Radox Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Както отдавна знаете, този път гости ще са някои легендарни членове на бившето BWFags. Те са седем на брой и за да не се получи объркване, репликите на всеки от тях ще бъде оцветени в различен цвят, както следва: Toro Kan0 mikelp strij wwz s0cki g0shky Опитал съм се да подбера такива цветове, които да се виждат хубаво и на тъмния, и на светлите скинове. И така, подгответе се за най-голямото издание на клетката ever! Тук няма цензура. Тук всеки ще може напълно свободно да изкаже мнението си за всеки, който поиска. Четете и сами решете къде лежи истината! "Toro, Kan0, mikelp, strij, wwz, s0cki, g0shky" 1. Я първо си кажи кой си откъде си, какво учиш, какви са ти плановете за бъдещето, какви са хобитата ти...? Общи неща. Форумците, които ме познават добре, знаят, че се казвам Жоро и тази година завършвам НЕГ (което по мое лично мнение, а и на много други хора е най-елитната гимназия). Така се стекоха обстоятелствата, че смятам да следвам в чужбина. Ще подам документи до няколко немски университета. Относно хобитата, главно мога да определя бодибилдинга като такова. От всички неща, с които съм се занимавал, съм отделил най-много време на фитнеса. Скоро стават 4 години откакто тренирам. Мисля, че това е достатъчно като информация. Казвам се Георги, на 19, студент първи курс в Софийския университет, специалност история. Хобитата ми... НАй-вече да си тровя организма. През останалото време гледам кеч, спорт, почти всякакъв, а напоследък се връщам към едно старо nerd-овско занимание - да чета комикси. mikelp , Както ме познават повечето от потребителите на този форум . Казвам се Момчил , живея в китното лудогорско градче Разград. 11 клас съм в Природо Математическа гимназия с профил Математика и Физика .Все интересни работи. Свиря в група , обичам кюфтета , спагети и варен грах , но това едва ли го интересува някой особено много. Да , имам проблем с пунктуацията. Плановете ми за бъдещето...това тук е доста обширна тема , която незнам дали ще мога да изчерпам ако тръгна да пиша подробно и също така дали ми се иска да я изчерпвам точно тук.. Като цяло в най-близко бъдеще ще завършва 12 клас , живот и здраве ще стана студент в София или Варна , от там нататък каквото сабя покаже , а пък ако даде господ някоя от мечтите ми да се реализира ще е още по-хубаво. Като хоби бих определил свиренето , и писането на текстове за групата , ъ да и гледането на кеч и футбол , но това мисля, че е ясно. Мда за малко да забравя за една от най-големите си страсти в тоя живот , а именно "Червените дяволи" от град Манчестър . Без Футболен Клуб "Манчестър Юнайтед" , не мога да живея . Точка ! Емиии какво да кажа за себе си... в момента съм студент 1 курс в СУ, специалност софтуерно инженерство. По принцип съм от Сливен, но в момента съм в София, живея в Студентски град, говоря мйеко и пътувам с 94 вместо да карам кола на БЕНЗИН, което директно ме изпраща в списъка с най-любимите ти хора. Планове за бъдещето е силно казано да имам, предпочитам да не си изграждам отсега някакви кой-знае какви планове, за да не остана разочарован после. Все пак времето е пред мен, ще видим. По-скоро съм накъдето ме отвее вятъра, което всъщност не знам дали е хубаво или не... Доколкото хобитата ми - основното ми хоби е мързела () и го практикувам винаги, когато имам тази възможност. - Истинското ми име е Златомир Недялков Радев, израсъл съм в малкото градче Свиленград, Хасковска област.Общо взето съм прекарал цялото си детство в този град без да съм пътувал никъде сериозно за повече от месец.В момента уча по специалност "икономист мениджър" главно счетоводство, маркетинг, такива глупости.12-ти клас съм но още ми е трудно да свикна с тези предмети понеже преди да се прехвърля в сегашното си училище бях в хуманитарна паралелка - български и история.Не съм много ученолюбив, може да се каже, че съм лекоооо мързелив (демек много).За момента съм пред кръстопът - решил съм или да продължавам образованието си в някакъв университет в Пловдив или да отида при роднини в Англия, където да работя и да се опитам да видя как ще ми потръгне с образованието там.Считам се късметлия, лелчето е женена за богат англичанин и ако реша да видя свят може би още един българин ще се превърне в "истински европейски гражданин".Макар, че не съм лош ученик не се интересувам толкова от образованието колкото от това някой ден да събера достатъчно пари за да започна свой собствен бизнес.Както може да се очаква това побърква родителите ми който са вишисти.Една от братовчетките ми наскоро и предстой дипломиране от "Кеймбридж" с пълно отличие а друга учи във Варна икономика и както може да се очаква е пълна отличничка.Забавното тук е, че аз съм единственият който не се интересува толкова от образованието колкото от това да успееш в живота с всички възможни средства.Моята единствена цел е както казах е да събера достатъчно количество средства и да започна някакъв бизнес, отговарящ на образованието което съм завършил.Някой от мечтите ми са да посетя някой от най-големите градове в света като Мексико, Ню Йорк и Токио - дали като емигрант или пък като човек в командировка не е важно.Мечтите са за да се пробваме да ги осъществим а не някой ден да се събудим и да разберем как всичко е свършило.Общо взето това са плановете ми за бъдещето - да видя свят накратко.Хобитата ми са като на всеки 18 годишен некадърник - пиене и псуване на управниците в неделя сутрин (и задължително гледане на Вучков, досега съм го хранил три пъти по телефона).Както много ясно се разбира много обичам да гледам кеч.Уважавам тоя цирк във всичките му форми пуро-луча-ВИНС и няма кеч стил, който да не ми е интересен.Включвам задължително и old school.За няколкото месеца, изкарани в BWFags и като нямаше с кой да дискусирам успях да изгледам почти всеки важен мач в историята на Япония от началото на 80-те до края на 90-те (или поне това което съм намерил из нета) и сега съм готов да си наложа и нещо от средата на 70-те като предимно ще тегля мачове с Funk.Другото ми хоби е киното.Обожавам седмото изкуство и се старая да изгледам всеки добър филм, световно признат от критиката.Не се определям за критик, нито опит имам в тази сфера нито нищо.Още от малък съм пред телевизора и резултатът, че нося цайси около 3 диоптъра.Чували сте го и преди, чуйте го и сега от мен - не прекалявайте с телевизията.Иначе като оставим настрана тези неща обичам да излизам с приятели като всеки друг.Преди обичах да тренирам но не за да смъкна излишните кила а просто за натрупване на маса.По залите бях от 12 годишен.Минавал съм през всякакви хранителни добавки + протеини.Но един ден претърпях сериозна контузия на лявото коляно и се наложи да спра със силовите тренировки.Това се оказа голям среден пръст от Всевишния понеже метаболизмът ми е изключително бавен - каквото ям го качвам.От година и половина не съм помирсвал зала и сега предимно се мъча с японски диети и други подобни лайна но резултатът е нулев.Другото което обичам да правя е да си правя кефа от време на време чрез интернет простанството.Кашона постоянно е включен (главно за да изтегли следващия филм или да сийдне такъв) но реално прекарвам на него по един - два часа на ден и 4-5 през нощта когато съм си в нас.Не знам за останалите но на мен винаги ми е било малко кофти идеята да си пиша с някого в скайп по цял ден и да се чудя снимката на красивата мацка, която ми е пратена принадлежи на личността, използваща дадения акаунт.Обикновено в интернет всички (особено аз) се опитваме да бъдем нещо повече от това, което сме всъщност, демонстрирайки поведение, което не бихме използвали в реалния живот.Аз често си правя кефа по този начин но целя да накърня достойнството на човекът с който си "чатя".Но не успявам главно защото съм прекалено устат - и във виртуалния живот и в реалния.Едно от любимите ми хобита из интернет средите е да споделям видео файлове с хората около мен.Обичам да ъплоудвам най-често в Vbox7, YouTube и редица други видео сайтове.Правя всичко това с кеф иначе отдавна да съм се превърнал в някво откачено хакерче, невиждало дневна светлина и мислещо само как да е "НАЙ-НАЙ" в свят, който не ще му помогне с нищо в реалния живот.Най-често обичам да се отпускам вършейки лиготий из интернет като най-известния ми образ е на "заекващия, неможещ да казва Р Коментатор 1".Други хобита за момента нямам, не следя активно спорт, наскоро се запалих по NFL и го следя от време на време.Футбол не гледам и нищо не може да ме накара да заобичам някаква си игра в която се рита топка през цялото време.Не казвам, че е лоша или, че я мразя, просто ми е дяволски скучна.Когато мога гледам свободни боеве и сумо (само и единствено заради Калоян Махлянов).Последното хоби за което се сещам е да цъкам от време на време на плейстейшъна играеки главно на wrestling или adventure ориентирани игри, който да приключиш за няколко часа и да ги забравиш.Против съм към някакви си MMORPG-та като Linage II и оная пластелинена палитра WoW който са си убийци на социален живот.Игрите са хубаво нещо, служат за разпускане, за кеф но в никакъв случай не са за вманиачаване.Общо взето така си прекарвам ежедневието. - Казвам се Ростислав, от Варна съм и преди месец навърших 19 години. Уча последна година в Английската гимназия. Планове за бъдещето.. не бих казал, че имам някакви широко-мащабни планове. На първо време искам да завърша успешно 12-ти клас, след което да се представя добре на матурите и кандидат-студентските изпити. Най-вероятно ще се ориентирам към нещо свързано с география и английски език (за който смятам, че ми е най-ценното "оръжие"). Най-логичният избор за продължаване на образованието ми е Икономическият университет във Варна и сигурно натам ще се насоча пък ще видим какво ще стане. В свободното си време общо взето не правя кой знае колко разнообразни неща.. Когато съм си в къщи съм пред PC-то, където гледам филми/сериали, зарибявам се в skype или играя Fifa. Иначе силно се интересувам от спорт.. най-вече от футбол и тенис. Излишно е да го казвам, но... ОГРОМЕН фен съм на отборите Манчестър Юнайтед и Интер както и на тенисиста Рафаел Надал. Въпреки, че сериозно се интересувам от спорт това не значи, че спортувам. Все пак скоро смятам да подновя фитнеса, а иначе от време на време играя футбол, тенис на маса и тенис на корт (по-рядко). Също така много обичам да играя покер, което ми е носило много ядове, но и пари. Разбира се, интересувам се и от кеч, макар че напоследък не го гледам много редовно. По-скоро чета спойлери и тогава гледам шоутата. Само ППВ-тата ги гледам редовно и без спойлери. В интерес на истината напоследък се чувствам по-зарибен по MMA (UFC предимно), отколкото кеч. Дано покрай Wrestlemania това да се промени. Здравейте! Аз съм Георги Андреев , на 14 години, от град Ямбол! 2. Какво би искал да става на предстоящият голям турнир Кечмания 25 и какъв е твоят препоръчителен кард за шоуто? В последно време отделям изключително малко време за кеч, тъй като съвсем други неща са ми на главата, а и съм доста демотивиран след всички форумни простотии. Затова този въпрос ми се струва най-труден от всички, които си ми подготвил. Ще се опитам да изтискам максимума като кард, но да знаеш, че го импровизирам в момента, без да съм много наясно с нещата, случващи се във WWE. WHC: Randy Orton vs John Cena (Tова е сигурен мач, затова няма как да не го напиша) WWE: Edge vs Triple H (Oптималния МЕ на SD) ECW: Jack Swagger vs Christian MITB: Kofi Kingston vs John Morrison vs Shelton Benjamin vs CM Punk vs Mr. Kennedy vs Jeff Hardy vs MVP vs Matt Hardy (Не изключвам Matt и Jeff да си имат някакъв singles gimmick мач и други двама да бъдат в MITB на тяхно място- например Mysterio и The Miz) The Undertaker vs Umaga (Това ми се струва по-вероятно отколкото Undertaker vs Michaels) Chris Jericho vs Mickey Rourke (Не ми е ясна ситуацията как стои, но знам, че билдват вражда между тях) Women's Title: Mickey James vs Melina vs Beth Phoenix (със сигурност 2 от тях ще бъдат в мача за титлата, просто не е ясно кои две) Shawn Michaels vs ??? - може би още един мач с JBL. Не знам как ще се развият нещата на No Way Out, но това ми се струва най-вероятният вариант засега. Честно казано, откакто отново следя кеч това е първата Мания, към която интересът ми е минимален. МЕ-тите според мен са ясни - Edge - HHH и Orton - Cena. Във втория съществува вероятност да добавят и JBL и Michaels, което не ми се вярва, но би ми било по-интересно. Ще има мач между двамата Харди, което като идея не е лошо, но за мен вече сторилайнът "брат срещу брата" се изтърка. С Тейкър нещата отиват към нова вражда с Шоу, но дано да продължи кратко и след това да го вкарат в програма с Умага или Козлов. В MITB предполагам, че ще бъдат Пънк, Морисън, Дибиаси или Роудс може би. Ако не ми докарат Скалата, ще ми през кура за карда. А и аз не си плащам, за да гледам, няма от какво да се впечатлявам предварително. Билд ъп-а ми изглежда доста слаб засега, предишните години историите започваха няколко месеца по-рано, а сега всичко ми е някакси изсмукано. На победителя от Ръмбъла не му обръщат никакво внимание на победата, но както и да е. Дано все пак има изненади, все пак е 25-годишнинита на най-големия кеч турнир. Хм, ами това шоу е специално като цяло със номерчето пред себе си. Надявам се, от семейство Макмеън да си ни приготвили един грандиозен спектакъл. Все пак 1/4 вековна традиция се заковава на таз годишната КЕЧ МАНИЯ !!! Светът ще гледа към тексас , и ще следи за всяка една грешка от страна на Винс и екипа му. Надявам се всичко да мине както трябва и манията да е на много високо ниво . Не вярвам да видим качество като на "17-тата" мания , но и на половина колкото нея да е добра , ще е достойна за 25-то издание за турнира.. Примерен кард Мисля си , че Острието ще защитава титлата си срещу Трите Хикса. Това на Теория не е този огромен сблъсък , който всички очакваме , но при един добър Билд ъп може да се получи и нещо голямо.Всички знаем , на какво са способни и двамата , всички знаем как Едж сам успя да изгради мача си срещу Гробаря на Самърслем. Сега, когато и трите хикса е там и ако имат време за един Сносен Билд се надявам да не се осерат , да се убият от млатене и в края на краищата да чакаме с нетърпение кеч мания за да видим този мач . Няма да се очудя ако извъртят нещата и до ХХХ - Тейкър , не е изключено , като това за мен е по-добрия вариант по-мечтан сблъсък , пък и отново сме в Хюстън, Тексас . Джерико - Рурк - След успеха на "Кечистът " Винс трябваше да е много прост за да не прилапа Мики за участие на Манията. В крайна сметка май ще видим мач между Джерико и Рурк , в което принципно няма нищо лошо , стига мачът да не е повече от 10 минути . Нагледал съм се на дълги "селебрити " мачове.. и нямам особено високо мнение за тях , то не беше Кевин Федърлайн , Доналд Тръмп , МейУедър и т.н.. Абе ако дроува , ако историята е добра и мача не е дълъг , нека да го има !!! Майкълс - Тейкър - Това тук , при условие , че Джей Би Ел и Майкълс нямат мач на Манията и Тейкър не e в мача за титлата на смакдаун . Дриим Мач както и да го погледнем , ще се чака с нетърпение Мисля си , и че всичко сочи към Сина - Ортън - Еми евала , Хиил номер едно срещу Фейс Номер едно , въпреки , че сме ги гледали доста пъти , нямам нищо против стига да направят силен мач . До тук с прогнозите за мачове , не ми е много приятно да ги правя а и почти никога не познавам , така че каквото ни предложат такова ще гледаме , това е КЕЧМАНИЯ все пак , очакванията са високи и не вярвам да ни разочароват . Тазгодишната кечмания наистина би трябвало да е нещо грандиозно. Опасявам се, че накъдето отиват нещата към момента не я изграждат по най-добрия начин. Все пак има още време, ще видим. Моят дрийм кард вече не мисля че вече е изпълним с оглед малкото оставащо време, но все пак ще напиша нещо мешано между това, което бих искал, и това, което реалистично може да се случи: WHC: John Cena vs. Randy Orton (участието на Сина в МЕ мисля че неизбежно, колкото и да не го харесвам, но Ортън задължително трябва да спечели) WWE Championship: Triple H vs. The Undertaker (още откакто преместиха Triple H в Smackdown си мисля за евентуален техен мач на Мания, 8 години по-късно на същото място) ECW Championship: Jack Swagger vs. Tommy Dreamer (нещо Swagger не ми допада, но тъй като е шампион едва ли ще дропне дотогава, все пак бих дал победата на Дриймър) TLC: Edge vs. Christian или Edge & Christian vs. The Hardys (който и от двата варианта вече очевидно е невъзможен, още повече че и дори да беше едва ли щяха да сложат 2 ladder match-a, макар че според мен няма нищо лошо, а и TLC-тата и мачовете със стълби са ми от любите гимик такива) Stone Cold vs. Hulk Hogan (с оглед последните новини, а и състоянието на Остин, също невъзможен) Shawn Michaels vs. The Rock (най-невъзможният от всички ) Chris Jericho (w/Stephanie) vs. CM Punk (w/Shane) (същно неизпълнимо, тъй като Шейн и Стефка ги вкараха в друга история, а и вече Пънк и Джерико имаха доста мачове помежду си) MITB: Примерно хора като Rey Mysterio, Evan Bourne, R-Thruth, Hurricane Helms, Kennedy, Carlito, The Brian Kendrick, John Morrison US Championship: Shelton Benjamin vs. MVP Interpromotional match: Kane vs Vladimir Kozlov (в който Кейн прекратява серията на руснака, но преди това ествествено трябва да поидигнат малко Кейн, тъй като в момента го представят като по-голям плужек отвсякога, за мое огромно съжаление) или IC Championship: William Regal vs. Kane (Ригъл, защото вече набутах Пънк по-горе А и, както сигурно сте разбрали, просто гледам да вкарам Кейн някъде от чисто маркска гледна точка, а и според мен задължително трябва да има мач на турнира) Някакъв плейбой мач, както обикновено, примерно Maria, Kelly Kelly and Melina vs. Maryse, Natalya и... да речем Layla, но без Mishelle McCool. Beth Phoenix vs. Trish Stratus Тук хора като Big Show, JBL, Umaga остават висящи, но по-голямата част от това, което написах, е неизпълнимо, така че все тая... Нямам ни най-малка представа какво става в WWE днес.Последният цял турнир който изгледах беше Royal Rumble 2009 а предпоследният - Royal Rumble 2008 който главно заради победителя си ме отказа от Федерацията.Май и Wrestlemania XXIV гледах целия но тогава бяхме няколко човека и почни нищо не си спомням от PPV-то понеже кагота се събере тайфа и алкохол на сутринта човек трудно си спомня нещо от снощи.Който твърди обратното значи не може да пие.От около година гледам само подбрани мачове и промота от WWE и лесно може това да се проследи - всичко от WWE което съм гледал за изминалата година съм качвал в профила си в Vbox.Общо взето WWE ми е пълна мъгла.По това което видях може би ще има някакъв grudge мач между JBL и Michaels, някакъв гимик мач между Undertaker и Big Show, битка между братята, Triple H срещу Edge и главния мач 100% ще е Cena/Orton.Поне такъв извод мога да си извадя от Ръмбъла.Задължително ще гледам чеймбъра (или двата чеймбъра) понеже този вид мач ми е един от любимите.Сигурно и Wrestlemania покрай тях.Признавам, че единственото което чакам найстина в това PPV е мачът между Рурк и Джерико.Другото не ме интересува. - Както казах, не следя редовно WWE напоследък, но все пак съм горе-долу запознат с историите. Аз искам да има непредвидимост.. това е нещото, което най-много ценя. Ако на WM 25 има непредвидими мачове ще съм доволен независимо от карда. Иначе най-вероятно ще гледаме John Cena vs. Randy Orton, което не е ЧАК толкова зле. От една страна много бих искал да видя как Orton най-сетне побеждава Cena 1on1, при това на Кечмания.. но от друга, не мога да си представя как Orton тушира Cena на втора поредна WM. Ситуацията в SD като че ли ми е по-интересна, което се дължи на непредвидимостта на Elimination Chamber мача на NWO. Има няколко потенциални победители като аз ще съм доволен от победа на Triple H или Undertaker, които после да имат мач на Wrestlemania. Какво обаче ще стане с Edge не се знае.. може дори да спретнат троен мач, ще видим. Иначе имам високи очаквания към MITB.. надявам се дотогава Christian да е подписал (и дебютирал) и евентуално да спечели куфара. Matt Hardy vs. Jeff Hardy ще е интересен мач със сигурност, най-вероятно ще следя враждата. Историята около Chris Jericho и Rourke е ясно накъде върви.. един от предвидимите мачове ще е това. Други мачове май не са ясни на този етап. Като цяло, независимо от карда, Wrestlemania си остава най-големия турнир в кеча и ще съм надъхан за него със сигурност, както винаги е било. John Cena(с) vs. Randy Orton - for the World Heavyweight Championship Triple H© vs. Edge - for the WWE Championship Jack Swagger© vs. Finlay - for the ECW Championship Melina vs. Maryse - champion vs. champion The Undertaker vs. Big Show - gimick match Chris Jericho vs. Mickey Rourke MITB Match - John Morrison , Shelton Benjamin , Carlito , Montel Vontavious Porter , Evan Bourne , Kofi Kingston , CM Punk , Rey Mysterio 3. Време е да разберем истината. Кажи какво ти е мнението за следните хора поотделно, ама истинското. Цензура няма. Vichix, Phil Lions, wohov, Toro, strij, wwz, g0shky, Jericho, mikelp, s0cki... Vichix - В детското филмче на Дисни за Пинокио дървеното човече минава през много перипетии, докато накрая мечтата му да стане истинско момче се сбъдва. За най-голямо съжаление вече 22 години тази мечта убягва на господина, "създател на BWC". По ред причини съм настроен негативно към Виткур. От лятото насам се нагледах на неадекватни действия от негова страна. Нормален човешки диалог с него е невъзможен. Този мишок, криещ се зад екрана на компютъра си вече 9-10 години, не заслужава да кажа толкова много за него, колкото мога. Затова ще бъда лаконичен- "ВИТКУР, СМЪРТ В НОСА, ДЪРВЕНИЦИ В АНУСА! КУР В ДЪРВЕНОТО ТИ СЪРЦЕ!". Phil Lions - Не крия, че винаги той е бил най-уважаваната личност за мен сред българските "(с)маркове". Учил съм се много от него за 2те години, които прекарах в BWC. Koгато преминавах към BWFags поставих условие да не се налага да казвам нищо срещу него. Шегувал съм се понякога единствено с изказването му "ВОЙНЪТЪ Е МОЩНЪ!" и няма как да подмина и знаменития е-майл на Винс Русо. Но не това е важното, Радоксе. Сам знаеш, че една от причините, поради които преминах в BWFags е самият Фил. Казвал съм я само на теб, знаем само аз и ти. Ако имаш желание сам ще я обявиш на бял свят, защото тя касае повече теб, а не мен. На друго искам да се спра - Phil Lions, можеше далеч по-мъжки да постъпиш що се касае BWFags и мен в частност. Не ни гарантира сигурност, когато се скара с wohov, който държеше хостинга. Не говори и с нас да се оправят нещата, нито с него. Не защити достатъчно ясно и публично потребителите, които имаха желание да се върнат в BWC и го направиха. Споменавал съм, че моделът ти е на поведение е тип Симеон-Сакскобурготски. Същото вятърничаво и царско поведение се опитваш да демонстрираш. Нищо лошо, но понякога трябва да излизаш смело срещу трудностите и да заявяваш позиция. Има доста тънка разлика между "цар" и "мишка". За мен ти я премина. Разочарова ме, Фил. wohov - Не чак толкова лош администратор на форум. Но има своите егоцентрични проблясъци. Да лъже също не му е чуждо. За мен той е човек, който предаде приятелството ми и нямам намерение да общувам повече с него. Kan0 - Мнозина не оценяват колко голяма личност всъщност е той. Най-вече като интелект. Това, че говори простотии, псува, пие, сеца и ебе на поразия, не означава, че не е по-умен от 90% от потребителите на BWC. Няма да говоря много за него, тъй като той знае какво мисля. Но за читателите на "Клетката" ще спомена, че Kan0 наистина е голям мъж. Винаги е бил до приятелите си и е оказвал нужната подкрепа. Toro - Освен, че е млад, красив, интелигентен, силен, харизматичен и всичко останало, той е и честен човек. strij - Малко се очудвам, че толкова маловажен елемент към него е заслужил място сред въпросите за горепосочените двама. И все пак щом един безполезен търтей като Вичикс има място, значи и за strij мога да кажа някоя добра дума. А всъщност той само такива заслужава. Интелигентен пич, мъж на място. Изяде бан лятото без причина, дори не беше модератор в BWFags. Дървеният меч на Зоро сече наред! wwz - Плъх. g0sHky - Тоя чавак нямам особено желание да го обсъждам. Не е чак толкова лош по душа, но е адски тъп. Наречи го "ямболски ретард" и спри дотук. Jericho - Он е маж за две жени! Шоп по душа и по убеждение. Един от малкото хора, които винаги могат да те развеселят и да ти оправят настроението. Поклон пред Бай ви Джери! mikelp - Една достойна личност, която отнесе повече банове и от мен самия. Никога не го е страх да каже каквото мисли и да даде израз на чувствата си. Железен! s0cKi - Соцки е пич. Малко ме е яд, че го наранихме с всичките форумни скандали. Но не само той стана тяхна жертва. Поднасям извинения към него и към другите като него. Toro, strij, Jericho, mikelp, s0cki ги слагам заедно, защото както е известно са ми дружки. Нямам нищо против тях, а ако те имаха против мен щяха да ми кажат на мен. Пичове са, с Toro и Strij се виждаме от време на време. С останалите съм се забавлявал много и в двата форума. Jericho > you. Гошку е доста заблудено дете. Общо взето последните сперми по "войната" се случиха благодарение на него. Направи доста тъпи работи спрямо някои хора, за което ме дразни. От друга страна на мен лично нищо не ми е казал или направил зад гърба ми. Като цяло той си е лапе още, проблемите му (и такивата с някои други хора) идват от възрастта според мен. С Олимпийския не съм общувал кой знае колко. Нямам нищо против него освен, че се филмира прекалено много, а става въпрос за интернет "войни". Малко е голям да обяснява глупостите, които изговори на хората от BWFags за чест, достойнство и не знам си какво. Точно той и Вичо раздухаха цялата работа със завръщането...Не знам, вече въобще не ми се говори за тия глупости. Вичо е мишок, махна бановете, за да се прави пак на мъж. Силно безмислено според мен, но форумът си е негов, да прави каквото си иска. С Фил също не съм общувал, а общите неща си ги знаем - смарк е (само, когато става въпрос за TNA има леки прпистъпи на маркщина , а и цялото отричане на продукта на WWE си е вид маркщина за мен). wwz a.k.a. nexus е много смешно типче. Ако знаехте колко неща е изговорил зад гърба на много хора от BWC (не казвам "псувал", а говорил), нямаше да му правите чекии колко могъщ ъплоудър е, а да го баннете. Но както и да е - от моята си гледна точка той е най-големият дупедавец, а това как говори за потребителите на BWFags е красноречиво доказателство. Честно казано той е най-измисленият герой във форума. wohov е пич, нищо против него нямам освен, че се скри и си замълча за цялата история (което на Вичо му харесва понеже нали не се бил изхвърлял като Торо, който не знам какво толкова каза, че беше баннат). Като цяло вече не ми пука. Баннат съм отвсякъде, не се изнервям за глупости. Който каквото иска да си говори, да прави. Животът продължава. Vichix - Бай Вико , е може би най-недолюбвания потребител от мен в това "кеч общество" , Шапка му свалям , че го е създал и , че се е сетил първи за тази мащабна идея , но ако не беше той щеше да е някой друг . Доста псувни отнесе от мен в темата за "зоро" и няма да се извиня за нито една , защото се опита да съсипе мястото , което той създаде , мястото , на което съм потребител от доста отдавна, с около шест месечно прекъсване , където бях решил да се върна мирно и тихо , но той реши да си развява , патката и да банне Торо , след това и мен "под маската на Зоро" без да съм му дал основание . На всичкото отгоре незнам дали този човек съществува наистина , и незнам дали това не е някои от модовете ни , дали не е някое пишлеме на 12, някой старец на 50 години и т.н.. потайноста му също ме дразни ! Мога да говоря с дни за Пинокио , но мисля да спирам , преди да съм обърнал на по-селския език (знам че няма цензора просто не искам поста ми да се превръща в хамалщина , доколкото е възможно ) Phil Lions- Като цяло нямам нищо против него , освен факта , че гледа "малко" надменно на хората от тоя форум , обича да пише на "англииски" , а живее в България (ако схващате какво искам да кажа ) и обича да споменава за умните си приятели от чуждите форуми... сякаш е в тоя форум по задължение , а не защото го иска (за BWC говоря ) , иначе спор няма , че е може би най-ерудирания човек на тема кеч в България , за това мисля че две думи няма . wohov-Така..Ето го човека , заради когото започна цялата работа с разделението. ТОЙ започна всичко , защото не можа да си преодолеее гордостта в някакъв спор..и човека реши да си направи нов форум. Да , BWC , по това време не беше в най-цветущото си състояние и някои потребители избрахме да тръгнем с него и да започнем всичко отначало., но за това ще пиша след малко . Значи принципно е пич ,но в дадени моменти това определение , не важи за него . Най-голямата му грешка беше , че взе Гошето под "опеката" си така да го кажем и от там тръгна и погрома на "Българските кеч Форуми". Кано - Ще си позволя да цитирам Торо "До колкото го познавам , в момента или е пиян или Ебе" . Супер точен , много забавен , никога съм нямал проблеми с него абе един от хората , за които се радвам , че познавам и станахме приятели в BWFags , доколкото това е възможно . Торо - Жорката , беше нещо като нашия лидер . За него мнението ми също е много високо и не мисля , че има кой знае колко да говоря по негов адрес тук. Също много се радвам ,че беше важна част от "форумите" и че имам честа да го познавам . strij - Ваньо , математика , стрий , и т.н , пич е , когато е трябвало ми е помагал , нищо лошо за него не мога да кажа , освен че веднъж каза , че "съм си бил променил отношението към него " , но това е дребен кахър , като цяло съм надъхан да пием бири някой летен ден . wwz - Сега , тук нещата ще загрубеят, доколкото е възможно в този мой сдържан стил на писане . Значи за него имах много високо мнение , уважавах го , за знанията му , ерудираносттаа му, изобщо имах доста високо мнение за него, докато не разбрах , че е форумен плъх , тъпа подлога , гаден лицемер и листа продължава. Той живее за да стои по форумите и да гледа "сеир" както самият той обича да се изразява. Да , той беше част от "форумите" , да и той тръгна с нас , но когато видя ,че нещата стават трудни по-изгодната позиция беше "вие не струвате , спирам да пиша " , вместо да се опита да помогне нещата да потръгнат , той излезе със становището , че е над нас , и няма намерение да се занимава с пропадналия "ни" форум , но не се замисли ,че в крайна сметка и той беше част от "нашия" форум . В крайна сметка кур за него , официалното становище е , че е тъпа подлога.. край . " g0shky - Гошето , направи мнобо бели. Заради него вече няма BWFags , това мога да го заява с чиста съвест . Уважавах го , но вече не . И едно не мога да разбера , как винаги се измъква между капките... Защо на него винаги му се дава втори (който 152-ри ) шанс , а на хора като Торо , Кано , Майки , Тотал , и т.н . Jericho - Джерихи е един от Най-забавните хора , които познавам с едни от най-странните интереси , няма по-голям изрод на Пейнт , и е супер точен. Уважавам го заради това , което е постигнал в живота за тия години , които е живял . mikelp - Ами кво да кажа за него. Мисля , че думите са излишни , за най-готиния , най-красивия , най-умния , най-ерудириания , човек на тази планета , Историята не помни такъв случай...науката не може да обясни ... добре спирам да се лигавя , това съм си аз , който ме познава знае за какво иде реч s0cki- Цс- машината , с него вероятноста да се видя е по-голяма поради факта ,че живее във Варна . Слуша хубава музика, точняга е като цяло , нищо лошо не мога да кажа за него. Vichix - допреди прословутите "летни събития" и още повече Зоровските му изгъзици напоследък, имах положително мнение за него. Все пак той е човекът, основоположник на BWC и малко или много имах уважение към него. Но с оглед гореспоменатите неща мнението ми за него изключително се наклони в отрицателна посока. А и това, че от толкова време се крие като мишок и се страхува да се покаже, (което се превърна сигурно в най-голямата мистерия около форума, как точно изглежда Вичикс) също може би ми е оказало някакво влияние. Phil Lions - това е може би човекът с най-голяма кеч-култура в България, за което няма как да не го уважавам. И все пак съм останал с впечатлението, че сякаш не смее да вземе становище по някакъв въпрос, който не е свързан с кеча. Не знам дали "се страхува" да каже мнението си или просто гледа да не се намесва и да бъде неутрален, като повече клоня към второто. wohov - за него имам доста противоречиво мнение. Честно казано в началото, преди лятото, даже леко ме дразнеше, не знам точно защо, може би защото не разбирах защо беше станал админ, а и заради някои негови изказвания, по темата Левски-ЦСКА например. След това, по време на престоя ми в "BWFags", както ни наричате, си промених мнението за него и разбрах че е точен. След разпадането обаче (на което аз така или иначе не успях да стана свидетел по простата причина, че тогава си празнувах имения ден) някои бяха решили да направят "не-кеч форум", , в който и аз бях се регнал де, който wohov хакна. На мен така или иначе не ми пукаше особено, просто ме издразни постъпката му. А и не ми хареса това, че той беше един от хората, които най-много псуваха, а сега се върна, че и "златен член " стана. Kan0 - Kan0 е пич, имам изцяло положително мнение за него. Голям образ е, дори когато не е пиян или насецан (макар че досега май не ми се отдавала възможността да го видя непиян и/или ненасецан) На няколко пъти сме се събирали да пием бири с бившите (тогава небивши) колеги... Обикновено не цепи много басмата и понякога псува повечеко, за което не го оправдавам, но не го и виня. Негов е избора да каже каквото мисли по какъвто начин иска. Toro - общо взето мнението ми за колегите от B W F се припокрива. И Торо е пич. И с него сме пили бири... Понякога го избива повече на лиготии, отколкото може би трябва. Някога това се отразяваше и на админстването му в B W F, като на моменти простащината взимаше връх и вършеше простотии (като може би това, че беше ме направил мод ) Въпреки това, без съмнение той беше човекът, който вършеше най-много работа в B W F. wwz - винаги съм имал известни резерви спрямо него, като още първото, което ми се наби на очи,е адски неграмотното му писане, и най-вече това, че почти навсякъде, където се пише "и", той слага "й", което е може би най-дразнещата ме правописна грешка и на моменти, като прочета нещо от сорта на "простотий", "найстина", "крайща", наисина се вбесявам. По време на престоя му в B W F имах по-скоро неутрално мнение за него, или поне не беше отрицателно. След сърцераздирателната му тирада обаче ми стана ясно, че е може би най-лицемерното и двулично... момченце в цялото "българско кеч пространство". Първо, след създаването на другия форум, той твърдеше, че няма да отиде в него, след това като дойде в B W F многократно изтъкваше, че никога не би се върнал в BWC, а сега го виждаме пак тук. Отделно дето първото нещо, което направи, е да започне да сипе сол върху всички от B W F, които уж навремето му бяха дружки. Разбирам, дори това да му е мнението, да си го беше казал навремето, не да чака да стане това нещо и тогава да започне да ни плюе. g0shky - Ех, какво да кажа за гошето. Въпреки, че по времето на престоя му в B W F мисля, че имаше известно израстване, все още си остава чавенце. Все пак това го отдавам изключително на възрастта му. Иначе наистина направи доста поразии, а и не ми харесва това, че когато стана ясно, че почна да затъва, не миряса, а продължи да затъва в лайната си и да говори против другите. Но както казах, не мога да го упреквам и затова гласувах "за" неговото оставане. Не е виновен той, просто причината е че още е малък и не е сред най-интелигентните. Jericho - ГолЕм пич е. Един от най-големите, а може би и най-големият образ в "българското интернет кеч пространство". На много пъти е успявал да ме расмее... Жалко, че все повече е зает със семейни/делови/ромски и други проблеми от побобно естество и все по-рядко има възможността да се появява. Да не забравя да спомена и най-емблематиния образ на човек от родата на някой тук - дедо Джери mikelp - Майки също е пич. Него го познавам (форумно) от най-дълго време от по-горе изброените, още преди да започна да пиша тук. Харесва ми това, че не се страхува да каже това, което му е на душата и което наистина мисли, без да му пука. s0cki - като че ли той е човекът от бившето B W F, който най-много гледа да страни от подобен род конфликти. И той, както казах за останалите ми бивши колеги, е пич, макар че с него не сме пили бири. Няма как да не спомена Prediction Contest-a (в който към момента съм единствения двоен шампион, бду ) и ICW, макар че напоследък всячески гледа да ме прецаква и в двете. Vichix - Нищо не знам за него.Човека няма никакво желание да си създава приятелски контакти с повечето хора тук което говори за него, че или е някакъв с високо "виртуално" самочувствие който иска да се прави на бог тук или просто си има достатъчно дружки в реалния живот и не му се занимава с хора, който едва ли ще види на живо някога.Няколко пъти като всички други от бившия BWFags съм се подигравал с това.Не одобрявам това, че банирваше всеки, дръзнал да пише в BWFags.Разбирам да са супер потребители (бивши) като мен понеже то си е нормално, все пак хората тук са ти имали доверие а ти да ги прецакаш като се изнесеш другаде.Но защо трябваше да го прави с други потребители, който на бяха "черни"?Все пак това си е просто форум, разбирам да се баннат ако влизат и викат "Вие BWC сте лайна, отивам в другия форум, яжте ми кура".Тогава банът си е бан, но не съм сигурен, че всички банирани тогава са заслужавали тази съдба. Phil Lions - Има ли нещо лошо, което може да се щаже за Филип?Няма.Човека си е кеч енциклопедия и е помогнал на почти всички от този форум да увеличат кеч познанията си.Благодарение на него узнах, че в света има много федерации който си чакат гледането както и благодарение на него станах фен на lucha стилът.Преди този форум знаех, че има някакви с маски в Мексико който правят акробатични движения но само толкова.Тая нищо друго освен респект към Хълкстър за това, че винаги ми е помагал когато ми е трябвало да разбера нещо за някоя организация. wohov - Няколко пъти съм чатил с него, знам, че е луд WWE фен и обича да гледа от време някой и друг класически филм като предимно обича криминалетата.Това само знам за него. Kan0 - Харен пич.Досега не съм влизал в ожесточен спор с него почти за нищо.Знам, че обича спорта и, че също като мен обиа да си прави кефа в нета.Обичаше да се изкарва олигофрен с някой от постовете си в BWFags и гледа на кеча откъм забавната му страна.За съжаление трябваше да се отнася сериозно с положението с в бившият кеч форум.Причината е, че 99% от новите потребители във форума бяха деца и когато те гледаха как човек, назначен за модератор не вкарваше нищо сериозно в своя пост и те правеха сщъото.Все пак лошото в това да си модератор е, че най-често обикновения потребител взема пример от теб и като се добавят още няколко профила, който също правеха мизерии почти всеки свестен кеч фен който не беше "обвързан" с форума се изнесе. Toro - Също харен пич.Нищо лошо не мога да кажа за него.Писал съм си доста пъти с него, лошо впечатление никога съм нямал.Вършеше повечето (почти цялата) работа в BWFags.Пишеше темите, постваше новини, поддържаше TNA разделът понеже хората в този форум почни TNA не гледаха.Нищо лошо не мога да кажа за него. strij - Не ми допада много характера му но това си е мой проблем, не негов.От време на време обичах да го дразня но като цяло лошо отношение към него нямам.Лошото е, че по това което съм чувал от други бивши потребители на BWFags, че са го наричали в скайпа "малката Кристи Хеми на Жоро".Мисля, че два пъти си подаде оставката като модератор на формуа (Kan0 веднъж) но винаги се връщаше като последния път беше под образа StriJoX, имитирайки новия админ но за съжаление неуспешно.Все пак хората бяха дошли в този форум за да избягат от заканите на HEEL Radox а в новия ги чакаше втори.Но като оставим това настрана е стабилен. g0shky - Може би единственият фен на Cena с когато поддържам приятелски контакти.Различава се от повечето пубертети с това, че буквално му е през оная работа какво мисли друг за неговия любимец.Харесва си го и толкова.От време на време му пращам мачове с него от 2003-та където Cena беше в най-добрия си образ преди да го превърнат в изтривалката, която е днес.Супер ми е симпатичен макар, че аз бях човека, който може би преди близо година най-много го псувах.Даже още в профила ми има warn от Vichix когато хранех любимеца му от шаутбокса.Той е живо доказателство за това, че хората се променят. Jericho - Много харен човек.Удоволствие е да се пише с него.Жалко, че отсъстваше няколко месеца от BWFags иначе заедно с него изредихме в хронология забавните моменти от WCW в чата.Той също обича да гледа на кеча като просто на супер шоу с калпави актьори и не си спомням някога да е карал с друг. mikelp - Никога не съм спорел с Майки и имам огромен респект към него.Знам за него, че лесно се пали, че е голям манияк на тема футбол и огромен фен Mysterio.Преди време ме беше помолил да преведа мач специално за него но за съжаление така и не удовлетворих молбата му.Не намерих време.Иначе е супер стабилен, оптимист е но последните дни извърши няколко глупости като псуваше другите за BWFags въпреки, че форума вече е в миналото и ще си остане завинаги там. s0cki - Веднъж само съм чатил с него и това беше сигурно още когато BWFags е бил само в мислите на Лохов.Не го познавам и не мога да кажа нищо добро или лошо за него.Само в едно съм сигурен и то е, че този пич никога... НИКОГА не е казвал нещо лошо против BWC или някой от членовете му. Писах само за тези, който бяха дадени понеже да пиша какво мисля за всеки член поотделно ще ми отнеме... forever!?! - Така.. започва се със същинските въпроси. Нека ги започнем по ред на номерата.. Vichix - Първо като се регистрирах във форума, в края на 2005-та година, нямах представа, че Vichix го е създал. През цялото време мислех, че Phil Lions е "големият шеф". Това е така най-вече, защото Vichix никога не е бил от най-активните потребители. Все пак не можах да не забележа някои от коментарите му и в крайна сметка разбрах, че той "командва парада". Дълго време нямах идея що за човек е, а и не бях го виждал разбира се (доста от хората бях видял от темата със снимките). Спомням си съвсем ясно, че в една тема (На колко години сте, мисля че беше) той беше казал, очевидно на шега, че е на 14 години, на което обаче аз не видях причина да не повярвам. И така за голям период от време мислех, че собственикът на най-големият кеч форум в България е 14-годишно дете. Година по-късно, когато си регистрирах този акаунт, започнах да влизам в чат канала на форума, където Vichix е редовен посетител. Постепенно започнах да общувам с него (а по-късно да играя и фифа ) и придобих някаква представа за него. Разбрах, че той всъщност е на 22 години и е от София. Въпреки всички майтапи, които се сипят във връзка със самоличността му, за мен е ясно, че той е напълно реален човек, който просто не желае да се покаже в Интернет. Като цяло имам позитивно мнение за Vichix тъй като съм контактувал с него и съм с впечатлението, че е свестен човек. А и не бива да се забравя, че той е човекът, който вече 4 години крепи форума и го развива, за което заслужава голяма доза уважение. Phil Lions - Никога не съм общувал с Phil, така че не мога да му давам оценки. Все пак имам по-скоро добро мнение за него, което се дължи най-вече на огромните му знания за кеча. Безспорно е , че това е най-компетентният на тази тема потребител. Имаше един период преди година-две, когато бушуваше "Войната" между WWE и TNA марковете, когато Phil не спираше да защитава TNA, въпреки, че не следи WWE. Може би тогава бе единственият случай, в който ме е подразнил, но не е нещо кой знае какво.. wohov - Причината за отцепването е в този човек безспорно. Дали е оправдано или не, не мога да кажа, но е факт, че от него започна всичко. С него все пак съм общувал в чата, но нямам кой знае какво мнение. Говорили сме си нормално, не сме се карали за нещо, което няма как да ме накара да кажа някоя лоша дума за него. Относно цялата "война" между форумите - това си беше негово решение, което не смятам да съдя. Kan0 - Започваме с хората от бившият екип на BW-F. В интерес на истината Kan0 е човекът от екипа, с който най-малко съм общувал, но все пак имам добро мнение за него. Директен е, което на мен ми харесва (защото и аз съм директен сигурно). Редовно участваше в забавните разговори в шаутбокса (святото място), но паралелно с това можеше да даде смислено и сериозно мнение за някое шоу или ППВ. Toro - Стигаме до най-обсъжданото доскоро име във форума, бившият админ на BW-F - Toro. Много неща се изприказваха за този човек като аз не се включих в нито една от темите, които бяха пуснати. Това не значи, че нямам мнение за Toro. Преди отцепването не съм контактувал с него и нямах впечаталения. След престоя си в BW-F обаче мога да кажа, че Toro е един много свестен и точен човек. Безспорно е, че той се грижеше най-много за форума. Не знам дали е псувал.. от моя гледна точка той само отвръщаше на нападките, но тук може и да греша тъй като не съм напълно запознат. Въпреки позитивите не мога да не кажа, че Toro изигра голяма роля в разпадането на BW-F. Факт, е че лигавенето беше неразделна част от форума, което мен ми харесваше. Хубаво беше да има веселба, и аз съм участвал в някои от лигавщините, но гледах да спазвам някакви граници. Не знам дали това е всеизвестно, но ако не е, вече ще стане. В последните дни на BW-F Toro и още няколко човека (не ги знам кои бяха) решиха да сменят никовете си на разни поп-фолк звезди. Ок, в началото, когато влязох и прочетох част от разговорите им и никовете им, и на мен ми стана забавно. "Поредната весела история" си казах.. по-късно влизам пак във форума и гледам, че почти всички потребители са със сменени никове, включително и аз. Аз лично нямам нищо против това.. (никът ми беше Соки Слава ), имаше и други весели никове като Торо Стораро, Бизис и други.. но се зачудих как всички потребители са се съгласили да им бъдат сменени имената (мен примерно никой не ме пита). Лигавщините в шаутбокса продължаваха и аз отново излязах от форума (онези дни нямах много време да седя на PC-то). На другия ден влизам и виждам разни подписи "R.I.P. BW-F и други подобни. Позаинтересувах се и разбрах, че g0shky се е оплакал на wohov, който пък се е скарал с Toro и това е довело до изтриване на акаунта на Toro и бан за него от форума. Голяма част от потребителите го последваха и това доведе до разпадането на форума. Тази голяма част потребители (+ самият Toro) решиха да се върнат в BWC (и мен ме питаха, но аз бях решил да не се занимавам с форуми известно време). Все пак след няколко дни влязох в BWC за пръв път от отцепването и видях темата за завръщането, в която всички знаят какви неща се изписаха. Значи.. да си призная, ако и аз бях останал с BWC и не бях част от BW-F, и аз щях да се издразня от начина по-който те се завърнаха. В случая не се издразних, но всеки нормален човек би се издразнил (да, аз не съм нормален). Не писах в темата по този въпрос, но мнението ми е, че по-доброто решение щеше да бъде всички да се завърнат тихо и кротко (както аз направих например) и всичко да се върне постарому. Но както и да е.. това не повлия върху мнението ми за Toro, което както казах е положително. strij - Човекът, който винаги е недоволен от нещо! Симпатяга е strij, едно време го играеше heel Radox в BW-F и беше забавно. Яд ме е само, че не успях да го убедя, че няма шанс с Melissa, защото тя е моя. Карай.. палци горе за стрижко. wwz - wwz безспорно беше ценна част от BW-F. Редовно upload-ваше кеч и беше полезен на форума. Не беше особено активен в дискусиите, но все пак присъствието му се усещаше осезаемо. Не съм имал пререкания с него. Въпреки това ми направи лошо впечатление с изказването си след завръщането в BWC, което за мен беше лицемерно, но той сам си го каза, така че... g0sHky - Хм.. за Гошето е доста важно да гледа от високо във форума. Още с началото на BW-F той беше направен VIP от wohov като причините за това бяха неизвестни за повечето хора.. но не и за мен. Wohov направи g0sHky VIP просто, за да се дразнят останалите, защото тогава g0sHky беше просто един спамър (не че сега не е ). След това всички VIP-ове загубиха статута си и това накара g0sHky да започне всеки ден настоятелно да пита "къде е wohov?" .. нямам идея защо. Иначе е факт, че и той качваше мултимедия, но беше най-активен в раздела "Цици". Jericho a.k.a Бай Джери - Най-забавният потребител в BW-F. Няма спор в това. Джери винаги е допринаял за ведрата обстановка. За определен период от време го нямаше във форума заради work с Toro, но се завърна покрай Нова Година. mikelp - Много точно момче е майки. От това, което съм виждал като мнения и начин на мислене съм останал само с добри впечатления. Жалко, че се скара с другите след завръщането и не е редовен посетител на форума. Пък и е фен на Ман. Юнайтед. s0cKi - Чух, че бил много добър на фифа... Vichix: Ами мнението ми е положително , все пак нямаше да мога да контактувам с никой от вас и да обогатя толкова много своята кеч култура ако не беше той. Phil Lions: Нямам какво да кажа за Phil имам бегла представа относно самия него. wohov: Също като горните двама , не познавам много wohov , така че съм пас. Kan0: Доста забавен човек , слушаме един тип музика , също така разбира малко от кеч и футбол.Така че ми е приятно да си пиша с него , защото е запознат с доста от нещата който се интересувам и аз.Тъка че 5+ Toro: Не ми се коментира относно неговата персона , само ще кажа че мнението ми е отрицателно. strij: Пас. wwz: Човекът е доста весел , приятен за дискусия на тема кеч , качвал ми е всякакъв кеч материял от който съм имал нужда , единственният му недостатък е че мрази Сина .Mнението ми за него е положително. Jericho: Доста забвен човечец , радвва с темите си и най-вече с рисунките си на Пайнт , мнението ми е положително. mikelp: До преди един месец ми беше приятно да си пиша с него , пишехме си за кеч , футбол а и за музика.След като се върнах в Българското Кеч Общество по необясними за мен причини майки започна да ме мрази , така че мнението ми е отрицателно. s0cki: Не съм си писал много с него , знам че е фен на Манчестър Юнайтед и почти нищо друго , мнението ми е отрицателно KEEP THE BLUE FLAG FLY HIGH! 4. Как оценяваш престоя си в BWFags? Определено оценявам времето прекарано в BWFags като успешно. Мнозина от нас претърпяха голям прогрес в BWFags. Лично аз доказах много неща на себе си. Също така в BWFags от юзери, които си лафят, ние постепено станахме истински приятели. Вече нямаме нужда от форуми, за да общуваме помежду си. А именно такава принципно е идеята на интернет-форумите: хората да се събират, защото имат сходни интереси. Доволен съм. Наистина малко се говореше за кеч, но и аз не се възприемам като чак такъв смарк и това не ми е пречело. Заради този престой сега не мога да общувам с някои хора (като Джери, който е време да си сложи скайп ), но не съжалявам. Покрай този престой се опознах с доста от потребителите и съм се смял много покрай тях, така че няма за какво да съжалявам. Не съжалявам нито за минутка прекарана в другия форум . Там опознах гореописаните хора , плюс още няколко като Бизкит , Екс , Йоан , Кок , Стоун Колд , и т.н в крайна сметка беше забавно , и форума вървеше бавно и сигурно нагоре , в това можете да сте сигурни , въпреки широко разпространилото се мнение , че е било дупка , спамърщина , шаутбокс форум и т.н . Не се развиваше със скоростта , която искахме , но все пак се развиваше и то само нагоре ! BWFags , Ruled в крайна сметка , самото отцепване беше лоша идея , но в другия форум си беше забавно каквото и да ми говорите . Ами беше ми приятно да прекарвам известна част от свободносто си време там и да пиша каквото си искам, ако това питаш. А и както казах, с някои хора си контактуваме и извън форума (без да се пипаме разбира се ). Може би доста от нещата, които някои казаха, че се пишело малко по темите и повече в шаутбокс-а са верни. Наистина там си приказвахме всякакви работи, душевни терзания, простотии и прочие, почти всички от които извън сферата на кеча, но не мисля, че в самия този факт има нещо лошо, както доста хора твърдят. Разбира се, хубаво щеше да е, повече да се пишеше из самите теми, но колкото толкова. Отначало беше супер.Аз лично не обичам да се ограничавам и винаги съм готов да пробвам нещо ново.Така и стана с решението ми да си прекарвам свободното интернет кеч време в BWFags.Нов форум, ново начало, BWC преспокойно можеше да си мине и без мен.Така и стана.Общо взето беше забавно да пиша там преди да се почне безкрайният чат и никаквото писане по темите.За мен престоят ми си беше супер. - Много съм доволен от пребиваването си в BW-F. Не съжалявам за решението си да се присъединя към този форум. За 6-те месеца, в които бях там се опознах с доста хора, които преди това бяха просто "едни от многото" и много се радвам, че го направих, защото са свестни момчета (+ Melissa, с която се опознахме на съвсем друго равнище). Оценявам го като най-лошият от цялото ми пребиваване в кеч форуми.Поради причината че тогава "напуснах" BWC за да се присъединя към новата "сила" , но не спечелих нищо от това освен омразата на почти всички членове на BWC. 5. А самото BWC след края на "войната" как ти се струва? Има ли подобрение? От малкото, което видях, не искам повече да се връщам. В BWC има достойни хора. Нека да изредя няколко поименно - KZL, rawhide, gboy. Специални благодарности и поздрави на тях тримата. А подобрение в BWC няма. Напротив, далеч по-зле е. Истинското BWC беше преди да започне проклетата война. Оттам-нататък не е същото място. За съжаление посредством войната се разбра колко много подлоги, мишоци, интриганти и долни хора има във форума. Ако някой каже, че сега BWC е по-добро място, отколкото през юни 2008, значи е пълен неадекватник и демагог. Еми в началото беше абсолютен ташак. Като изключим сериозните потребители оставаха 2/3 неграмотни чавета и спамъри. И после Вичо и Олимпийския ми обясняват кур за потребителите от BWFags. Еми нищо лично, но след "войната" се завърнаха към 15 ценни потребители (не слагам себе си в бройката) и Зоро банна половината. Затова и написах оня пост, заради който ме баннаха. Но живи здрави. След като ти се върна и въведе железен контрол и корава дисциплина нещата са много по-добре. Като изключим амфетаминовите дрийм букинги на някои хора има много смислени постове за четене и се водят стабилни дискусии. Така трябва. Края на войната го приемам , че е след връщането на Радокс . От този момент натам , след края на зоро лайната които бяха изсрани по целия форум , форума е на доста високо ниво и отново ми е интересен да го чета . Скоро ще почна и да пиша активно отново . Ако и Някои потребители получат амнистия работата ще е на 6 . За сега съм доволен от развитието на форума . Ами честно казано, може и да сте изненадани от отговора ми, но не мога да кажа, че има някакво кой-знае какво подобрение. А и то тези, които пишат активно от бившото B W F са не повече от трима... Отделно, че половината от основните хора от B W F са бамнати. Аз лично, може и да сте забелязали, не пиша със същото желание, както преди тази "война". Просто вече ми е някак безразлично. Друг е въпросът, че сега нямам и време за това, тъй като в момента съм в средата на сесията. Има си тема без цензура :rocknroll: Бива и то много.Вече цялата мултимедия тема е отворена и така всеки ще може да си помогне с теглене на почти какъвто кеч си поиска.Останалото не ми се вижда променено. - Мисля, че да. Винаги е по-хубаво да има повече хора, с които да се дискутират темите. Вярно е, че и спама се увеличи, но за мен така е по-добре, отколкото да сме разделени на два лагера. Ами струва ми се че форумът е напреднал , няма спам , редовно се коментира в темите , a и има нови потребители. 6. Кой точно обвиняваш за разделението на форумите? И защо според теб се случи това? Имаше ли смисъл от него? wohov и ViChiX носят вина за разделението на форумите. Затова сега се прегърнаха отново и се опитват да лепнат вината на мен. Пинокио изостави хостинга и форума си в ръцете на wohov. Той пък от своя страна ми е разказвал 2-3 версии за разцеплението на BWC: - "Много пъти съм се карал с ViChiX и Phil и съм си трил акаунта. Просто този път реших да направя нов форум" - "Phil ме издразни, изтрих си акаунта, но по-късно дойде идеята за нов форум" - "Беше ми писнало от Phil, нарочно си търсех повод и "Мексиканеца" беше идеален. Банирах го, за да се скараме и после направих новия форум" (Това е най-често срещаната версия) Горе-долу се потвърждават думите ми, че wohov е лъжец. Хващал съм го да ме менти, но си траех. Нека всеки сам открие истината за себе си. Цялата "война" беше безмислена. Разбито бе нещо хубаво като старото BWC. За сметка на това поне разобличихме мнозина дребни душици. Обвинявам оня мексикански потребител, който wohov банна Много хора са виновни, но е глупаво да се сочат с пръст някакви хора особено при положение, че вече всичко свърши. Не знам и как и защо се случи. Това трябва да питаш wohov и ViChiX, все пак те са създателите на форумите. В началото мислех, че всичко е ташак и за месец ще приключи, но някои хора много се вживяха и се стигна до днешното положение. Естествено, че нямаше никакъв смисъл в цялата работа и е тъпо, че някои хора не искат да го признаят. Wohov , случи се заради една кавга , и защото точно в този момент , на някои ни трябваше глътка свеж въздух , която получихме във "форумите" , глупост беше като цяло , смисъл нямаше , ако не се беше случило нищо сега този форум , щеше да е може би най-добрият български форум в момента. Сега това провъзгласяване ще трябва да почака още малко В крайна сметка ценни кадри ги нямаше около 5 месеца , но всичко ще е наред в това съм почти сигурен . Никого не мога да виня за каквото и да било. Според мен нямаше смисъл от такова нещо, още повече от последвалите псувни и обиди и от двете страни. Мисля, че това беше голяма глупост. Още по-голямта глупост беше, че след "завръщането" това продължи. Не знам защо така стана, според мен беше супер голяма простотия. Аз лично първоначално възприемах доста скептично идеята за другия форум. Дори в началото се чудех дали да се регвам. След това, както знаете, BWC затвори за известно време и нямаше друга алтернатива. А после, когато BWC се върна онлайн, Вичикс буквално ме натири да си ходя там. А и имаше определени хора, които не ми бяха приятни тук. Отделно някои ме бяха псували и там, и тук, без да съм ги предизвикал със нищо, още повече че един (визирам Бозко 10) го направи в шаутбока тук точно пред Вичикс, като последния не реагира по никакъв начин. А и почти всички, с които пишех по-активно, отидоха там, така че това беше и основната причина и аз да го направя. И последно, тогава всеки, който беше мод или вип (по това време аз бях само вип там) беше баннат тук, така че всъщност нямах и особено голям избор. Никой не обвинявам.Форуми се издигат и разпадат.Винаги някой ще опита да се отцепи и да си направи собствен форум (G примерно, мисля, че неговият още е активен но не съм влизал отдавна).Мисля само, че причината по която Лохов се отцепи а именно заради чуждите линкове беше глупава.Все пак 95% от мултимедията която аз сложих в BWFags си бяха чужди линкове.Може би просто Лохов е искал да си направи свой форум понеже му е писнало да е само админ, знам ли... Смешното беше това с "месиите".Не знам какво точно е ставало в BWFags когато мен ме е нямало за да решат всичките изведнъж, че това което са градили в продължение на месеци не струва и да се пренесат отново тук с " " и да се държат все едно нищо не е станало.Затова и се получиха тези глупости.Все пак това е само форум, щеше да е нормално просто да се каже "извинявам се" и едва ли след месец щеше да се помни тази история.Но това не стана и ето още го дъвчим това.На мен лично ми стана доста кофти като се има предвид, че всички говорехме как BWFags е бъдещето а изведнъж заради някакъв си лек скандал с Лохов всичките се върнаха тук.И дотук с принципите.Затова реших да кажа на всички в темата за "голямото завръщане", че това беше пълна тъпотия с което си спечелих няколко псувни от страна на половината чавета тук.Едното даже ме пита абсолютно малоумен въпрос - "Защо като си такъв знаещ не им каза какво мислиш за тях в BWFags а им го казваш тук".Върха на сладоледа.Как да кажа на някой, че това изпълнение с "месиите" си беше глупава идея в BWFags като никой нямаше да прочете какво съм писал там...Слабо ме интересува, че сега имам славата на най-големия лицемер тук, ако се прибегне до прости изчисления аз съм сигурно най-големия heel в българското кеч пространство.Поне по два пъти на ден получавам глупави детски обидни писма в други сайтове както и някое заплашително на един-два месеца.Радокс и Нешев не могат да ми се хванат и на малкия пръст...но това са само виртуални глупости.Аз лично сметнах, че постъпката беше глупава и го казах.Как ще постъпят хората като я прочетат това си е лично техен проблем. - Нямам намерение да посоча даден човек и да кажа "Ти си виновен!". И все пак, може би wohov е човекът, който изигра най-голяма роля за да стане разделението факт. Доколкото знам всичко започна след спор между него i Phil Lions, който доведе до създаването на BW-F. След разпадането на BW-F дочух от някои хора, че всъщност wohov е бил предвидил цялото това скарване с Phil, за да може да се отцепи и да създаде нов форум и че го е направил нарочно, а накрая пък нарочно се скарал с Toro, за да може да изтрие BW-F и да се върнат всички в BWC, защото му писнало да има собствен форум. Не знам дали това е така и не мога да кажа. За мен всичко това са пълни глупости. И до сега не мога да разбера как може да възникват такива мащабни скандали за някакви кеч форуми в интернет! В отговор на въпроса - НЕ, нямаше смисъл от разделението, макар че както казах в предния си отговор, се радвам, че успях да се опозная с някои от хората, което може би нямаше да стане ако разделението не се беше случило. Неможе да се вини само един човек , всеки един който "напусна" е виновен , това е моето мнение.Това се случи защото wohov даде "власт" на някой хора и поради тази причина те напуснаха BWC , не за друго а за да имат права.Не виждам никакъв смисъл от разделянето на форумите. 7. Защо трябваше постоянно хора от единия форум да влизат в другия и да псуват? Кой започна първи? А можеше ли това да бъде избегнато? Ще започна отзад-напред - можеше да бъде избегнато. В първия ден на BWFags Yo_The_Real обаче реши да се прави на герой, регистрира се и пусна "първа кръв". После дойдоха мнозина други - dbrm, Borko10, Olimpic. Последният естествено отрича, но wohov на всеослушание заяви, че го е разпознал по ip-то. Склонен съм да му вярвам. Знам със сигурност, че един между wohov и Olimpic е лъжец. Дори съм убеден, че и двамата са такива. Боцко Десе(р)т пък напсува strij в шаутбокса, получи бан заради няколко псувни и после започна спам от 3 акаунта. 1 час му трих глупостите и си късах нервите. И после малкия дебел лепиларин имаше наглостта да говори, че аз много съм го нареждал, имал намерение да пише в двата форума, но му били поставяни условия и още куп лъжи. "Ти си лъжец и смешник, Боцко! и си дебел! FAT ASS! Тичай МОЩНО за понички, мама ти дебем!" - И си дебел. Простотиите на малкия тромпет бяха повратна точка за мен във "ВойнътЪ". Просто 1 час да си късаш нервите, заради един мазен къдрав чавак ти идва в повече. Чашата преля и започнах да отвръщам на обидите. Нямам намерение повече да се оправдавам по тази тема. Последната част от въпроса - "Защо?" - Защото сме в България. Защото на мнозина манталитета и интелектуалното ниво са им точно дотук. Погледни и статистически нещата - трима от хората, които изброих са чавета. И четиримата са провинциалисти. Като добавим neshev стават петима. Нямам нищо против хората от провинцията. Но тези 5 и на село да живеят, пак ще е прекалено културно за тях. dbrm, Borko10 и Olimpic напълно заслужено си заслужават да бъдат наричани "бургаски пляки". Така казах, така и ще бъде! Ами първо аз себе си мога да кажа, че съм псувал да, но не съм влизал в BWC, за да го правя там, нито съм си правил акаунти, за да псувам. Нещо не се филмирах толкова около тая "война". Кой е почнал първи не знам, няма и как да знам - никой няма да си признае. Все пак подозирам гошето, само той няма какво друго да прави, за да се занимава с такива работи. Можеше да се избегне, както аз не съм тръгнал да спамя в другия форум така и другите потребители от двата форума можеха да не го правят. Ето затова няма значение кой е започнал първи, въпросът е кой е продължил. Нямам отговор на този въпрос. Както казах по-горе, според мен това беше пълна простотия. Не мога да кажа защо и дали е трябвало такова нещо да става, аз лично не съм го правил. Не мога да кажа със абсолютна сигурност кой е започнал първи. Все пак, по времето, когато BWC беше спрян, мога да кажа, че Бозко 10 и Олимпик постоянно влизаха в B W F и псуваха във шаутбокса и спамеха по темите, като Бозко лично ме е псувал без да съм го предизвикал преди това. След това и някои от "BWFags" бяха започнали да псуват в чат канала на този форум... Не можеше да бъде избегнато по никакъв начин.Все пак това е форум, място в интернет а интернет е без задръжки както всеки знае.Аз никога не съм влизал тук да псувам, ако е трябвало да храня накого съм го правил в BWFags но не съм обиждал много хора.Поне това си спомням, лятото мина вече и друго е на път, как ще помня нещо, което съм написал преди 10 000 години?!?Последния път когато проверих не съм вундеркинд за да помня кога и защо съм обиждал някого.Времето минава.Сега предполагам хората който емигрираха обратно да се чувстват супер глупаво понеже месеци наред са псували хората от другия форум докато вторите отдавна са ги отписали.Аз лично след първите няколко седмици престанах да мисля върху BWC и се съсредоточих върху BWFags.Ако това бяхме направили всичките бивши членове сега аз нямаше да съм тук и да пиша роман, разказвайки за "Rise and Fall of BWFags" а щях да си поствам в другия форум.Можеше да излезе супер конкуренция между двата форума но не е било писано. - Много добър въпрос, който и аз си задавам доста често. Защо наистина се налагаха всичките тези обиди и псувни? Нямам представа кой започна. След разделението аз не посещавах BWC, така че не знам кой, кога и защо е псувал в шаутбокса или чрез теми. Но виждах как хора като Borko_10 и други (дори Vichix) обиждаха в нашия шаутбокс и спамеха с обидни теми, някои от които бяха насочени и към мен, въпреки че аз бях от хората, които не псуваха. Единственият човек, когото съм обидил беше Olimpic, но му се извиних почти веднага, явно бързо съм осъзнал колко безмислено и глупаво е това. Не знам дали това можеше да бъде избегнато.. единственият начин, за който се сещам е - да няма разделение естествено. Може би ако всеки беше приел действителността без излишни чувства (като мен) щяха да бъдат спестени мноооого обиди и нерви, но.. всеки с характера си. - Незнам поради каква причина се псуваха всички.Hезнам и кой започна първи , но мога да ти кажа аз защо започнах... Борко беше влязал в форума и започна да псува всички , включително и мен.Нормално бе и аз да отвърна.Най-вероятно дa. 8. Защо някои хора имаха акаунти и в двата форума. Не им ли беше достатъчно да научават новините и да дискутират в единия от двата? Виж сега. Честно казано, ако става дума за новини и дискусии, не им трябват акаунти, в който и да е било форум. Могат да си четат по чужбинските сайтове и да си дискутират там. Всички, които имаха акаунти и в двата форума, влизаха не просто заради дискусии и новини, а за да общуват с хората в дадения форум. В BWFags никога не са били налагани ограничения, че някой не може да влиза, защото пише в BWC. Изключение правят бановете на тези, които псуваха. wohov на своя глава банира теб, защото ти беше мод, но както и двамата знаем, после аз ти махнах бана и ти направихме таен акаунт. Но това е друга тема, която няма какво да обсъждаме. Като цяло е важно да се знае, че в интернет всеки има свободен достъп и е въпрос на личен избор дали да пишеш в един, два, три, хиляда кеч-форума или въобще да не си правиш този труд. За завършек ще ти пожелая успешно администриране в BWC. На теб и на целия екип (или поне за тези, които не са от Бургас). Поздрави и на всички потребители на BWC (отново без тези от Бургас... и Педерешев, разбира се). Искрено Ваш, Toro Еми не знам. Аз лично не съм имал нищо против това някои хора да пишат и в двата форума стига да не се крадат теми, новини и т.н. Повечето, с които съм говорил казваха, че просто при нас е по-забавно, в частност в шаутбокс-а. И никой не коментираше в темите. Но не това ме вълнува, колкото защо някои хора бяха баннати ей така. Вичо да си обяснява глупостите, колкото иска, но имаше хора (като мен например), които нито са разпращали съобщения да другите, нито са им спамили форума, нито по някакъв начин са се конфронтирали. Но все тая, да живее комунизмО, другарю Вичо! Та тия хора с не мога да разбера защо е толкова лошо, че са имали акаунти и са писали и в двата форума.Ако някои хора го възприемат като предателство или нещо такова - кофти за тях. Приятели. Това е отговора. И в двата форума имаше хора , с които един човек примерно като "радо1980" има обща приказка обича да води дискусии и т.н , като цяло работата беше там , че имаше хора , които ги нямаше в единия форум и за да можеш да си с всички трябваше да имаш акаунт в двата форума . Не мисля че точно аз съм човека, който трябва да отговори на този въпрос. Всъщност и аз това питам и досега така и никой не отговори. Защо имаше такъв двоен стандарт - някои имаха бан, защото пишеха в другия форум, а други нямаха и пишеха и в двата? Нямам нищо против това да има хора, които да посещават и двата, с което може би ти отговарям на втория ти въпрос, но защо едни да имат тази възможност, а други не. Обяснението на Вичикс беше, всички от вип нагоре включително щели да са с бан. Ама не беше така. Имаше вип-ове, които не бяха, а имаше и обикновени потребители, които имаха такъв. Айде за модовете и админите е разбираемо, макар че и това го няма в правилата. Но така и не разбрах причината за това някои да са с бан, а други не, и принципа на избирателност. И тук може би е момента да попитам, макар че човекът, който би могъл да ми отговори го няма, на какво основание от гледна точка на правилата тук, бях баннат? Айде, за Торо бяхте казали, че е защото пращал лс-та, за еди-кой си, че бил псувал, интересно ми е за мен дали някой ще може да ми даде точна причина. Тъй и тъй ме помолиха за истината за акаунтите трябва да си я кажа.wwz ве чи е първия акаунт тук, всъщност първия ми рег беше няколко дни след Unforgiven 2005 когато се ядосах, че бохавия Cena взе победата си "мръсно" като халоса с пояса си Angle в края на мача.Тогава не писах но ми беше интересно да чета мнения.Все пак тогава съм бил 15 годишно Kane фенче без никакви знания за това, че е имало други федерации освен WCW, ECW и WWF.През 2006-та си направих още един но почти не писах.През 2007-ма когато си взех новия кашон и си смених доставчика (и до днес съжалявам, фирмата е скапана, скоро пак ще сменям) си направих този акаунт от който главната цел бе малко гаврене с хората от този форум.Не знам как още тогава не го банирахте този акаунт въпреки, че правих мизерии като например писах "ъ" вместо "ь" и други такива работи.Бях даже на 100% по едно време (който иска да вярва, дали съм го убедил или не не е мой проблем).За съжаление един ден през 2008-ма всичко се прецака понеже в темата за клипове един модератор постна два мой мача с превод и пита учтиво кой са били хората, който са ги озвучавали тези преводи.Казах си, че е време за малко виртуална слава на комик а и без това вече бях слагал мачове в тази тема и казвах, че са мой ъплоуд и като се и вече си е близко до акъла, че със спама и леките глупости в стил флууд се дава край.Аз може би още месец преди "месийската история" влязох в този форум с един от по-новите ми акаунти.Всеки модератор или админ преспокойно може да ми провери IP адреса който е постоянен и да види всичките ми създадени акаунти за последните две години.За останалите потребители не знам, може би на някой им е омръзнало да киснат в BWFags да видят какво е ставало тук преди историята с "войните".Според мен няма лошо ако някой влиза с друг акаунт в друг форум стига въпросният потребител да не е псувал членовете му (в това число аз не съм невинен).Краденето на теми си беше чиста глупост. - Поначало и аз смятах да бъда един от тези хора, но бях направен модератор в BW-F, с което логично си спечелих бан от тук. Ще кажа защо бях го решил.. предполагам, че позицията ми вече е напълно ясна и за мен цялото разделение и обиди бяха излишни, а има хора, които нямат желание да се карат с другите и да се налага да взимат страна в спора. Ето това са хората, които имаха акаунти и във двата форума. Това са хора, които са имали приятели или просто хора, с които им е приятно да общуват, и на двете места и не са искали да изоставят едните заради другите. Повечето от хората който влизаха и в двата форума , посещаваха BWFags за да си пишат в shoutbox-a и не пишеха често в темите , съответно те правеха точно това. Quote Link to comment
G Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Много интересно и добре насочено издание.. имаше интересни въпроси както и отговори, евала за което Radox! Както обикновено добра работа! Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Не съм прочел интервюто още -дал си промерни цветове кой на кой цвят отговаря,а после цветовете са различни.Откъде да знам кое мнение на кой е? Можеше просто да пише името на онтервюирания пред мнението-така се изкьоравих и ще го прочета с много зор. Мнение за самото интервю ще дам по-късно. Quote Link to comment
neshev Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 (edited) Йо, Дързост и Красота 148234832482342 епизод. П.С. Признавам си, че се надървих докато четях прочувствените анекдоти на любимата ми гей-двойка Toro/Kano Toro - Освен, че е млад, красив, интелигентен, силен, харизматичен и всичко останало, той е и честен човек. biggrin.gif На тати сладура! Но за читателите на "Клетката" ще спомена, че Kan0 наистина е голям мъж. Винаги е бил до приятелите си и е оказвал нужната подкрепа. В устата... Edited February 11, 2009 by neshev ShwN 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Опа! Мерси на Хайденрайх за поправката. Имаше малка грешка и постовете на Kan0 бяха в червено като тези на Toro. Сега вече всичко би трябвало да е наред :) Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Mного непрегледно публикувано. Radox, не знам но човек като почне да чете и се губи. Първо, че ти се избождат очите като четеш в тези цветове и второ се забравя кой какъв цвят е. Мисля, че ще е удачно ако направиш преди всеки отговор в скоби името на човека, който отговаря и изобщо не мисля, че има нужда от цветове. Направо се губи желание да се прочете изданието на Клетката така ... Quote Link to comment
dbrm Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Интервюто беше хубаво.Обаче да кажа нещо на Кано.Хората от Бургас са в пъти по-интелигентни,добри,пазят чисто и не са боклуци като повечето софиянци.Това,че вие сте пълни олигофрени и си мислите,че като живеете в "столицата"сте много велики...грешите.Паднете на земята.Кур за телетъбисите!!! Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
wwz Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Имаше яко шоу.Малко трудно се четеше заради тия цветове от който направо ми паднаха очните ябълки но като цяло ми хареса много.Особено мненията за мен :lol: Quote Link to comment
Radox Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Идеята на цветовете е такава - хващате си един от хората с неговия цвят и четете само неговите постове. После втория, третия и т.н. Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Коментара ми за това... От всичко което видях, KanO май трябва да се пробва за порнозвезда...Той лудя ебач се оказа..Всеки ден ги ебе по две три...като гледам каква двойчица са с Toro, може и през него да минава. Колкото до Toro, първо ще кажа нещо което искам всички да разберът. За първи път Toro, KanO и Jericho влязоха в #wwe-bg и започнаха да псуват! От там почна всичко! Няколко дни преди това ако не се лъжа във вашия форум бяха изсипани куп псувни по мен...The_Olimpic_Hero и BWC! Това става още преди да сме влизали да нареждаме който и да било. След това реших, че трябва да ви поебавам и наспамих форума ви. А това дали съм дебел, слаб няма значение. Важното е, че ти си...BODYBUILDER разбира се. За 4 години напраи ли бицата 35? Quote Link to comment
parcaleste Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 (edited) Мани му на него бицата, я кажи на теб за цицата (левата). :thumbsup: Edited February 11, 2009 by parcaleste dreikk and Mad Dog 2 Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Цицата е добре, ама ми пръсна тука на лицето гной от едно цирейче...да не дойде от тебе? Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Интересно, че всички се оправдавате с Wohov. Вие отговорност над действията си сами не може ли да носите? Нито един не каза...да направих грешка и съжалявам за това. Quote Link to comment
NorthernRock Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Най-доброто издание за сега ЕВАЛА РАДОКСЕ! Quote [center] [img]http://minyor.com/forum/images/smilies/minior-flag2.gif[/img][/center] Link to comment
LoVe_JoHn Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 (edited) И аз малко се озорих докато четох, но имаше и интересни неща за четене. Дразни ме само това, как всеки разправя различни версии за отцеплението, кой кого псувал, кой почнал пръв, кой бил баниран и т.н. Дразни ме и как обсъждаха кой от форума бил п*тка или гей. Гледайте себе си - нали знаете .. Големи лигавщини, а уж 'зрели хора'. Иначе идеята на Radox ми харесва, надявам се да има и други издания :) Edited February 11, 2009 by LoVe_JoHn Quote [img]http://i218.photobucket.com/albums/cc181/Martz_/orton.jpg[/img] Link to comment
The1948One Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Стига сте плюли по wwz ве, Живи Изкопаеми :beer2: Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Вохов , раздели форумите , не ние ! Никой не се оправдава , а и едва ли някой от нас счита за грешка пребиваването си в другия форум Защо не се върна тук след като видя, че BWC отново е на линия? Точно заради това ви псуваме и нареждаме и т.н. Защо не се върнахте тогава, а го направихте сега когато BWFags вече не съществува? Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Замислял ли си се , че там може би ми е харесвало повече ??? Щом ти е харесало повече какво правиш пак тук? Доколкото знам Toro беше създал още един "нов форум", където ти и всички на които ви е харесвало повече може да се регнете и всичко да е ОК! Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 (edited) Знаех си , че ще питаш това . А ако ти кажа , че Вохов хакна форума ? Все тая ... не искам отново да се карам с теб , достатъчно ми е ниско мнението , така че спирам... Еми направете си нов...регнете се в някой друг кеч форум. Доколкото знам в България има доста такива. Какво правите тук, след като не ви е приятно? Edited February 11, 2009 by BORKO_10 Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Беше ужасно, защото вие си го направихте ужасно. Ти си един от по-старите членове на форума и знаеш какво беше преди това. Не се прави на ударен. ;) Quote Link to comment
neshev Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 И ако не си беше направил 1412341241412412 акаунта. Ама какво да се прави, съдба. dbrm 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Борко , не искам да споря както казах по-горе. Но съм на мнението, че не ние бяхме виновни.. всъщност ако не бяха баннали торо , защото е торо , изобщо нямаше да се стигне до ескалиращо напрежение !! Ако се бяхте върнали като нормални хора, без да вдигате излишен шум, то тогава нямаше да бъдете баннати. Вие обаче се върнахте и казахте : "Ние сме месиите, ние сме спасителите, завръщането ни е събитието на годината". Е с подобни изказвания банът беше абсолютно заслужен. Quote Link to comment
LoVe_JoHn Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 ^Да, така си е. Това, че казаха нещо от сорта - сега форума ще се промени, щяло да има повече активност, повече спам в shoutbox-а, че това е завръщането на годината си беше чиста постъпка на големи злетаци... Честно, нямаше такава излагация, след толкова псувни, работи, накрая като завърнали се от командировка човеци ми пристигат и се правят на шефове... Това е. Sorry за лекия off. Quote [img]http://i218.photobucket.com/albums/cc181/Martz_/orton.jpg[/img] Link to comment
Xzibit Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Чувствам се забравен :(... Въпреки това мисля, че това издание е най-доброто до сега... много гости, много въпроси, много отговори. Гошето разбира се беше най-изчерпателен... Дано се върнат Торо и Кейно... живи и здрави да са всичките ;) Quote 3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion Link to comment
BiZkiT Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 ^ Споко... и мене ме пропуснаха. Явно с тебе ше минем между капките :lol: Quote Link to comment
Recommended Posts