Jump to content

Клетката на UltraMadd


UltraMadd

Recommended Posts

Това е последното издание на Клетката, в което аз ще съм водещ, и мой гост ще бъде самият създател на рубриката! И така...

"RADOX"

1. Здрасти! Мисля да започнем с един по-необикновен въпрос. По принцип ти си водещият на тази рубрика. Какво е чувството да застанеш от другата страна „на микрофона”? Не ти ли е малко странно, че си гост в шоу, което ти самият си създал?

Хах, интересен въпрос. Прав си, доста е необикновено. Чувствам се странно да получа 10 въпроса, които обикновено аз пиша, и да трябва да им дам задоволителен отговор. :)

2. Този път въпросите, свързани с кеч, май ще са по-малко, но има други неща, които предполагам, че в момента са по-интересни на повечето потребители. Как се роди идеята да си вземеш кратък отпуск?

Едно от главните неща беше, че точно когато напуснах временно форума, започваше доста тежката сесия, в която съм и в момента. Един вид си поосвободих повече време за учене, защото изпитите не бяха от лесните. Друга причина беше, че исках да видя какво е да не влизаш всеки ден в любимия си форум. Също така реших малко да дам почивка и на другите потребители от себе си, да имам и време да преосмисля отношението си към тях. Реших да се върна като човека, който просто си пишеше тук преди (в "светлите" 2005 и 2006 години) без да създава особен шум около себе си. Е, сега с темата за "публичното съобщение" пак се вдигна бая шумотевица, но както виждаш - надявам се да е за доброто на форума. Именно заради подобряването на форума се постарахме с теб да създадем толкова грандиозна атмосфера покрай завръщането, с толкова много обрати, илюзии, десетдневно отброяване с официални завеси и други щуротии - за да се подчертае значимостта на новият имидж на BWC, а не собствената ми личност.

3. Надявам се, че нямаш нищо против да издадем малко вътрешна информация по случая. Имаше различни планове за твоето завръщане. Първоначално беше решил да се завърнеш изненадващо с ревю за любимият ти турнир – Royal Rumble. Защо в последствие тази идея отпадна?

По простата причина, че ако се бях завърнал тогава, щеше наистина да е прекалено скоро. Както казах, дадох повече време на потребителите да видят колко е неприятно във форума да цари такъв хаос и произвол, че да се налага самият Зоро да идва... А както се видя, подвизите на нашият маскиран герой, не се харесаха на доста голяма част от хората тук. Ето защо, той беше последната стъпка към "отварянето на очите" на потребителите защо трябва да има уважение и ред.

4. През изминалата година ти не беше този Radox, който по-старите потребители във форума познаваха. Каква беше причината за heel Radox 2008 и нещата, които каза през това време, наистина ли ги мислеше или всичко беше просто за да дразниш народа? Колата ти на бензин стана легендарна...

Първо за колата - наистина имам кола, която е с бензинов двигател, но не е "Голф", както доста хора си помислиха, а "Пасат". Поне уцелиха марката. :D Двигателят е 2000 кубически сантиметра, със 120 к.с. Надявам се това веднъж завинаги да постави точка на догадките около "колата на Radox" :D Сега, към въпроса за heel-turn-а. Доста интересен и провокативен въпрос. Ами какво да ти кажа - каквото и да си говорим, на всеки човек в живота му идва момент, в който просто иска да се полигави, да се ЛИГАВИ МОЩНО. Е, на мен доста "сив" ми беше станал форума и реших да си поразнообразя престоя тук. Както знаете, войната започна от едно изказване на Yo The Real по мой адрес. Доста ме ядоста той тогава и започнах да псувам и него, и приятелчетата му, които сляпо го защитаваха. Тогава бях сериозен. След 2-3 дни ми мина и оттогава до края на войната, всичко, което съм казал, е било ПЪЛЕН ТАШАК и нищо не беше насериозно. Просто се забавлявах , като гледах как 90% от форума ми се връзваха. Малко бяха хората, които прозряха истинската цел на всичко това - да си правя купона. На моменти прекалявах доста, но ... станалото - станало. Радвам се, че веднъж завинаги приключихме с Heel Radox. Сега вече интереса ми към форума и към воденето на стабилни дискусии с хората тук се възвърна и ще гледам да го поддържам.

5. Завръщането на хората от BWFags повлия ли върху решението ти да се върнеш със стария си face образ и да се опиташ да въдвориш ред в BWC, или решението беше взето още преди това? Според теб хората от BWFags ли спомогнаха за покачването нивото на спама в последно време, или виновниците са други?

Всъщност, face звучи доста пресилено. Оттук нататък ще съм по-скоро неутрален и обективен. Някои от хората на BWFags допринесоха доста за увеличаването на спама, не всички. И да, завръщането им по-скоро повлия на моето решение. Аз още преди почивката си бях решил като се върна, да се държа като едно време. Те просто направиха това мое решение още по-категорично, за да мога да спра напрежението, което неминуемо възникна между тях и лоялните към BWC потребители. Все пак, отново ще подчертая, че нямам абсолютно нищо против завръщането им. Доказателството е, че дори Гошку беше пощаден.

6. Гледа ли наскоро излезлият филм “The Wrestler”, посветен на любимата ни форма на развлечение? Ако си го гледал, кажи какво е мнението ти за него като цяло и за играта на Mickey Rourke в частност. Ако пък не, кажи защо и дали смяташ да го гледаш някога.

За съжаление не съм голям любител на киното, така че все още не съм го гледал. По това, което съм чул и прочел за него обаче, не съм чул отрицателно мнение. Така че естествено, че смятам да го гледам и то скоро - вероятно веднага след края на изпитната ми сесия. Все пак не всеки ден излизат игрални холивудски филми на тема кеч, нали? ;)

7. Да преминем на кеч вълна. По-нагоре споменахме Royal Rumble. Не си дал мнението си за него в съответната тема, така че може да го направиш тук. Доволен ли си от тазгодишния победител в Royal Rumble мача?

Доста, макар че Ортън не е сред най-големите ми любимци. За пръв път от 1999 твърд heel печели Ръмбъл мача, което е нещо уникално добро за мен. Една уникална доза разнообразие. Сега, ако спечели и титлата на Wrestlemania, това ще го превърне в първият heel в историята, който успява да вземе титла от face в мейн-ивента. Самият турнир, както вече споменах, не ми хареса особено (не като качество, а като изходи от мачовете). Самият Rumble мач обаче беше невероятно добре структуриран, с голямо напрежение и добри спотове, като беше много радостно, че за пръв път от доста време във финалната четворка нямаше само мейн-ивентъри, а и 2 стабилни мидкардъра. Единственото тъпо беше, че Владимир Козлов беше прецакан много яко от Трите Хикса. Дано поне серията му не бъде пропиляна скоро.

8. Всички очаквахме Christian да се завърне по време на мача между Jeff Hardy и Edge, но това не се случи. Ти беше доста надъхан за появата му. Остана ли разочарован след като в крайна сметка той не се появи? А доволен ли си от развитието на нещата около братята Hardy?

Надъхан? Шегуваш ли се? Аз се МОЛЕХ Christian да се завърне. Очаквах появата му повече и от самият Royal Rumble мач! Той е един от най-големите ми любимци. Ето защо, въпреки че очаквах и Мат Харди да бъде мистериозния нападател, бях свръх-разочарован от това, че той не се появи. Направо останах с пръст в устата. Много бях потресен... В мен започва да се прокрадва идеята, че той не е подписал с WWE! От години чакам да се завърна и ако това е така, ще съм наистина много разочарован. Но ... стават и такива неща.

Колкото до историята с братята Харди - не съм доволен! Просто защото очаквах да видя отново Hardy Boyz vs. Edge и Christian - четирима невероятно способни кечисти, които умеят да изнасят мачове-приказки. Освен това, Мат Харди за мен е един доста посредствен heel, който няма да се справя добре с новият си образ.

9. Както всички знаем, всяка година вечерта преди WrestleMania се провежда престижната Hall of Fame церемония. Засега е ясно, че Steve Austin и Ricky Steamboat ще бъдат приети в Залата на славата. Имаш ли някакви предположения кои ще са останалите, удостоени с тази чест?

Абсолютно никакви, доста се чудя и аз кой може да вкарат. Тя между другото "Залата" доста се попретрупа и според мен почти не останаха големи имена, които да се вкарат вътре (с изключение на хората, с които Винс е в лоши взаимоотношения).

10. За мен беше чест да водя рубриката по време на твоето отсъствие. Сега е моментът да ти предам отново ключът за Клетката Успех с воденето на рубриката в бъдеще!

Благодаря за "ключа от катинара на Клетката" :) Благодаря ти и за пожеланието за успех. Но най-вече ти благодаря за това, че продължи рубриките ми докато ме нямаше. Убеден съм, че това "Клетката" да има друг водещ за известно време е било един доста свеж полъх за редовните й читатели.

А сега е време "шефчето" да вземе думата за малко. Искам да кажа, че първото издание след завръщането ми като водещ на "Клетката", ще бъде може би най-интересното досега. То ще е с малко повече въпроси и гости в него ще бъдат ... главните действащи лица в бившият BWFags - Toro, Kan0, mikeLP, Strij, wwz... Нека веднъж завинаги изясним всичко, а и да чуем какво имат те да казват по въпроса.

Posted Image

Link to comment
Shawn_Michaels

Като цяло интересно издание,беше интересно да се чуят мислите на Radox покрай някои въпроси :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Може и да ми беше интересно това издание, но в последните няколко дни имам чувството, че не съм в кеч-форум, а в Radox-форум. :ph34r:

Link to comment

Може и да ми беше интересно това издание, но в последните няколко дни имам чувството, че не съм в кеч-форум, а в Radox-форум. :ph34r:

И аз имам такова чувство. Ще гледам да оправя нещата ;)

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...