Jump to content

Клетката на UltraMadd


UltraMadd

Recommended Posts

Този път Клетката ще бъде малко по-различна, защото за първи път в историята водещ на рубриката няма да бъде Radox, а ще бъда аз! Гостът в това издание е човек, който е бил гост в Клетката и преди, но преди почти две години! И така:

"HEIDENREICH"

1. Здравей, REICH! Как е настроението в началото на новата 2009 година?

Здравей.Настроението е добро ,използвам случая да пожелая на всички потребители и гости на BWC тази година да е по-добра и успешна от миналата.

2. От предишното ти гостуване в Клетката, което се състоя през далечния вече месец март 2007 година, стана ясно, че по това време си бил пред завършване на докторска дисертация по химия. След като вече най-вероятно си завършил дисертацията, с какво се занимаваш в момента?

Дисертацията я зашитих успешно, като краен резултат си добавих титлата "доктор "пред фамилията :icon_biggrin: ,в момента съм ръководител на лабораторията на фирма за бетонни изделия ,но непрекъснато се карам със шефовете си и шансовете да ме изхвърлят още в началото на годината са над 80% :icon_biggrin: За съжаление съм кибритлия и изключително трудно работя с тъпаци.

3. Остават броени седмици до Royal Rumble? След като най-големият фаворит за спечелването на мача спечели WWE титлата на Armageddon, кой мислиш, че ще вземе победата сега? А кой искаш да я вземе?

Победата на Джеф Харди ме изненада много,засега царуването му е добро,може би само не ми хареса момента в който му я дадоха-Армагедон никога не е бил сред важните турнири поне за мен.Според мен при създалата се ситуация основни фаворити са Ортън и Трите Хикса и двамата са с приблизително еднакви шансове.Ортън досега не е печелил турнира,но рядко хийл е в позицията да гони титлата на Ресълмания,Трите Хикса му правят проблеми за самото участие в турнира а това напомня препятствията които преди 10-11 години поставяха пред Остин преди да триумфира.

От двамата фаворити нито един не искам да я вземе,бих искал да ме изненадат,но честно казано не виждам кой.Джерико има малки шансове но може би ще е човека издържал най-дълго на ринга,Гробаря ще направи нещо запомнящо се ,но няма да спечели,Майкълс може би ще елиминира Гробаря,Козлов сигурно ще вземе пуша за човека изхвърлил най-много хора.След като моя човек няма шансове ми е все тая -стискам палци да не е Ортън,но засега не виждам друг вариант ,а и едва ли пак ще има шок като миналогодишната победа на Сина.

4. Тази година предстои сребърният юбилей на WrestleMania. Като имаш предвид настоящото развитие на историите, какви според теб са най-добрите мачове, които WWE могат да направят за световните титли? Мислиш ли, че на тазгодишното издание на PPV-то трябва да има някакъв мач-атракция?

Специално аз бих искал да гледам Майкълс-Тейкър -и двамата са легенди,не са се били от над 10 години,работят невероятно добре заедно и със сигурност ще направят MOTY поне за WWE .Малко ми е странно обаче как това ще се преплете с настоящата мащабна история HBK/JBL дано не се върви към кулминация на враждата им на турнира защото мача няма да е с кой знае какво качество.

За Raw като гледам се работи към Сина-Ортън аз специално не съм много във възторг от идеята с оглед на мачовете им през 2007-ма ,все още мисля ,че Сина-Батиста щеше да се получи по-добре.Чудя се обаче какво ще правят със Джерико-не ми се вярва втора поредна година да има троен мач за титлата.

В Smackdown най-вероятния мач за титлата според мен е Triple H vs Edge което по никакъв начин не ми прилича на грандиозен главен мач достоен за сребърния юбилей.По някакъв начин дотогава може и Kozlov/Big Show да се намесят в картината, но е малко вероятно.

Най-вероятно Джеф Харди ще бъде в мач извън титлата срещу завърналия се Christian или ако завръщането пропадне може би срешу брат си Мат.Моите предпочитания обаче са Джеф да се бие за титлата и да победи-в момента той е най-горещото нещо в синия бранд.

Отново очаквам MITB ,някакъв специален Batle Royal(примерно Bigest Batle Royal-само от гиганти),а като мач-атракция няма да се учудя на участие на Остин и дори приемане в HOF ,след като турнира е в Тексас.Нямам никаква идея коя знаменитост ще поканят да участва тази година -дано ни изненадат с нещо грандиозно.Миналогодишната Ресълмания бе невероятно добра и летвата е вдигната високо-дано не бъдем разочаровани.

5. Ти си един от най-инициативните потребители във форума и си пускал доста различни рубрики през годините, които си тук. Имаш ли намерение в скоро време да връщаш някоя своя рубрика или пък да пускаш нова такава?

Благодарен съм,че не използваш думата "нагли" тъй като повечето рубрики съм ги откраднал без капка съвест.Относно рубриките -Clash of the Titans е най-трудоемка,изисква качване и търсене на снимки,а аз съм с почти минимални компютърни познания.Имам идеи за представянето на 3-4 вражди,непознати за хората тук,но ще изчакам пускането на сайта.

BWC Staff Roundtable пожъна мизерни рейтинги,но снятам за Royal Rumble да пусна експериментално още един брой,който ще реши съдбата на рубриката.

Съвместната рубрика с Фил"АХА илиТЦ" се получи изключително добре в дебютния си брой проблема в случая е епохалния мързел на пловдивския колега(не че аз съм по -работен ,но си е кеф друг да отнесе псувните на зажаднелите за качествено четиво фенове:icon_biggrin: ),обещавам в близко бъдеще да го хвана за жалкия ,гърчав врат и да пуснем втори брой.В този ред на мисли очаквам препоръки и предложения за какво искате да спорим с колегата.

Обмислям и завръщане на Доброто,Лошото и Тъпото в променен формат ,малко съм скептик какъв ще е читателския интерес с оглед на вкусовете във форума,но ако djihad съдейства легендарната рубрика може да се завърне.

6. Забелязал съм, че не следиш TNA. Какви са основните ти причини за това? След като не гледаш шоутата, поне четеш ли резултатите, за да имаш някаква представа как се развиват нещата в компанията?

В интерес на истината в момента малко съм се преситил на кеч,даже на WWE гледам само турнирите + някой Smackdown.Като цяло свалях мачове от TNA през 2005-та ,тогава следях дебюта на Джо,а и поредицата от мачове за X division титлата между него,Стайлс и Даниълс във всякакви комбинации бяха доста добри.Отделно се радвах на Абис и Монти Браун.През следващата година гледах турнирите ,макар и със закъснение главно за да помагам с коментарите на моя приятел Камен Петров,и според мен качеството осезаемо падна(друг е въпроса че 2006-та бе слаба година и за WWE).В момента мисля ,че се прекалява със странните гимик мачове като Fish Market Street Fight,Black Tie Brawl and Chainmatch,Makeover Battle Royal и т.н и т.н мога да изреждам още дълго време,много трудно ще бъда убеден,че Rat On a Pole Match е добра идея.

Отделно аз поне не харесах как протече дългоочакваното царуване на Самоа Джо,а и като чета репортажи намесите и swerve-овете са често срещано явление особено в мачовете за титлата.Как се развиват нещата следя главно от репортажи от турнирите,за Импакт ме осведомява джихад,понякога и Фил ми разказва интересни неща особено зад кулисите,така,че горе долу съм запознат поне с основните събития.Друг е въпроса,че Евроспорт едва ли ще излъчват TNA скоро и цели турнири едва ли ще гледам в близко бъдеще.

7. Вече е почти сигурно, че Christian Cage ще се завърне в WWE. Как според теб трябва да го използват от компанията и мислиш ли, че ще получи това, което заслужава, или ще бъде поредният талантлив кечист, забутан в mid-card-а?

Това е едно от най-интересните неща и за мен,очаквам дебюта му с нетърпение .Той е доста талантлив,невероятно забавен на микрофона искрено му пожелавам да се задържи в Мейн Ивента подобно на другите двама канадци Jericho и Edge .Ако и той се представи като тях, през 2009-та ще гледаме много интересни неща.Проблема е ,че е малко дебничък и Винс поне преди не го взимаше много на сериозно,но въпреки всичко не мисля че този път ще се лута в mid-card-а.

8. През последната година WWE издигнаха доста Vladimir Kozlov, обаче в последните седмици той всякаш тъпче на едно място. Според теб какво трябва да направят WWE с него – да го прехвърлят в ECW и да го направят шампион там или да му гласуват по-голямо доверие и да му дадат WWE титлата? и да го направят шампион там или да му гласуват по-голямо доверие и да му дадат WWE титлата?

Аз много харесвам Владимир "Я НЕСЛОМИМАЯ СИЛА ,СУКА!" Козлов,доста страховито изглежда и се представи добре през есента.Проблема е,че непобедимите чудовища все някога трябва да загубят,много важно е как ще стане това,а още по-голям проблем е ,че на публиката като цяло не и пука особено за Козлов,сега не е като през картун ерата и няма USA герой който да вее знаме и да се опълчи на гнусния чужденец ,както Lex Luger воюваше с Yokozuna през 93-та.Най-вероятно ще повилнее известно време и накрая ще го закопаят,доста ми напомня като поведение на Ludvigg Borga който газеше през есента наред и още през следващата зима изхвърча от федерацията.

Като гледам напоследък как се чудят какво да го правят едно царуване в ECW няма да му се отрази зле,а и може да издигне още престижа на титлата.Отделно мача му с Мат Харди ми хареса.

9. Активната кариера на твоя любимец The Undertaker е към своя край. С кои кечисти искаш The Deadman да направи мачове, преди да се откаже? С кой искаш да е последният му мач?

Да така е,и аз отсега се чудя няма ли окончателно да загубя интерес към кеча когато това се случи.Не бих отказал серия от мачове с Умага,още един мач с Трите Хикса(но не на Ресълмания),няма да се учудя ако лятото драфтнат Джерико в Smackdown и той осъществи мечтата си за програма с Тейкър.Мачовете ще са супер,макар,че враждата сигурно ще е подобна на тази с Edge.Мечтаех си за мач със Стинг като и двамата имат сръх сили и си правят магии ,но това е неосъществимо и съм се примирил.

Много ми се ще финалния му мач да включва още едно възкресение,много mind games и спец ефекти,врагът да се побърка от страх,грандиозен ентранс като този на Уембли примерно и справедлива разплата.

10. Споменатият малко по-нагоре Vladimir Kozlov беше изгряващата звезда на 2008. Според теб коя млада звезда заслужава да получи най-солиден push през 2009 година?

Въпросът е труден след като не знам кои ще дойдат през годината,но залагам на Evan Born,евентуално Christian ,а според мен пуш заслужава и постоянно представящия се на добро ниво Мат Харди.M.V.P. не го харесвам особено,но мисля,че лошите времена ще свършат и за него и все някакъв пуш ще получи.Друг е въпроса,че след тая анти Голдбърг серия той ще трябва да бие Гробаря,Трите Хикса и Сина ЕДНОВРЕМЕННО за да го вземе някой на сериозно.

Пожелавам ти успех с воденето на рубриката,винаги съм я чел с интерес дано има още много издания-интересни хора във форума колкото искаш.

Posted Image

Link to comment

Интересно "първо" издание. Добри въпроси и страхотни отговори от госта. REICH има наистина огромни познания и ще е наистина страхотно, ако върне/продължи някои рубрики. Също и няколкото статии, които си замислил със сигурност ще са интересни. Браво и на двамата за изданието!

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

Много добре, че продължи Клетката.Не знам дали тук е мястото, но кой ще се заеме с федерацията на Rikishi?

[center][img]http://s5.tinypic.com/yl2ev.jpg[/img][/center]

Link to comment

Много добре, че продължи Клетката.Не знам дали тук е мястото, но кой ще се заеме с федерацията на Rikishi?

Вече се обсъждат кандидатурите на Eric Bischoff и Paul Heyman.

Link to comment

Интересно ми беше докато го четох,за 1-ви път чета подобно нещо и мога да кажа че много ми хареса, наистина :)

[url="http://userbars.ru/"][img]http://img512.imageshack.us/img512/386/4deadplayeryx6.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img519.imageshack.us/img519/8337/fear3bl8.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img211.imageshack.us/img211/1875/53357999dy7.jpg[/img][/url]
[url="http://pic-bg.net/"][img]http://pic-bg.net/files/af2zvrc3kmm77yezdgpd.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img140.imageshack.us/img140/3599/fo3sa6.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img149.imageshack.us/img149/2069/25272bx1.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img525.imageshack.us/img525/8724/crysisgifqj7.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img48.imageshack.us/img48/1001/crysis6tf5.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img48.imageshack.us/img48/6554/skypeuserbarub0.jpg[/img][/url]
[url="http://pic-bg.net/"][img]http://pic-bg.net/files/tm2mffxl107iib71hkwj.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img528.imageshack.us/img528/6267/core2duorc6ex4.gif[/img][/url]
[url="http://pic-bg.net/"][img]http://pic-bg.net/files/w0tltww98tznkb9az2uq.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img135.imageshack.us/img135/8211/undercoverubbz3.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img518.imageshack.us/img518/6232/fearsp4.gif[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img253.imageshack.us/img253/1765/fearpp6.jpg[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img149.imageshack.us/img149/8302/lostfanjd8.png[/img][/url]
[url="http://userbars.ru/"][img]http://img178.imageshack.us/img178/9776/copygo2.jpg[/img][/url]

Link to comment

Тъкмо преди няколко дни правих подготвка на Reich да говори срещу ТNA,a UltraMadd не му зададе нито един въпрос за тях :( :( :(

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

^ Е, как? Зададох му въпрос защо не ги гледа? След като знам, че не следи федерацията, просто нямаше смисъл да му задавам други въпроси за нея. Иначе той, ако имаше желание, и в отговора на този въпрос можеше да каже нещо, на което си го учил :D

Posted Image

Link to comment

Това винаги ми е била много интересна рубрика. Радвам се, че Ultramadd ще продължи развитието й, при това пo много добър начин. Браво.

635682_orig.jpg

Link to comment

Много добра рубрика , чудесни въпроси и отговори.Продължавай така Ultra :)

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img]
[size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't give a fuck Whoever you may be
'Cos we are the famous CFC[/color][/size]
[/center]

Link to comment

Браво и на двамата... въпросите бяха добри, отговорите също :). Доста е интересно и ми напомня на едно открадното (явно) нещо.....

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...