Jump to content

Ако можехте да върнете нещо от миналото на даден кечист, какво щеше да е то?


UNDERTAKER*

Recommended Posts

Има ли някой кечист от сегашните, който бихте искали да си върне нещо, което е използвал/имал преди време? Може да е особеност в образа, начин на излизане, attire, мениджър, някое движение или фраза, която не използва повече, въобще всичко, което ви хрумне?

Link to comment

Мисля, че отговорът е ясен - имиджа на Kane от 1998 година! Музика, маска, облекло и мощ - всичките тези елементи, които караха хората да затаят дъх, когато Огромната червена машина излиза бавно към ринга.

35izpu1.jpg

Link to comment

^ + Цялото излизане на Stone Cold, как зареждаше публиката.Бира, Stunner.Сега такъв кечист липсва в ростера на WWE.

[center][img]http://s5.tinypic.com/yl2ev.jpg[/img][/center]

Link to comment

Искам да върнат trademark/signature pose-а на Orton при излизането му на ринга (и по-специално докато е на въжетата). Също така и образа на Edge от 2006 - тогава беше доста по-брутален в изказванията си по адрес на другите и изобщо си беше The Rated R Superstar, a сега честно казано ми е лееко скучен. Знам, че се дължи на сегашното положение (насоката към детската аудитория), но ако ще е с този прякор, поне да му отговаря. Това е засега...

569e98ae4f73f_200(5).gif.fd1524bd4786572

Link to comment

CM Punk: Pepsi Plunge finisher

Randy Orton: Позата при излизане

Kane: Маската :)

Rey Mysterio: West Coast Pop finisher

Matt Hardy: Hardy Boyz Leg Drop

.. за това се сещам в момента

Link to comment

Аз бих върнал старите, гробарски ръкавици на Undertaker. С тези тип ММА, повече мяза именно на ММА боец, отколкото на кечист.

Също така и старият екип на Shawn Michaels - клина със сърчицата + бесните ръкавички лол, дали заради това, или защото беше по-млад, много по-пъргав изглеждаше тогава.

П.С. И желателно е да не излизате от темата, тя не е "кой кечист искате да се върне", а от наличните в момента какво бихте върнали. (относно Rock и Austin е забележката)

Link to comment

Искам да върнат Anaconda Vice като finisher на Punk,както и attire-a на Shawn Michaels от преди няколко години.

[img]http://bgphoto.net/photos/31869/o633655787283940000.jpg[/img]
[b]I will give you a show like you have never,ever seen before.Why?Because I can.[/b]

Link to comment

1.И аз както повечето искам да върнат маската на Кейн, това даже не подлежи на обсъждане. :good:

2.Искам да върнат стария гимик на Ортън - арогантен, наперен, и т.н., защото сега с този гимик, където си пада психопат на моменти идва в повече.

3.Да върнат гимика на Гробаря от 1998, щото този е твърде фантастичен и нереален за мен. Децата се кефят, ама малко повече реализъм няма да му дойде зле.

4.Искам да върнат старите цветни костюми тип "Power Ranger" на МВП. Много ме кефеха именно, защото приличаше на "Power Ranger"! :D

5.Това важи за всички: искам кечистите пак да могат да изговарят думите "ASS", "DAMN" и "HELL", някак си промотата не са същите без тях. :D

Това са пет малки, елементарни и лесно изпълними нещица! :good:

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

The Undertaker: American Bad ass гимика.

John Cena: Гимикът на рапър.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img]
[size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't give a fuck Whoever you may be
'Cos we are the famous CFC[/color][/size]
[/center]

Link to comment

Образът на Тейкър от 1997 като Lord of Darkness.

Старата атира на Майкълс.

Кейн от 2003,след като свали маската.

Завръщане на Брок Леснър.

Завръщане на Кърт Енгъл.

Образа на Едж от преди Rated R.

Link to comment

Бих искал единствено heel turn за Triple H и връщане на онзи маниакален образ. За Orton не мога да разбера защо ви е онзи taunt? Този (качването на въжетата, поглеждайки публиката хладнокръвно) си му пасва перфектно на образа :)

Link to comment
Metzgermeister

Ако можех, щях да върна ефирното време за промота на Гробаря, както и демоничността му - и преди съм го казвал, но в момента просто излиза, гледа тъпо, бие се и си тръгва там, откъдето е дошъл. Между другото, замислял ли се е някой как би изглеждал той с някакъв образ, който да е смесица от мъртвешкия образ и рокерския. Представете си да излиза на фона на някое мрачно индъстриъл метъл парче с мотор или катафалка до ринга, навлякъл се като The American Badass, а после сваля всичко, качва се бавно на ринга, гледа мъртвешки, взема микрофона и почва да дърдори разни сектантски заплахи - ще бъде яко :evil:

За Кейн мисля, че е късно да връщаме каквото и да било - само да спре да джоби наляво-надясно.

Мисля също така, че смокингът и походката на старец с хемороиден грозд сещате се къде, с които излиза Крис Джерико, наистина идват в повече. Нека ни обижда, че сме лицемери, нека си бъде хийл, ама стига с тея адвокатски истории! Само едно куфарче му липсва :shit: :verymad: ...всъщност, това е добра идея за завършека на един определен мач от "КечМания" :D

Добре ще е да върнат и хийлския маниер на коментиране на Кинг, както и одеждите, които е носил до края на 90-те барабар с короната - пак да нарежда публиката, че нищо не разбира и не показва уважение към хийловете; да защитава сляпо последните и да звучи параноично. Да не забравяме и оня типичен писък, подобен на гарга, дето я скубят.

И накрая да се присъединя и аз към тези, които искат хийл търн на Хиксовете. Поне като ще мачка наред, да бъде нечестно и да не влияе на образите на злочестите му противници.

Edited by Metzgermeister

 

 

Link to comment

Ами образа на Kane от 97,98 тогава когато беше с маска,тогава къртеше. :) Също искам и heel turn за Triple H като през 2001,2002... и излизането на Stone Cold бира,средни пръсти всичко беше перфектно. :)

[url="http://userbars.ru/"][img]http://img512.imageshack.us/img512/386/4deadplayeryx6.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img519.imageshack.us/img519/8337/fear3bl8.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img211.imageshack.us/img211/1875/53357999dy7.jpg[/img][/url]
[url="http://pic-bg.net/"][img]http://pic-bg.net/files/af2zvrc3kmm77yezdgpd.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img140.imageshack.us/img140/3599/fo3sa6.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img149.imageshack.us/img149/2069/25272bx1.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img525.imageshack.us/img525/8724/crysisgifqj7.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img48.imageshack.us/img48/1001/crysis6tf5.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img48.imageshack.us/img48/6554/skypeuserbarub0.jpg[/img][/url]
[url="http://pic-bg.net/"][img]http://pic-bg.net/files/tm2mffxl107iib71hkwj.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img528.imageshack.us/img528/6267/core2duorc6ex4.gif[/img][/url]
[url="http://pic-bg.net/"][img]http://pic-bg.net/files/w0tltww98tznkb9az2uq.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img135.imageshack.us/img135/8211/undercoverubbz3.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img518.imageshack.us/img518/6232/fearsp4.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img253.imageshack.us/img253/1765/fearpp6.jpg[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img149.imageshack.us/img149/8302/lostfanjd8.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img178.imageshack.us/img178/9776/copygo2.jpg[/img][/url]

Link to comment

Яките изразчета на Джерико на първо място... Кариерата на Кейн- времената , когато не беше джобър... Винс МакМеън и образа "You Are FIRED" (Въпреки че в последно време има опити.)....Излизането на Едж без заря. Сина преди да стане Супер мен... Искам да върнат и здравите Стейбъли като ДХ, еволюция и nWo. La Familia беше добра идея , но за жалост изчезна в небитието. Legacy не е стабилно според мен , а сбирщина от синове на хора от Залата на славата.

Link to comment

Дългите гащи на Джерико. :good:

Иначе както много хора казаха- Маската на Кейн и естествено да върнат вулгарния език в шоутата. о наше време децата как не им пречеше да гледат Скалата и Джерико как нареждат големите гърди на Стефани :clap:

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Значи винаги най - много от всичко съм искал да се завърне изцяло стария образ на Undertaker (разбира се че със съответния attire, сегашния ми е много "борчески" с този изрязан потник и тези ръкавички). Раздвоен съм междум Classic Western Undertaker (1990-1994) или Deadman (1994-1996), като се има предвид че първия задължително въври с Paul Bearer. Просто на който и да в от двата ще изпадана в адската еуфория. :yahoo: Както и по - горе споменаха искам Шон с клина на сърца, ръкавиците и многото обици.

Edited by The Phenom

[center][img]http://i41.tinypic.com/4kttsg.jpg[/img][/center]

Link to comment
ТНЕ DEADMAN

За Кейн и аз съм ЗА да му се върне всичко от преди 2000-та година;За Тейкър много пъти съм мислил за образ, между мъртвец и рокер, но повече ми се нрави да е на вид какъвто е сега, но като характер и поведение като от 96-та и задължително косата да му скрива лицето (макар че сега му е по-различна и ше е малко дебилно);

Арогантността на Майкълс;Стария таунт на Ортън;Разбира се нецензурните изрази и кръвта;Хийл образа на ННН от 2000-2001;За тейкър забравих да добавя - "Последното причастие" и оня суплекс, дето ги задържаше известно време във въздуха;Стария Джерико или както някой каза, поне панталоните му;Хватки на Сина, които е използвал преди да стане Супер Сина;Качествена "Бомба на Батиста", а не умряла като в последно време;Финишъра, който използваше Биг Шоу навремето (не мога да го опиша, а и не му помня името, но беше красив и брутален); Edge без вики!!!.

Това са най-основните неща, които ми лиспват.

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment

Вулгарните лафчета на Джерико най-вече по адрес на Стефани, стария Кейн и рапърския гимик на Сина. За тези се сещам в момента. Ако има нещо друго, ще си едитна поста. :)

YEAH ! 'Cuz ... he is gonna fight with DA GORE, AND THE WHORE ! :D Беше супер здраво тогава. Та, особено първото споменато от Пегасъс.

Link to comment
ТНЕ DEADMAN

UNDERTAKER*, той го прави причастието ама по супер умрял начин - от ъгъла и въобще не ги вдига нависоко преди да ги тръшне.Аз искам доброто старо последно причастие като онова на Кърт Енгъл на "Fully loaded" през 2000-та.

Edited by ТНЕ DEADMAN

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment

Дългите гащи на Джерико,че с тези сега е ужасен.Гъстата брада на Едж.Косата на Биг Шоу,че така е точно като Хъмпти Дъмпти :D,както и старата му стегната физика.Маската на Кейн както и апаратчето за говорене - много ме кефеше , прибавяше доста голяма доза реализъм към историята и образа на Кейн.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...