neshev Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 (edited) Event: UFC 96: "Jackson vs. Jardine" Date: Saturday, March 7, 2009, at 10 p.m. ET on pay-per-view (PPV) Location: The Nationwide Arena in Columbus, Ohio Main event: 205 lbs.: Quinton "Rampage" Jackson (29-7) vs. Keith Jardine (14-5-1) Main card (Televised): 265 lbs.: Shane Carwin (10-0) vs. Gabriel Gonzaga (10-3) 170 lbs.: Pete Sell (8-4) vs. Matt Brown (8-7) 205 lbs.: Matt Hamill (5-2) vs. Mark Munoz (5-0) 155 lbs.: Jim Miller (13-1) vs. Gray Maynard (6-0) Under card (May not be broadcast): 170 lbs.: Ryan Madigan (5-0) vs. Tamdan McCrory 185 lbs.: Kendall Grove (9-5) vs. Jason Day (17-7) 205 lbs.: Tim Boetsch (8-2) vs. Jason Brilz (16-1-1) 205 lbs.: Brandon Vera (9-3) vs. Mike Patt (12-3) 155 lbs:: Aaron Riley (27-10-1) vs. Shane Nelson (11-3) Edited March 7, 2009 by neshev Quote Link to comment
Kane4Ever Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 хмм отново не много силен кард,много жалко.За МЕ-ясно е,че jackson ще доминира,не знам защо му избраха този опонент въобще-защото 1 победи ледения,който не беше във форма? Quote Link to comment
neshev Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 (edited) MAIN CARD Quinton Jackson (205) vs. Keith Jardine (204) Shane Carwin (259.5) vs. Gabriel Gonzaga (257.5) Matt Brown (170.5) vs. Pete Sell (170) Matt Hamill (205) vs. Mark Munoz (204.5) Gray Maynard (155) vs. Jim Miller (154.5) PRELIMINARY CARD Ryan Madigan (169) vs. Tamdan McCrory (170) Jason Day (184.5) vs. Kendall Grove (185) Tim Boetsch (205) vs. Jason Brilz (204) Michael Patt (204.5) vs. Brandon Vera (205) Shane Nelson (155) vs. Aaron Riley (155) Edited March 7, 2009 by neshev Quote Link to comment
G Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (edited) Очаквам Rampage да KO-не Jardine в първите минути.. ако обаче това не стане ще си имаме Unanimous Decision и най-вероятно ще е за Keith! Винаги за мен cardio-то на Rampage е било под въпрос.. Shane Carwin vs Gonzaga определено ще е най-интересния сблъсък.. надявам се Carwin да изненада и да отиде да се бие с Lesnar.. но вероятно Gonzaga ще спечели с TKO. Други два интересни мача ще бъдат The Bully vs Jim Miller & Matt Hamill vs Mark Munoz.. прогнозирам победи за Gray & Hamill. Vera също се завръща на това UFC въпреки, че е в undercard-a.. дано най-накрая спечели! Ще се получи прилично евентче според мен. Edited March 7, 2009 by G Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Гледах само двата най-важни мача и мога да кажа,че съм доволен от видяното,Carwin не бях го гледал,но затвърди респект ,не е кой знае какво е но е корава глава и ударя доста силно,такъв човек не се бие лесно. А Rampage си мачка,очаквах да победи,но и Jardine се оказа доста корав. Сега се очертава един от най-добрите мачове според мен,които UFC може да предложи,двамата най-добри според мен в Light дивизията един срещу друг,Евънс си изгради респекта ми и според мен е доста корав трудно ще се намери някой да го бие,ако има някой на тоя етап това е точно Джаксън.Аз специално съм за Джаксън и ще му стискам палци :) Hitman 1 Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
gboy Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Брандън Вера пък кво правеше в предварителните двубои ? Тоя си е МЕ - тър. Насмалко да спра плеъра когато видях тоя двубой - изобщо не съм го забелязал в началото в списъка. Много ме изкефи с тия лоу кикове, макар че опонента му беше много далеч от неговата каса и това си пролича веднага. По никакъв начин не можешие да одържи Брандън и нашия си правеше каквото си иска. Чакам да го видя какво ще прави в тази дивизия, имам много големи очаквания. Carwin извади ега ти тупалката Първи рунд да нокаутираш така боец като Гонзага не е майтап работа. Много впечатляващо . Искам да го видя срещу Чейк Конго, но с тази сила в ръцета определено бая зор ще видят всички в тежката. Jardine се представи над очакванията ми. Много чисти удари успя да пласира Джаксън, общо взето си личеше, че е по-добрия боец, но смятах че ще доминира много повече. А то дори първия рунд си беше на кантар,двама от съдиите дадоха 29-28 на края, ако съм разбрал правилно. Жардийн е далеч още от класата за шампионския пояс, но аз досега не съм го виждал по силен. Бях убеден, че ще отнесе нокаута, а той остиска 3-те рунда (макар със зор в последния). Рашад така и не мога да го приема много на сериозно, не знам защо. То момчето загуба няма и нокаутира двама сериозни бойци последните мачове, но някак си все ми се види, че Джаксън е по-класния боец. Ще видим, де - с интерес се чака тоя двубой. Голямо шоу направиха на края. Hitman 1 Quote Link to comment
Recommended Posts