Jump to content

Най-добрата година: Vol.5

UNDERTAKER*

Най-добрата година: Vol.5  

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

corruptedshadow

Гласувам за 2000.

2000 беше годината, в която Скалата стана мега-популярен и легенда. Спечели RR, имаше много добра вражда със The Big Show и с Кърт Енгъл. Тогава Скалата, заедно с Хънтър, беше на върха. Стана два пъти WWE Champion. Получаваше огромни pop-ве тая година. След тази година статуса на Скалата се изравни горе-долу с този на Ледения Стив Остин. АА забравих и хубавите му мачове с Беноа. Какво да кажа освен, че правеше супер промота, а и ми харесваше доста и на ринга (как така ). :)

Стана традиция да казвам и втората най-добра година. А тя беше 1999.

Edited by corruptedshadow

На The Rock най-добрата му година беше 2001-ва. Именно тогава, стига да беше на линия, участваше в МЕ-та на всяко PPV, което само доказва всъщност колко важна част от компанията е бил точно през 2001-ва. ;)

И аз гласувам за 2000 , няма смисъл да повтарям corruptedshadow.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img]
[size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't give a fuck Whoever you may be
'Cos we are the famous CFC[/color][/size]
[/center]

И аз гласувам за 2000 , няма смисъл да повтарям corruptedshadow.

[color="#FF0000"]The Cerebral Assassin[/color]

1999. След като в края на '98 спечели първата си световна, той се устреми, направи една страхотна серия с Mankind, поведе за първи път Main Event на 'Мания и макар да го загуби, той загуби от един от най-големите във федерацията тогава, а именно - Stone Cold. С 2 Световни титли и един куп страхотни мачове, няма как някой да ме разубеди, че именно това е началото на неговата ера, която беше прекалено кратка, но все пак - 1998 и 1999, тогава, според мен, тогава The Rock стана голямата звезда, беше голям хийл и същевременно, ако търнеше, щеше да срути сградата.

Относно темата,годината безприкословно е 2000.Не само,че се превърна в мега звезда,но и този период на ринга му бе доста добър.По това време именно той бе главното лице в отсъствието на Остин и публиката го възприе по феноменален начин.На мен лично Скалта ми бе най-интересн през 1999 като Corporate Rock,просто страшно добре си играеше ролята.Повечето хора казват,че хийл образа му през 2003 като Hollywood Rock е бил страхотен хийл,но за мен през 1999 бе в пъти по-добър.Това е и периода който на практика го изгради,феновете много искаха да търне фейс.Има също така и много голяма разлика в образа му от 1998-2000 и от 2001 натам.През 1999 беше ебаси арогантното копеленце,нямаше мазнене на публиката,нямаше комични изпълнения.Само здраво хулене и супер много брутални цинизми,не спираше да дрънка и по време на мач.По-нататък вече стана малко по-добричък,за да стане почти напълно комичен в края на кариерата си.Както казах,най-голямата му и негова година е 2000.Интересно е,че той и HHH се издигнаха що годе по едно и също време.....

Edited by Ogata
Shawn_Michaels

Определено 2000,спечели Royal Rumble и ги мажеше наред,супер доминация имаше от негова страна,кой какво прави все Скалата биеше.Това му беше най-силната година,бяха го изградили като най-големия супермен.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

The Olimpic Hero

Само 7-8 години в кеча, а легенда ;)

Ама не се прави така анкета. Ти в първия пост казваш, че за 7-8 години не може да се стане легенда. Аз казвам обаче, че е възможно.

Ама не се прави така анкета. Ти в първия пост казваш, че за 7-8 години не може да се стане легенда. Аз казвам обаче, че е възможно.

Хаха, не, не си ме разбрал точно. Въобще нямам предвид, че не може да стане легенда за 7-8 години. Просто казвам, че е 7-8 години в кеча, а вече е легенда (в добрия смисъл).

Иначе аз гласувах за 1999. Адски много ме дразнеше тогава... странно, но точно това наклони везните да гласувам именно за 1999 :)

Shawn_Michaels

Кога ги сънувахте тея 7-8 години за първи път :D ,Скалата няма повече от 6 години в WWE плътно,това му е максимума :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...