krapolax Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Случайно,разгелждайки някви класациййки за най-висок мъж и попаднах на този филми. Малко повече инфо ако може да даде някой? Или линкче за сваляне,щото би ми било интересно да го прегелдам. Ето линкче от imdb. http://www.imdb.com/title/tt0475218/ :) Quote [color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color] Link to comment
The1948One Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 (edited) Това го знам от почти 2 години. Това е нещо като любителски биографичен филм но според това което видях на trailer-а е някаква абсолютна малоумщина, и е на 2 години и има едва 70 гласа не се надявайте тази помия да е нещо особено Като видях колко зле е актъора дето играе Андре (с една гнусна евтина афро-перука) просто си викам това дали не е някоя гавра. Много зле!!!! Иначе ако искате филм които донякъде е нещо като tribute за Andre The Giant то това е филма направен от скъпият му приятел Billy Crystal - My Giant... Аз го гледах преди 8-9 години по БТВ и ми хареса изключително много. Филма е посветен на Андре, просто но си е чисто фиктивен и не е биография а си е отделна история но беше изключително силен и ми хареса - (не гледайте оценката) А за по горната малоумщина няма да коментирам повече...... Edited March 24, 2009 by radoslav1948 dexim 1 Quote Link to comment
krapolax Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 Не,бе. Аз не съм се и надявал да е нещо кой знае какво. Просто ми беше интересно нещо друго за филма ако знае някой и по-скоро самото филмче да прегледам. Ей така от интерес. Quote [color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color] Link to comment
The1948One Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Еми любителски биографичен филм... Не е някоя продукция продуцирана от "20th Century Fox" или "Warner Bros", качеството е като от домаша видеокамера, доколкото видях от няколкото трейлъра и просто няма никакъв смисъл. Дори се чудя как е регистриран и в IMDb ама те нали си имат няква секция за независими филми така че не се и учудвам.. Надали въобще някои от форума е обърнал внимание, ако бяха досега щеше да стане на въпрос... Причината да съм попаднал на тва е щото вися нон-стоп в тоя сайт .... dexim 1 Quote Link to comment
krapolax Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 О,боже! Бях решил да видя дали някой ще ми даде филма и ако не - да гледам трейлъра,но реших да го направя сега. Ебати и ташакО! По-тъпо от това нещо не съм виждал. На това нещо и филм не може да му кажеш. Аз предлагам някой мод да локне темата,защото този "филм" няма място в нашия форум,а иначе ще послушам съвета на радослав и ще гелдам филм,който постна. :) Quote [color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color] Link to comment
Recommended Posts