Jump to content

Градски Мистерии


Recommended Posts

d2289fb6.png

Градски Мистерии ще е сериал, писан и измислен от Виктор Пенчев, по-известен като CaRNaGe. В сериала ще се разказва за наистина странни случеи в едно градче на име Сан Мистико. В няколко епизода, различни случки. Главният/те герой/и ще е/са винаги различен/ни, освен Сам Роджърс и Майк Джонсън, за който ще разберете в първи епизод. Сам е изследовател и е доста заинтересован със случващите се мистерии в Сан Мистико. Доколкото до Майк, той е обикновен гражданин на това градче. Or is he?

Епизоди:

S01E01 - Островът

S01E02 - Истина ли е?

S01E03 - Старецът

S01E04 - Предизвестна смърт

S01E05 - Човекът амфибия

По-нататък ще напиша и имената на другите, но за сега тези са известни.

1-4.png

Нека ви представя семейство Джонсън, които се били населили в Сан Мистико преди 2 години. Щастливи майка и баща, отглеждащи син на име Майк. Детето учило в най-близкото училище и не му се налагало да ползва автобус.

Един ден, когато Майк се събудил тъкмо за училище, погледнал през прозореца и какво да види. Дърветата се клатят безмилостно, силният вятър дори кара прозореца на Майк да трака. Небето черно, а той трябва да отиде пеш до училище. Приготвил се Майк и тръгнал, с чадър в ръка. По-пътя момчето не видял никого освен един мургав мъж на приблизително 20-25 години. Не обърнало момчето внимание, но той го следвал. Една пресечка до училище оставала, но изведнъж от нищото изскочили три кучета. Безпородести, но с голям хъс да хванат и разкъсат момчето. Майк се стреснал и хукнал да се крие, хем от поройния дъжд, хем от свирепите кучета.

Не минало много време, а момчето намерило отворен гараж и решило да влезе. Стъпало в тъмнината, която била из целия гараж и нещо пробляснало. Кучетата започнали да скимтят и да се дърпат назад. Майк не е изживявал подобно нещо никога. Всичко започнало да се върти около него и не останало и следа от гаража и изобщо града... Детето било с раница, като в нея носило необходими материали за училище, но макар и чантата му да тежала, то се вцепенило и не помръдвало.

След няколко минути усетило болка, като че ли било паднало от голяма височина. Останало в безсъзнание, докато не усетило шума на вълните и диви звуци от гората до него. То се бе пренесло на непознат остров. Около, който нямало нищо освен морска солена вода. Майк чул стъпки и се стреснал. Подскочил и пред него той видял представител на някакво индианско племе, казвайки му думи на непознат език. Момчето било просто изумено, незнаейки къде е и какво става. Седнало на пясъка, на брега на острова, а индианецът рекъл:

-Ти ли си момчето от Сан Мистико? Очаквахме те!

Поствам веднага продължението, тъй като съм писал епизода вчера, но целия текст в един пост ми дава грешка...

Но както се вижда ще трябва да изчакам поне един коментар за да напиша ново мнение.

Edited by CaRNaGe™

[center][img]http://img340.imageshack.us/img340/9691/ravendaffneysigbycarnag.jpg[/img][/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...