Jump to content

Неоценените таланти.


FinaL

Recommended Posts

Темата е ясна.Кой според вас са кечистите , който заслужават много по вече от това което получават в момента от компаниите си.

Charlie Haas - Изключително способен кечист.Голям талант , който е похабяван безвъзвратно.когато бяха отбор с Шелтън изключително много се развиха.После малко се поизгуби , та да се стигне до момента на този малоумен гимик.В началото бе интересно и възлагах надежди , че може това да бъде край на лошата серия и издигане , но уви.

Jamie Noble - И той като предния.Доста ми е забавен на микрофона и много го харесвам на ринга , но тъне в Lower midcarda-а.Не си обяснявам това да се похабяват наистина добри кечисти.Най малкото поне в таг дивизията да ги вкарат.Конкретната личност бе там за малко , където не постигна нищо особено.Поне според мен този човек име потенциал да достигне поне до ИК титла.

Cryme Tyme - Слагам ги на едно място , защото за момента не са се изевявали по отделно.Лично за Shad мога да кажа , че ако получи соло пуш и смяна на гимика ще бъде чудесно попадение.Ако получи един гимик на хийл , звяр , подобен на този от тренировъчния лагер просто ще е чудесно , но едва ли.JTG на ринга се представя стабилно.Не е от най-бляскавите , но е приличен.Може да се използва в пъти по добре.И накрая за отбора мога да кажа , че имат един доста новаторски гимик и публиката ги приема добре.Трябваше досега да са получили поне една титла

William Regal - Още един чудесен кечист.Още помня мачовете му с Крис Беноа (Лека му пръст) , който бяха много добри.Техничен и харизматичен.Както казах и в друга тема от Regal дъха МЕ.Много жалко , че точно когато спечели КОДР и ролята на лошия шев му пасваше идеално.После това с второто му наказание дойде във възможно най-неподходящия момент.Дано сега отново го издигнат ,защото потенциала му надхвърля ИК титла.

Hurricane Helms - Ето още една потенциална МЕ звезда.Още когато влезе в гимика на Helms го харесвам повече.Изпълнява чудесно финишъра си и след завръщането си набра много скорост.Просто трябваше да вземе щатската титла , но уви.Като гледам почна да джоби по хаус шоутата.Дано не започне да прави това и по телевизията.

Montel Vontavious Porter - Добър на ринга.Страшно добър на микрофона.Ясно , че всичко със тези загуби е сторилайн , но просто MVP не беше човека за това.След супер враждата с Беноа , последвалия солиден рейн с щатската титла и историята с Мат го изкачиха доста нагоре.И след това последвалата история , да пада от Фунаки и локалните джобъри беше повече от глупаво.Дано фейс търна му се отрази добре.

Scotty Goldman - Не съм го следял отблизо , но от това което съм видял от клипове се справя доста добре.Би се вписал добре като за начало в таг дивизията , а по нататък и нещо повече , а вместо това е използван за джобър.

The Brian Kendrick - След драфта и новия гимик нещата изглеждаха по съвсем различен начин.Дори и участието му в петорния мач на Unforgiven беше добро попадение.Постепенно доста забави темпото и сега джоби на Карлито и брат му.Дано с бодигарда му скоро вземат титлите.

Umaga - Един мой голям любимец , който досега трябваше да е взел световна титла.Беше непобеден доста дълго и после изгуби три големи вражди последователно.От Сина , Лейшли и Трипси после послужи за храна на Батиста на последната КМ.Стана един обиковен мидкардар.След драфта явно отново щяха да му върнат образа на самоанския булдозер.Из интернет упорито се говори , че ще се завърне скоро за което аз нямам търпение.

Paul Burchill - Изключително много харесвам тази личност.Но просто го спукват от джобене.Пъро в RAW , после в ECW.ДОКОГА?Щом пада от Boogeyman няма просто място за какво развитие да говорим?Дано скоро от WWE да си отворят очите и да видят какъв талант изпускат.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

Засега:

Paul Burchill - мноооооооого подценен. Трябваше да развият Reaper образа, трябваше да чука Кейти Лий и старите баби да се възмущават от това, което става на екрана. Можеха да го направят top heel, майка им! Но не го направиха... което е много жалко. Добър е на ринга, приятен за гледане, а историята със сестра му щеше да е перфектна. Дано все пак получи шанс някой ден. ECW Champion като за начало звучи добре... На 29 е, така че все още има надежда за него.

THE Brian Kendrick - FinaL се изказа, тръгнаха добре, а го закопаха. Наистина няма физиката за ME в WWE, но пък ако стоеше солидно в midcard-a можеше от време на време да храни някой фейс по пътя му към титлата. Tag team titles again? По-добре не.

Colt Cabana - новото име (Scotty Goldman SUX) просто показва несериозноста на компанията към него. Той трябваше да си дебютира като Колт Кабана, да стане партньор на Пънк и заедно с него да направят brief run с таг титлите. Колт бе човека, не Кофи. Така Кабана щеше да се издигне малко и да се насочи към мидкард-а най-спокойно. От дебюта му обаче досега само го закопават. Дори What's Crackin (което може би цели да му бъде обърнато внимание) не се получава кой знае колко добре. Стискам палци, личен фаворит ми е :)

Link to comment

CM Punk - започвам с него,защото в последната година ми стана страшно симпатичен и в момента е един от любимците ми.НЕВЕРОЯТЕН кечист,супер харизматичен и с чудесни mic skills.За мен той има абсолютно всичко за да бъде в МЕ-та постоянно.Много се зарадвах когато му дадоха MITB и още повече след като спечели титлата.Бих казал,че я изгуби по възможно най-глупавия начин и дори нямаше програма с Ортън .. така и не разбрах защо тогава му дадоха куфара.Може да направи толкова много вражди с хора като Джерико и Шон Майкълс дори и да не са за титлата(като нищо да успеят да хванат ****1/2+ на някое PPV,ако им се даде време),но в момента е закопан някъде в мидкард-а без особена идея и развитие.

Umaga - изключително много му се радвах през 2006.Вражда с Kane(и то спечелена),после помагаше на McMahons и мачкаше всичко живо наред.Имаха няколко много добри мача с Харди и .. стигаме до началото на 2007.7-месечна непобедима серия,за да стане храна на Сина.След това последваха загубени вражди от Lashley,HHH и Batista.После беше контузията и сега ще видим какво ще правят с него,но мисля че отдавна трябваше да е взел световна титла.

THE Brian Kendrick - невероятно способен кечист с невероятно добър гимик в момента.След разделянето на отбора мислех,че ще е поредният уволнен,но за щастие не стана.Последва участие в World Title мач и .. дотам.От тогава никакво развитие.Участва в някой друг таг мач и това.Всичко ще свърши с фейс търн след като Big Ziek се обърне срещу него и след като разберат,че нямат планове за никой от 2-мата ще бъдат уволнени.Мисля че човека спокойно може да бъде в UpperMidcard-a,а защо не и в МЕ-та понякога.

John Morrison - друг кечист,който супер много ме радва,но не получава това,което заслужава.В началото на 2007-ма направиха куп добри мачове с Харди за IC титлата и доста се поиздигна.После го вързаха за Миз и в момента са най-интересния отбор за гледане,но мисля че мястото му е в МЕ.Има визията,уменията и доста добри mic skills и при една евентуална смяна на гимика е идеален МЕ-ър.

MVP - за него е изписано достатъчно и не мисля какво още може да се каже,но все пак.Направиха невероятна вражда с Беноа и куп чудесни мачове.След това и доста стабилна вражда с Харди.После джобене на хора от Зетя до Фунаки.Сега очаквам да търнне фейс и да вземе куфара на WM.Аз лично предпочитам да получи пуш като хийл,но и като фейс не бих го отказал,стига да получи това,което заслужава.

Shelton Benjamin - той е един от най-добрите атлети в днешно време и определено не получава това,което заслужава.Преди години бяха доста сполучлив отбор с Haas,но от тогава върви само надолу.Радвам се,че взе US титлата,но тя няма абсолютно никакъв престиж.Нито се защитава,нито има вражди за нея.Като умения бих казал,че има от всичко по малко.Сработва се с всякакъв тип кечисти,от Тейкър до Енгъл.Вярно че на микрофона е дупка,но какво от това ? Да не би Ортън да не беше преди 2 години.Обаче му се даде малко TV time на човека и сега е супер стабилен.Другия проблем са слуховете,които бяха излезли,че искат да го пушват,но той е доволен от мястото си в момента.Наистина се надявам да се стегне,да му сменят гимика и да му дадат един по-сериозен МЕ пуш,било то като face или heel.

AJ Styles - не мисля че е много подценен,но все пак не му се дава това,което заслужава.Лично за мен един от най-добрите кечисти в днешно време.Почти винаги е намесен в главната история,но според мен трябва да му се даде един стабилен World Title push и една вражда за нея,за да се поиздигне и хората да го приемат малко по-сериозно.

Edited by idoof

[img]http://bgphoto.net/photos/31869/o633655787283940000.jpg[/img]
[b]I will give you a show like you have never,ever seen before.Why?Because I can.[/b]

Link to comment

MVP - Дебютира с гръм и трясък. Още в своята "Rookie year", направи доста добри вражди и мачове. Имаше потенциал за МЕ, но го заровиха с локалните джобъри, само и само да не му дойде в повече славата и да напусне... :mellow: Дано се направи нещо по въпроса и му се даде шанс за изява на МЕ сцената. По мое мнение има нужните качества.

The Brian Kendrick - Не бях доволен, когато ги разделиха с London, но пък като отбор се бяха изчерпали. По едно време се бе озовал в МЕ, а сега доста понамали оборотите. Гимика му е уникален, но е прекалено хилав за МЕ-ър. Обаче за mid card-a става и една US титла няма да бъде пресилена.

Paul Burchill - Отначало си помислих, че го пращат в ECW, за по-сериозен пуш и title reign, но като гледам накъде вървят нещата, май е за да го закопаят тотално. WWE изпускат голям талант. Дано си отворят очите навреме, защото има хляб в този човек.

Hurricane Helms - Докато беше "Gregory Helms", ме радваше много, но сега като "Hurricane Helms", не ми допада. Набра скорост при завръщането си (очаквано) и според мен е добре, че не взе US титлата. Не съм привърженик на "модата" - завръщане и веднага титла. Нека понабере още малко скорост и (примерно) след WrestleMania да получи нов шанс за колана и този път да го спечели.

Shelton Benjamin - Радвам се, че понасочиха малко повече вниманието в/у него с този "Gold Standart" gimmick. Мисля, че му е време да drop-ва US титлата и да премине на следващото ниво. Един MITB ще е подходящ за случая. Страхотен атлет е и безспорно има МЕ потенциал.

Засега е това, ако се сетя за още някой, ще edit-на. :)

569e98ae4f73f_200(5).gif.fd1524bd4786572

Link to comment

Ultimo Dragon - за мен лично най-добрият cruiserweight за всички времена, невероятно комбинация от mat skills и high flying skills! Освен това е и последния ученик на Брус Лий, държал е едновременно цели 9 титли, което мисля, че е и рекорд! В Япония го уважават, в Мексико също, а в Америка - тц, тц, тц! Беше подценен и в WCW, и в WWE, като в последната федерация даже не спечели и титла, което си е фарс! Само го пращаха по некви "B" и даже "C" шоута като Velocity заедно с другите джобъри, което не е нормално. В WCW взе cruiserweight и TV титли и според мен можеше да го пушнат до US титла, а в WWE, както казах, даже не взе и cruiserweight-а. Срамота!

AJ Styles - да, бил е шампион, бил е Triple Crown Winner, и все пак е недооценен. За мен лично AJ трябва да го билдват както билдваха Sting в WCW, а именно - като The Franchise!!! Той трябва да е лицето на компанията TNA, не Kurt Angle, не Samoa Joe. Нищо против последните два, но Angle за повечето хора винаги, като мен, ще си остане човек на WWE, a Samoa Joe пък започна напоследък, особено през reign-a му, да ми напомня много на Batista, само дето не е толкова дървен. Но и двамата просто не са "The Phenomenal One". AJ притежава и трите най-важни качества за един кечист с претенции на ME - външност, умения на ринга, и такива с мика. А и при по-добър booking може и да draw-ва много. Просто AJ Styles е оценяван, но не достатъчно. Срамота!

Rob Van Dam - Никой подобен списък не би бил пълен без "Mr. Monday Night", "Mr. PPV", "Mr. Money in the Bank", "The Whole F'n Show" Rob Van Dam. Доказан и заслужил майстор на спорта, който така и не получи заслужения си дъъълъг reign, а имаше предпоставки още през 2001. Публиката го харесва, има манталитета и гимика, има уникален арсенал, ама НЕЕЕЕЕЕЕ! Просто, онзи "cup of coffee reign" през 2006 си беше чиста подигравка, да не говорим за начина, по който загуби титлите. Тук обаче вината си е и негова, предполагам знаете защо. Но трябваше много отдавна да е шампион. Язък за похабения талант. Срамота!

Kane - та, като говорим за "cup of coffee champion". Тук си признавам, че съм пристрастен, но не съм и единствения, който мисли така. Имаше някои случаи, като например No Mercy 2002, когато можеха да му дадат титлата. А и тогава, след онзи всеизвестен storyline с Katie Vick, да му дадат титлата беше най-малкото, което можеха да направят. Тогава след завръщането си беше билдван точно като шампион - триумфално завръщане в Madison Square Garden (Кane-a-roonie :D), изведе своите до победа на Unforgiven, за 8 дни спечели цели 2 титли, спечели TLC, никой не го беше туширал, имаше само 2 загуби, като и двата пъти тушираха съотборниците му, и просто най-логичната следваща стъпка беше - World Heavyweight Championship. Спокойно можеше да си царува поне 4 седмици до Survivor Series, където вече титлата си беше запазена за Shawn Michaels. Ама НЕЕЕЕЕЕ, просто HHH да пушва, ДА ДА, нема такъв филм. Друг подобен случай беше през 2007 с Edge - тук искам да направя съпоставка между Great American Bash 2007 и No Mercy 2007. Имаме идентични случаи, шампионът се контузва (Edge, Cena) и е най-логично главния претендент (Kane, Orton) да получи титлата. В единия случай това става, в другия не, що тъй, не знам. Вместо това дават титлата не на кой да е, а на.....Great Khali! WTF?!?!?! Един от най-добрите big men така и не получи още един малък reign. Срамота!

Booker T - "Чаткаш ли бе, МУХЛЬО?" :lol: Класика! Да, наистина смятам, че Booker е недооценен и то още в WCW. Можеха да го пушнат още 1999, вместо това те решиха да възродят Harlem Heat, тц, тц, тц. Не става така. А пък начина, по който спечели титлата си беше малко тъпичък, според мен, заслужен, но тъп. Някак си стана ей така, от нищото, без storyline, без нищо. В WWE пък го направиха на гъз, с извинение. King BOOOKAH! WTF?!?!!?! Reign-а едно на ръка, че беше тъп, ами и беше доооста закъснял - чак 2006, като можеха още 2003 да му дадат титлата, ама както казах и по-горе - HHH не пушва. Той сигурно даже като види на някоя врата да пише "push", казва "Ай сиктир", изплюва се въху нея и си тръгва. Booker също според мен винаги си е бил естествен babyface, а те винаги го правят heel, що тъй, не знам. Просто, Booker T си има титлите зад гърба, но много късно се усетиха, че трябва да му ги дадат. Срамота!

Това бяха само 5 от списъка ми, но засега толкова. После мога да добавя и повече.

Edited by koleda321

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Всички дотук изтъкнаха многобройни и основателни доводи в полза на подценени таланти като Хелмс, Умага, Пол Бърчил, Колт Кабана и други. Не искам да се повтарям с тях, затова ще съсредоточа цялото си внимание върху един-единствен човек, който фигурира в списъка с любимите ми кечисти от 2004 година и е печелил наградата "Най-подценен кечист" на читателите на "The Wrestling Observer Newsletter" през 3 от последните 4 години. Става въпрос за...

SHELTON BENJAMIN

180px-Shelton-Benjamin.jpg

Като гледате този кечист, какво му липсва според вас? На ринга той е от най-добрите в бизнеса. Само погледнете мачовете му от последните 4-5 месеца и ще видите колко добре се сработва с кечисти от типа "Brawlers". Срещите му с Трите Хикса и Гробаря бяха радост за очите на кеч-феновете. За невероятната му атлетическа способност и high-flying уменията му се е изписало и изговорило много. Шелтън участваше в 3 от 4-те Money In The Bank Ladder Мачове и БУКВАЛНО ОТКРАДНА ШОУТО ВЪВ ВСЕКИ ОТ ТЯХ С ГЛАВОЗАМАЙВАЩИТЕ СИ ИЗПЪЛНЕНИЯ! То не бяха Sunset Flip Powerbomb-и, то не бяха спринтове по разни наклонени стълби, то не бяха падания от една стълба през друга. Техническите му умения в момента са на върха си. Откакто стана heel, Бенджамин позагърби бляскавите каскади и се съсредоточи върху техническия аспект от уменията си, за да не провокира аплодисменти и овации със спиращите си дъха изпълнения. С тези свои умения Бенджамин успя да изиграе отлични 15-минутни мачове със spot monkey-то Джеф Харди и да го изкара почти майстор-техничар. През 2005 година Шелтън имаше серия от мачове с Кърт Енгъл, който просто грабваха окото веднага. Същата година Бенджамин имаше и уникален сблъсък с "The Showstopper" Шон Майкълс, който получи класификации като "Мач на Годината" почти моментално. Много хора акцентират върху уменията на Шелтън зад микрофона, или по-точно липсата на такива, като негов главен недостатък. Абсолютно вярно е, че интервютата на Бенджамин са далеч от тези на Крис Джерико и Кърт Енгъл и още дори не са достатъчно близо до нивото на Уилям Ригъл или Си Ем Пънк. Но как се очаква Шелтън да развие умения зад микрофона, като му се дава по 2 минути mic time по веднъж на 3 месеца?! Да оставим този реторичен въпрос настрана... Защо Шелтън Бенджамин изобщо е heel? Вижте го само! Просто го погледнете! Той има естественото излъчване на face. Просто цялостния му вид, начина му на говорене и най-вече богатият арсенал от невероятни high-flying маневри, го правят естествен FACE! И директно ще ви дам и пример в подкрепа на мнението ми. Кога Шелтън Бенджамин провокираше най-силна реакция от публиката? Кога беше най-познат на феновете? Ами през 2004 година, когато постигна две последователни победи над Трите Хикса и се движеше с top face-овете на "RAW" по това време - Крис Беноа, Шон Майкълс, Острието и Крис Джерико. Шелтън играеше underdog gimmick-а си перфектно и феновете с лекота разбираха и харесваха образа му! След като направи около 10-месечно царуване с Интерконтиненталната титла и победи хора от ранга на Джерико, Ранди Ортън и Батиста, WWE просто не трябваше да изпускат възможността да му дадат main event push! Но какво стана? Шелтън бе пратен по дяволите с гигантска поредица от загуби, а последвалия heel turn и сюжет с "майка му" го илюстрираха като пълен клоун! Глупавия и краткотраен reunion с Чарли Хаас не помогна на нито един от двамата кечисти. Откакто започна бавния му и постепенен push в ECW, имам надежди за Шелтън, но личното ми мнение е, че ако той ще става main eventer, просто трябва да го стори като face. Един turn на този етап от кариерата му, може би подкрепен с първа победа над "злия руснак" Владимир Козлов, би дал възможност на Шелтън да заеме солидна позиция в main event-а и да спечели най-сетне Шампионската титла, която така заслужава от толкова време.

Edited by 'Hamma

[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq252/harleygnr/shelton.jpg[/IMG]

Link to comment

Carlito - Определено има талант и би могъл да е чудесен UpperMidcard-ър, но уви... Той тръгна много добре в началото - беше USA Champion , след това стана Intercontinental Champion. Правеше много добри мачове... Да не забравяме , че беше в МЕ на NYR 2006 . И от там едно голямо закопаване. В края на 2007-ма си мислех , че може да го издигнат с мачовете му срещу Джеф Харди , но и това нямаше успех. После се появи брат му , като в дебюта си заяви , че са напълно различни с Карлито , но минахе няколко седмици и ето ги двамата в отбор. После спечелиха и отборните титли...Но според мен това не е никакъв успех, защото Карлито заслужава повече.

MVP - Отначало започна добре , след това враждата с Кейн го издигна , после имаше серия от мачове с Беноа и ето го USA шампион, но след като си загуби титлата , стана абсолютен джобър. Все пак се надявам сега след като серията от загуби приключи и той е почти изцяло търнал фейс, да получи това , което заслужава. А за първо време това е MITB.

Kane - Това е най-най-най-най подценения кечист в историята на кеча. Има над 11 години кариера и най-голямото му постижение е "Световен шампион за един ден". Още от самата му поява той е МЕ-ър . Неговият monster образ е може би най-добрия , но той никога не е получавал това , което заслужава. През 2001 , когато елиминира 11 души в Ръмбъл мача , бях сигурен , че скоро ще бъде шампион , но не стана. Вторият идеален момент , за да стане шампион беше , когато си свали маската , но и това не го направи шампион. След това цялата история с Лита беше просто върха , но и това нямаше успех. След това с Грамадата в отбор бяха просто непобедими и на NYR 2006 беше най-доминиращия човек в Elimination Chamber мача, но не го спечели. След това спора с Умага...Това беше идеален момент да го издигнат, като прекъсне серията от победи на Умага , но и това не се случи. После в спор с МВП го поиздигнаха , за да могат после пак да го закопаят. Спора с Кали е същата история като този с Умага , с разликата , че Кали вече беше побеждаван , но само от Гробаря. Цялата история с веригата от филма и пребиването на Дайвари беше супер , но разбира се защо да издигнат Кейн , като може да загуби от Кали на Кеч Мания. След това започна спор с Едж и тогава си казах ,Кейн ще стане шампион най-накрая, но Едж се контузи и решиха вместо да дадат титлата на Кейн , да я дадат на Кали. И е интересно , че Кали направи това , което Кейн не беше правил до него момент- беше световен шампион за около два месеца. На следващата Кеч Мания Кейн отбеляза две победи в един ден. Спечели 24-души мелето и после победи Чаво в рекордно кратък за Кеч Мания мач и спечели ECW титлата. Но това не беше прогресът , който аз исках.Трябваше да го направят най-доминиращия в "екстремния" бранд , но той пак започна да джоби. Да не забравяме , че беше туширан от Морисън. След това си изгуби титлата най-безславно. След това пак имах надежди за него около историята с маските и Мистерио , но разбира се отново трябваше да стане джобър-този път на Мистерио. После пак имах надежда , когато започна историята с Кели , но тази история умря без развитие. И накрая , но не на последно място. Когато обявиха , че на Без изход ще има мачове за титлата си казах , че Кейн ще бъде там , но не беше, защото бе туширан от Кофи Кингстън. Нямам против Кофи да е в мача , но победа точно над Кейн , който не е виждал такава от вече и аз не помня кога.... Аз ако бях на неговото място да съм си събрал багажа и беж в ТНА , където може да ми оценят таланта.

Link to comment

По-няколко думи за младежите, които бяха споменати до момента:

CM Punk - като се има предвид, че си беше indy материал, когато започна във WWE, постиженията му за момента са повече от прилични.. Въпреки, че трябваше да вземе първо отборната титла с Colt Cabana, след това интерконтиненталната, и чак след това световната.. Малко така се получи доста объркан и хаотичен пуш.. А да не говорим, че title reign-a му беше доста скучен и скоро никой няма да си спомня за него. Освен това: finisher-ът му е детски, а промота-та му са МОЩНО ламерски.. Човекът си може много повече и на ринга и с микрофон в ръка, нооооо.. Вече не се намираме в ROH, така да се каже..

Kane - too old for major push.. Next..

Booker T - 10 отборни, 6 телевизионни и 5 световни титли във WCW.. 'nough said.. Престоят му във WWE беше солидно скучен, освен леките заигравки с Goldust и гимика "King Bookha". В момента в TNA играе точно ролята, която му отива на годините и статуса - солиден upper-midcarder, който при нужда може да стане и световен шампион.

Rob Van Dam - човекът може много на ринга, без съмнение. Промо уменията му са малко под въпрос, но както и да е.. Ще остане в историята с почти две годишния си reign с ECW televiosion титлата. След това се контузи, а компанията фалира.

Rob имаше сравнително запомнящо се участие в Invasion angle, а след това за него настъпи "The midcard greatness". Получи шанс при "рестарта" на ECW, но го пропиля - последва депуш, а впоследствие беше осовобождаване. В момента на mr. "Monday night" определено не му се заминава сериозно с кеч..

Hurricane Helms - един от вълната, засегнати то фалита на WCW... Спечели първата си cruiserweight титла точно когато компанията "отиваше по дяволите". Престоят му във WWE определено трябва да бъде забравен колкото се може по-бързо: забавният, но малоумен, гимик Hurricane Helms го обрече на дълъг и мъчителен престой в мидкарда. След това получи за помощник и Rosey (Oh, brother.. Race stereotype, here we go).

Двамата се полутаха известен период от време заедно, а след това Helms търнна heel и взе cruiserweight титла. All right (Демек - 'сички у дЕснО) - убеден съм, че на хората спря да им пука за Helms на втория месец.. WWE така и не се научиха как трябва да се гради cruserweight дивизия, и че хора като Mysterio и Helms нямат място за постоянно в "тежката" дивизия...

След безкрайният - и като продължителност, и като скука, reign Helms се контузи и пропусна година и половина. Сега виждам, че се опитват да му дадат някакъв пушец, но ми се вижда доста късно за него - едно вече е на годинки, второ не се знае кога пак може да му се обади контузията.

THE Brian Kendrick - the grasshopper.. Така де. The Brian Kendrick... Човекът определено има визия, бива го на ринга и има добри умения с микрофона. Единственото нещо, което си няма е стабилна фенбаза от сополиви хлапета, които да му купуват franchise. Иначе като нищо той щеше да получи шанс за title reign, а не "златната друсалка" - Jeff Hardy.

William Regal - поредният с проблем с "огнената" вода и другите "подсилващи" вещества. Ако не беше този проблем, спокойно може да получи и шанс я да спечели титлата, я да оглави някой важен stable. Иначе в момента му е вече леееко късно, а и никой няма да си сложи "главата в торбата" заради него и да му даде важна роля.

Shelton Benjamin - съвсем накратко - ако му се работеше малко и беше малко повече надарен физически, отдавна да е получил титлата. Да, ама не.. За момента - толкова.

Link to comment

Shelton Benjamin - един голям талант, неоценен талант, който досега трябваше вече да е мейн евентър.Има големи high - flayer умения, смея да твърдя, че има по - големи умения от Джеф на ринга.Добър е на микрофона.Нямаше да е зле, ако бяха му пуснали някоя победа миналите седмици срещу Undertaker.

MVP - С този му "нов" образ да джоби не му позволява да се развие.В Smackdown има достатъчно хора, които могат да свършат работата на джобъри.Не трябва да похабяват таланта му на ринга и на микрофона.

[center][img]http://s5.tinypic.com/yl2ev.jpg[/img][/center]

Link to comment
  • 1 month later...

Шелтън е такава харизматична дупка,че световен пояс не знам как разумен бизнесмен ще му даде да носи.В крайна сметка не "дърпаш" ли хора няма да станеш голям.Като гледам публиката колко я интересува този атлет,може да стане голям в некое инди.

Според мен не са никак много така наречените подценени таланти,като аз виждам подобен в лицето на Кенеди,който има бая харизма,умения на микрофона,а и не е трагедия на ринга.Него обаче и липсата на късмет му провали кариерата досега.

Edited by Ogata
Link to comment
corruptedshadow

Тука с някой изказвания много се изложихте... Боокър Т, Кейн, Роб Ван Дам, СМ Пънк са всичко друго, но не и недооценени ( с леко изкл. Кейн, но не е чак толкова зле), пък хора като Шелтън и МВП просто не са за нещо по-нагоре от Интерконтиненталната титла. (Пък и къде ги слагате тях - те едва минаха 1/3 от кариерата си, а вече казвате, че били недооценени!)

Аз казвам Виктория - просто не знам защо освободиха една от най-добрите си кечистки all-time... O, да - за да се освободи място за некадърните близначки и за Йив Торес... Въпреки че има 1-2 титли при жените, Виктория накрая доста я мачкаха абсолютно всички, не помня кога последно имаше победа. Просто жалко, жалко, че останаха тея женски, които са сега, защото само Виктория спасяваше положението горе-долу. Е, имат и една Мелина, една Мики и може би Бет Финикс и Кейти Леа, но това, което става в женската дивизия на WWE не е работа

Link to comment

Christopher Daniels е много подценен , човека има страхотни качества а не получава никакъв пуш.Поне Х Division титлата да му дадат

Curt Hawkins и Zack Ryder уж нещата потръгнаха добре около Edge , но след като взеха титлите вървяха само надоло.Просто немога да разбера защо се получи така.Според мен те двамата имат доста добри умения и са едни от най-подценените хора в WWE.

Edited by g0sHky

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img]
[size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't give a fuck Whoever you may be
'Cos we are the famous CFC[/color][/size]
[/center]

Link to comment

Фаворит ми е RVD - не мога да повярвам, че толкова голям любимец на публиката и такъв невероятен атлен не получи нужното внимание. Изключителен кечист, които така и не можа да запише златна страница в историята на професионалната борба, а я заслужаваше. И сега не малко неща е постигнал в кариерата си, но просто успехите му са за някой мид / ъпърмид кардър.

MVP и Шелтън още им е рано да се каже дали са неоценени, според мен тези двамата имат още доста годинки пред себе си и тепърва ще жънат успехи.

Карлито, обаче, е друга работа - това момче заслужаваше по голяма роля, те го забиха като пирон в кисело мляко :)

Пийти Уйлямс - направо пишете и цялата екс дивизия с него, която стана лоу-кард забавление. Пийти имаше стрпахотен гимик като малкото папа пъмпче :D , публиката го харесваше, правеше прилични промота и беше страхотен на ринга. След известни напъни по мидкарда от TNA го изпратиха да види как е хавата по другите федерации.

Low Ki - много интересен кечист, който изнасяше превъзходни мачове и имаше много приятен войн" гимик. Счупиха го да се въргаля по лоу када, предполагам и в WWE няма да му е много по-различна съдбата. Кофти ...

 

Link to comment
corruptedshadow

Фаворит ми е RVD - не мога да повярвам, че толкова голям любимец на публиката и такъв невероятен атлен не получи нужното внимание. Изключителен кечист, които така и не можа да запише златна страница в историята на професионалната борба, а я заслужаваше. И сега не малко неща е постигнал в кариерата си, но просто успехите му са за някой мид / ъпърмид кардър.

РВД е по скоро надценен, от колкото неоценен. Няма никакви, ама никакви умения с микрофона, той е един от хората, които най-често botch-ват хватки... А и 2006 година беше уникална за него, така че не смятам, че е неоценен.

Просто казвам

Edited by corruptedshadow
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...