Jump to content

Градски Мистерии


Recommended Posts

d2289fb6.png

Градски Мистерии ще е сериал, писан и измислен от Виктор Пенчев, по-известен като CaRNaGe. В сериала ще се разказва за наистина странни случеи в едно градче на име Сан Мистико. В няколко епизода, различни случки. Главният/те герой/и ще е/са винаги различен/ни, освен Сам Роджърс и Майк Джонсън, за който ще разберете в първи епизод. Сам е изследовател и е доста заинтересован със случващите се мистерии в Сан Мистико. Доколкото до Майк, той е обикновен гражданин на това градче. Or is he?

Епизоди:

S01E01 - Островът

S01E02 - Истина ли е?

S01E03 - Старецът

S01E04 - Предизвестна смърт

S01E05 - Човекът амфибия

По-нататък ще напиша и имената на другите, но за сега тези са известни.

1-4.png

Нека ви представя семейство Джонсън, които се били населили в Сан Мистико преди 2 години. Щастливи майка и баща, отглеждащи син на име Майк. Детето учило в най-близкото училище и не му се налагало да ползва автобус.

Един ден, когато Майк се събудил тъкмо за училище, погледнал през прозореца и какво да види. Дърветата се клатят безмилостно, силният вятър дори кара прозореца на Майк да трака. Небето черно, а той трябва да отиде пеш до училище. Приготвил се Майк и тръгнал, с чадър в ръка. По-пътя момчето не видял никого освен един мургав мъж на приблизително 20-25 години. Не обърнало момчето внимание, но той го следвал. Една пресечка до училище оставала, но изведнъж от нищото изскочили три кучета. Безпородести, но с голям хъс да хванат и разкъсат момчето. Майк се стреснал и хукнал да се крие, хем от поройния дъжд, хем от свирепите кучета.

Не минало много време, а момчето намерило отворен гараж и решило да влезе. Стъпало в тъмнината, която била из целия гараж и нещо пробляснало. Кучетата започнали да скимтят и да се дърпат назад. Майк не е изживявал подобно нещо никога. Всичко започнало да се върти около него и не останало и следа от гаража и изобщо града... Детето било с раница, като в нея носило необходими материали за училище, но макар и чантата му да тежала, то се вцепенило и не помръдвало.

След няколко минути усетило болка, като че ли било паднало от голяма височина. Останало в безсъзнание, докато не усетило шума на вълните и диви звуци от гората до него. То се бе пренесло на непознат остров. Около, който нямало нищо освен морска солена вода. Майк чул стъпки и се стреснал. Подскочил и пред него той видял представител на някакво индианско племе, казвайки му думи на непознат език. Момчето било просто изумено, незнаейки къде е и какво става. Седнало на пясъка, на брега на острова, а индианецът рекъл:

-Ти ли си момчето от Сан Мистико? Очаквахме те!

Поствам веднага продължението, тъй като съм писал епизода вчера, но целия текст в един пост ми дава грешка...

Но както се вижда ще трябва да изчакам поне един коментар за да напиша ново мнение.

Edited by CaRNaGe™

[center][img]http://img340.imageshack.us/img340/9691/ravendaffneysigbycarnag.jpg[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...