tugg Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 (edited) В ролите: Агустин Салвадор Марино Рафаел Марино Ренета Марино Роксана де Роберто Паола Пиер Анна Мария де Роберто Раул Марино Родригез Марино Чичи Сценарист: tugg ЕПИЗОД 1 Показва се скромна, красива стая и разхвърлено легло, покрито с одеало, под което се крият двама малчугани.Изведнъж телефона звънна и се показа младо, около 18 годишно, красивп момиче и вдигна бързо: -Роксана, мила, добре ли си? -Да, мамо, добре съм, нужно ли е да ме питаш през 5 минути.. -Добре, ами аз ти се обадих, да ти кажа, че в момента съм на аерогарата в Ню Йорк и чакам самолета за Богота, а ти.. -Да, мамо, да, да, айде чао. След което се показва и момчето, Раул, и той е на 18.Двамата се целуват, след което отново се хвърлят на леглото и следва безкраен романс. Пренасяме се в имение Марино, където от стълбите слиза господин Родригез, главата на семейството, той започва да крещи: -Къде подяволите е Раул, кое време стана, това момче ще ме побърка....А, Рафаел, да знаеш къде е брат ти? -Агустин ли, ами той сигурно пак прави мръсни далавери.. -Не, Раул. -Аа, Раул ли..Ами сигурно е у приятелката си, вчера беше ми споменал, че майка й я нямало и била само със сестра си. -Знаеш ли къде живее това момиче? -Да, веднъж Раул ме беше помолил да го закарам. -Тогава и аз те моля, закарай ме и мен. От кухнята се показва прислужницата, Паула, доста е красива за прислужница, но сигурно всичко си има обяснение.Тя прави самовлюбен поглед и прошепва нещо: -Какви тъпанари, сякаш ще му стане нещо на онова глупаво хлапе.Нека се занимават с него, те не знаят какво съм им приготвила аз и когато разберат, бум, цялото богатство в ръцете ми. Този път сме в някакво изискан ресторант и се принасяме при маса за 2ма, където са Агустин Салвадор и Ренета: -Ренета, харесвам ли ти? -Да, много и то. -Знам и за това имам нужда от теб. -Ще можеш ли да вземеш 2000 долара до утре, глупавият ми баща ми дава само по 500 максимум, мисля, че надушва нещо старецът. -Агустин Салвадор Марино, съмняваш ли се?Аз съм заместителката на покойната ти майка, оплела съм баща ти в пайжината си. Само ти знаеш, че правя всичко това за пари и няма да ме издадеш, ако ти плащам добре.Моля те повече да ме питаш "Дали мога", не ме подценявай и всичко между нас двамата ще бъде перфектно, сега хайде да се прибираме. Двамата тръгнаха и веднага щом излязоха от ресторанта, Агустин затисна Ренета в отсрещната тъмна уличка, след което извади пистолета си, насочи го към нея и й измърмори нещо: -А ти повече не ме заплашвай "и всичко между нас ще бъде перфектно", ясно? След което отиват до BMW-то на Салвадор, който й отваря вратата да влезе и й се усмихва, сякаш нищо не е станало, качва се и той се качва, и потеглят. Отново сме в скромната стая на познатата ни вече Роксана, която сваля тениската на Раул и той нейната, двамата май са доста разгорещени, те дърпат одеалото и точно след като се закриват вратата се отваря от по-голямата сестра на Роксана - Анна Мария, която вижда всичко: -Рокс..Упс, съжалявам, извинете ме, наистина извинете, просто ми трябваше спешно, по-късно ще мина. -Како, не исках да ме завариш така, гола и то с голо момче в стаята ми.. -Забога, Роксана, незнаех, че си гола, че сте голи. Ти си само на 18 години и правиш .. да не споменавам думата? -Ами ти, когато си била на 18 не си ли правила .. да не споменавам думата? -Стига си задавала неловки въпроси.. Изведнъж на вратата се чука силно и Анна Мария отива да отвори, а през това време Роксана се облича, Раул също щеше да я последва, но неуспя да си намери тениската и излезе от стаята, че да я търси и в същото време пред него се озовава баща му, заедно с брат му: -Забога, братле, секс ли си правил, браво на теб, изобщо не изоставаш. -Брат ми.. -Раул, да не би да искаш баща ти да получи инфаркт за втори път, вие май искате всичките да ми докарате инфаркт, Агустин вече го постигна, недейте и вие..Хайде да се прибираме. Двамата братя и баща им се качват в лимузината и шофьора потегля. Сега сме в къщата на семейство Марино, в която влизат Ренета и Агустин, които бързо се качват към стаята на Салвадор, хванати за ръце, да не се забравили, че има и други хора в тази къща..То всъщност няма де, но те откъде да знаят?Всъщност има, проклетата слугиня Паула, която разбра и това, след което се запита за някой неща и се усмихна злобно, какво ли е намислила..Агустин и Ренета са вече в стаята и започват да се събличат, след което се хвърлят на леглото.. КРАЙ НА ЕПИЗОД 1 Edited February 5, 2009 by tugg Quote [img]http://store.picbg.net/pubpic/B4/66/1aa8a67199f1b466.JPG[/img] Link to comment
tugg Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 (edited) ЕПИЗОД 2 Втори епизод започва в лимузината, където са Рафаел, Родригез и Раул: -Братле, я ми кажи, имаше ли нещо друго освен целувки? -Много въпроси задаваш, батко.И все пак, не, нямаше нищо друго освен целувки, благодарение на вас двамата и сестрата на Роксана. -Онази хубавица, дето отвори вратата, тя ли е сестрата на твоята тигрица? -Да, тя е, да не ти хареса? -Не ставай глупав.. -Момчета, стига сте се карали - С дебел глас заповядва бащата. След малко вече са пред къщата, слизат от колата и влизат в голямото имение. Надали обаче Родригез си представя, че жена му е на път да му изневери със собствения му син.Вече сме в стаята на Агустин, където двамата с Ренета се целуват и са на път да направят нещо много мръсно, но може би не: -Махай се от тук, Ренета.Всеки момент ще се приберат другите, не искам допълнителни проблеми, тези са ми достатъчни. -Но Салвадор, знам, че го искаш, нека да се позабавляваме -Казах не, не ме принуждавай да правя неща, които не искам с такава хубавица като теб. -Прави каквото искаш, само ме остави да се позабавлявам с теб -Дразниш ме! - Агустин блъска напред Ренета, която обаче е настоятелна и на Агустин не му остава друг избор, освен да я изхвърли на сила, след което тряска и вратата. Родригез, Раул и Рафаел тъкмо влизат в къщата и стават свидетели на този скандал: -Ренета, скъпа, какво стана? -О, Родригез, добре че се прибра. -Защо ти е удърпана блузата? -Нека ти обясня.Беше ми скучно и реших да занеса вечеря на синът ти Агустин, влязох, той взе подноса и го остави на масата, след което тръгна да ме целува, аз се отдръпнах и затова съм цялата удърпана, съжалявам. -Брат ми? - Попитва малкия Раул. -Точно така, брат ти, беше доста ядосан, мисля, че беше пиян дори. -Защо Агустин не прилича на другите ми синове, как може да е такъв идиот?На сутринта ще му искам обяснение, защото сега съм много, много изморен. Вече е рано сутрин и старият Родригез се събужда пръв, събужда и събужда малкия Раул, да става за училище: -Боже, закъснявам за училище, трябва да измисля нещо..Батко, батко, Рафаел, батко, събуди се вече, спиш като мечка. -Какво подяволите ти става бе, мръсно ли ми правиш? -Не, закъснявам за училище, ще ме закараш, нали? -Нали си ми брат, мога ли да ти откажа..Ето ти ключовете върви отключи, аз ей сега ще се оправя и идвам.Но да не тръгнеш без мен, ей. -Супер си, най-добрия батко. Ренета вече е на сутришната си тренировка, Рафаел отиде да закара брат си Раул на училище и в къщата са само Родригез и Агустин, а да не забравяме и мръсната слугиня Паола.След като си изяде закуската, Родригез отиде да иска обяснение на Агустин: -Глупак, кое време стана, още спи като пън..Агустин, Агустин, Салвадор. -Уф, и ново място за нощуване ли трябва да си търся.. какво има? -Снощи веднага щом се прибрах, Ренета дойде уплашена при мен.Жената идва да ти донесе вечеря, а ти тръгваш да я изнасилваш?Ти добре ли си, не можеш ли да земеш пример от брат си Рафаел?А на всичкото отгоре си и най-големия, не те ли е срам поне малко? -Тази кучка..Наистина те е омотала здравата, щом си й повярвал за тая простотия.Баща ми, не ми се занимава сега, не смятам да се защитавам от простотиите на тази тъпанарка, може ли да ме оставиш да спя? -Ъъ, Аргх!С теб не може да се приказва, ужасен си, на всичкото отгоре обвиняваш Ренета, как не си като братята си.. Сега сме в колата на Рафаел, който тъкмо оставя брат си пред училище и отива някъде, къде ли..Спира се пред цветарски магазин и копува букет красиви цветя, след което отива пред къщата на семейство де Роберто и почуква на вратата и му отваря..Анна Мария: -Тези цветя са за теб, Анна Мария. -Цветя, какъв е поводът? -Ами аз съм братът на, мм, на Раул брат му, сигурно ме помниш от снощи, онзи дето беше със синия костюм.. -Да, да, много добре те помня, знам всички ви от семейство Марино, сестра ми по цял ден ми приказва само за вас.А сега би ли ми казал, какъв е поводът да ми носиш цветя? -Поводът ли, амии, ами красотата ти.Също така те каня довечера на вечеря, приемаш ли? -Поласкана съм, наистина много мило от твоя страна.Ами да, приемам, ще се радвам да вечерям с кавалер като теб. -Добре, да, супер, добре, довечера към 8 да те взема, удобно ли е? -Да, перфектно, ще чакам. -Добре, за сега чао, до довечера. -Чао, чао, ще се видим довечера. Сега сме в часът на Раул и Роксана, които се целуват: -Деца, какво правите, в час се намираме, имате забележка. -Добре, но искам в забелешката да напишете, че мноого, мноого обичам Роксана. -Обичаш ме?До сега не беше ми го казвал? -Не успях да намеря подходящия момент, а сега ми излезе от устата без да искам, но все пак е истина. - Роксана се зачервява и прегръща Раул. Вече е вечер и сме в стаята на Рафаел, който се облича: -Тази риза ли да облека, не, мисля, че харесва повече синия цвят, мамка му.. Някой чука на вратата, Рафаел отваря и вижда Паола: -Господин Рафаел, дойдох да ви попитам дали жел.. -Появи се в точния момент, ела, влез моля те. -С какво мога да ви помогна? -Ще излизам довечера, помогни ми да избера кой костюм да облека, тази вечер ще е много специална. -Хм, много специална значи.Ами няма какво много да му мисля, най-добре облечете кафевия, специална вечер, специален костюм, леля ми беше суеверна жена, винаги ми разказваше разни истории и веднъж беше ми казала, че кафевият цвят е специален. -Добре, няма какво да мисля, ще облека кафевия, благодаря ти много, свободна си. -Благодаря, господине. Паола излиза от стаята и прави злобен поглед: -Ама, че тъпанар.Всички в тая къща са тъпанари, една глупава слугиня ще ги изиграе, глупаци. Сега сме в някакъв забутан склад, в който влиза Агустин Салвадор Марино, който беше повикан от собственика: -Здравей, Агустин, този път не закъсня. -Да, здравей Чичи.Изглеждаше ми доста сериозен по телефона и се разбързах.Нова стока ли има? -Стига си бързал със стоките, първо си плати старата, а и по-старата.Какво ти става? -Закъсал съм с парите, не мога да ти дам в момента. -Не ме интересува, искам си парите.Утре ми носиш 10000 долара. -Какво?Нали бяха 7000. -Бяха, но ти си толкова бавен, че не ми остави друг избор, освен да вдигна цената, че да се усетиш най-накрая. -Нямам толкова пари, Чичи.. -Нямаш?Ха, не ме карай да се смея.Караш най-новото BMW X6, баща ти продаде една от най-големите компании в Богота, а ти ми казваш, че нямаш пари? - След което заповядва на бодигардите си да го натупат. -Стига, моля те, стига, кажи на тези свине да ме пуснат...А, така е по-добре. -Виж, слушай ме внимателно, идиот.Утре по това време или ще ми дадеш парите, или ще пострада някой от семейството ти. КРАЙ НА ЕПИЗОД 2 Edited February 5, 2009 by tugg The1948One 1 Quote [img]http://store.picbg.net/pubpic/B4/66/1aa8a67199f1b466.JPG[/img] Link to comment
tugg Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 ЕПИЗОД 3 В склада сме, където току що Чичи каза на Агустин, че ако не му даде парите, ще пострада някой от семейството му: -Заплашваш ли ме? -Правя каквото си искам, точно в момента си в ръцете ми. -Прави каквото искаш, аз ти казах че в момента не разполагам с такава сума! -Добре, аз пък ти казах, че ако до утре по това време не ми донесеш парите, ще пострада някой от семейството ти. -Защо не ми кажеш кого възнамеряваш да убиеш? -Защото самия аз не знам. -Ами да те попитам.. -Стига въпроси, Салвадор, ставаш нахален..Приятели, изкарайте този човек от тук, не ми е приятен. Хората на Чичи изкарват Агустин от склада, той рита гумата на колата си ядосан и си казва нещо: -Мамка му, плановете ми не бяха точно такива.Никой няма да се осъмни, че аз съм виновен за смъртта на .. забога, дори не знам кого ще убие този тъпанар, но и неговият час ще настъпи, незнае с кого си има работа, идиот! Отново сме в склада, където Чичи дава наставления на хората си: -Познавам този човек, няма да ми върне парите до утре, затова още днес ще убием някой от стиснатото му семейство, че да се осъзнае малко. -Шефе, ами кого ще убием? -Кого ще убиете ли, ами ще се разпределите по 2ма на всеки от семейството и този при когото има най-малко хора, край с него.Разбрахте ли? -Защо да не убием направо господин Агустин? -Не, той ми трябва жив, вие си свършете работата, както ви казах, без въпроси. -Да, шефе. Сега сме в къщата на семейство де Роберто, където по-голямата сестра Анна Мария тъкмо бе извикана от Рафаел да излязат на вечеря и малката палавница Роксана е сама.Тя изпраща сестра си, след което отива до кухнята, която е на първия етаж и се показва на прозореца: -Раул..Раул, чуваш ли ме? -Да, кака ти кога ще замине, че да вляза? -Какво, не те чувам, говори по-високо.Ще ми кажеш каквото имаш за казване, после, сега влизай, сестра ми замина с брат ти, мисля, че се харесват. Раул влиза при своята любима, те се качват в стаята на Роксана, натискат се около 10 минути и за пореден път Роксана решава да се отдаде на Раул, двамата се събличат, но отново биват прекъснати.Някой отваря главната врата: -Раул, мисля, че някой си дойде, сигурно кака ми си е забравила гривната, не може без да се накиче.Ще ида да проверя, ти стой тук. Роксана слиза на първия етаж и какво да види: -Мамо?!?Това ти ли си? -Да, миличка.Колко си порастнала само.Защо вървиш толкова разголена из къщата? -Мамо, минаха 2 месеца откакто не сме се виждали, а ти ме питаш това? -Миличка, когато станеш майка ще разбереш.Хайде да отидем в стаята ти, да видя как си подреждаш нещата, после ще обиколя и другите стаи. -Амии, мамо, хайде по-късно. -Не, защо, искам много да видя как си подрежда мойта малка красавица. Двете се качват в стаята на Роксана и майка й остава доста разочарована: -Миличка, мислех, че си по-подредена. -Не, мамо, не е така както си мислиш. -Защо ти е така разхвърлено леглото, сега ще го оправя. -Не, мамо, не.. Майката на Роксана вдига одеалото и какво да види .. полуголо момче: -Боже мили.Какво прави това момче тук и то полуголo? -Госпожо Хулия? -Мамо, това е гаджето ми, запознахме се точно след като те изпратихме с сестра ми.Чакахме за такси, Раул понеже тъкмо беше взел книжка и явно още се радваше на новата си кола, той ни видя и ни закара, от тогава постоянно е в мислите ми и ето, че сме заедно. -Но скъпа, не бива да се доверяваш така на всеки.Та, като спомена сестра си, къде е тя? -Ами тя е на вечеря с по-големия брат на Раул, Рафаел. -Най-сетне сестра ти да си намери компания. И така докато двете си приказваха, Раул изпраши без да бъде забелязан. Сега сме в имение Марино, където Ренета се гласи за излизане, а до нея е господин Родригез, който също се гласи, сигурно ще излизат някъде: -Скъпи, гарантирам ти, на тази дискотека ще се почустваш с 20 години по-млад, много ще ти хареса. -Със сигурност, скъпа.Ти имаш много изискан вкус, всяка твоя идея е брилиянтна. -Благодаря за комплимента.Аз съм готова, до колкото виждам и ти, хайде да излизаме. -Да, заповядай, мини. Долу на първия етаж на масата е Агустин, който се налива с уиски и вижда, че Ренета и баща му се изнасят: -Ренета, Ренета.Къде пак ще водиш моят старец? -Защо си такъв грубиян, Агустин.Отиваме на дискотека и за свое сведение, баща ти не е стар. -Добре, добре, не ме интересува.Мен защо не ме вземете, сигурно защото пак ще тръгна да те изнасилвам? - След което Агустин мига подигравателно на Ренета усмихвайки се, а Родригез се въздържа от коментар. Рафаел и Анна Мария вече са седнали на осамотен ресторант, обградени от професионални музиканти, които им свирят приятна музика: -Когато те гледам се изпълвам с енергия, защото очите ти са невероятни. -Благодаря за комплимента, много си мил. -Това е нищо в сравнение с това, което си ти всъщност.Още щом те видях, когато дойдохме с баща ми да приберем малкия Раул аз видях в теб невероятен човек и много красива жена, първия ми поглед към теб беше достатъчно да разбера, че ти си изключителна, нежна, честна и невинна жена. -Навярно очите ти говорят правилно, защото наистина аз съм честна жена. -Личи си по всичко.Какво ще кажеш да пийнем по чаша вино? -С удоволствие. Отново сме в къщата на Марино, където Агустин продължава да пие: -Мамка му, плановете ми се провалят, този идиот Чичи проваля всичко.Още е твърде рано да умира някой от семейството ми, трябват ми живи.Дано не убият Рафаел, защото този идиот най-ми се връзва на измишлиотините и ми е от голяма полза. Сега сме пред ресторанта, където са Рафаел и Анна Мария на вечеря, виждаме 2ма едри гологлави мъже, които сигурно са от хората на Чичи.Сега от ресторанта излизат Рафаел и Мария: -Каня те на разходка малко по-надолу, има едно много приятно и тихо място, какво ще кажеш, Анна? -С удоволствие, хайде заведи ме на бъдещото ми любимо място. Двамата тръгват надолу, а другите двама тръгват след тях: -Приятел, никой не се е обаждал да спираме операцията, мисля, че Рафаел Марино е късметлията.. КРАЙ НА ЕПИЗОД 3 The1948One 1 Quote [img]http://store.picbg.net/pubpic/B4/66/1aa8a67199f1b466.JPG[/img] Link to comment
Recommended Posts