Jump to content

Andre: Heart of the Giant


krapolax

Recommended Posts

Случайно,разгелждайки някви класациййки за най-висок мъж и попаднах на този филми. Малко повече инфо ако може да даде някой? Или линкче за сваляне,щото би ми било интересно да го прегелдам. Ето линкче от imdb. http://www.imdb.com/title/tt0475218/ :)

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

Това го знам от почти 2 години. Това е нещо като любителски биографичен филм но според това което видях на trailer-а е някаква абсолютна малоумщина, и е на 2 години и има едва 70 гласа не се надявайте тази помия да е нещо особено Като видях колко зле е актъора дето играе Андре (с една гнусна евтина афро-перука) просто си викам това дали не е някоя гавра. Много зле!!!!

Иначе ако искате филм които донякъде е нещо като tribute за Andre The Giant то това е филма направен от скъпият му приятел Billy Crystal - My Giant... Аз го гледах преди 8-9 години по БТВ и ми хареса изключително много. Филма е посветен на Андре, просто но си е чисто фиктивен и не е биография а си е отделна история но беше изключително силен и ми хареса - (не гледайте оценката)

А за по горната малоумщина няма да коментирам повече......

Edited by radoslav1948
Link to comment

Не,бе. Аз не съм се и надявал да е нещо кой знае какво. :) Просто ми беше интересно нещо друго за филма ако знае някой и по-скоро самото филмче да прегледам. Ей така от интерес.

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

Еми любителски биографичен филм... Не е някоя продукция продуцирана от "20th Century Fox" или "Warner Bros", качеството е като от домаша видеокамера, доколкото видях от няколкото трейлъра и просто няма никакъв смисъл. Дори се чудя как е регистриран и в IMDb ама те нали си имат няква секция за независими филми така че не се и учудвам.. Надали въобще някои от форума е обърнал внимание, ако бяха досега щеше да стане на въпрос... Причината да съм попаднал на тва е щото вися нон-стоп в тоя сайт ....

Link to comment

О,боже! Бях решил да видя дали някой ще ми даде филма и ако не - да гледам трейлъра,но реших да го направя сега. Ебати и ташакО! По-тъпо от това нещо не съм виждал. На това нещо и филм не може да му кажеш. Аз предлагам някой мод да локне темата,защото този "филм" няма място в нашия форум,а иначе ще послушам съвета на радослав и ще гелдам филм,който постна. :)

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...