neshev Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 (edited) Parisyan е бил уличен в употребата на Hydrocodone (Vicodine), Hydromorphone и Oxymorphone. И трите медикамента са силни болкоуспокояващи. Все още не се знае, какво ще е наказанието, но се очаква да му бъдат отнети състезателните права в рамките от 6 до 12 месеца. Edited February 10, 2009 by neshev Quote Link to comment
G Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Много му се насъбра на него.. ясно беше, че взема нещо. Жалко, че са го хванали, но няма как ще си отнесе наказанието ;) Quote Link to comment
Freddy Kruger Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Той пък направо се е улял с тези болкоуспокояващи. Няма да ми липсва в клетката, след последния му мач изобщо не съм очарован. Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center] Link to comment
BORKO_10 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Може би след контузията е решил да взема подобни неща...не знам. Жалко, харесва ми като боец. Quote Link to comment
Florida`hero Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Взимат какви ли не боклуци и накрая все един и същ релузтат - умират. Това е въпрос на лично самосъзнание, на уважение към самия себе си. Човешкото тяло не е за 1 ден. Ако го товариш непрекъснато едновременно с тренировки и с анаболи или каквито и да е лекарства - то няма да издържи. Quote Link to comment
corruptedshadow Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 ^ Тука не става дума за анаболи, а за болкоуспокояващи. Това, че са силни вече е друг въпрос :Р Бе като fighter става, ама след последния му мача и аз не съм кой знае колко разочарован от липсата му. Quote Link to comment
Recommended Posts