nWoHulkster Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Я да краднем една анкетка от Davey Boy Meltzer и леко да я променим. И така, какъв смятате, че ще е ефекта на тв сделката с HDNet? Първо, ефекта от гледна точка статута на ROH и популярността на компанията? И второ, ефекта що се отнася до качеството на шоутата/продукта на ROH? Няколко допълнителни бележки/въпроса: = Шоуто най-вероятно ще е един час и ще се излъчва в събота. = Според все още непотвърдени на 100% слухове HDNet ще поемат разноските по записването на шоуто. = HDNet е телевизия, която е известна предимно заради ММА шоутата, които излъчва, но като цяло не е особено гледана телевизия и много хора дори нямат достъп до нея. = Повечето от договорите на кечистите изтичат през май. Как ще се отрази тв сделката на евентуалното подписване на нови договори? WWE & TNA ще се опитат ли да прилапат определени кечисти? = Как стоят нещата със звездната сила? Сега, когато са по национална телевизия, ROH ще се опитат ли да привлекат по-известни за масовата публика кечисти и/или ветерани, които да понаучат младите звезди на ROH как се правят нещата за пред масовата тв аудитория? Между другото, два пресни примера за подобни кечисти в ROH са Jerry Lynn & Joey Matthews (като особено за Matthews се чуха много добри отзиви относно това колко много е помагал на младите кечисти откъм psychology). Вие сте. :) Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 не знам според мен само положително може да се отрази това като се има напредвид,че така само с тея DVD-та въобще не могат да станат известни за по-масовата публиката,как ще си купиш нещо за което не си чувал даже,ако не си по hard фен,даже и телевизията да не е много известна(което не е добре) определено е по-добре неизвестна телевизия от колкото никаква. Относно качествата на шоуто не мисля,че това ще окаже някакъв негативен вариант върху качествата на мачовете за първо време,но ако искат да се разрастнат определено ще трябва да вкарат малко повече enterteiment в продукта си както и някое друго по-известно име,но това за първо време надали ще стане,лека полека ще се развиват нещата според мен. Една 3-та федерация определено не е излишна,а ROH и има имиджа,че прави много качествени мачове както има и качествени кечисти,пак повтарям кечисти не enterteiner-и .По-голямата част от ростера,иначе трудно биха прогресирали в WWE или TNA,така че мисля е добре тая сделка ще зарадват една част от зрителите,които не искат да гледат TNA и WWE,била и малка тая част,да ти се излъчва шоуто по телевизията определено не мисля,че е лошо :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
BORKO_10 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 В другата тема казах мнението си относно това как съм настроен за тази сделка. Просто имам предчувствие, че продукта на ROH ще се разводни прекалено много и ще бъде добавен доста entertament, което никак не ми се нрави. Гледам TNA и WWE заради това. ROH е федерация, която феновете гледат заради множеството страхотни мачове и именно заради това и самия Gabe каза, че ако от него се е искало да book-ва интересни истории и образи, той би го правил, но хората винаги са гледали ROH заради друго и заради това стила на федерацията винаги е бил такъв и поне според мен промяната няма да е положителна. Отделно от това, не мисля че ROH има толкова голяма популярност, че да бъде излъчвана по телевизията. Просто го няма star power-а от който се нуждае една mainstream федерация. Не мисля, че Jerry Lynn е чак толкова популярен. Шоуто е в Събота, което не е толкова добър ден за кеч шоу. Единственото положително е, че май телевизията ще набляга повече на боя и това може да доведе до добри мачове и по ТВ. не знам...може и да се получи, но може и да е пълен провал. Като се има впредвид слуховете за byerate-овете на PPV-та не вярвам и TV сделката да е много сполучлива. Quote Link to comment
Recommended Posts