Jump to content

Haй-добрата година: Vol.10 *Classics*


UNDERTAKER*

Haй-добрата година: Vol.10 *Classics*  

19 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ехееее, НАЙ-ГОЛЕМИЯ за мен от 80-те, и част от 90-те. Човек с много велики мачове - със Стиймбоут, Mega Power Explode, с DDP и т.н.

Аз лично се колебая между 2 години - 1988 и 1997.

1988 - е държал WWF титлата цяла година, с Хоган направиха именно дубъла Mega Powers, от който после следващата година с Хоган бяха на МЕ на КМ 5. За мен лично един от най-добрите билдове към МЕ за всички времена, една година все пак.

1997 - в NWO, и направи серия от много добри мачове с DDP, от които изгря и звездата на последния. Двамата бяха постоянно под светлините на прожекторите, даже на моменти засенчваха Хоган и Стинг.

Да, обаче гадното е, че през почти цялата си кариера, да не кажа цялата, Savаge винаги е бил в сянката на Хоган. Гаден номер. В крайна сметка ще гласувам за .... 1988. OOOOOOOOH, YEAH!!!!

Edited by koleda321

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
Shawn_Michaels

1988 какво и да си говорим тогава имаше най-голям пуш,през когато и да е било през кариерата му и една световна титла като доминираше през 1988.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
corruptedshadow

1988 - имал е голям пуш, мачка на WM 4, световен шампион (мисля, че почи цялата година), побеждавал е най-големите звезди на WWF от тогава.

Втората година на Савидж, за мене, е 1997. През тая година и аз съм го гледал и от тогава се кефя на DDP. Враждата им беше доста дълга - около 1 година без 1-2 месеца, правеха доста гимик мачове, също.

Абе, когато аз съм го гледал най съм го харесва през '97, ама 1988 той е бил звездата, заедно с Хоган.

Link to comment

Randy Savage e винаги е бил един от любимците ми.Не става въпрос само за качеството на мачовете му.Харесвах го за много неща-колоритния външен вид,басовия глас,чувството му за хумор.Отделно той бе много добър в разказването на истории както и в това да накара хората да им пука за него.

Макар,че през по голямата част от своята кариера той беше номер 2 след Хоган никой не може да отрече,че той участва в някои от най-интересните и добре написани истории изобщо-сформирането и разпадането на Mega Powers ,враждата с Jake Roberts, приятелството му с Crush и последвалия изключително смислен хийл търн, епичната вражда с Рик Флеър продължила в 2 федерации.

Уменията му на ринга са много добри -именно той избута Warrior до най-добрия мач в кариерата му,извлече много хора до прилични мачове,мача му с Рики Дракона за мен си оспорва титлата за най-добър non gimmik match ever заедно с Брет-Булдога от Уембли.

Съгласен съм с мнението,че 1988 е най-добрата му година ,спечели четири часовият претендентски турнир на Wrestlemania IV и царува цяла година.Отделно тогава тръгна програмата му с Хоган кулминирала в незабравим мач на Wrestlemania V . Също така по време на царуването си той направи някои много впечатляващи защити на титлата (вчера видяхме една от тях).

Ще обърна внимание на една друга много силна година за него 1992-ра.В началото на годината направи силно участие в най-силният Royal Rumble мач ever като остана във финалната четворка.

На Wrestlemania VIII в Hoosier Dome успя да спечели титлата в един от най-престъпно подценените мачове в историята срещу Рик Флеър.Един отличен мач,на практика без никакви слабости-само нелепото място в картата ,"отказването " на Хоган и завръщането на Ultimate Warrior попречиха на двубоя да влезе в листа със всепризнати класики.

През лятото на същата година Savage защити титлата в епичен мач на Уембли срещу Ultimate Warrior ,участва в много успешното есенно турне в Германия като съперничеството му с Рик Флеър продължи до края на годината.На Survivor Series Savage изненада всички като избра за свой партньор протежето на Флеър Mr Perfect и заедно пожънаха победа в един много драматичен мач.Като цяло може би втората му най-добра година в кариерата.

За съжаление през следващите 2 години от престоя си в WWE Винс го използваше предимно като коментатор тъй като искаше да налага нови лица и това принуди Savage да отиде в WCW където спечели още световни титли ,едната от които на World War 3 95 като спечели Battle Royal на 3 ринга срещу 60 човека.

Много хора забравят също,че царуването му с IC титлата бе много силно и като продължитлност бе почти колкото това на Honky Tonk Man -още ме е яд че не държи той рекорда за най-дълго царуване.

Macho Man имаше дълга и успешна кариера и е част от много от любимите ми мачове,вражди и сегменти а събирането му с Мис Елизабет е един от най-трогателните моменти в историята на Wrestlemania.

 

Link to comment

Както и очаквах, classics изданията са доста по-слаби откъм мнения, но добре, че е батко ни HEIDENREICH :D  да ни разказва. Дано занапред и Eurosport помогне :P  Ето резултатите от общо 19 гласували - 2 години събраха повече от 1 глас:

1988 |||||||||| 10 votes (53%)

1992 ||| 3 votes (16%)

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...