March 14, 200917 yr Здравейте, в този "бизнес" съм от скоро и нямам кой знае какви умения, но ще се опитам да ви убия скуката с едно дневниче. Значи, за да започне "дневничето" ще ми трябва примернооо.... 8-10 участника. В поста ще напиша изискванията за записване. Мачовете ще ги правя в играта WWF: No Mercy, като времетраене ще са макс 4-5 минути (Специалните мачове ще са малко по-дългички), надявам се да не е голям проблем, а и ако ви писне направо вижте финала . Сегментите ще бъдат писани от мен и Hellzin, няма да са много дълги, а и ще гледам да са "забавнички". За дневника съм замислил малка изненадка, но тя ще бъде след 2-3 шоу. Записване: Name: Nickname: Style (Ще ми трябва при избора на хватки): Finisher (Оригинално име на движението + Вашето *пожелание*): Strong Grapples (4 силни хватки): Weak Grapples (4-5 обикновенни хватки): Attire (Цялото ви облекло + Elbow pad-ве и подобни глупости): Face & Hair: Height: Weight: Entrance Theme: Записванията на ЛС! След като направя кечиста ви, ще получите ЛС с образа ви, така че ако не ви хареса ще мога да го оправя. Надявам се до 1-2 дена да сме се събрали [center][img]http://195.149.248.189:8080/2009-03-14/0254c43ed747563aec3b3f623cf61423_346x186.jpg[/img][/center]
March 16, 200917 yr Author BWC Roster: | Name | Finisher | Possition | 1: Dwayne Johnson - Last Ride (Ако може да ми напишеш името на финишъра си, защото записването ми го написа в чата и не помня как го кръсти) - Face 2: Juicy G - Juicy Driver (Small Package DDT) - Face 3: G - The Facebreaker (Unprettier) - ??? 4: HellziN - Top Rope Moonsault - ??? 5: Jack Shizzle - Night Clash (Go To Sleep) - ??? 6: RoLeX - Go To Sleep - Heel 7: Vicent - Vicent Stunner (Stone Cold Stunner) - ??? 8: Chris Jericho - Walls Of Jericho - ??? 9: Triple H - The Game Ending (Pedigree) - 10: Max Blade - Max Pain (Burning Hammer) - BWC Titles: BWC World Title - VACANT BWC Bulgarian Title - VACANT BWC Hardcore Title - VACANT BWC Tag Team Titles - VACANT TV Shows: Лого = Съква Name: ShowDown! Day: Monday Announcers: Венци Барабаниста & Митьо Пищова/Дим Дуков Profiles: Name: Dwayne Johnson NickName: Rock'N'Rolla Finisher: Last Ride Theme Song: ??? (Ако може да ми пратиш ЛС с името) Name: Juicy G NickName: Finisher: Juicy Driver (Small Package DDT) Theme Song: Rado Shisharkata - Kurvi Sbogom Name: Строго Секретно NickName: G Finisher: The Facebreaker (Unprettier) Theme Song: Let it rock - Kevin Rudolf & Lil Wayne Name: HellziN NickName: Finisher: Top Rope Moonsault Theme Song: ??? (Да ми каже на ЛС или Скайп) Name: Jack Shizzle NickName: EgoMan Finisher: Night Clash (Go To Sleep) Theme Song: Morandi - Angels Name: RoLeX NickName: Finisher: Go To Sleep Theme Song: Lil Jon - I dont give a fuck Name: Vicent NickName: Finisher: Vicent Stunner (Stone Cold Stunner) Theme Song: HHH Theme Song Name: Chris Jericho NickName:Y2J Finisher: Wall Of Jericho Theme Song: Break The Walls Down Name: Triple H NickName: The Game Finisher: The Game Ending (Pedigree) Theme Song: CHRISTIAN - Close your eyes Name: Max Blade Nickname: White Dragon Finisher: Max Pain (Burning Hammer) Theme Song: Mystikal - The Edge of The Blade ________ След 1-2 часа ще постна Титлите, информация за шоуто, ППВ-та, отбори (бтв, ако искате да станете отбор с някой ми пишете ЛС, но единственото условие е да бъде съгласен и той :Д). Днес ще бъде първото шоу. Има все още места за записване. Ако не ви харесва образа ви, ще ви помоля да ми пишете на ЛС, с това което не ви харесва. Edited March 16, 200917 yr by juicy_g [center][img]http://195.149.248.189:8080/2009-03-14/0254c43ed747563aec3b3f623cf61423_346x186.jpg[/img][/center]