Jump to content

Клетката на UltraMadd


UltraMadd

Recommended Posts

Дойде време за новото издание на клетката, което ще е в малко по-различен стил и няма да е съсредоточено чак толкова много върху кеча. Този път гост е една от най-колоритните личности във форума и макар че голяма част от въпросите са несериозни на пръв поглед, гостът ми даде невероятно изчерпателни отговори и съвсем спокойно мога да твърдя, че това е едно от най-добрите издания на Клетката за всички времена. И така...

"BoRn_2B_GoD"

1. Здрасти! Още преди да започнем, искам да уточня едно нещо - тъй като ти си една от най-колоритните личности във форума, болшинството от въпросите ще бъдат от личен, а не от кеч-характер (между другото, доста от въпросите са зададени шеговито, но ще те помоля да отговоряш сериозно). Ето го и първият от тях - кажи колко си висок, колко тежиш, на колко години си, къде и какво учиш?

Първо благодаря за комплимента. Наистина внасям малко колорит тук в кратките моменти, в които ви давам да се порадвате на присъствието ми. Сега сериозно... висок съм към 180 см и тежа около 60-62 кг, което автоматично ме слага в категорията "отнесен от вихъра". На 18 години съм, като след няколко месеца правя 19. Уча в математическата гимназия в гр.Пазарджик с профил "Математика-информатика-английски" и ако оцелея до края на май най-накрая ще приключа със средното си образование. Профилът ми на обучение да не ви заблуждава - не знам почти нищо по математика, защото не е в плановете ми за бъдещо развитие. Мисля да стана гладуващ писател…

2. Все още ли си бръснеш ... задника? Ако да, колко често го правиш. И въобще ... истина ли беше цялата тази история покрай проблемите ти с обезкосмяването или беше просто поредният бъзик във форума?

Хаха, помниш. Ами всъщност по-малко и от двете. Когато написах темата тъкмо бях извършил гореспоменатото действие. Правя го... веднъж месечно да речем, най-вече от естетическа гледна точка. Под влияние може би на съвременното общество съм си изградил представата, че обезкосмяването е най-добрият приятел не само на жената, но и на мъжа. А да си направя кола маска на задника или да го епилирам ще е достойно за Slammy за най-екстремен момент, така че се уповавам на доброто старо BIC-че. Колкото до темата: беше ми скучно и реших, че мога да позабавлявам с малко глупости себе си и хората, които ще го прочетат. Май стана.

3. Какво ще кажеш за скорошният псевдо-протест на студенти, футболни хулигани, наркомани и побойници пред Парламента? Подкрепяш ли го или не и според теб, има ли смисъл да се правят такива работи изобщо?

Пародия. Отвратих се, гледайки репортажите по новините за това как някакви мои връстници, че и по-малки от мен, се опитват чисто и просто да се сбият с ченгетата и да причинят хаос. Така не се прави протест, не се сваля правителство. С какво хора като тях, отишли без ясна цел там, ще помогнат за исканията на уж официалните организатори в лицето на сдружения на еколози, майки и студенти? С нищо. Просто анархията във властта се предава и на по-младите. Всеки си решава, че може да прави каквото си поиска. Ок, ще свалят правителството. И какво ще стане? Да не влязат те в парламента? Не, ще дойде някоя вече съществуваща партия, която може да бъде издигната на власт и чрез нормално гласуване. Но не, ние не можем да гласуваме, защото сме специални. Трябва да действаме със сила и да покажем, че можем. Глупости.

Мнението ми е следното: тази държава не може да се оправи, да тръгне силно напред, без хора в политиката, на които да им пука за България. Не протести, не избори, нищо не може да ни помогне да се издигнем като нация ако няма хора, които искрено (ама наистина искрено) да обичат тази страна и да искат да я превърнат в по-добро място за живеене. За мен в момента такива хора в политиката няма, а и да има нямат право на глас заради политически интереси и жажда за пари.

4. Каква музика слушаш. Кой е любимият ти (под)стил и коя е любимата ти група? А любимият ти индивидуален изпълнител?

Слушам някои леки разновидности на метъла (нищо от типа на deаth или trash), alternative-че, малко комерсиална музика за обща култура и (изненадата) старо диско от края на 70-те и 80-те години на миналия век. Чалга в днешно време в България не можеш да не слушаш, защото те заобикаля отвсякъде и трябва да си хипер изолиран от света, за да не чуеш поне нещо. Просто вкусовете ми ме отведоха към по-стойностна (според мен) музика и оправдавам съществуването на чалгата само със склонноста на българите към алкохола. Докато пиех (сега не мога заради здравословни проблеми) и аз съм се гърчил в ритъма на Рамзи, но това е повече от простотия отколкото от удоволствие от самата музика. Според мен музиката е движеща сила за всеки човек, описва него и начина му на живот и затова той внимателно трябва да подбира това, което му допада и го кара да се чувства добре.

Покрай подготовката на музика за Нова година бях принуден да чуя няколко чалгии и текстовете им в момента са се забили брутално в главата ми. Вървя си из даскалото и си пея "Дай да се скрия тук...". И отново казвам: за простотия, не за друго. Виж обаче класическа чалга понасям добре. Южен Вятър, песни на Слави и Каналето, Радо Шишарката, че и някои баладки на Орхан Мурад. Не, че бих ги слушал, когато съм си сам вкъщи, но нямам проблем със слушането им на купони, обществени места и т.н., т.е. в случай на нужда. Виж Аналия, Гергана и другите подобни стават само за гледане. Даже някои и за това не стават.

Иначе любим музикален подстил: nu metal, и не - нямам предвид Linkin Park :D Като любима група ще посоча Limp Bizkit и по-точно творчеството им до 2001-ва някъде, защото по-нататък с любимата ми банда се случиха прекалено много и прекалено лоши неща. System of a Down се нареждат плътно зад тях, но при тях е обратното: харесвам най-вече творчеството им след 2001-ва :D Индивидуален изпълнител не мисля, че имам. Но за да кажа име: Радо Шишарката. Този човек има уникални песни, сериозно ви говоря.

5. Колко жени си сменил, откакто се регна във форума? :D И ... пречи ли той по някакъв начин на взаимоотношенията ти с тях?

Вярваш или не (останалите също), но аз съм адски моногамен 18-годишен. Странно е имайки предвид, че изглеждам добре... кхъм, кхъм... исках да кажа имайки предвид, че изглеждам МНОГО добре, но е факт. Няколко пиянски месеца след тази ми регистрация във форума (имах и друга от 2005-та) се случи така че се запознах с доста интересно момиче, което мисля, че ми направи някаква магия само и само, за да не изпусне такова уникално същество като мен. И сега, около година и половина по-късно, все още съм с нея и съм доста доволен от ситуацията. Свободата ми малко ми липсва, но да си в сериозна връзка в тази възраст според мен си има предимства, защото се учиш какви глупости можеш да правиш и какви глупости никога не трябва да правиш в една връзка. А и е друго да чувстваш, че си наистина важен за някое момиче и си основна част от живота й, както и тя от твоя.

Въпросът ти сигурно е провокиран от жаждата ми за нови потребителки :D Е, за това си има друго обяснение: общувам адски много с момичета и се разбирам по-добре с тях отколкото с патъри като мен (което пък ми създава проблеми с приятелката ми) и тъй като съм общителен човек си търся нови запознанства. Сега Нешев би казал, че си търся нови приятелки, за да забиваме мъже заедно, но ще е далеч от истината. Хетеросексуален съм си въпреки всичките глупости, които говоря. И продължавам да искам нови потребителки. Ако не за друго то поне за гавра.

Колкото до форума: никак не пречи на връзката ми. Случвало ми се е 2-3 пъти вечер да закъснея, защото съм висял в четене на теми, но само това. А и от време на време надувам главата на приятелката ми с простотии от тук. Даже за разделянето и събирането на двата форума съм й разказвал. Тя обаче май не ме слуша. Умна е.

6. Да спрем за малко с простотиите - ще ти задам три въпроса в един:

а) кой мислиш, че ще спечели Кралския сблъсък?

б) кой искаш, от чисто маркска гледна точка, да спечели?

в) кой смяташ, че ТРЯБВА да спечели?

А) Везните клонят сериозно към Майкълс и ННН. Хънтър вече бе замесен в редовната ситуация "ти няма да участваш в Royal Rumble" и всичките тези караници с Вики, мачове за наказание и т.н. мисля, че може би ще доведат до негова победа на PPV-то. Другият вариант обаче ми се вижда по-интересен: JBL един вид забрани на Майкълс да е в Royal Rumble мача и ми е интересно дали Шон няма да се възпротиви и изненадващо да се появи в мача (само не под номер 30), а защо не и да го спечели. Според мен това е очакваното от доста хора развитие на нещата, а WWE в последно време правят и изненади и няма да се учудя и на друг победител.

Б) Ортън. С всяка година ставам все по-масивен марк на този човек и една негова победа на Rumble-a, последвана от победа на WrestleMania за втора поредна година ще го затвърди наистина като звезда. Това обаче си е чисто и просто силно маркско желание и според мен шансът е минимален. Бих се радвал и на победа от страна на Edgе, Jеricho или Крисчън, но и това са празни надежди. Крисчън да спечели точно този Rumble, точно след повторното подписване с WWE, ще е лош ход, а другите двама като че ли са с по-малки шансове, защото и те като Ортън са heel-ове. Всеки един от четиримата изброени обаче заслужава подобна победа според мен.

В) Зависи от изхода на мача за титлата между Сина и JBL. Ако Брадшоу вземе титлата то Rumble мача трябва да бъде спечелен от Майкълс. Ако Сина запази Ортън е най-добрият вариант за победител. За съжаление и двата варианта за МЕ на Мания-та в този случай (Сина vs Oртън и JBL vs Michaels) няма да са достатъчно пищни за годишнината на турнира. Първите двама ги гледахме достатъчно един срещу друг, а в другия вариант: JBL не е това, което трябва да бъде, за да е в толкова важен мач на Мания. Не и след случилото се с него откакто отново се върна към активната си кариера на кечист.

7. Да хвърлим един поглед и на другата федерация - TNA. Според теб добре ли се развива историята между MEM и TFL и как ще продължи тя? А има ли шанс да я опропасят?

Хващаш ме натясно, защото поради недоволството ми от това, което TNA предлагат като продукт спрях да ги гледам редовно още преди няколко месеца. Тегля по някое PPV от време на време и то само за по 1-2 мача, както и гледам някои сегменти в YouTube. Като цяло обаче TNA по никакъв начин не привлича интереса ми и най-вероятно няма да започна да гледам Impact отново.

И все пак следя резултатите от чисто любопитство, а и от наблюденията ми чрез YouTube си имам мнение за основния feud в компанията. MEM като подбор са наистина стабилен stable (как звучи само), но пък годинките показаха своето отражение и виждаме какво става със Стинг, Неш, Стайнър… Букър като че ли е с най-малко здравословни проблеми от цялото MEM. Когато историята започна като “стари” срещу “млади” всичко беше ОК. Дори това ме накара да сваля 1-2 импакта. Feud-a обаче пострада от нещата, които доста често се обсъждат в темите за TNA: добавянето на хора като Райно и 3D в TFL, забележимото превъзходство на MEM, многото отборни мачове на PPV-та и т.н. Според мен беше дори грешка, че Стинг би Джо за титлата. Feud-a просто загуби посока според мен и не знам дали от TNA знаят как ще е най-добре да продължи историята. Според мен вече я развалиха доста и ще продължават в същия дух => ще продължавам да гледам само сегменти и да чета резултати.

8. Отново се връщаме на WWE - какви са прогнозите ти за card-а за WM25, може ако искаш да дадеш и твой dream card.

Oт 2 години насам искам Тейкър срещу Майкълс на Мания, но май и тази година това няма да се случи. Ще предложа нещо смесено между dream card и предположенията ми:

WWE Championship (един от тези двата мача ще е според мен, а другия ще е просто част от card-a):

-John Cena vs Randy Orton (само и само да видя Ортън да бие Сина 1 на 1)

-JBL vs Shawn Michaels (мисля, че мачът е почти сигурен)

-World Heavyweight Championship: убийте ме не знам :D Всякакви комбинации са възможни.

-Streak vs Streak: Undertaker vs Kozlov (за да свърши стрийка на Козлов подобаващо)

-Christian vs Jeff Hardy

-MITB с победител MVP

Доста постен се получи, но както вече казах WWE стана доста трудно предсказуема компания, което може само да ме радва. Ако MITB мача и Kozlov-Taker се състоят и завършат както очаквам ще съм доволен.

9. Гледаш ли футбол? Кое първенство от Стария континент ти е най-интересно и кой е любимият ти отбор оттам?

Мне. Странно е, но не ме влече. В семейството ми ги няма традициите на почит към футбола (баща ми също като мен не гледа футбол) и пораснах без интерес към този спорт. Нито за гледане, нито за игра. Предпочитам индивидуалните спортове, като тениса например (по едно време гледах адски много тенис), в които има по-солиден резултат, а не 2-3 гола на мач. Сигурно е до характер. Е, гледал съм футболни мачове, но най-често са били полуфинали или финали я на някое световно, я на някое европейско. Точно поради слабата ми заинтересованост обаче не мога да отговоря на втория и третия ти въпрос, просто защото нямам любимо първенство и любим отбор. Не ме влече.

10. Като за финал да те питам какво мислиш по най-актуалната тема в BWC - шокиращото завръщане на хората от BWFags? Одобряваш ли това, че те се завърнаха "в къщи"? А осъждаш ли постъпката им от лятото?

От самото начало на историята гледам да стоя настрана и да не давам мнение. Дори не съм писал в онази обемна и напълно излишна тема, която Торо и Вичикс ползваха за поле на сблъсъка си и в която после другите даваха мнение по въпроса. Но все пак заради поканата ти да участвам в Клетката ще отговоря. По-обширно, за което се извинявам.

Скандалът между wohov и Phil и създаването на BWFags според мен бяха напълно излишни. Опитвал съм се да правя форуми по дадени теми и знам колко трудно е да пробие един нов форум и да се развие добре. Трябва съвестен екип и потребители с желание да пишат. Безсмислено е да се рискува при условие, че има голям и обширен форум по тази тема, какъвто е BWC в случая с кеча. Но друго си е да кажеш “аз създадох този форум” и да не е нужно да се съобразяваш с чужди правила и претенции, така че не обвинявам wohov за нищо. Решил да направи форум – направи го. Както тогава се чуха изказвания “с конкуренция нещата стават по-интересни”. Когато обаче BWFags стана факт нещата станаха грозни. Аз се регнах там (може и преди спирането на този да е било, не искам да лъжа), но отбягвах да пиша точно поради причината, че е нов форум и не знаех колко време ще просъществува. Мразя да пиша за този, който духа. И в двата форума беше добре, но постоянните хипер детински изказвания за “война” сериозно ми лазеха по нервите. Каква война, какви пет лева, бе? Това са форуми. В интернет. С букви ли искаха някои хора да се стрелят, вируси ли да си пращат… не знам. Просто ми се струваше наистина детинско.

Последвалото спиране на BWC истински ме изненада и дори да е било просто майтап според мен накара много хора да се обърнат срещу форума и да се регнат в BWFags. И тогава започнаха обидите. Първо оттам, после и оттук. Интересното е, че в BWC (след повторното пускане) отцепилите се бяха набързо забравени и всичко си продължи по реда си: хора обсъждат кеч в интернет форум. Там обаче нещата не бяха така. Сигурно месец след разделянето все още се говореше за BWC, какви били и т.н. Аз имах честта да съм един от малкото хора, които да имат регове и на двете места и да не са получили бан в едното, макар че пишех и там и тук, за което правя евала и на двете ръководства. И от моята гледна точка нещата се развиха както очаквах: в BWC настана леееека суша. Тъкмо когато бях решил да пиша повечко и бях набрал инерция нямаше с кой да се пише. Това бе лошата страна тук. Там пък бях удивен от друго – wohov даде форума на по-изявените потребители от BWC и го остави в техни ръце. Поне така ми изглеждаше на мен. За работата на модераторите не мога да говоря, но си личеше, че и те нямат желание да пишат за кеч, а им е по-забавно да говорят в шаута. Не ги обвинявам, аз правех същото. Обаче без пример от екипа на един форум не можеш да очакваш желание от потребителите да участват в дискусии и т.н. Колкото и да псуват nexus, в нещата, които той каза, има някои истини. Просто BWFags започна да се превръща в един голям и весел чат. Няма лошо, приятно беше, но май не това беше идеята при създаването му.

Торо… така любимия ви Торо. Плюйте, хулете, ама Торо си съдираше гъза за онзи форум според мен. В самото начало ми прати шотове от админ панела му с изтрити спам теми от типа на “BWFags Курви”, “Педали”, “Лапай ми” и т.н. Не знам кой (или кои) е бил отговорен за това, но постъпката си беше жалка. Подобно на обидите, които повечето хора в BWFags хвърляха за хората, останали в BWC. Очаквах да има събиране рано или късно, махането на бановете по празниците загатна това. Нямам против тук да се върнат много от хората от BWFags, защото има доста пичове, с които винаги можеш да говориш за какво ли не. Даже просто да си простеете на воля. Но ми прави впечатление и че май спама по темите се засили след “събирането”, така че е една чистка май не е лоша идея. Модераторите тук си знаят, не искам да се меся.

Като цяло (най-накрая конкретен отговор): одобрявам завръщането на по-“образованата” и забавна част от хората, които бяха по едно време част само от BWFags, но не и от този форум. Не обвинявам никого за нищо. Човек сам взима решения, но трябва и сам да държи отговорност за тях. Дано събирането да доведе до едно по-солидно кеч общество в България.

Аз пък като за финал пак ще благодаря за поканата и обещавам като пропия пак, ако има форумна среща и успея да дойда да се наковем със Зелена ябълка. Ииии яжте сладки и не правете война!

Posted Image

Link to comment

Едно от най-добрите и интересни издания на Клетката! Евала на Бирето за изчерпателните отговори! :)

Link to comment

Изключително интересно предаване наистина много силно се получи.Надявам се госта да не зареже и собствената си рубрика -понеже се смях с глас като я прочетох.

Въпросите бяха подбрани добре -за двете предавания които е направил като че ли Ultramadd се справя по-добре от Radox и бих искал той да продължи да води рубриката даже и след завръщането на колегата.

 

Link to comment

Сега сериозно... висок съм към 180 см и тежа около 60-62 кг

МЪРТЪВ СИ!

Мне. Странно е, но не ме влече. В семейството ми ги няма традициите на почит към футбола (баща ми също като мен не гледа футбол)

Ясно защо си такъв педераст.

Link to comment

Отново много добро издание и много изчерпателни отговори от BoRn_2B_GoD.

Сега сериозно... висок съм към 180 см и тежа около 60-62 кг

И мойте габарити са такива. ;)

[center][img]http://s5.tinypic.com/yl2ev.jpg[/img][/center]

Link to comment

Уча в математическата гимназия в гр.Пазарджик с профил "Математика-информатика-английски" и ако оцелея до края на май най-накрая ще приключа със средното си образование.

Ей , че в хубава гимназия учиш :yahoo:

От прочетените броеве този май ми хареса най-много...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...