Jump to content

StoneCold vs The Rock


corruptedshadow

Recommended Posts

corruptedshadow

The Rock vs. Stonecold

a0c1.jpg vs stonecold.jpg

Какво мога да кажа за тея двамата, освен че те са хората, които може би имат най-много фенове от света на кеча. Дори и тези, които не следят кеч ги познават и знаят как единия си дига веждите при промотата и така смразява кръвта на опонента си или как другия не му пука от нищо и може да те смачка от бой. А какво става, когато тези двамата са на един ринг,когато са заедно backstage или когато правят интервюта с J.R. преди WM. Заедно с Хоган това са най-известните кечисти. Два ME на КечМания, като си разменят победите. Няма какво да говоря, знаете за какви спектакли става дума и в сегмените в седмичните шоута. Така че, моля, comment. :)

StoneCold vs The Rock Promo (WrestleMania 17)

The Rock & StoneCold (Music Video)

Link to comment

Най-добрата според мен беше за 'Мания 15.Много,много силна вражда,както и всичките им,като те бяха по-полезни за Скалата от колкото за Остин.

Link to comment

Безспорно много добри вражди имаха. Стъбилни промота, невероятни мачове, публиката просто дивееше. Независимо дали бяха хийлове или фейсове, подлудяваха публиката, като никой друг. Хора, които износиха Attitude Era-та на гърба си. За мен, най-великите кечисти EVER!

569e98ae4f73f_200(5).gif.fd1524bd4786572

Link to comment

Тази вражда бе просто неизбежна! И двамата бяха невероятно популярни и независимо кой face, кой heel.. беше въпрос на време да направят няколко запомнящи се мача и исторически момента. Добре си паснаха както на ринга, така и в самите вражди които водеха.. така, че спокойно мога да кажа, че направиха едни от най-запомнящите се feud-ове в историята на кеча като цяло!

Edited by G
Link to comment

Враждата им, която доведе до КечМания 17 се яви като последния пирон в ковчега на WCW. Няма други, които да могат да наелектризират публиката като тях. Ако не бяха тях сега сигурно щяхме да гледаме SuperBrawl и Starrcade вместо Royal Rumble и WrestleMania. За финал искам да кажа, че това е враждата, която вкара WWE в новото хилядолетие, в 21 век. :)

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
Freddy Kruger

Каквото и да се каже за спора между тези 2та ще е малко. Това са 2та, които носиха Атидюта на гърбовете си. Сблъсъците между тях винаги са били титанични, независимо кой е heel и кой face. И на мен интересно защо, напук на всички най-много харесвам мача им от Мания 19.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment
  • 2 weeks later...

За мен това беше най-великата вражда в историята на професионалния кеч.

Знам, звуча mark-ски, но просто няма начин, аз започнах да гледам кеч точно в края на 2000 година/началото на 2001 година и интересът ми общото ни хоби беше на върха си, когато двамата си съперничеха около "WrestleMania X-7", а впоследствие и около враждата между WWF и Алианса. Както един потребител се бе изразил чудесно в една друга тема, когато двамата бяха на ринга, 10-годишният mark имаше чувството, че целият свят спира да се върти и всички погледи падат върху Ледения Стив Остин и Скалата. Никога няма да забравя това чувство. Остин и Роки, редом с DX и Винс МакМеън, изнесоха 3/4, ако не и повече, от обичната ни "Attituide Era" и приносът им е изключителен. Харизмата им беше невероятна, както и усетът им за шоу. Всеки сегмент или интервю с тяхно участие беше безценен/безценно. В хода на враждата им WWF заби последните пирони в ковчега на WCW и влезе с гръм и трясък в 21 век. Много жалко, че този гръм и този трясък вече утихнаха с идването на PG Ерата и утвърждаването на образи като "Героят Джон Сина" и "Добрият звяр Батиста" като лицата на компанията. Мачовете на Остин и Скалата не бяха технически шедьоври или high-flying spotfest-ове. Но по показателите "Brawling" и "Drama" Стив и Дуейн достигаха по 100%. Във всеки техен мач се чупеха коментаторски маси и имаше бой по рампата, а много често - и в публиката. След като Роки се повдигаше от Stunner, а Остин - от Rock Bottom, напрежението в залата достигаше максималните граници. И двамата успешно играеха както добрия, така и лошия персонаж във враждата. Двамата бяха единствени по рода си - какво остава за враждата помежду им? :)

Реално погледнато, моя милост счита Рик Флеър и Шон Майкълс за най-великите кечисти за всички времена. Но погледнато с mark-ската страна на душицата ми, Ледения и Скалата завинаги си остават THE BEST EVER!!!

[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq252/harleygnr/shelton.jpg[/IMG]

Link to comment
  • 2 weeks later...
The Great One

Наистина на кечмания 17 имаха много яки промота,hell,face бяха,здраво се млатиха,единия ударил другия със стол,другия си го върнал...едни такива...Никой не каза кой от двамата предпочита,но аз ще се осмеля:The Rock.Най-великия след Хоган.

The Rock в McDonalds:

Клиент-I want a....

The Rock-It doesn't matter what you want you little jabroni!You should knowyour role and shut your mouth!

[img]http://i338.photobucket.com/albums/n405/BabyDollSC82/FlairUSCwoooooo.gif[/img]


[b][size=4][color=green]WOOOOOOOOOOOOOO![/color][/size][/b]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...