Jump to content

Лошият и "Добрият"

Recommended Posts

В ролите:

Агустин Салвадор Марино

Рафаел Марино

Ренета Марино

Роксана де Роберто

Паола Пиер

Анна Мария де Роберто

Раул Марино

Родригез Марино

Чичи

Сценарист: tugg

ЕПИЗОД 1

Показва се скромна, красива стая и разхвърлено легло, покрито с одеало, под което се крият двама малчугани.Изведнъж телефона звънна и се показа младо, около 18 годишно, красивп момиче и вдигна бързо:

-Роксана, мила, добре ли си?

-Да, мамо, добре съм, нужно ли е да ме питаш през 5 минути..

-Добре, ами аз ти се обадих, да ти кажа, че в момента съм на аерогарата в Ню Йорк и чакам самолета за Богота, а ти..

-Да, мамо, да, да, айде чао.

След което се показва и момчето, Раул, и той е на 18.Двамата се целуват, след което отново се хвърлят на леглото и следва безкраен романс.

Пренасяме се в имение Марино, където от стълбите слиза господин Родригез, главата на семейството, той започва да крещи:

-Къде подяволите е Раул, кое време стана, това момче ще ме побърка....А, Рафаел, да знаеш къде е брат ти?

-Агустин ли, ами той сигурно пак прави мръсни далавери..

-Не, Раул.

-Аа, Раул ли..Ами сигурно е у приятелката си, вчера беше ми споменал, че майка й я нямало и била само със сестра си.

-Знаеш ли къде живее това момиче?

-Да, веднъж Раул ме беше помолил да го закарам.

-Тогава и аз те моля, закарай ме и мен.

От кухнята се показва прислужницата, Паула, доста е красива за прислужница, но сигурно всичко си има обяснение.Тя прави самовлюбен поглед и прошепва нещо:

-Какви тъпанари, сякаш ще му стане нещо на онова глупаво хлапе.Нека се занимават с него, те не знаят какво съм им приготвила аз и когато разберат, бум, цялото богатство в ръцете ми.

Този път сме в някакво изискан ресторант и се принасяме при маса за 2ма, където са Агустин Салвадор и Ренета:

-Ренета, харесвам ли ти?

-Да, много и то.

-Знам и за това имам нужда от теб.

-Ще можеш ли да вземеш 2000 долара до утре, глупавият ми баща ми дава само по 500 максимум, мисля, че надушва нещо старецът.

-Агустин Салвадор Марино, съмняваш ли се?Аз съм заместителката на покойната ти майка, оплела съм баща ти в пайжината си. Само ти знаеш, че правя всичко това за пари и няма да ме издадеш, ако ти плащам добре.Моля те повече да ме питаш "Дали мога", не ме подценявай и всичко между нас двамата ще бъде перфектно, сега хайде да се прибираме.

Двамата тръгнаха и веднага щом излязоха от ресторанта, Агустин затисна Ренета в отсрещната тъмна уличка, след което извади пистолета си, насочи го към нея и й измърмори нещо:

-А ти повече не ме заплашвай "и всичко между нас ще бъде перфектно", ясно?

След което отиват до BMW-то на Салвадор, който й отваря вратата да влезе и й се усмихва, сякаш нищо не е станало, качва се и той се качва, и потеглят.

Отново сме в скромната стая на познатата ни вече Роксана, която сваля тениската на Раул и той нейната, двамата май са доста разгорещени, те дърпат одеалото и точно след като се закриват вратата се отваря от по-голямата сестра на Роксана - Анна Мария, която вижда всичко:

-Рокс..Упс, съжалявам, извинете ме, наистина извинете, просто ми трябваше спешно, по-късно ще мина.

-Како, не исках да ме завариш така, гола и то с голо момче в стаята ми..

-Забога, Роксана, незнаех, че си гола, че сте голи. Ти си само на 18 години и правиш .. да не споменавам думата?

-Ами ти, когато си била на 18 не си ли правила .. да не споменавам думата?

-Стига си задавала неловки въпроси..

Изведнъж на вратата се чука силно и Анна Мария отива да отвори, а през това време Роксана се облича, Раул също щеше да я последва, но неуспя да си намери тениската и излезе от стаята, че да я търси и в същото време пред него се озовава баща му, заедно с брат му:

-Забога, братле, секс ли си правил, браво на теб, изобщо не изоставаш.

-Брат ми..

-Раул, да не би да искаш баща ти да получи инфаркт за втори път, вие май искате всичките да ми докарате инфаркт, Агустин вече го постигна, недейте и вие..Хайде да се прибираме.

Двамата братя и баща им се качват в лимузината и шофьора потегля.

Сега сме в къщата на семейство Марино, в която влизат Ренета и Агустин, които бързо се качват към стаята на Салвадор, хванати за ръце, да не се забравили, че има и други хора в тази къща..То всъщност няма де, но те откъде да знаят?Всъщност има, проклетата слугиня Паула, която разбра и това, след което се запита за някой неща и се усмихна злобно, какво ли е намислила..Агустин и Ренета са вече в стаята и започват да се събличат, след което се хвърлят на леглото..

КРАЙ НА ЕПИЗОД 1

Edited by tugg

[img]http://store.picbg.net/pubpic/B4/66/1aa8a67199f1b466.JPG[/img]

ЕПИЗОД 2

Втори епизод започва в лимузината, където са Рафаел, Родригез и Раул:

-Братле, я ми кажи, имаше ли нещо друго освен целувки?

-Много въпроси задаваш, батко.И все пак, не, нямаше нищо друго освен целувки, благодарение на вас двамата и сестрата на Роксана.

-Онази хубавица, дето отвори вратата, тя ли е сестрата на твоята тигрица?

-Да, тя е, да не ти хареса?

-Не ставай глупав..

-Момчета, стига сте се карали - С дебел глас заповядва бащата.

След малко вече са пред къщата, слизат от колата и влизат в голямото имение.

Надали обаче Родригез си представя, че жена му е на път да му изневери със собствения му син.Вече сме в стаята на Агустин, където двамата с Ренета се целуват и са на път да направят нещо много мръсно, но може би не:

-Махай се от тук, Ренета.Всеки момент ще се приберат другите, не искам допълнителни проблеми, тези са ми достатъчни.

-Но Салвадор, знам, че го искаш, нека да се позабавляваме

-Казах не, не ме принуждавай да правя неща, които не искам с такава хубавица като теб.

-Прави каквото искаш, само ме остави да се позабавлявам с теб

-Дразниш ме! - Агустин блъска напред Ренета, която обаче е настоятелна и на Агустин не му остава друг избор, освен да я изхвърли на сила, след което тряска и вратата.

Родригез, Раул и Рафаел тъкмо влизат в къщата и стават свидетели на този скандал:

-Ренета, скъпа, какво стана?

-О, Родригез, добре че се прибра.

-Защо ти е удърпана блузата?

-Нека ти обясня.Беше ми скучно и реших да занеса вечеря на синът ти Агустин, влязох, той взе подноса и го остави на масата, след което тръгна да ме целува, аз се отдръпнах и затова съм цялата удърпана, съжалявам.

-Брат ми? - Попитва малкия Раул.

-Точно така, брат ти, беше доста ядосан, мисля, че беше пиян дори.

-Защо Агустин не прилича на другите ми синове, как може да е такъв идиот?На сутринта ще му искам обяснение, защото сега съм много, много изморен.

Вече е рано сутрин и старият Родригез се събужда пръв, събужда и събужда малкия Раул, да става за училище:

-Боже, закъснявам за училище, трябва да измисля нещо..Батко, батко, Рафаел, батко, събуди се вече, спиш като мечка.

-Какво подяволите ти става бе, мръсно ли ми правиш?

-Не, закъснявам за училище, ще ме закараш, нали?

-Нали си ми брат, мога ли да ти откажа..Ето ти ключовете върви отключи, аз ей сега ще се оправя и идвам.Но да не тръгнеш без мен, ей.

-Супер си, най-добрия батко.

Ренета вече е на сутришната си тренировка, Рафаел отиде да закара брат си Раул на училище и в къщата са само Родригез и Агустин, а да не забравяме и мръсната слугиня Паола.След като си изяде закуската, Родригез отиде да иска обяснение на Агустин:

-Глупак, кое време стана, още спи като пън..Агустин, Агустин, Салвадор.

-Уф, и ново място за нощуване ли трябва да си търся.. какво има?

-Снощи веднага щом се прибрах, Ренета дойде уплашена при мен.Жената идва да ти донесе вечеря, а ти тръгваш да я изнасилваш?Ти добре ли си, не можеш ли да земеш пример от брат си Рафаел?А на всичкото отгоре си и най-големия, не те ли е срам поне малко?

-Тази кучка..Наистина те е омотала здравата, щом си й повярвал за тая простотия.Баща ми, не ми се занимава сега, не смятам да се защитавам от простотиите на тази тъпанарка, може ли да ме оставиш да спя?

-Ъъ, Аргх!С теб не може да се приказва, ужасен си, на всичкото отгоре обвиняваш Ренета, как не си като братята си..

Сега сме в колата на Рафаел, който тъкмо оставя брат си пред училище и отива някъде, къде ли..Спира се пред цветарски магазин и копува букет красиви цветя, след което отива пред къщата на семейство де Роберто и почуква на вратата и му отваря..Анна Мария:

-Тези цветя са за теб, Анна Мария.

-Цветя, какъв е поводът?

-Ами аз съм братът на, мм, на Раул брат му, сигурно ме помниш от снощи, онзи дето беше със синия костюм..

-Да, да, много добре те помня, знам всички ви от семейство Марино, сестра ми по цял ден ми приказва само за вас.А сега би ли ми казал, какъв е поводът да ми носиш цветя?

-Поводът ли, амии, ами красотата ти.Също така те каня довечера на вечеря, приемаш ли?

-Поласкана съм, наистина много мило от твоя страна.Ами да, приемам, ще се радвам да вечерям с кавалер като теб.

-Добре, да, супер, добре, довечера към 8 да те взема, удобно ли е?

-Да, перфектно, ще чакам.

-Добре, за сега чао, до довечера.

-Чао, чао, ще се видим довечера.

Сега сме в часът на Раул и Роксана, които се целуват:

-Деца, какво правите, в час се намираме, имате забележка.

-Добре, но искам в забелешката да напишете, че мноого, мноого обичам Роксана.

-Обичаш ме?До сега не беше ми го казвал?

-Не успях да намеря подходящия момент, а сега ми излезе от устата без да искам, но все пак е истина. - Роксана се зачервява и прегръща Раул.

Вече е вечер и сме в стаята на Рафаел, който се облича:

-Тази риза ли да облека, не, мисля, че харесва повече синия цвят, мамка му..

Някой чука на вратата, Рафаел отваря и вижда Паола:

-Господин Рафаел, дойдох да ви попитам дали жел..

-Появи се в точния момент, ела, влез моля те.

-С какво мога да ви помогна?

-Ще излизам довечера, помогни ми да избера кой костюм да облека, тази вечер ще е много специална.

-Хм, много специална значи.Ами няма какво много да му мисля, най-добре облечете кафевия, специална вечер, специален костюм, леля ми беше суеверна жена, винаги ми разказваше разни истории и веднъж беше ми казала, че кафевият цвят е специален.

-Добре, няма какво да мисля, ще облека кафевия, благодаря ти много, свободна си.

-Благодаря, господине.

Паола излиза от стаята и прави злобен поглед:

-Ама, че тъпанар.Всички в тая къща са тъпанари, една глупава слугиня ще ги изиграе, глупаци.

Сега сме в някакъв забутан склад, в който влиза Агустин Салвадор Марино, който беше повикан от собственика:

-Здравей, Агустин, този път не закъсня.

-Да, здравей Чичи.Изглеждаше ми доста сериозен по телефона и се разбързах.Нова стока ли има?

-Стига си бързал със стоките, първо си плати старата, а и по-старата.Какво ти става?

-Закъсал съм с парите, не мога да ти дам в момента.

-Не ме интересува, искам си парите.Утре ми носиш 10000 долара.

-Какво?Нали бяха 7000.

-Бяха, но ти си толкова бавен, че не ми остави друг избор, освен да вдигна цената, че да се усетиш най-накрая.

-Нямам толкова пари, Чичи..

-Нямаш?Ха, не ме карай да се смея.Караш най-новото BMW X6, баща ти продаде една от най-големите компании в Богота, а ти ми казваш, че нямаш пари? - След което заповядва на бодигардите си да го натупат.

-Стига, моля те, стига, кажи на тези свине да ме пуснат...А, така е по-добре.

-Виж, слушай ме внимателно, идиот.Утре по това време или ще ми дадеш парите, или ще пострада някой от семейството ти.

КРАЙ НА ЕПИЗОД 2

Edited by tugg

ЕПИЗОД 3

В склада сме, където току що Чичи каза на Агустин, че ако не му даде парите, ще пострада някой от семейството му:

-Заплашваш ли ме?

-Правя каквото си искам, точно в момента си в ръцете ми.

-Прави каквото искаш, аз ти казах че в момента не разполагам с такава сума!

-Добре, аз пък ти казах, че ако до утре по това време не ми донесеш парите, ще пострада някой от семейството ти.

-Защо не ми кажеш кого възнамеряваш да убиеш?

-Защото самия аз не знам.

-Ами да те попитам..

-Стига въпроси, Салвадор, ставаш нахален..Приятели, изкарайте този човек от тук, не ми е приятен.

Хората на Чичи изкарват Агустин от склада, той рита гумата на колата си ядосан и си казва нещо:

-Мамка му, плановете ми не бяха точно такива.Никой няма да се осъмни, че аз съм виновен за смъртта на .. забога, дори не знам кого ще убие този тъпанар, но и неговият час ще настъпи, незнае с кого си има работа, идиот!

Отново сме в склада, където Чичи дава наставления на хората си:

-Познавам този човек, няма да ми върне парите до утре, затова още днес ще убием някой от стиснатото му семейство, че да се осъзнае малко.

-Шефе, ами кого ще убием?

-Кого ще убиете ли, ами ще се разпределите по 2ма на всеки от семейството и този при когото има най-малко хора, край с него.Разбрахте ли?

-Защо да не убием направо господин Агустин?

-Не, той ми трябва жив, вие си свършете работата, както ви казах, без въпроси.

-Да, шефе.

Сега сме в къщата на семейство де Роберто, където по-голямата сестра Анна Мария тъкмо бе извикана от Рафаел да излязат на вечеря и малката палавница Роксана е сама.Тя изпраща сестра си, след което отива до кухнята, която е на първия етаж и се показва на прозореца:

-Раул..Раул, чуваш ли ме?

-Да, кака ти кога ще замине, че да вляза?

-Какво, не те чувам, говори по-високо.Ще ми кажеш каквото имаш за казване, после, сега влизай, сестра ми замина с брат ти, мисля, че се харесват.

Раул влиза при своята любима, те се качват в стаята на Роксана, натискат се около 10 минути и за пореден път Роксана решава да се отдаде на Раул, двамата се събличат, но отново биват прекъснати.Някой отваря главната врата:

-Раул, мисля, че някой си дойде, сигурно кака ми си е забравила гривната, не може без да се накиче.Ще ида да проверя, ти стой тук.

Роксана слиза на първия етаж и какво да види:

-Мамо?!?Това ти ли си?

-Да, миличка.Колко си порастнала само.Защо вървиш толкова разголена из къщата?

-Мамо, минаха 2 месеца откакто не сме се виждали, а ти ме питаш това?

-Миличка, когато станеш майка ще разбереш.Хайде да отидем в стаята ти, да видя как си подреждаш нещата, после ще обиколя и другите стаи.

-Амии, мамо, хайде по-късно.

-Не, защо, искам много да видя как си подрежда мойта малка красавица.

Двете се качват в стаята на Роксана и майка й остава доста разочарована:

-Миличка, мислех, че си по-подредена.

-Не, мамо, не е така както си мислиш.

-Защо ти е така разхвърлено леглото, сега ще го оправя.

-Не, мамо, не..

Майката на Роксана вдига одеалото и какво да види .. полуголо момче:

-Боже мили.Какво прави това момче тук и то полуголo?

-Госпожо Хулия?

-Мамо, това е гаджето ми, запознахме се точно след като те изпратихме с сестра ми.Чакахме за такси, Раул понеже тъкмо беше взел книжка и явно още се радваше на новата си кола, той ни видя и ни закара, от тогава постоянно е в мислите ми и ето, че сме заедно.

-Но скъпа, не бива да се доверяваш така на всеки.Та, като спомена сестра си, къде е тя?

-Ами тя е на вечеря с по-големия брат на Раул, Рафаел.

-Най-сетне сестра ти да си намери компания.

И така докато двете си приказваха, Раул изпраши без да бъде забелязан.

Сега сме в имение Марино, където Ренета се гласи за излизане, а до нея е господин Родригез, който също се гласи, сигурно ще излизат някъде:

-Скъпи, гарантирам ти, на тази дискотека ще се почустваш с 20 години по-млад, много ще ти хареса.

-Със сигурност, скъпа.Ти имаш много изискан вкус, всяка твоя идея е брилиянтна.

-Благодаря за комплимента.Аз съм готова, до колкото виждам и ти, хайде да излизаме.

-Да, заповядай, мини.

Долу на първия етаж на масата е Агустин, който се налива с уиски и вижда, че Ренета и баща му се изнасят:

-Ренета, Ренета.Къде пак ще водиш моят старец?

-Защо си такъв грубиян, Агустин.Отиваме на дискотека и за свое сведение, баща ти не е стар.

-Добре, добре, не ме интересува.Мен защо не ме вземете, сигурно защото пак ще тръгна да те изнасилвам? - След което Агустин мига подигравателно на Ренета усмихвайки се, а Родригез се въздържа от коментар.

Рафаел и Анна Мария вече са седнали на осамотен ресторант, обградени от професионални музиканти, които им свирят приятна музика:

-Когато те гледам се изпълвам с енергия, защото очите ти са невероятни.

-Благодаря за комплимента, много си мил.

-Това е нищо в сравнение с това, което си ти всъщност.Още щом те видях, когато дойдохме с баща ми да приберем малкия Раул аз видях в теб невероятен човек и много красива жена, първия ми поглед към теб беше достатъчно да разбера, че ти си изключителна, нежна, честна и невинна жена.

-Навярно очите ти говорят правилно, защото наистина аз съм честна жена.

-Личи си по всичко.Какво ще кажеш да пийнем по чаша вино?

-С удоволствие.

Отново сме в къщата на Марино, където Агустин продължава да пие:

-Мамка му, плановете ми се провалят, този идиот Чичи проваля всичко.Още е твърде рано да умира някой от семейството ми, трябват ми живи.Дано не убият Рафаел, защото този идиот най-ми се връзва на измишлиотините и ми е от голяма полза.

Сега сме пред ресторанта, където са Рафаел и Анна Мария на вечеря, виждаме 2ма едри гологлави мъже, които сигурно са от хората на Чичи.Сега от ресторанта излизат Рафаел и Мария:

-Каня те на разходка малко по-надолу, има едно много приятно и тихо място, какво ще кажеш, Анна?

-С удоволствие, хайде заведи ме на бъдещото ми любимо място.

Двамата тръгват надолу, а другите двама тръгват след тях:

-Приятел, никой не се е обаждал да спираме операцията, мисля, че Рафаел Марино е късметлията..

КРАЙ НА ЕПИЗОД 3