Jump to content

ROH Rising Above 2009

YoTheReal

Recommended Posts

Реших да направя тема за едно доста очаквано от мен PPV. Ето го и карда за него :

* Chris Hero, Davey Richards and Go Shiozaki vs. Brent Albright, Roderick Strong and Ace Steele

* Claudio Castagnoli vs. Silas Young vs. Alex Payne vs. Sami Calihan

* I QUIT Match: Austin Aries vs. Jimmy Jacobs

* SHIMMER Title Match: MsChif © vs. Sara Del Rey

* ROH Tag Team Title Match: Kevin Steen and El Generico © vs. The Briscoes

* ROH World Title Match: Nigel McGuinness © vs. Bryan Danielson

Чака се и от мен,няма как :) Дано да излезе по-бързо по тракерите,защото миналото ППВ излезе 2-3 дена по-късно.

9MLnN5Y.gif

Поредното силно PPV за ROH!!!

Мача за Shimmer титлата беше страхотен, като този път реших да гледам женския мач и наистина се учудих от качеството! Евалата и на двете за мача - беше наистина страхотен.

Малко съм разочарован от мача за tag титлите. Очаквах да е доста по-дълъг, но последните два мача изядоха времето. Въпреки това двата отбора направиха супер мачле за минутите, които им бяха дали. Очаквам в следващите месеци да видим Брискотата в борбата за титлите и може би още няко уникален мач срещу Steenerico.

Победа за Sweet n Sour, но според мен около този stable трябва да се случи нещо голямо. Някакси въпреки, че обхваща доста хора от ростера не ми пука толкова за него. Направиха също така вражди с няколко други кечиста... време е или за разпадане или за нещо голямо...

Double C мачка, въпреки че го бяха пуснали срещу "младите". След намесата в ME, а и развитието от последните месеци ще ми е интересно да видя някакъв gimmick мач между него и Danielson. :)

Последните два мача наистина са на великолепно ниво. Първо I Quit мача, след който явон AOTF се разпаднаха, Lacey се върна... враждата между Jacobs & Aries най-накрая приключи (тук не съм сигурен, но се надявам, тъй като вече ги гледаме 5 месеца да се млатят като луди). Разбира се ME беше доста чакан от мен мач като фен на Nigel. Имах чувството, че Danielson ще е първият човек държал за втори път титлата, но се радвам, че съм сгрешил. Страхотен мач... типичния no sell от Nigel. Всеки път, когато тоя човек забива lariat направо си изумявам. Nigel се превръща в един от най-великите (ако не и най-великия) ROH World Champion и просто не виждам кой ще му вземе титлата в близкото бъдеще.