Jump to content

Andre: Heart of the Giant


krapolax

Recommended Posts

Случайно,разгелждайки някви класациййки за най-висок мъж и попаднах на този филми. Малко повече инфо ако може да даде някой? Или линкче за сваляне,щото би ми било интересно да го прегелдам. Ето линкче от imdb. http://www.imdb.com/title/tt0475218/ :)

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

Това го знам от почти 2 години. Това е нещо като любителски биографичен филм но според това което видях на trailer-а е някаква абсолютна малоумщина, и е на 2 години и има едва 70 гласа не се надявайте тази помия да е нещо особено Като видях колко зле е актъора дето играе Андре (с една гнусна евтина афро-перука) просто си викам това дали не е някоя гавра. Много зле!!!!

Иначе ако искате филм които донякъде е нещо като tribute за Andre The Giant то това е филма направен от скъпият му приятел Billy Crystal - My Giant... Аз го гледах преди 8-9 години по БТВ и ми хареса изключително много. Филма е посветен на Андре, просто но си е чисто фиктивен и не е биография а си е отделна история но беше изключително силен и ми хареса - (не гледайте оценката)

А за по горната малоумщина няма да коментирам повече......

Edited by radoslav1948
Link to comment

Не,бе. Аз не съм се и надявал да е нещо кой знае какво. :) Просто ми беше интересно нещо друго за филма ако знае някой и по-скоро самото филмче да прегледам. Ей така от интерес.

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

Еми любителски биографичен филм... Не е някоя продукция продуцирана от "20th Century Fox" или "Warner Bros", качеството е като от домаша видеокамера, доколкото видях от няколкото трейлъра и просто няма никакъв смисъл. Дори се чудя как е регистриран и в IMDb ама те нали си имат няква секция за независими филми така че не се и учудвам.. Надали въобще някои от форума е обърнал внимание, ако бяха досега щеше да стане на въпрос... Причината да съм попаднал на тва е щото вися нон-стоп в тоя сайт ....

Link to comment

О,боже! Бях решил да видя дали някой ще ми даде филма и ако не - да гледам трейлъра,но реших да го направя сега. Ебати и ташакО! По-тъпо от това нещо не съм виждал. На това нещо и филм не може да му кажеш. Аз предлагам някой мод да локне темата,защото този "филм" няма място в нашия форум,а иначе ще послушам съвета на радослав и ще гелдам филм,който постна. :)

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...