lion, Brutal Fighter, shevchenko, BiZkiT & El Gran Hardcore (Jericho) предпочетоха да напуснат..

http://forums.bwcommunity.org/index.php?sh...c=6643&st=0

... NOW IT'S TIME FOR A 3TH TIME..... THF GOES ULTRAVIOLENT!!!..

VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=Nkk0t9KgG7Q

ЗА УЧАСТИЕ МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ МИ СЛЕДНИТЕ ДАННИ НА ЛС

Name: (Име на кечиста ви)

Nickname: (Прякор)

Weight & Height:

Образ/Attire: (Опишете го)

Style: (Изберете м/у Technical, Lucha, Power, Violent, Ultraviolent, Anarchy)

Weapon: (Изберете любимо оръжие)

Finisher: (Може и да не се съобразя)

Ultrafinisher: (дали от клетка или с помощта оръжие или от scaffold.. ваш е избора дали ще имате подобно движение)

TITLES

THF World Hardcore Championship

THF Ultraviolent Title

THF Scaffold Championship

THF Tag Team Championships - PSYCHO X (PSYCHO & XZIBIT)

THF Cruiserweight Title

EVENTS

Doomsday

Demolition Derby (Съдържа турнир който завършва с 3-ен мач за Hardcore титлата)

Ultraviolent (THF's Wrestlemania.. Main Event-ът е HIAC)

Stairway to Heaven (Main Event- Ladder Match)

Cage of Extreme (Cage of Extreme tournament)

Gruesome (Barbed Wire Massacre Match)

Blow Off (Main Event - Japanese Explosion Deathmatch)

Tag Team Madness (Tag Team Tournament)

Day of the Dead (Scaffold Match)

.. останалите евенти не са традиционни!

Edited by G

(I WILL UPDATE!) OFFICIAL ROSTER (I WILL UPDATE!)

WRESTLERS (ПОТРЕБИТЕЛИ)

"The Hardcore Legend" G (Face) - Hardcore Piledriver (Jumping Piledriver)

(Вече на възраст, но все пак още активен кечист и шеф на THF.. The Hardcore Legend продължава да прави това което може за компанията и на ринга.)

Dwayne "Rock`n`Rolla" Johnson (Ric Flair) (Heel) - F-5 (MANAGER: Tazz)

(С мениджър share holder-a на THF Tazz, "RocknRolla" Johnson е гласен за the next big thing във федерацията.)

"The Star" Socki (s0cKi) (Heel) - Cop Killa

(Млад, сприхав, talanted as hell.. Hardcore феноменът Socki е в roster-a подписан лично от G!)

Max "White Thunder" Blade (maxxed) (Face) - Max Pain (Burning Hammer)

(Трениран в Япония, Max е машина!! Емоционално стабилен и звяр на ринга.. той е готов за THF и успехите които ще му донесе)

Jason "The Heel Killer" Neill (cskar4eto) (Face)- THK (Diamond Cutter), 450 Splash; (MANAGER: Tiffany)

("Готян" и изтупан... Jason винаги е привличал вниманието на дамите, докъто тежка контузия не го е побъркала и извадила от кеча уж за винаги... Е явно хлапето е намерило отново сили за да продължи и то в най-бруталната от всички хардкор федерации - THF)

"The Razor" Jack Jr. (jerichoholic) (Heel) - The Flatliner (Powerbomb DDT), Arabian Facebuster

(The Razor е побъркано копеле, чиято цел винаги е да нарани опонента си както и себе си в процеса.. на него наистина му допада всичко това и не го прави за парите..)

"The Instant Classic" Xzibit (Tweener) - X-Killer (Pele Kick), X-Lock (Ankle Lock)

(Badass.. не зачита нищо освен собственото си поведение и мнение.. все пак феновете му се радват.)

"Sick Gangsta" Nicholas Mondo (ShwN) (Face) - Mondo Sledge (Springboard corkscrew senton), Frog Splash

(Daredevil, Risktaker, Adrenaline Rush персона.. любимец на феновете борещ се за всички отличия във федерацията)

"The Phenomenal" Kevin Hero (син на BiZkiT) (Heel) - Phenomenal Clash (Styles Clash), Horns of Hero (Horns of Aries)

(2nd generation Superstar.. син на легендата BiZkiT.. надут trashtalker с невероятни умения на ринга)

"The Machine" Vicent (mzsphere1) (Face) - Vicentbomb (Vaderbomb)

(Трениран от THF легендата "The Machine" Dani... Powerhouse дошъл за да докаже, че може да бъде шампион.)

FinaL Charisma (FinaL) (Tweener) - Twist of Fate, Swanton Bomb

(Крие лицето си под боя. Странна персона , обича тъмните простраства и не особено общителен. Изпълняващ екстремни ходове. Казва за себе си, че Екстремността е неговата религия.)

"The Real King of Wrestling" Michael Hart (The Phenomenon) (Heel) - Shortcut to Hell (Gutwrench Powerbomb)

(Техничен кечист... един от елитните true wrestling artists в щата.. дошъл да поеме малко доза хардкор в THF и да се докаже като най-добрия!)

dbrm (dbrm) (Tweener) - The Pounce

(Обича спонтанно да се появява в шоутата и да напада хора от екипа или просто който и да е. dbrm няма договор с федерацията, но все пак определя мястото за "своя територия" и няма кой да го прогони от там!)

"The Legend Killer" Leonardo James (Y 2 J) (Heel) - Super Kick (SCM)

(Млад канадец, трениран от самата легенда Shawn Michaels.. известен е с егото си!)

"Extreme Dream" Yo The Real (Yo The Real) (Face) - Brainbustah, SSP

(Highlight reel на федерацията.. Много атлетичен, любимец на феновете.. потенциална звезда!)

"The East Star" Ledg (The LEGEND KILLER) (Heel) - Total Elimination (RKO), Final Execution (Running Punt Kick)

(Трениран в школата на дядо си и баща си The East Star е в THF за да докаже способностите си на ринга. 3th generation superstar.. дядо му The LEGEND KILLER известен Мейн Евентер в THF преди години.. баща му Ledge също се е състезавал за компанията.. The East Star is here!)

WRESTLERS (ДОБАВЕНИ)

Ultra Dragon (Heel) - Goriconoclasm

(Attire: Подобен на този на Ultimo Dragon.. Подвизавал се редовно из хардкор федерациите в Япония, участвал в оригиналното владение на THF.. Ultra Dragon e тук отново за да внесе смут сред редиците на федерацията)

Psycho (Heel) - Psycho Driver (2nd Rope Spinning DVD Driver)

(Маскиран, жесток, брутален.. Psycho е тук за да наранява!)

Shadow Storm (Face) - Sling Blade (Running Jumping Neckbreaker) Storm Kick (Trouble in Paradise)

(Shadow Storm, още определян като бялата нинджа търсеща мъст за смъртта на брат си.. разбира се следите някак си водят към компанията.. Shadow Storm е тук за да се бори за справедливост и за да намери убиеца

Homeless Star (Face) - Homeless Driver (Fisherman Buster into e Spinning Piledriver Drop)

(До скоро броденето по улиците бе единственото му участие в този динамичен живот.. докъто не бе открит от scout-a на компанията.. въпреки, че няма почти нищо в този живот Homeless star със сигурност има умения на ринга и е дошъл да ги покаже!)

ОСТАНАЛИ

Nick Gage & Necro Butcher (гардове на компанията)

Manute (от филма Sin City охрана на G)

Joey Styles & Tommy Dreamer (коментатори)

Tazz (share holder)

Brutal Fighter, El Gran Hardcore, shevchenko, The Original BG Lion, "The Machine" Dani, The LEGEND KILLER, CaRn, Trent Levi, BiZkiT (OLD LEGENDS)

TAG TEAMS

Psycho X (Xzibit & Psycho): Double Move - X Destroyer (Dominator into a Cutter Combination)

Shadow Storm & Homeless Star

Sick Power (Nicholas Mondo & "The Machine" Vicent)

The Deredevils (Yo The Real & FinaL Charisma) - Moves: Double SSP on an oponent/s

... and so our journey begins..

Edited by G

TV Guide

Upcoming THF events in your neighbourhood

Episode 1

Episode 2

DOOMSDAY PPV

Episode 3

KING OF THE NEIGHBOURHOOD REALITY SHOW

DOOMSDAY PPV CARD (UPDATED)

Main Event

First 4 Get The Chance Match

(Първите 4-ма записали се получават шанса.. победителя става главен претендент за Hardcore титлата)

"RocknRolla" Johnson vs "The Star" Socki vs Max "White Thunder" Blade vs Jason "The Heel Killer" Neill

Old School Hardcore Match

"The Hardcore Legend" G vs Trent "The Raven" Levi

Father vs Son Match

"The Phenomenal" Kevin Hero vs BiZkiT

100 Light Tubes Match

"The Razor" Jack Jr. vs "Sick Gangsta" Nicholas Mondo

Title Match

THF Tag Team Titles Match

Psycho X (Xzibit & Psycho) vs Shadow Storm & Homeless Star

Opener

Over the top Hardcore Battle Royale Match (Winner gets a TITLE SHOT.. any title)

"The Machine" Vicent vs FinaL Charisma vs "TRKOW" Michael Hart vs dbrm vs Necro Butcher vs Nick Gage

Edited by G

HARDCORE TV PRESENTS..

THF EPISODE 1: "Някой знае!"

(SHADOW STORM & THF)

"Някой определено знае нещо.. и затова съм тук! Викат ми Shadow Storm!... Преди по-малко от година брат ми бе намерен мъртъв в една алея точно в този квартал. Той също бе professional wrestler.. викахме му Mortyr истинско име Такаши Хиро. Моето истинско име е.. може би няма значение!"

- Shadow Storm се запъти към задният вход на сградата на където го бяха упътили гардовете.. След лек размисъл той най-сетне откри къде точно трябва да влезе. Вътре бързо се разкарваха хора подготвящи нещо.. личеше си, че хаоса царува на това място. THF... Звучеше семпло, но репутацията подсказваше друго. Shadow попита един от стоящите в близост stuff member-и къде се намира офиса на шефа.. получи бегли инструкции, след което се насочи надолу по коридора!.. След като премина голямото помещение точно до завесите Shadow навлезе в дълъг коридор състоящ се от всякакви по размер сандъци, където явно стояха апаратурата и декорите.. Според координатите които получи трябваше да мине две големи съблекални и точно до тях бе офиса на шефа "The Hardcore Legend" G! Сторм успя да го намери приблизително бързо.. той почука на вратата и навлезе в офиса..

G

"Да влез.. очаквах те.. Дай си листчето с данните да го прегледам и да видим дали ще има място където да те насочим.."

- Shadow подаде CV-то си и седна на едно кресло срещу бюрото на G..

G

"Я виж ти.. аха.. много добре синко мисля, че този лист ми дава особено ясна представа къде точно трябва да работиш.. това е THF определено!! Искам да си в roster-a на компанията ми.. Какво ще кажеш за това си дошъл нали!?.."

Shadow Storm

"Да.. това бе идеята ми!"

G

"Ок.. ще ти разкажа една история синко.. BYT!!"

Shadow Storm

"BYT!?"

G

"Да BYT... Brutal Youth Tournament.. преди повече от 14 години! Имах мач срещу... как му викаха бе... да Wreckless. Това бе финала.. помня, че се опита да ме хвърли от един Scaffold построен до ринга... завърши със счупен врат след като го drop-нах от там с Piledriver!"

Shadow Storm

"Защо ми разказвате това?.."

G

"Всъщност просто се хвалих.. главно исках да разкажа за модата която тръгна след това.. всички heel-ове се обединиха, всички фейсове се обединиха също.. от тук тръгна една странна мода, която продължава и днес! Виж.. виждам, че искаш вече да тренираш и си дошъл с багажа си.. затова направо ми кажи добро момче ли си или обичаш да не играеш по правилата?... Питам просто за да знам къде да те пратя.."

Shadow Storm

"Искаш да кажеш, че тук всички хийлове са на едно място... и съответно всички фейсове на друго?"

G

"Явно съм можел да го кажа и с две думи... както и да е да това искам да кажа.. съблекалните на това шибано място са две.. всеки следва шибаната традиция това е!"

Shadow Storm

"Мисля, да отида засега в "синята" съблекалня!"

G

"Ок.. радвам се да го чуя синко.. надолу по коридора и НАДЯСНО!"

Shadow Storm

"Благодаря за всичко.. кога ще се разбере карда за следващия евент.."

G

"Не се безпокой ще бъдеш предупреден предварително.. сега бягай да тренираш ще мога да те запозная със заплащането ти след първите ти изяви.. ок?"

Shadow Storm

"Така да бъде.."

- Shadow Storm излезе от офиса и се насочи към съблекалните...

...

(BAD BLOOD)

"Всички ме гледаха странно след като направих това което трябваше отдавна да направя..! "Всички" да си гледат шибаната работа, никой не знае какво е да живееш в сянката и да слушаш само един глас.. направи това.. направи онова! На кой не би му писнало от този товар.. аз реших просто да прекратя всичко докъто още можех.."

- Kevin Hero вървеше бавно към съблекалнята си, докъто мълчаливо "staffer-и" & кечисти го гледаха странно..

"Шибаняци..."

- Hero влезе в съблекалнята, когато пред него бързо изникна ухилен до уши Socki..

Socki

"Ххахахах.. ето го веее.. евала брат миналата седмица направи нещо, което си мислих, че наистина не можеш да направиш!"

Hero

"Радвам се, че си доволен от цялата работа Socki.. сега ме остави намира имам малко работа.."

Socki

"Само искам да знаеш, че ако ти трябва помощ... аз съм насреща.. не се безпокой да попиташ.. ок?"

Hero

"Знам брато.. но май не всички мислят като теб.."

- Kevin се бе втренчил в Dwayne RocknRolla Johnson, който говорейки с ментора си Tazz хвърляше по някой злобен поглед на него и Socki..

Socki

"Завиждаааа... това е!! Остави го аз ще се погрижа за него на Doomsday!"

Hero

"Да...."

- Hero & Dwayne продължиха да се гледат още няколко секунди, след което Hero се насочи към една от свободните пейки.

END OF EPISODE 1..

Edited by G

Доста добър епизод, хареса ми историята с Shadow и това, че подписа с федерацийката. Браво продължавай тъка.. ЕВАЛА!

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Не съм чел друг път такъв дневник.Ще бъде интересно.Много ми хареса това с получаването на работата със Shadow.Разговора между Hero & Socki беше добър.Дневничето ти ще се следи :)

Edited by ShwN

Интересен формат си избрал. Започна интригуващо. Определено ще се следи (стига да не се откажеш, разбира се :) )

The_Phenomenon

Интересен дневник, приятен за четене. Началото ми харесва, да видим как ще продължи нататък.

[b][font="Georgia"][size=2]WIW Tag Team Champion[/b][/font][/size]
[b][font="Georgia"][size=2]CMWF Xtreme-Division Champion[/b][/font][/size]

[url="http://vbox7.com/play:d57ea30d"]http://vbox7.com/play:d57ea30d[/url]
[b][font="Impact"][size=4]Не може да има по-тъпо същество от тая булка[/b][/font][/size]

Доста странен и нов подход... харесва ми. Не съм чел преди шоуто, но ми напомня на един друг твой дневник, писан по подобен начин.

Соки ще има доста весел образ, което е добре... Бизкит ще е явно по-сериозен и ще имат някакви 'бизнес' отношения... супер започва :)

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

HARDCORE TV PRESENTS..

THF EPISODE 2: "Образи"

(IT CAME FROM JAPAN)

"Много хора не ме разбират.. чудят се защо не се смея на тъпите им вицове, защо не показвам и капчица състрадание.. любов.. привързаност.. дори и гняв! Това съм аз.. и не бъркайте не съм се родил безчувствен.. научиха ме! Подготовката ми в Япония бе прекалено интензивна и съсредоточена за да си позволя тези неща.. поне не сега!"

- Max Blade (maxxed) слезе от влака и се загуби бързо в тълпата. Обичаше да го прави, защото много хора не бяха доволни от идването му в Америка.. особено идването му в конкурентна хардкор федерация като THF. На Макс обаче му трябваше тази промяна затова веднага щом G му предложи той подписа многогодишен договор.. Max бе тук за да вземе един специфичен бял сак от шкаф номер 43 на гарата.. в него бяха много от личните му вещи, пари, attire-a му.. както и специален подарък от негов стар приятел! Макс се насочи към шкафа, гледаше възможно най-бързо да приключи.. защото времето бе от значение. Всичко вървеше по план, докъто едно момче с качулка успя да свие притежанието на кечиста и да избяга в неизвестна посока!!

Max Blade

"ХЕЙЙЙЙ... копеленце тъпо върни се..."

- Явно Блейд вече изпитваше чувство.. чувство на гняв! Той бързо тръгна след момчето с цел да си върне нещата като разбира се понатупа престъпника за своеволието.. Гонката между двамата наистина се превръщаше в епическа.. Маскираният мъж съумяваше да избяга по всевъзможни начини от преследващия го Блейд, докъто не се блъсна в една възрастна жена... Маскираният се изплъзва в последствие, а нещата на Макс остават на земята където и ги намира... но за какво бе всичко това.. дали бе произволно престъпление или имаше предварителен заговор.. Макс остана замислен проверявайки дали всичко е на мястото си..

..

(THE RAT)

G: ".. Слушай ме... аз те доведох тук и ти много добре знаеш защо!! Да знам, че имаш потенциал, но си още ШИБАНО ХЛАПЕ!! Кой друг щеше да те вземе кажи ми... ROH... CZW... fuck em!! Аз взех моето решение и знаех какъв ще бъде риска от това.. но сега виждам, че ти не си взел напълно твоето.. кажи ми Соки защо се разнежваш точно сега? А?"

Socki: "Мислиш, че ми е лесно ли..... Ааа!? Аз ги гледам всеки път в очите и се правя на щастливия, безгрижен дърдорко.. не мога да ги лъжа вечно човече.. ако някой разбере.."

G: "КОЙ ЩЕ РАЗБЕРЕ!?... Аз съм ти шеф бе... мислиш ли, че ще позволя на някой да ти причини нещо.. ти си инвестиция човече.. щом си инвестиция, значи има кой да те пази.. искам да си свършиш работата до край защото информацията която ми снасяш е много по ценна от тъпото ти чувство за правда!! КОЙ ОТ тях дава дори 5 пари за теб или за когото и да е било... кажи ми Соки? Твоето приятелче Хиро ли.. той преби почти до несвяст собствения си баща миналата седмица на шибания ринг.. той ли е прав? Или пък Таз и неговата пионка Dwayne Johnson.. те ще се изядат живи когато дойде времето.. такава им е природата.."

Socki: "Колко още ще трябва да правя това подяволите?..."

G: "Още малко ми трябва.. за да знам какво точно готви онзи задник Таз.. искам да знам още съвсем малко за да мога да го изгоня от тук.. за да мога да направя това място по-добро.. и след като това стане ти ще си главната ми звезда вече съм ти го казвал човече.. Искам информация, ти ли си човека с който трябва да разговарям!?..."

Socki: "мамка му....хъх.... Да добре ще го направя.. добре! ще съм шибания "плъх".. но ти казвам гледай да не се случи нещо с мене!"

...

(THE TELEPHONE CALL)

- Vicent (mzsphere1) щастливо разтръскваше шишенцето си с протеини, когато минавайки покрай помещението с баните дочу интересен телефонен разговор..

Xzibit: "Йо... Психо.. да да точно затова се обаждам! не знам мисля, че е негов брат но не съм сигурен.... да викат му Shadow Storm и изглежда наистина внушително.. КАКВО ИСКАШ ОТ МЕН.. ти създаде тази каша, просто измисли нещо, обади се на приятелите си в Detroit.. ок ок ще измисля нещо само ела утре в залата сутринта.. айде.. peace!"

... to be continued!

Edited by G

DOOMSDAY PPV CARD (FINAL CARD)

Main Event

4 Way N1 Contenders Match

"RocknRolla" Johnson vs "The Star" Socki vs Max "White Thunder" Blade vs Jason "The Heel Killer" Neill

"The Hardcore Legend" G vs Trent "The Raven" Levi

Father vs Son Match

No DQ Match

"The Phenomenal" Kevin Hero vs BiZkiT

100 Light Tubes Deathmatch

Title Match

Opener

Over the top Hardcore Battle Royale Match (Winner gets a TITLE SHOT.. any title)

"The Machine" Vicent vs FinaL Charisma vs "TRKOW" Michael Hart vs dbrm vs Necro Butcher vs Nick Gage vs "TLK" Leonardo James vs "Extreme Dream" Yo The Real

Edited by G

Ееее просто ми е кеф да го чета тоя дневник.. Хареса ми на макс episode 2.. Телефонния разговор ще е интересен :D . И карда, който предстой е доста добър. Надявам се да имам някакъв шанс в мача ми (Opener). Ще го следя..

Edited by mzsphere1

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Немога да дам по-добър коментар за PPV-to,защото не съм следил дневника до сега.Иначе добре развиваш добре историйте.Очаквам добро PPV.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Дневника ти просто кърти отвсякъде.Продължавай в същия дух.Само искам да попитам кога ще е DOOMSDAY?

*WEEKEND STUFF*

NEWS

- Trent Levi е готов за завръщането си на ринга в THF... Old School Hardcore Match срещу създателя на федерацията "The Hardcore Legend" G. Със сигурност има "още малко juice" и у двамата, експерти очакват това да се превърне в класически мач!

- Shadow Storm е прекарал 24 часа в затвора, след като е бил обвинен в побой над един от чистачите на федерацията. В показанията си Storm е казал, че полицията не си мърда и пръста в разследването свързано със смъртта на брат му. Шефът на THF, G не пожела да застане зад камери за да сподели мнението си за случая.

- "The Razor" Jack Jr. (jerichoholic), Xzibit & Psycho са разследвани за рекет и притежание на наркотици!

- Между двама от legitimate борците в компанията е възникнала конфронтация.. Wrestling background-a и на двамата е изумителен и явно става въпрос на време преди професионалните отношения между тях да си заминат за сметка на физическа саморазправа. Wrestling източниците посочват, че става въпрос за "The Real King of Wrestling" Michael Hart (The Phenomenon) & "The Legend Killer" Leonardo James (Y 2 J)..

- "The Phenomenal" Kevin Hero е говорил в интервю за списанието "Top Gun" за враждата със собствения си баща.. Bizkit! Хиро е заявил, че цял живот се е опитвал да се докаже и да зарадва всички, но явно никога това не е било достатъчно за баща му. За действията си от миналата седмица той споменава, че са били неизбежни..

- Jason "The Heel Killer" Neill (cskar4eto) е организирал бал в имението си вчера, на който са присъствали Холивудските звезди Камерън Диаз & Колин Фарел.. Баровецът е сниман от папараци да раздава доста палави прегръдки на Диаз..

- The Original Bulgarian Lion е заявил, че ще напише биографична книга, в която главно ще засегне престоя си в THF, както и обещава да представи малко клюки свързани с федерацията.

MATCHES

JHW in Tokio Japan:

- Max "White Thunder" Blade (maxxed) def. Akihiro Goho capturing the JHW JUNIOR HEAVYWEIGHT TITLE (21:34)

CZW Unsacred:

- Justice Pain def. Corporal Robinson, "Extreme Dream" Yo The Real retaining the CZW WHChampionship (15:12)

- DJ Hyde def. Ultra Dragon via pinfall (08:10)

Deathmatch Tournament 2009

I round matches

- "The Hardcore Legend" G def. Killa B via Brutal Chair Shot (08:34)

- Soulkillah Kid def. Homeless Star via SoulDriver from a Scaffold (12:01)

- "Sick Gangsta" Nicholas Mondo def. Mass Jam via Mondo Sledge through a Table (06:14)

Edited by G

Ооо 10х мерси! :D :D :D И Ric Flair обещавам ти ще бъде с мен на следващото шоу :D (е всъщност не зависи от мене де :D )

jerichoholic

Добри са шоутата. Харесва ми стила ти на писане. Само не ми харесва, че не разви вражда, която започва на PPV веднага с гимик мач.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Main Event

4 Way N1 Contenders Match

"RocknRolla" Johnson vs "The Star" Socki vs Max "White Thunder" Blade vs Jason "The Heel Killer" Neill - Тук мисля ,че ще е Max Blade.

"The Hardcore Legend" G vs Trent "The Raven" Levi - Сигурно ,ще е G ,но може и Леви да победи.

Father vs Son Match

No DQ Match

"The Phenomenal" Kevin Hero vs BiZkiT - Хироу. :)

"The Razor" Jack Jr. vs "Sick Gangsta" Nicholas Mondo - Мондоо :D

Title Match

Psycho X (Xzibit & Psycho) vs Shadow Storm & Homeless Star - Екс побеждават...

Opener

"The Machine" Vicent vs FinaL Charisma vs "TRKOW" Michael Hart vs dbrm vs Necro Butcher vs Nick Gage vs "TLK" Leonardo James vs "Extreme Dream" Yo The Real - Yo The Real :)

Интересно...

Очаквах завръщане на Anarchy, то пък какво стана... Така радва. Отличаваш се от другите дневници, което си и голям плюс. Може би само епизодите да са малко по-дългички и да се разкриват повече неща. Соки е агентче, мама му дебем... :D Чакаме Doomsday!

P.S. - А също трябва да спомена, че Wow от първото издание ми е чичА ;) :D

Edited by BiZkiT

^ BiZ ти сам направи една сапунка направо :D може дори да ползвам това в историята..

PS: Седмични шоута няма да има всичко ще е в този формат защото смятам PPV-тата да са на по-често като event-и.. Главно го правя защото нямам време всяка седмица да пиша цяло шоу.

Edited by G

Много новини, много нещо... За мен една от най-приятните вражди е тази между сем. Бизкитови. Такива 'доказвания' винаги са ме радвали... дано младия чупи стария :).

И аз си мислех в началото, че епизодите трябва да са малко по-дълги, но сега като ми се изясниха някои неща относно стила ти на писане, е по-добре да са кратки, но по-чести...

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

DOOMSDAY

NIGHT 1

CARD

Title Match

Opener

"The Machine" Vicent vs FinaL Charisma vs "TRKOW" Michael Hart vs dbrm vs Necro Butcher vs Nick Gage vs "TLK" Leonardo James vs "Extreme Dream" Yo The Real

Opener

След излизането на всички, съдията дава знак за начало... Рабира се настава хаос след като участниците започват да си раздават купища удари, шамари и kick-ове. Явно единствен разбиращ, че това е HARDCORE Battle Royalе Leonardo James изкача извън ринга под третото въже и внася метален стол и кофа!!! Боже каква ли касапница ще излезе от целия този мач. Leonardo прави веднага опит да влезе на ринга след това, но от никъде "The Extreme Dream" Yo The Real му вкарва един брутален Baseball Slide, който го праща в публиката..Yo веднага излиза на Apon-a и от там успява да засече идващите към него Nick Gage & Necro Butcher с Double Springboard Clothesline! Yo веднага започва да раздава таунтове наляво и надясно, когато изведнъж Vicent почти не маха главата му с брутален Running Big Boot!! Какъв импакт само.. Vicent веднага изправя Йо и го хвърля над въжетата, но Deredevil-a успява да се задържи атлетично с помощта на въжетата. На ринга Final Charisma & Майкъл Харт си раздават жестоки удари в един от ъглите.. докато в съседния dbrm, който бе избран от феновете да участва в този мач (той няма договор с федерацията) мачка "The Machine" Vicent. Nick Gage & Necro Butcher са отново на крака, но вместо двамата да действат като отбор, както обикновено сме свикнали да ги гледаме те започват да се налагат един друг.. в края на този сблъсък Gage успява да изхвърли с Clothesline Necro!!!

Necro Butcher has been eliminated!

Гейдж се отпуска на въжетата за да си почине, когато от никъде The Legend Killer Leonardo James изниква от публиката (досега запратен там) със стол в ръцете си и нанася БРУТАЛЕН CHAIR SHOT право в лицето на опонента си... ОУУУУ какъв удар само!!! Gage кърви обикаляйки хаотично из ринга, когато се среща право с Yo The Real, който го сграбчва за главата и го хвърля над третото въже!!!

Nick Gage has been eliminated!!

Докато това става виждаме как Final Charisma успява умело да се измъкне от един от hold-овете на Michael Hart и да му забоде Twist of Fate от никъде!!!!! Оуу TWIST OF FATE!!! Charisma бързо се покатерва на третото въже в готовност да размаже от там със Swanton Bomb безпомощтния Харт, когато от никъде тъкмо влизащия на ринга канадец Леонардо Джеймс със засилка доставя Брутален Super Kick (Shawn Michaels Style) право в лицето на FinaL!!!!!!! ОУУУ какъв удар само.. Charisma полита от сглобката право в публиката.. той е елиминиран!!

FinaL Charisma has been eliminated!

Леонардо Джеймс започва да се превъзнася от стореното, когато от никъде dbrm го смазва с убийствен POUNCEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Джеймс полита над най-горното въже и се размазва на пода!!!! dbrm и Йо започват да се налагат веднага след това..

Leonardo James has been eliminated!

На ринга останаха "The Machine" Vicent, Michael Hart, dbrm & Yo The Real... но къде е Харт, той не е на ринга.. Виждаме борецът да тършува изпод ринга.. какво ли е намислил!? Оуу той вади от там една метална тръба!! Това е тръбата на Стейнер купихме я на търг миналата седмица.. Hart влиза на ринга и моментално я забива в лицето на идващия Vicent, следва по един удар и за dbrm & Yo The Real! Hart разчисти ринга, но как ли ще се възползва от това.. Michael Hart бързо вдига останките от The Extreme Dream Yo The Real и понечва да го размаже в средата на ринга със своята запазена марка The Shortcut to Hell Gutwrench Powerbomb, когато Йо успява да сграбчи въжетата в движение и с помощтна на краката си да преметне Hart с Headscissors над третото въже.. боже Йо е невероятен в този мач елиминира сума ти хора!!!

Michael Hart has been eliminated!

Yo вижда, че по едрите от него Vicent & dbrm са почти на крака... Той бързо отива на Apon-a и Springbord-ва към двамата.. Оууу Vicent & dbrm успяват да сграбчат летящия към тях Extreme Dreаm ииии.. OMGGGG Double Spinebuster право върху металната кофа в средата!!! Това трябва да боли.. в суматохата dbrm веднага се засилва в страничните въжета и опитва да даде и на Vicent да си хапне от Pounceeeee-aaa, но опитния Machine го вижда на време и се отмества!! Dbrm се оплита във въжетата, а Vicent се засилва към него и го елиминирва с мощен Big Boot!!

dbrm has been eliminated!

Vicent бързо се връща към средата на ринга където лежи безпомощтно тялото на Yo върху останките от кофата. Явно ще имаме още един елиминиран.. Vicent изправя Yo на крака и го вдига за своя Vicentbomb, когато отново атлетизма на невероятния Yo му помага!! Той Snap-ва опонента си с бърза Hurricanrana и го изтрелва право над третото въже.... божеее Yo The Real току що спечели shot за която и да е титла във федерацията трябва да е доволен!

Vicent has been eliminated!

Winner: Yo The Real!!

BACKSTAGE: G's Office

- Шефът преглеждаше attire-a си за последен път, преди мача си с Trent Levi, когато в офиса му нахлува не кой да е а "The Star" Socki...

G

"Какво искаш приятелю.. нали знаеш, че ми предстои мач.. както и на теб!"

Socki

"Някой знае G.. НЯКОЙ знае, че съм предател усещам го.. всички ме гледат странно тези дни!"

G

"Говориш глупости момче!!... Параноята те е обвзела на дебело.. вечерта имаш шанс да станеш главен претендент за титлата.. а ми мислиш за някакви глупости.. какво ти става!?"

Socki

"Човече остави тази титла.. чувствам, че съм в опасност, трябва да спра да снасям информация.. не мога вече!!"

- G скача от масата сграбчва Соки и го забива в стената... след което го изглежда много сериозно..

G

"Сега ти ме чуй малко лайно такова.. искам Таз вън от тази шибана федерация и ти ще ми помогнеш дори и да не искаш.. разбра ли ме! Изиграй си мача тази вечер, направи каквото е необходимо за да спечелиш и се дръж естествено мамка му!!... Спри да се потиш през 2 минути! Направи каквото се иска от теб или ще имаш бая по-големи проблеми от някакви си борчета в съблекалнята.. ок!!?"

Socki

"Добре човече.. ще свърша работата.. мамка му сега вече можеш да ме пуснеш!!"

- G пуска Звездата и той напуска моментално офиса..

BACKSTAGE: The Heel Locker room

- Michael Hart стои на пейката забил поглед в земята. Той държи пакет с лед на врата си... Изведнъж в съблекалнята влиза не кой да е, а The Legend Killer Leonardo James..

Leo James

"Знаеш ли ако не беше тъпия dbrm щах да спечеля този мач!!... Но доколкото видях и ти нямаше особен късмет!"

Michael Hart

"Какво искаш подяволите!?.. Миналата седмица мъмреше колко си по по от мен.. сега идваш да ми се жалваш.. я беги!"

Leo James

"Просто казвам, човече.. знам, че не сме на една и съща вълна, но защо трябва да търпим некви обитаци да ни правят на нищо.. предлагам ти да намерим dbrm & след това Yo The Real, който те елиминира и по ирония на съдбата спечели мача и да ги смажем от бой.. а после ще решаваме кой е по-добрия.."

- Michael Hart се замисля за малко..

Michael Hart

"Обичаш да играеш опасно.. а Лео!? Ок.. ок нека да бъде на твойта, но ако е само някакъв номер.. знаеш, че нещата няма да свършат добре!"

Leo James

"..Можеш поне за това да ми имаш доверие.. хайде да вървим!"

Title Match

Това е първият и единствен мач за титли на ППВ-то.. именно на карта са поставени таг тийм поясите! Гангстерчетата Psycho X излизат първи.. придружени от "The Razor" Jack Jr. който ще се изправи малко по-късно vs една от проспериращите хардкор звезди в бранша.. Nicholas Mondo! ИЗВЕДНЪЖ се чува музиката на G.. какво подяволите!? Шефът на компанията излиза и обявява, че това ще бъде Хендикап мач защото Shadow Storm е все още в затвора!! Както знаете той преби един от staff-овете на компанията вчера.. Това едва ли е добра новина за Homeless Star, чиято музика се пуска веднага след като G си заминава.. Мачът започва моментално, след като Homeless се засилва и събаря и двамата си опоненти с Double Dropkick!! Това pump-ва публиката и те започват да го подкрепят в тези начални минути.. Натискът на less продължава след като dump-ва Psycho с Vertical Suplex, след което засилва Xzibit във въжетата и успява да му забоде красив Jumping Calf Kick! Star е в делириум след този ход, но в следващата атака бързо бива "опитомен" с Double Elevated Slam от страна на Psycho X.. Xzibit започва да рита като ненормален тялото на Homeless, докато рефера се опитва да въведе малко ред в мача.. Всичко завършва с бруталният Double Team Finisher на гангстерчетата - X-Destroyer!!

REPLAY

DAMN какъв impact само!! 1,2,3 и бърза победа за Psycho X, те са новите шампиони по двойки!! След мачът Xzibit & Psycho прегръщат щастливо титлите, когато на титантрона се показва Shadow Storm със записано съобщение за двамата..

Winner(s): Psycho X the NEW THF Tag Team Champions!

Shadow Storm

"Скоро ще ме арестуват затова ще бъда бърз.. записвам това в случай, че не успея да дойда на турнира... ЗНАМ копелета... ЗНАМ истината!!! Ще си платите за стореното.."

- След тези думи новите шампиони изглеждат леко стреснати.. а записа е спрян!

- Виждаме, че ринга е нагласен.. По въжетата и ъглите са наредени 100 луминисцентни лампи! Време е за Хардкор битката между обещаващите кечисти на THF "Sick Gangsta" Nicholas Mondo & "Razor" Jack Jr.!!

MAIN EVENT

100 Light Tubes Match

Както знаем и двамата подписаха договори миналата седмица, в които се съдържа параграф споменаващ, че компанията не носи вина за всякакъв вид наранявания получени от съответния мач.. кечистите подписаха без и да се замислят. Сега две от най-обещаващите хардкор звезди.. съответно от хийл и фейс съблекалните ще се изправят един срещу друг за да докажат кой е по-добрия в този вид мачове. След излизанията и на двамата, съдията обявява правилата на мача.. No Rules.. Pin, Submission or KO to win.. 100 Light Tubes all over the ring which can be used as weapons! След официалното представяне, двамата застават лице в лице и започват да разменят неприлични епитети.. докато Jack не залепя един светкавичен шамар право в лицето на опонента си!! Боже какъв удар... Ядосан от станалото Mondo веднага започва да раздава Elbows право в лицето на Jack.. двамата яростно продължават с размяна на удари, докато Джак не засилва Мондо към въжетата.. Оуу замалко!! Ник успява да се спре точно преди лампите закачени на въжетата.. Jack Jr. веднага се засилва към него и Sick Gangsta успява да го elevate-не над главата си с Back Body Drop.. Оуу боже Razor Jack изхвърча над въжетата от движението и се размазва извън ринга. Добра контра от страна на Мондо.. Той бързо излиза отвън и започва да раздава удари на опонента си! Следва грубо засилване право в металната преграда от което видимо Рейзър наранява гърба си. Мондо започва да таунтва феновете, които му се радват.. След още няколко доминиращи атаки от страна на Ник, боя отново се пренася на ринга. Mondo събаря опонента си в центъра на ринга с Body Slam, след което от никъде забива прекрасен Standing SSP!!! Оуу какво движение от страна на Мондо, но не достатъчно за 3 count! Мондо бързо изправя Рейзър, който бръква в очите му... подлецът бързо взема една луминисцентна лампа от сглобката, където са наредени най-вече и я пръска право в главата на Мондо... ОМГ!!!!!!!!! Мондо кървейки вече се свлича на тепиха! Всички освиркват Jack, докато той облизва кръвта останала по счупената лампа.. какво болно копеле! Рейзър излиза извън ринга и довлича от някъде куп завързани една за друга лампи.. Боже той ги слага под ъгъл в сглобката и изчаква Мондо да се изправи.. какво ли е намислил.. ОМГГГГ!!!!!!!!

REPLAY

BODY SLAM ПРЕЗ ЛАМПИТЕ!!!!!!!!! Мондо е аут!! Какъв мач само.. феновете започват да скандират THF THF THF! Razor изглежда доволен, затова взема една лампа и я пръска в главата си!!!!! Боже той не е наред.. Кръв се стича по лицето му, но едва ли това му прави впечатление на този етап. Мондо едвам едвам успява да допълзи до средата на ринга от разрухата в сглобката. Рейзър тръгва да го изправя, когато от никъде Мондо го обръща със Small package.. omg.. 1,2... и повдигане!!!!!! Това бе замалко!! Яростен Razor сграбчва тялото на Мондо вдига го на раменете си и го dump-ва през останките от лампите с Death Valley Driver!!!!!!! Още един луд спот в този брутален мач. Razor се изправя веднага и отива към въжетата.. какво ли е намислил!? Той маха от там лум. лампи.. но защо!? След това изправя Мондо и го занася до мястото.. Оуу Рейзър Джак провесва Мондо на въжетата като оплита краката му преди това. Какво подяволите е намислил!? Рейзър излиза извън ринга и взема няколко лампи в ръцете си, след което буквално наказва опонента си като ги пръска една по една в стомаха му!!!!!!!! Боже кога ще спре този терор!?

REPLAY

Мисля, че това бе достатъчно забога!! Рейзър сваля останките от Мондо и ги слага в средата на ринга, след което се покатерва на третото въже.. това не е на добре!! Джак дава знак, че ще довърши опонента си най-сетне. Той скача от третото въже иии няма никой вкъщи!!!!! Мондо успява да се измъкне в последния момент.. може би сега е неговия шанс. Той се изправя едвам едвам и взема една лампа от въжетата.. Рейзър е на крака също... БАММММ Мондо пръска лампата право в черепа му!!!! Джак е аут.. Ник бързо се засилва към въжетата от където довършва опонента си с Mondo Sledge (Springboard corkscrew senton) 1.....2.....3!!!!!!!! Какво подяволите стана току що!? Мондо успя да вземе победата в този невероятно брутален мач от никъде!!

Winner: Nicholas Mondo via pinfall

.. to be continued!

END OF NIGHT 1

КОМЕНТИРАЙТЕ И ОЧАКВАЙТЕ NIGHT 2 СКОРО!

Edited by G

Ххаха... Соки е гаден предател ! :D Баси якото, трябваше да има и такъв образ... Браво :).

Честити ни титли по двойки... явно и ние сме прецакали Сянката. Като излезе от 'затвора' ще раздава правосъдие...

Честито и на Йо, който спечели в доста добър мач, но поне според мен МОTN (е ... night 1 де) беше, съвсем очаквано, МЕ-та. Просто се избиха двамата. Много злобно беше... айде чакаме и night 2

Replay gif-овете са много добра идея, допринасят много за атмосферата на шоутата. Браво! Най-интересното засега е, разбира се, историята с "плъха". Чакаме Night 2.