Socki Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 (edited) Е.. вече 2 седмици посещавам отново форума и не издържах повече без да имам дневник. Другите дневници успяха да ме надъхат да се опитам за трети път да започна свой собствен.. Дано този път имам повече късмет, защото за тези, които не знаят: Първия дневник, който пуснaх в този форум беше преди 7 месеца.. 1 месец по-късно се случи "отцепването", с което на практика дневника се провали. Втория ми опит беше преди месец в другия форум.. и познайте какво стана -> форумите отново се съединиха, с което отново нямаше как да продължа дневника си. Да се надяваме, че сега като започна отначало няма някой да хакне форума и да изтрие всичко. И така.. федерацията за пореден път ще е с името ICW - International Championship Wrestling. Шоутата ще се провеждат всяка сряда и ще носят името "Dream". PPV-та ще има всеки месец. На този етап нямам никаква представа кога ще е дебютното шоу.. може да е след седмица, може след месец. НЕ ЗНАМ, така че моля не питайте. Засега искам само да видя колко хора ще се запишат, за да мога да си изградя ростъра и да подготвя историите.. и тогава започвам. След няколко дни ще обявя списъка с ППВ-тата както и титлите евентуално.. в зависимост от броя участници ще преценя колко титли да има. Ето и данните, които трябва да ми пратите на ЛС ако искате да участвате: Име: Finisher: Signature Moves (не е задължително.. ако не си изберете, аз ще ви избера): Heel/Face/Tweener: Образ (с няколко думи опишете какви по-точно искате да бъдете в дневника): Theme Song (това също не е задължително, но е желателно тъй като смятам да издавам редовни музикални албуми с песни на кечистите.. ако не си изберете аз ще ви избера по свой избор): Това е засега.. чакам да видя дали ще има интерес. Roster Socki FinaL Johnathan Blake Freddy Kruegger Don Tony Bireto Bulgarian Lion The Game Idoof Stone Cold "Fallen Angel" M.J.Hart "The Phenomenal" Kevin Hero Alex Jones Strij Hardcore Boy Max Blade Leonardo James Xzibit Black Star Lightfist Pain Tuggsta Ledg G Shadow The O.G Dan Kolov ------------------------------- Titles ICW World Heavyweight Championship Xzibit ICW International Championship Ledg ICW Tag Team Championship FinaL & Max Blade ---------------------------------------- PPV List January - Faith Februrary - Brave New World March - March of Madness April - Chambered (Elimination Chamber) May - Path to Glory June - Moment of Glory (най-голямото шоу в ICW) July - Deadly Sins August - Cursed September - A Night In Hell (War Games) October - Dead End November - November to Remember December - WinterSlam Edited March 31, 2009 by s0cKi Quote Link to comment
Socki Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 (edited) Presents.. Избухват мощни пироефекти, които изпълват цялата препълнена арена в Спортна Зала, Варна, но не успяват да заглушат овациите на многобройните кеч фенове, които са се събрали, за да станат свиделети (за кой ли път) на откриването на най-новата федерация - International Championship Wrestling. Веднага след това на рампата излиза популярната група Nightwish, която изпълнява на живо официалния theme song на "Dream" - Once. След поредната доза аплодисменти започва музиката на Генералният мениджър на ICW - Socki, който слиза по рампата с черен куфар в ръка и широка усмивка на лицето си. Той взима микрофон и се наслаждава на овациите на феновете. След малко шефът все пак дава знак за малко тишина. Socki - Драги съграждани и кеч фенове, имам удоволствието и честта да ви приветствам (за трети път) на осъществяването на една моя мечта - откриването на най-новата кеч федерация - ICW! (силен pop) Засега ще бъдем ограничени с шоута само в родната България, но аз и всички от ръководството ще направим всичко по силите си, за да издигнем тази компания до интернационално ниво! (нов pop) Също така, неслучайно името на шоуто, което гледате е Dream.. още от ранно детство съм запален по кеч и винаги съм имал мечта някой ден да навляза в този бизнес по един или друг начин. По принцип смятах да се насоча към някоя от по-известните за вас американски федерации, но стигнах до извода, че не желая да бъда squash-ван за 10 секунди от някои определени зетове и да се боря за пластмасова, въртяща се титла или пък да участвам в Rat on a pole мачове и публиката да скандира "This is awesome", когато направя Shoulder Block. Ето защо реших да се прицеля по-високо, а именно - да създам своя собствена федерация! Не знаех как ще успея да постигна това и откъде ще намеря средства, но в крайна сметка уникалните ми способности като покер играч си казаха думата и ето ни тук. Както и да е, дотук с приказките за миналото, нека се насочим към бъдещето.. (Socki отваря куфара, който носеше и вади от него титла, която вдига високо) Ето това, дами и господа, е най-значимата титла, за която ще се състезават всички в ICW. За момента, както си му е реда, няма шампион, така че ще трябва да определим такъв, не мислите ли? Това ще се случи на първото ППВ, което ще бъде след само 3 седмици, на 15-ти Февруари, и ще носи подходящото за ситуацията име - Brave New World. На него ще видим коронясването на първия Световен шампион. В следващите две седмици ще проследим развитието на 4 квалификационни мача, чиито победители ще се класират за турнира и ще участват в четворен елиминационен мач за златото! На този етап във федерацията ще има още две титли - International Championship и Tag Team Championship. Относно мачовете за тях ще взема решение в следващите седмици. Това е всичко от мен, оставям ви да се наслаждавате на шоуто и благодаря на всички, които са с нас! FinaL vs. Max Blade --------------------------------- Време е за първият мач на "Dream", а и ICW. Пръв излиза перспективният младок FinaL, който е получил немалко похвали от треньори относно уменията му на ринга. Той се качва на въжетата и позира на тълпата, с което си спечелва доза овации. Веднага след това излиза и противникът му Max Blade. За него се знае, че доста години от живота си е прекарал в Япония, където е бил трениран на много високо ниво. Той не обръща особено внимание на тълпата, а концентрирано се качва на ринга и зачаква сигнала на съдията.. Ето го и него, начало на този мач! Двамата директно се вкопчват в средата на ринга като това не продължава дълго, защото FinaL бързо се озовава зад съперника си и го улавя.. но Max Blade реагира бързо и преобръща FinaL с Arm Drag. Двамата стават веднага и FinaL се засилва към съперника си, който обаче отстъпва встрани и го засилва от въжетата, след което опитва да го посрещне с Back Body Drop.. но FinaL се прекатурва през гърба му и го изненадва с Dropkick! FinaL бързо отскача от въжетата и прави Lionsault последван от първия опит за туш.. но Max Blade се повдига навреме. FinaL го изправя и го избутва в ъгъла със серия от бързи удари. Той се засилва и опитва да нанесе коляно в лицето му, но Blade се отмества и забива няколко ритника в краката на изненадания си противник. Той от своя страна го набутва в ъгъла и му наняса болезнена серия от chop-ове. Max Blade бързо се качва на второто въже и се приготвя да повали Final с Hurricarana.. но Final съумява да реагира и започва да наняса удари в ребрата му. Това му носи успех, защото Blade отново стъпва на ринга, а FinaL бързо се качва на второто въже и прави Tornado DDT! Публиката е доволна, а FinaL съумява да опита туш.. едно...две... повдигане на косъм от страна на Max Blade. Final става бързо и повдига противника си, след което го засилва от въжетата и го посреща с мощен Spinebuster. Веднага след това той се качва на третото въже.. и опитва 450 Splash.. но Blade се отмества в последния момент! FinaL се сгърчва в средата на ринга, което позволява на Blade да се посъвземе. Той изчаква противника си да започне да се поизправя и се засилва.. и Running Dropkick право в главата му! Max ловко се изкачва на въжетата, откъдето прилага Cockscrew Senton! Това би трябвало да е края на мача.. едно...две....повдигане на FinaL! На Blade му е трудно да повярва, че не победи след това.. Той все пак изправя противника си и го подготвя за финишъра си - Max Pain.. но в последния момент FinaL се измъква и го избутва напред, след което светкавично скоква на въжетата.. и Whisper of the Wind последван от туш.. Едно...две....тр... не! Поредното повдигане в мача. Този път Final, а и публиката не могат да повярват, че мачът не свърши сега. FinaL сигнализира за Twist of Fate и зачаква противника си да стане.. Blade става и се обръща, а FinaL го хваща.. но Max успява да се извърти и да направи нов опит за Max Pain.. FinaL обаче се измъква и го преобръща въс flash pin.. едно....две.... Max Blade от своя страна извърта Final в туш.. Едно...две...три! Ето го и краят на първият мач в ICW. Max Blade успя да победи FinaL в изключително динамичен мач. FinaL не може да повярва, че победата му се изплъзна на косъм.. Той все пак става и поглежда Max Blade в очите.. след което му подава ръка. Blade го гледа няколко секунди и въпреки подканващите възгласи на феновете той слиза от ринга и се оттегля по рампата, с което си спечелва и солиден брой освирквания. - ре - клам- ки - След рекламите се пренасяме зад кулисите, където до репортера на ICW Бате Енчо е застанал Bulgarian Lion, който по-късно тази вечер ще има шанс да се класира за елиминационния мач на Brave New World. Бате Енчо - Здравей. Как се казваш и с кой си дошъл в шоуто? Bulgarian Lion - (гледа изпитателно към Бате Енчо) Я ми се разкарай от главата бе, убитак! (Енчо се нацупва, бърка си в носа и тръгва в неопределена посока) А сега, всички ме слушайте много внимателно. Името ми е Bulgarian Lion. Запомнете го добре, защото ви предстои да го чуете много пъти. Също така трябва да се научите да асоциирате името Bulgarian Lion със Световен шампион, защото съм дошъл в тази федерация с една единствена цел - да бъда на върха. Това означава, че смятам да премажа всички, които решат да ми се изпречат по пътя към Световната титла. Напълно съм убеден, че тук няма някой, който да е по-добър от мен на ринга. Гответе се, защото тази вечер ще направя първата крачка към това, което невероятен атлет като мен заслужава. BG Lion се оттегля в неопределена посока, а ние отново сме в залата, където е време за първия квалификационен мач за Brave New World. Започва музиката на Freddy Kruegger, който е първият участник в мача. Обявено е, че той е от Варна, което му донася силни овации. Той се качва на ринга и сигнализира за микрофон.. Freddy Kruegger - Млъкнете.. не са ми притрябвали смешните ви овации. Излизам тук, обявяват, че съм от Варна, но като ви погледна и съжалявам, че съм от този град. Вие сте жалки.. вижте се.. събрали сте малкото си мизерни пари, които получавате за хамалска работа по пристанищата, за да дойдете тук и да гледате велики кечисти като мен. Да гледате и да завиждате! Смешни сте.. (започват силни освирквания) А така, освирквайте ме.. мразете ме, нека чувствата ни бъдат взаимни, но нека ви е ясно това.. вие винаги ще си останете от тази страна на въжетата и ще се лишавате и от малкото пари, които имате, за да гледате и да се възхищавате на талантливи звезди като мен! Исках да изясня позицията си още от първия ден в тази федерация, за да нямате някакви илюзии, че... В този момент Freddy е прекъснат от музиката на своя опонент в този мач Xzibit (който е бял). Въпреки, че не са го виждали досега феновете силно аплодират Х и със сигурност ще го подкрепят в този мач. Xzibit се качва на ринга и се набутва в лицето на Freddy, който отстъпва назад.. Freddy Kruegger - А кой по дяволите си ти, че се осмеляваш да ме прекъсваш? Xzibit - Аз съм човекът, който ще ти затвори голямата уста! Разбра ли ме бе, чаве недъгаво? Freddy се отдръпва още назад.. и изведнъж замахва и забива микрофона в главата на Xzibit, с което се дава начало на мача! Xzibit vs. Freddy Kruegger ------------------------------------------- Freddy бързо поваля Xzibit със серия от удари, след което го набутва в ъгъла и му наняса няколко Shoulder Block-a в корема последвани и от два удара с коляно. Той хваща противника си и го тръшва с Body Slam, след което се качва на въжетата и успешно прави Elbow Drop. Freddy опитва туш.. но Xzibit се повдига. Публиката освирква Freddy, което предизвиква усмивка на лицето му и той показва среден пръст на феновете, след което изправя Xzibit и го засилва към въжетата подготвяйки се за Back Body Drop.. но вместо това получава мощен ритник в гърдите! Xzibit веднага се мята върху него и го поваля с преса последвана от серия яростни удари в лицето, голяма част от които Freddy не успява да блокира и това предизвиква реферът да се намеси и да ги отдели. Kruegger се изправя с помощта на въжетата, а Xzibit отново пристъпва към него.. и получава подъл Eye Poke последван от Jawbreaker! Freddy се усмихва доволно и изчаква Х да започне да се изправя.. след което се засилва от въжетата и опитва Shining Wizard, но Xzibit успява да се отмести и да го преобърне в roll-up! Едно...две....повдигане на косъм. Двамата стават бързо като Freddy изглежда доста ядосан. Той замахва яростно към Xzibit, който обаче парира удара му.. и го изритва силно в корема, след което се засилва от въжетата и го тръшва с Running Neckbreaker, веднага след което той заключва Crossface! Freddy започва да крещи от болка, което видимо радва публиката и тя бурно подкрепя Xzibit. Все пак Kruegger започва да се приближава към въжетата и дори е на път да се хване за тях, когато Xzibit неочаквано пуска захвата и се изправя. Той завлачва Freddy обратно в средата на ринга и е на път отново да заключи хватката, но този път Freddy успява да реагира и се обръща по гръб, след което изритва Х мощно с крак в корема. Xzibit се превива в единия край на ринга докато Freddy се изправя бавно и се засилва към него, но Xzibit заляга и го премята над въжетата! Freddy Kruegger се размазва извън ринга за радост на тълпата. Той все пак се изправя на крака и се обръща към ринга.. само да види как Xzibit се засилва от въжетата и прави Suicide Dive през въжетата върху него! Xzibit става сравнително бързо и забожда главата на противника си в ринга, а след това и в предпазната ограда, където много от феновете отправят обиди към Freddy. Xzibit отново хваща противника си за главата и е на път да го домъкне до ринга, но Kruegger успява да го удари с лакът в главата, след което му забива и силен uppercut, който поваля Х на земята. Freddy се ухилва доволно и се обръща към публиката и за пореден път показва среден пръст, този път буквално в лицето на хората от първия ред. След това Kruegger хваща Xzibit и го засилва в металните стълби, след което се качва обратно на ринга и дава сигнал на съдията да започне да брои по-бързо. Отброяването достига до 6, когато Xzibit се размърдва и започва да се изкачва на ринга. В крайна сметка той успява да се върне обратно заедно с 9-тото отброяване, което видимо ядосва Freddy и той сигнализира, че ще опита да довърши противника си с Kruegger Blades. Той хваща съперника си, но Xzibit съумява да се измъкне и хваща Freddy в гръб.. и това е German Suplex! Xzibit го изправя отново.. и Belly-to-Belly Suplex за Kruegger последван от туш.. Едно...две....тр.. повдигане на Freddy! Xzibit не може да повярва.. той все пак става и опитва да заключи X-Lock, но Freddy започва да се съпротивлява и изритва Xzibit в ъгъла, след което му наняса lariat! Freddy е изтощен, но все пак се качва на въжетата.. откъдето успешно прилага Kruegger Splash (Frog Splash)! Едно...две....три.. НЕ, Xzibit изритва заедно с третото отброяване! Freddy Kruegger е бесен! Той става и започва отново да дебне за Kruegger Blades.. Xzibit започва да се изправя без да подозира това.. и това е X-Killer (Pele Kick) от нищото!! Xzibit знаеше точно, къде се намира противника му. Опит за туш.. едно....две....три! Победител е Xzibit! Той е първият, който се класира за мача за Световната титла на Brave New World. Xzibit вдига щастливо ръце, а публиката го залива с овации.. - ри - кла - ми След рекламите сме в залата, където феновете очакват с нетърпение главния мач на шоуто. Вместо това обаче на титантрона се появява следния символ - $ , след което със златни букви на екрана излиза надписа: "Don Tony Bireto is coming to ICW.. next week!", при което цялата зала избухва в освирквания. След това се пренасяме във офиса на Socki, където Генералният мениджър прави нещо на компютъра си и изглежда доста концентриран. В стаята влизат мъж и доста привлекателна жена, които застават до бюрото на шефа, който обаче не им обръща особено внимание и остава втренчен в монитора си. Това принуждава мъжът да издаде доста натрапчивото "кхъ-кхъ" , което привлича вниманието на Socki.. Socki - Хм, кои сте вие и какво искате.. побързайте, защото имам спешна работа! ??? - Не се прави, че не знаеш кой съм аз. Аз съм strij, а това е асистентката ми Melissa и ние двамата... Socki - А да, да. Вие трябва да сте новите чистачи, които очаквах. Добре дошли в ICW.. За момента нямам оплаквания от офиса си, но дочух, че една от тоалетните е била задръстена.. ако може да се заемете. Strij почервенява от гняв, а Melissa изглежда погнусена.. Strij - НЕ СЪМ ТИ НИКАКЪВ ЧИСТАЧ, БЕ!! Аз съм най-новото и най-доброто попълнение към ростъра на тази умряла федерация! Идвам тук, за да заявя, че очаквам още следващата седмица да участвам в квалификационен мач и да се класирам за четворния мач за Световната титла! Socki - Съжалявам, но това няма как да стане. Вече съм избрал участниците в другите квалификационни мачове. Strij - В такъв случай очаквам да получа шанс за другата индивидуална титла - International Championship. Всъщност.. НАСТОЯВАМ да получа шанс за нея. Socki - Не си в състояние да НАСТОЯВАШ за нищо. Но все пак ти си първият, който заяви желание да се бие за тази титла, така че ще ти дам възможност. Следващата седмица ще участваш в мач и ако победиш ще си единият претендент за тази титла. Надявам се да си доволен. А сега ако обичате ме оставете, защото както казах, имам важна работа свързана с бъдещето на федерацията. Strij и Melissa изглеждат доволни и напускат офиса, а Socki сяда отново пред компютъра си и преди оператора да излезе от стаята щефът е чут да крещи "ДЕБА МАМА МУ КАК ЩЕ МИ ПЛАТИ 5000$ С ТАКИВА КАРТИ БЕ!". Намираме се на друго място зад кулисите, където до Бате Енчо е застанал Kevin Hero, който след броени минути ще се изправи срещу Bulgarian Lion в квалификационен мач за Brave New World. Бате Енчо - Какво ще ни изпълниш? Песничка? Стихотворение? Kevin Hero - Ще бъда кратък, но ясен. Името ми е Kevin Hero и аз както и много други членове на ростъра тепърва смятам да се доказвам в ICW. Но все пак има една значителна разлика между мен и някои от другите.. аз предпочитам да залагам на действия, а не на думи. Още сме на старта на тази федерация, а вече чух няколко така наречени "страхотни атлети" да си плакнат устите. И по случайност един от тях е моят противник тази вечер. BG Lion.. има едно нещо, което мразя повече от всичко и това са хора, които не са доказали нищо, само говорят за това, че са велики, а не правят нищо! Ето защо тази вечер смятам да ти покажа, че за да бъдеш нещо голямо трябва повече да действаш, а по-малко да приказваш. О, и още нещо.. дочух, че каза нещо от рода на "няма по-добър на ринга от мен в тази федерация". Това е още едно нещо, за което смятам да ти докажа, че грешиш. Тази вечер ще разбереш защо ме наричат "The Phenomenal"! Kevin Hero vs. Bulgarian Lion ----------------------------------------- Пръв излиза Bulgarian Lion, който разкрива на всички наперената си походка и обира солиден heat. Той започва да загрява на ринга, а в това време започва и музиката на Kevin Hero и той излиза на рампата под овациите на феновете. Hero се здрависва с някои от хората на първите редове и се качва на ринга. Съдията проверява и двамата за непозволени средства и дава знак за начало на главния мач на "Dream"! Кой ще е вторият претендент за Световната титла? В началото на мача двамата се обикалят внимателно преценявайки се един друг. След малко те се хвърлят един към друг и сключват схватка в средата на ринга. Kevin Hero е на път да вземе предимство и да натика противника си в ъгъла, но Lion му наняса удар с коляно в корема, от което Hero се превива на две, а Lion се засилва от въжетата и го тръшва с Neckbreaker. BG Lion продължава да доминира като обработва крака на Hero с различни захвати. След малко той го набутва в ъгъла със серия от chop-ове и се опитва да го тръшне със Superplex, но Kevin показва първи признаци на съпротива и съумява да забоде силен Headbutt на Lion, от което той се стоварва по гръб на ринга. Hero пък се изкачва на третото въже.. и прави перфектен Moonsault! Hero прави туша.. едно...две... повдигане на Lion! Kevin изправя Lion на крака и го засилва от въжетата.. и му наняса красив Dropkick. Hero обаче пада на крака, който Lion обработваше до преди малко и това му попречва да се изправи по-бързо. В крайна сметка двамата стават почти едновременно като Hero е малко по-бърз и успява да парира удар на противника си и да го повали с бързо DDT. Hero се засилва от въжетата.. и Lionsault! Той не опитва туш, а става и подхваща BG Lion.. но Lion го хваща внезапно.. и Belly-to-Belly Suplex! Lion изритва няколко пъти противника си, след което хваща краката му и опитва да заключи Boston Crab.. Hero се съпротивлява, но не успява да го спре и Lion заключва хватката в средата на ринга! Hero започва да се гърчи, но въжетата са прекалено далеч.. Той все пак успява да се надигне и да започне да се придвижва към единия край на ринга. BG Lion усеща, че ще го изтърве и освобождава захвата, след което бързо го издърпва отново в средата на ринга и се хвърля върху него заключвайки STF! Кракът на Hero отново е под огромно напрежение и той го изразява чрез виковете си. Феновете бурно го подкрепят, но изглежда, че любимецът им е на път да се предаде, защото този път BG Lion не му дава никакъв шанс да достигне до въжетата. След още няколко мъчителни секунди Kevin Hero някакси успява да събере цялата си сила и прекатурва BG Lion по гръб като по този начин го тушира! Едно....две... Lion се измъква на косъм от непредвидената ситуация. Hero се хваща за крака, а Lion отново го завлачва в средата на ринга сега опитва да заключи Anklelock! Този път обаче Hero реагира бързо и съумява да преобърне Lion, който излита в ъгъла и забожда рамото си в металния кол. Това позволява на Kevin най-сетне да се изправи накуцвайки и да отиде при противника си, който още е в ъгъла. Hero му забива няколко удара в тялото и го наглася в ъгъла, след което се качва на второто въже, но Lion се съвзема и започва да го налага с мощни удари в ребрата. Това обаче не се оказва достатъчно, защото Hero скача и поваля Lion с красива Hurricarana! Двамата остават да лежат на ринга като след малко Hero започва да се изправя с помощта на въжетата. Той повдига противника си и си го наглася за Brainbuster! Hero го задържа във въздуха.. но Lion някакси успява да се измъкне и да се озове зад Kevin. Той го хваща през кръста.. и German Suplex! Bulgarian Lion не отпуска захвата.. и нов German Suplex! Hero изглежда смазан, а Lion също проявява признаци на умора. Той все пак успява да задържи противника си.. и трети пореден German Suplex за Kevin! Lion най-сетне го изпуска и двамата отново остават да лежат на ринга. Lion все пак допълзява до Hero и го покрива.. едно...две..... повдигане на Hero! Lion успява да се изправи и отново опитва да заключи Anklelock.. но Hero успява да го изрита и да стане, след което се засилва и го размазва с lariat! Hero бавно става и се изкачва на третото въже.. и това е 450 Splash... но BG Lion издига коленете си и Hero се нанизва на тях. Сега Lion става и изритва няколко пъти обработвания крак на Kevin, след което от своя страна започва да се катери по въжетата. Той обаче го прави прекалено бавно, защото Hero се съвзема и точно когато Lion е на върха Kevin се качва при него.. и го поваля с Belly-to-Belly Suplex от третото въже! Публиката започва да скандира името на Hero и той успява да сложи ръката си върху BG Lion.. Едно...две....тр.. повдигане в последната секунда! Каква борба.. и двамата толкова желаят този шанс за Световната титла! Hero и Lion започват бавно да се изправят в средата на ринга като дори се подпират един на друг. Те застават лице в лице и започват размяна на удари. Те си разменят по три удара, при което Kevin Hero успява да отбегне един замах на Lion и опитва да го нокаутира с Enziguiri.. но Lion заляга и веднага улавя крака на Hero заключвайки Anklelock в средата на ринга! Hero започва да крещи от болка.. колко още ще понесе кракът му в този мач. Той започва да прави отчаяни опити да достигне до въжетата и дори е на път да успее, но Lion го издърпва в средата на ринга и затяга още по-здраво хватката като дори крещи "Предай се!". Hero обаче няма никакво желание за това и прави един последен опит да се освободи.. и успява като се претъркулва избутвайки Lion напред... право в съдията, който се сгромолясва на ринга! Hero става на един крак.. но е проснат по гръб от силен десен прав. Lion явно усеща, че няма да успее да победи Hero по нормален начин затова излиза извън ринга и взима стол! Той се връща на ринга със стола под освиркванията на феновете и започва да дебне.. Kevin Hero за пореден път се изправя с мъка, обръща се.. и забива стола в лицето на Lion с мощен Superkick! Но той го прави с контузения си крак и отново пада на ринга хващайки се за него. Двамата участници в мача лежат на ринга... съдията лежи на ринга. В следващите секунди никой не помръдва като все пак Kevin Hero става с помощта на въжетата и сигнализира, че ще опита Phenomenal Clash! Той хваща Lion и започва да си го наглася... но в този момент по рампата притичва Freddy Kruegger! WTF?! Freddy грабва изпуснатия стол.. и го забива в гърба на Hero! Той застава над поваления Hero.. и отново забива стола в тялото му! В това време BG Lion се е посъвзел и гледа всичко това с недоумение. Съдията обаче започва да се съвзема и Freddy се изнизва от ринга със стола, а BG Lion покрива Kevin Hero.. Едно........две...........три! Мощни освирквания избухват в залата.. Bulgarian Lion победи и се класира за Brave New World в страхотен мач, чийто край ще търси своите отговори. Lion се изправя и вдига гордо ръце в средата на ринга, след което поглежда към Freddy Kruegger, който се е оттеглил на рампата със стола в ръце и гледа със злобна усмивка... КРАЙ! По-принцип трябваше да е пуснато още снощи, но прекалено много се разсейвах и не могах да го завърша. Силно се надявам на коментари от ваша страна и моля ви не давайте коментари от рода на "много ми хареса". Колкото по градивно е мнението ви толкова по-добре за мен. Все пак коментарите на вас - публиката са най-важното нещо за самочувствието на един автор на дневник. Мерси. Edited January 29, 2009 by s0cKi Quote Link to comment
Recommended Posts