juicy_g Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Здравейте, в този "бизнес" съм от скоро и нямам кой знае какви умения, но ще се опитам да ви убия скуката с едно дневниче. Значи, за да започне "дневничето" ще ми трябва примернооо.... 8-10 участника. В поста ще напиша изискванията за записване. Мачовете ще ги правя в играта WWF: No Mercy, като времетраене ще са макс 4-5 минути (Специалните мачове ще са малко по-дългички), надявам се да не е голям проблем, а и ако ви писне направо вижте финала . Сегментите ще бъдат писани от мен и Hellzin, няма да са много дълги, а и ще гледам да са "забавнички". За дневника съм замислил малка изненадка, но тя ще бъде след 2-3 шоу. Записване: Name: Nickname: Style (Ще ми трябва при избора на хватки): Finisher (Оригинално име на движението + Вашето *пожелание*): Strong Grapples (4 силни хватки): Weak Grapples (4-5 обикновенни хватки): Attire (Цялото ви облекло + Elbow pad-ве и подобни глупости): Face & Hair: Height: Weight: Entrance Theme: Записванията на ЛС! След като направя кечиста ви, ще получите ЛС с образа ви, така че ако не ви хареса ще мога да го оправя. Надявам се до 1-2 дена да сме се събрали Quote [center][img]http://195.149.248.189:8080/2009-03-14/0254c43ed747563aec3b3f623cf61423_346x186.jpg[/img][/center] Link to comment
juicy_g Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 (edited) BWC Roster: | Name | Finisher | Possition | 1: Dwayne Johnson - Last Ride (Ако може да ми напишеш името на финишъра си, защото записването ми го написа в чата и не помня как го кръсти) - Face 2: Juicy G - Juicy Driver (Small Package DDT) - Face 3: G - The Facebreaker (Unprettier) - ??? 4: HellziN - Top Rope Moonsault - ??? 5: Jack Shizzle - Night Clash (Go To Sleep) - ??? 6: RoLeX - Go To Sleep - Heel 7: Vicent - Vicent Stunner (Stone Cold Stunner) - ??? 8: Chris Jericho - Walls Of Jericho - ??? 9: Triple H - The Game Ending (Pedigree) - 10: Max Blade - Max Pain (Burning Hammer) - BWC Titles: BWC World Title - VACANT BWC Bulgarian Title - VACANT BWC Hardcore Title - VACANT BWC Tag Team Titles - VACANT TV Shows: Лого = Съква Name: ShowDown! Day: Monday Announcers: Венци Барабаниста & Митьо Пищова/Дим Дуков Profiles: Name: Dwayne Johnson NickName: Rock'N'Rolla Finisher: Last Ride Theme Song: ??? (Ако може да ми пратиш ЛС с името) Name: Juicy G NickName: Finisher: Juicy Driver (Small Package DDT) Theme Song: Rado Shisharkata - Kurvi Sbogom Name: Строго Секретно NickName: G Finisher: The Facebreaker (Unprettier) Theme Song: Let it rock - Kevin Rudolf & Lil Wayne Name: HellziN NickName: Finisher: Top Rope Moonsault Theme Song: ??? (Да ми каже на ЛС или Скайп) Name: Jack Shizzle NickName: EgoMan Finisher: Night Clash (Go To Sleep) Theme Song: Morandi - Angels Name: RoLeX NickName: Finisher: Go To Sleep Theme Song: Lil Jon - I dont give a fuck Name: Vicent NickName: Finisher: Vicent Stunner (Stone Cold Stunner) Theme Song: HHH Theme Song Name: Chris Jericho NickName:Y2J Finisher: Wall Of Jericho Theme Song: Break The Walls Down Name: Triple H NickName: The Game Finisher: The Game Ending (Pedigree) Theme Song: CHRISTIAN - Close your eyes Name: Max Blade Nickname: White Dragon Finisher: Max Pain (Burning Hammer) Theme Song: Mystikal - The Edge of The Blade ________ След 1-2 часа ще постна Титлите, информация за шоуто, ППВ-та, отбори (бтв, ако искате да станете отбор с някой ми пишете ЛС, но единственото условие е да бъде съгласен и той :Д). Днес ще бъде първото шоу. Има все още места за записване. Ако не ви харесва образа ви, ще ви помоля да ми пишете на ЛС, с това което не ви харесва. Edited March 16, 2009 by juicy_g Quote [center][img]http://195.149.248.189:8080/2009-03-14/0254c43ed747563aec3b3f623cf61423_346x186.jpg[/img][/center] Link to comment
cskar4eto Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 аз ти писах на ЛС,но защо не си обърнал внимание на съобщението ми?? Quote Link to comment
Recommended Posts