Jump to content

G-boy dream battle 3


gboy

Recommended Posts

Предполагам, че и преди е имало такива теми, но пък в момента активна такава няма.

Ето и идеята - посочват се двама кечисти и се прави сравнение между двамата. Не е особено иновативно, но пък, ако се отнесем сериозно, може да си получат добри дискусии. (Ако не - просто поредната тема, отишла назад в страниците - не е непрежалима загуба.)

Само ще помоля в края на краищата да посочвате изрично кой предпочитате.

И така първата битка е:

Chris Harris vs. Ken Kennedy

318277059_39f12c2dff.jpgVS. kennedy5.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------

Уж и двамата все се гласяха за голям пуш - единия в TNA, другия в WWE, обаче все нещичко не се получаваше и сега не се зане, знае ли се. Харис имаше страхотно бъдеще в TNA и всякаш МЕ му беше в кърпа вързан - първо направи име в елитната (тогава) таг дивизия на компанията, после беше фейс във враждата с Джеймс Сторм, публиката му се кефеше искрено, а и за капак направи един феноменален хардкор мач със Сторм, който беше навсякъде отчетен, като един от най-добрите за изминалата година (дори в нашата класация тука го поставихме на второ място). Последва МЕ в един от най-значимите турнири в ТНА Слемивърсъри и започна вражда с Крисчън ... е кажете, не беше ли във вихъра си ? Зад микрофона не беше като да е нещо особено всякаш - поне не ми е правил някакво кой знае какво впечатление, но определено не беше слаб (защото не си спомням да ме е подразнил с някое промо). На ринга лично за мен беше много добър и правеше страхотни мачове - кефех се здраво на AMW, а мача със Сторм едва ли ще го забравя някога ... а бе като цяло го харесвах на ринга.

Когато Кенеди мина в RAW и взе МИДБ мача на WM все си мислех, че ъпър мид карда му е в кърпа вързан, а и има всички шансове да скокне в МЕ до някоя година, само че не би. От една страна на микрофона е страхотен - винаги са ме кефели промотата му, а пък и има невероятно излъчване (за мен в пъти повече от Харис). Честно казано и на ринга ми харесваше - може би е могъл да направи феноменални мачове, не знам но просто не му даваха (знаем как стоят нещата в WWE). Въпреки това мачовете му ми се нравеха, пък и финишъра му беше страхотен :icon_redface: . Мисля, че при него кариерата тепърва ще върви нагоре и макар с малко забавяневсе ще го видим по върховете, за Харис вече не вярвам, че нещо може да стане.

Аз лично предпочитам Крис Харис (макар да осъзнавам, че Кенеди е по-добър като цяло). Много ме е яд, че така се получиха нещата при него.

 

Link to comment
jerichoholic

Kennedy е много по харизматичен от Chris Harris. Малко му оставаше на Ken за МЕ, обаче те го направиха на нищо. Gimmick-a му rules. Според мен Harris не е годен за МЕ.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment
Freddy Kruger

Твърдо съм за Кен Кенеди. Първо, защото има голямо бъдеще в mainstream кеча(ако се предпазва от контузии), момчето има адска харизма, много добри умения с микрофона, на няколко пъти му беше даден солиден пуш към по-високите места в компанията, но той все се контузваше. Направи добра вражда с Майкълс като дори спечели 1 мач и то съвсем чисто. Да се надяваме, че ще има късмет, няма да се контузва и ще се превърне в бъдещето на компанията.

Харис вече имаше своите "златни" години: добри вражди в TNA, още по-добри мачове, но времето му явно изтече, а и след като го видяхме в ECW вече е сигурно, че за него няма светло бъдеще в която и да е кеч компания с тази физика, това шкембе и т.н.

Edited by Freddy Kruger

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

Принципно е ясно, че Mr. Kennedy има по-добро и светло бъдеще, тъй като със сигурност е доста по-харизматичен и по-добър на микрофона, което си е адски важно за mainstream кеча. Друг е въпроса, че като умения на ринга според мен Harris го превъзхожда и в кариерата си има доста по-добри мачове от него. Kennedy дали заради контузиите или нещо друго откакто е в WWE не е показал нищо особено и винаги си е стоял на едно място. Когато спечел MITB на WM23 си помислих, че след време може и да стане нещо с него, но и тогава нещата не се получиха, та именно заради това поне на този етап Kennedy си стои в midcard-а, но съм почти убеден, че ако не го преследват контузии и продължава в същия дух може да стане едно от главните лица на компанията. Колкото до Harris. В TNA ме радваше изключително много. AMW ми е може би един от най-любимите отбори ever, но за жалост ги разпаднаха. Имаше хляб в Harris за main envent, но просто конкуренцията в TNA и особено в WWE е прекалено голяма за да успее. Ако трябва да избирам между двамата ще избера Harris тъй като съм видял по-добри мачове и вражди от него, но Mr. Kennedy също ме радва адски много като образ и като кечист и ако успее да се развие може би след време ще ми харесва повече.

Link to comment
Shawn_Michaels

Друг е въпроса, че като умения на ринга според мен Harris го превъзхожда и в кариерата си има доста по-добри мачове от него.

Тука се бъркаш,Кенеди показа доста стабилни технически умения докато Харис е по силово ориентиран.

Относно тея двамата предпочитам Кенеди,макар че в началото много ме дразнеше,постепенно обаче си изгради уважението ми с това,което показа на ринга,но до там не съм му особен фен.

А за Харис според мен винаги Сторм е бил по-талантливия от групата,нещо като работата с Джанети и Майкълс.Хората определено повече подкрепяха Джанети докато бяха отбор,но Шон беше по-талантлия и в последствие това се показа.Аз още тогава ви казвах,че Харис няма да стане main eventer докато Phil и TNA компания виждаха големи работи за Харис в бъдеще.Аз съм като Флеър,според мен един човек наистина ако е много талантлив ще се докаже където и да е.Харис беше просто средна работа,не особено добър с микрофона,не особено добър на ринга,не особено харизматичен,бе има хляб в момчето,но около midcard-a.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Може би не се изразих правилно. Кенеди може да има по-добри умения, макар че не съм много убеден в това. Но просто Харис има доста повече добри и любими мои мачове и именно заради това казах това.

Link to comment

Кен `Loudmouth` Kennedy . Много ме радваше като мик скиллс , пък и като техника . Харис винаги ми е бил антипатичен , може и да се спряваше добре по едно време , ама нямаше накъде да тръгне и това се видя , пък Кенеди тепърва има да ни показва какво може и на микрофона и на ринга , само дано тези проклетии контузии го оставят на мира

Link to comment
corruptedshadow

Chris Harris...

Въпреки че не направи нищо съществено, освен няколко супер мача. Да, но Кенеди кво направи - най-големият му успех беше MITB куфара, но го загуби от Острието само за да подсили heat-а му. :D Така че Кенеди, според мене, винаги ще се лута из мид карда и ще се чуди къде е. Пък може и да го направят шампион, кой знае?! Както направиха с Пънк... А колкото до Крис Харис - въпреки че беше една от най-големите издънки на кеча през 2008 и стана жертва на множество подигравки, това е Wild Cat все пак, не Braden Walker. И на двамата, меко казано, не съм им фен, но избирам котката. :)

Link to comment

Ми по принцип и двамата имат своите плюсове и минуси. Харис рулира на ринга и е страхотен кечист, но гласувам за Кенеди, защото човека има какво да даде на кеча като цяло, разнообразен на ринга и страхотен пред микрофона. Yeah ... KENNNEEEEEEEEEEEEEEDYYYYYYYYY ... KENNEDYYY !

Link to comment

Кенеди.Определено по ми допада като образ , има потенциал да е МЕ-тър , но малшанса с контузиите му попречи.Харис не съм го гледал толкова.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

OK, приемам, че повече няма да се изказват хора по въпроса, так че да минем към следващите:

Matt Hardy vs. Christopher Daniels

26.jpg vs. daniels.jpg

-----------------------------------

Мат все ще си остане в сянката на брат си и това си е. Няма как иначе, тъй като просто Джеф рискува кокалите си, а Мат беше просто едно чудесно допълнение и ... нищо повече. Почти не съм му гледал изявите като сингъл, а и честно казано никога не ми е заангажирал особено вниманието. Като отбор Харди бойс беше страхотен, но що се отнася до сингъл - имаме един феноменален Джеф Харди и един най-обикновен мид-кардър, който си стурва да се появява от време на време и толкоз.

Кристофър Даниелс от друга страна ме радва страшно много на ринга. Едни от най-хубавите мачове, които съм гледал са с негово участие - трепъл мача между него Браян Даниелсън и Лоу-Ки от РОХ (ако не сте го гледали ви го препоръчвам най-горещо), класиката между него, AJ и Джо, мачовете му в отобор с AJ срещу LAX и AMW ... а бе стигне ли се до умения на ринга Даниелс ми е един от любимците ! Зад микрофона обаче си е дърво, няма какво да се лъжем. Пък и мачовете му срещу олд скуул кечисти са си пълен боклук - просто не го може момента с "драматургията" :icon_biggrin: някак си. Не случайно на всякъде си го бригаха за мид-кард материал през тия години. Макар че готвиха всякаш сериозен пуш по едно време в ТНА, някак си не се получиха нещата. Сега се надявам да се завърне с гръм и трясък, но ме съмнява. Кака да е - аз лично съм за Даниелс.

 

Link to comment

Аз лично с малко бих предпочел Matt Hardy..

Той ме радва повече като присъствие на и извън ринга и като цялостно излъчване. Все още си спомням Matt Hardy v 1.0 от 2003 г., което му беше едно от най-добрите (най-доброто) heel превъплъщение и го отдалечи от забавните, но сапунени Hardy Boys..

Гледам, че Гбой сравнява Matt с брат му - ако бяха собственик на сериозна федка, която не се цели само в децата, бих пушнал Matt, а Jeff бих го оставил за midcard атракция. Основна причина за това е стилът на двамата:

Jeff е spotmonkey и е загубен, ако трябва да изнесе обикновен мач без стълби/маси/столове. В същото време Matt е по-скучен за гледане и в стила му няма блясък, но за сметка на това може да изнесе добър, негимик мач.

Що се отнася до Chris Daniels - при него проблемът е, че му липсва IT... Човекът е добър/много добър на ринга, но няма цялостно присъствие, което да го различи от всички останали... Това е и причината, в която той толкова години да продължава да си е midcard-a на TNA, докато AJ непрекъснато е в upper-midcard-a, main-event-a..

Link to comment

Е това вече си е много добър сблъсък.

От една страна, Даниелс е далеч по-добър атлет, бърз, поема много рискове и т.н., но същото прави и Харди, доказал го с всичките си TLC и Ladder мачове. Да, Даниелс е участвал в *****-звезден мач, но пък Харди на негова сметка е имал наистина много мачове, които са ****+, най-яркия пример за това е TLC на 'Мания.

Ако погледнем от към страната на Мат, виждаме десетки страхотни мачове, но за съжаление повечето са gimmick. Той се справя далеч по-добре в тях, за разлика от Даниелс, който може и двете.

Но все пак, мисля, че техниката на Харди е по-добра от тази на Крис. Да, той е доказвал неведнъж, че е страхотен атлет, че може да прави невероятни мачове, но маркската ми страна, всъщност не само тя, казват Мат.

Winner - Matt Hardy.

Link to comment
Shawn_Michaels

Много труден избор наистина,не съм фен на нито един от двамата,но за сметка на това ги уважавам и двамата :) .Честно казано не знам кой ми харесва повече,трябва да ги видя в сблъсък,може би Кристофър Даниелс :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
corruptedshadow

Christopher Daniels

Не е лесен избор. Но ще го кажа така: и двата правят слаби промота, и двамата имат добри умения на ринга, но по второто The Fallen Angel превъзхожда Hardy.

Link to comment

Matt Hardy. Щом е спечели вече световна титла, очевидно е да е по - добър. Christopher Daniels не съм го гледал много, но Curry Man sucks.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment

Адски труден избор за мен...

И двамата винаги са ми харесвали повече в отбор отколкото single. Разбира се Hardy Boyz са постигнали доста повече отколкото всички и стейбъл отбори на Daniels, но пък Daniels ми харесва в пъти повече на ринга. За съжаление и двамата нямат достатъчното charisma необходима за ME местенце. Все пак ще кажа Daniels, тъй като стила му на ринга ми допада повече...

Link to comment

Добре нека третата битка е чудовищна :icon_biggrin: :

Abyss vs. Kane

promo_abyss.jpg vs. kane.jpg

----------------------------------

Кане на практика дойде с перфектната история с Гробаря - сещате се братя, не знам си какво си ... когато беше с маска наистина беше представян като уникална сила, селваше на 0 % почти всякакви удари с ръце, кракаи т.н. пък и ударите му винга нанасяха някакъв страхотен демидж. Въобще страховит си беше от всякъде :icon_wink: . Това, че беше "чудовище" разбира се му изяде главата и така и не можа да се разходи като хората с шампионския пояс. Вече образът му е доста по-друг, не е толкова "силен" колкото беше преди, макар че пак го представят като някакъв излрод не есъщия ефект като при Kane с маска. Абис ми беше трудно малко да го приема като чудовище с тези му размери - вярно че е голям, но чак пък чудовище ... Въпреки това винаги много съм харесвал Абис на ринга - всъщност за мен в момента той е може би най-коравият хардкор кечист - толкова много кървя и толкова спотове направи, че няма на къде. Това си е уникално, имайки в предвид размерите му. Свикнали сме да гледаме как разни малчогани летят непрекъснато, но подобни big man рядко се мятат/падат от високо. Винаги е удоволствие да гледам и angle-ите с Абис, като никога няма да заравя колко кръв изтече от него, когато беше фюдът с Cristian coalition. Зад микрофона мен лично много, ама МНОГО ме дразни - промотата му са total crap и всичките глупости там със скубането и т.н. са ужасни.

Аз съм за Абис - може би просто съм изпуснал добрите години на Кейн, но е факт, че Абис страшно ме е радвал на ринга последните години, а на Кейн никога не съм му се радвал особено.

 

Link to comment

Откакто се завърна като олигофрен Абис никак не ме кефи.Преди беше монстъра , чудовището в хардкора , а сега даже не използва оръжия.Верно , че това е стролайн , но на мен не ми допада.

Кейн преди беше истинска машина.ЧУдовището сеещо разрушение.Загадъчния образ зад маската.Като бях малък ми беше любимец , но свалянето на маската го дръпна много назад.В момента е един джобър , все пак избирам него.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment
Shawn_Michaels

100% Кейн като се сетя в шаранските ми години(1999),даже Кейн ми харесваше повече от Гробаря за определен период :) .Има доста незабравими моменти именно с Кейн,който е солидна част от историята на WWE,а и сега с психо образа също ме радва,времето на Big Red Machine отмина време беше за промяна и освежаване на образа.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Съгласен съм с Shawn. Времето на маскирания Кейн си отиде и свалянето на маската беше добър ход лично според мен, който може би не бе използван правилно. Дори feud-a с Шейн ми беше интересен (PWI да го духат...). Солидни размери, макар в последните години често да се отпуска и да го наблюдаваме със стабилно шкембе, прилични промота и приятни умения. Не е виновен за ситуацията си в момента. Могат да го използват и по-добре според мен.

Абис... не мога да го възприема сериозно. Нито хардкор мачовете, нито с Мичъл, нито дори с NWA титлата на рамо. Просто първата ми мисъл, когато го видях бе, че е rip-off на Кейн. Сега е там където му е мястото според мен - твърдо в мидкарда и повече до ME не трябва да стига. Така че... твърдо за Кейн.

PS: А и му бях маркче като хлапе :D Даже и маска съм си правил...

Link to comment

Кейн е по - добрия. Абис е някаква пародия на Кейн. Пък и Кейн е много по - опитен от Абис. За това избирам Кейн.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment
Freddy Kruger

100% Kane, още от първите години, в които почнах да гледам кеч по БТВ, той беше човека, който ми направи някакво впечатление и заедно със Скалата ми станаха любимци. Вярно, че образа му от тогава беше прецакан тотално, но все пак Кейн винаги ще си остане "The Big Red Machine". Малко по-нагоре казахте, че Абис поемал много спотове, но пък и Кейн е поемал/правил някои доста атрактивни спота(та колко big men сте видели да скачат от steel cage). Пък и за мен Абис винаги ще си остане жалък опит за копиране на Mankind.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment
  • 2 weeks later...

ОК следващия сблъсък е малко по мейнивентичен :icon_biggrin:

ПОГЛЕДНЕТЕ НАГОРЕ, ЗАЩОТО ТЕ СЕ ПЛЬОСКАТ ОТ ВИСОКО !!!

AAIP011~Jeff-Hardy-Posters.jpg vs. avatar.gif

Jeff Hardy vs. AJ Styles

------------------------

Мисля, че ЕйДжей тепърва ще се доказва, докато в момента Джеф изживява най-добрите си години. И двамата са ми сред любимите борци, тъй като хай-флаят ми е любимия стил, а по ХАЙ от тия няма. Джеф едва ли ще държи много време титлата в WWE, не и при тази конкуренция, която е в момента. Въпреки това си мисля, че МЕ - тър ще си постои още известно време. AJ все ще вземе титлата в ТНА, не знам кога, но ако нещо голямо не се случи, в кърпа му е вързана. И за него съм на мнение, че няма да може да се справи особино като шампион и ще я дропне не след дълго. Разбира се и за двамата може да греша, а дано :D .

Казвам Джеф Харди ... за сега ;)

 

Link to comment

AJ Styles е по - добрият тук. Джеф Харди е spot monkey и както някой каза не прави добри негимик мачове. А AJ Styles винаги се е доказвал. "The Phenomenal One" скоро ще спечели титлата на TNA. А Jeff Hardy е шампион по същата причина по която е John Cena.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...