Jump to content

Вражда Spotlight


corruptedshadow

Recommended Posts

corruptedshadow

Идеята ми е такава - казва се някоя що-годе известна вражда. И съоветно, който иска изразява мнение за нея, недоволство за нея и т.н. Нещо като Wrestler Spotlight, само дето ще бъде Вражда Spotlight. :) Казвайте харесва ли ви тоя замисъл за нещо като нова рубрика или ако не - екипа да едитва. :)

Ако има интерес все пак, ще кажа, че враждите, който ще се анализират ( :P ) ще се сменят на една седмица (т.е. би трябвало от събота до събота).

И така, първата вража, която се надявам, че ще се дискутира е от 2005:

Shawn Michaels vs Kurt Angle

Shawn_Michaels_vs._Kurt_Angle.jpg vs kurt_angle-0.jpg

Ето тук можете да видите промото на самия сблъсък, а и тези, който не знаят за какво става дума, горе-долу ще им стане ясно. :) Мисля, че няма нужда да пиша storyline-а, тъй като от промото всичко се разбира.

Shawn Michaels vs Kurt Angle Promo (2005)

Edited by corruptedshadow
Link to comment

Според мен идеята за такава тема е добра...

Враждата им започна от нищото , така да се каже. Все пак има само един победител на Роял Ръмбъл и 29 изхвърлени , но малко правят на въпрос това... Историята им я развиха добре и имаха страхотен мач на Кеч Мания... Определено враждата беше добра...

Link to comment

Определено много добра вражда, всичко беше добре замислено, имаше два страхотни мача. Искаше ми се да видя поне един gimmick мач, но уви... иначе идеята за тази тема е добра :) 30 минутния Iron Man го изключвам, защото враждата отдавна бе завършила ;)

Edited by SkiD

569e98ae4f73f_200(5).gif.fd1524bd4786572

Link to comment

Първо да кажа,че идеята за темата е доста добра.Началото на враждата ми хареса изключително много.Обсебения Angle жаден за световна титла,унищожаващ всички по пътя си.Самия билд до мача на WM не съм много наясно как точно е протекъл,но пък цялата вражда е събрана в едно промо.Мача им на WM беше просто класика с излючително много psychology.След това не по-слаб мач на Vengeance и също толкова добър Iron Man.За мен това си остава една от най-логичните и най-добри вражди на Майкълс и на Енгъл.

[img]http://bgphoto.net/photos/31869/o633655787283940000.jpg[/img]
[b]I will give you a show like you have never,ever seen before.Why?Because I can.[/b]

Link to comment

Една от най - добрите вражди. Енгъл смазваше всички на Ръмбъла, хвана крака на Майкълс, заключи Ankle lock, Майкълс се измъкна и елиминира Енгъл. Пък и билда беше добър. Особено онова промо с Sensational Sherry, където имитираше ентранс музиката на Шон Майкълс. Когато го гледах падах от смях. I'm just a sexy Kurt (sexyyy Kurt). I make your ankle hurt (ankleee hurt) :lol: :lol: :lol: .

Edited by jerichoholic

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment

страхотна вражда между двама уникални атлети :) с много добри мачове и много добри сегменти както и един от най-любимите моменти за мен - "I'm a sexy Kurt SEXYYY KUUURRT!"

Link to comment

Първо да кажа, че идеята за темата е много добра.Кърт Енгъл и Майкълс - една от любимите ми вражди.И двамата кечиста имат добри умения, утвърдили са се като звезди.Много добър build на враждата и най - якото "I'm a sexy Kurt SEXYYY KUUURRT!" :thumbsup:

[center][img]http://s5.tinypic.com/yl2ev.jpg[/img][/center]

Link to comment

Ами това си е модерната класика :) Всичко във враждата ми хареса, освен началото, малко накуцваше тогава, но не е болка за умиране, особено при наличието на толкова страхотни промота, перфектен мач на WrestleMania 21, който според мен си е ***** без проблеми, но пустия му sell ... Както и да е, но аз така и не помня къде беше blow-off-а ? Не ми се струва, че беше на WM 21, не ми се струва и, че е на Iron Man мача, но както и да е. Невероятна вражда, чисто и просто.

Link to comment
corruptedshadow

Да се изкажа и аз.

Значи за първия feud от новата рубрика - исках да пусна такъв, който да не е нито много отдавна, нито много скоро. Исках всеки да знае за какво става дума, защото ако продължа да я правя (това зависи от потребителите :) , а за сега се радвам, че има харесали рубриката), няма да пускам сблъсъци само от WWE или WWF. И така първата тема от рубриката исках да набере скорост (за това избрах и всеизвестен feud) и, когато има хора, който участват в дискусиите ще се надъхам и ще продължа. И 6-7 човека да коментират ще продължа да я правя. :)

Получи се с това, че всеки знае за какво става дума в сблъсъка между тези две легенди, знае за техните мачове и за по-интересните им промота. Но за тази вражда наистина няма много за коментиране, освен за теми като sell-ването на HBK на WM или кога е blow-off-а. От една страна, feud-a е страхотен защото Кърт и Шон направиха показно как се правят такива кратки вражди, със малко време за build-up и т.н. Но от друга, Шон и Кърт можеха да направят и да изнесат страхотни мачове в клетка, Last Man Standing, Ladder Match и т.н. Можеха да я направят по-дълга, от което ние, феновете, само ще спечелим. Има някой feud-ве, с който се прекалява, има някой, с който се прибързва. Аз не мога да кажа, със сигурност, че ако беше по-дълъг сблъсъка, щяха да разтегнат storyline-а, но все пак мога да очаквам от тея двамата всичко и съм сигурен, че щяха да се справят добре. Но въпреки това, сблъсъка между Кърт Енгъл и Шон Майкълс остава с легендарен статус.

Благодаря, на тези, които харесват рубриката!

Edited by corruptedshadow
Link to comment

Кърт и Енгъл

Кой ? :)

[img]http://bgphoto.net/photos/31869/o633655787283940000.jpg[/img]
[b]I will give you a show like you have never,ever seen before.Why?Because I can.[/b]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...