Jump to content

G-boy dream battle 3


gboy

Recommended Posts

Предполагам, че и преди е имало такива теми, но пък в момента активна такава няма.

Ето и идеята - посочват се двама кечисти и се прави сравнение между двамата. Не е особено иновативно, но пък, ако се отнесем сериозно, може да си получат добри дискусии. (Ако не - просто поредната тема, отишла назад в страниците - не е непрежалима загуба.)

Само ще помоля в края на краищата да посочвате изрично кой предпочитате.

И така първата битка е:

Chris Harris vs. Ken Kennedy

318277059_39f12c2dff.jpgVS. kennedy5.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------

Уж и двамата все се гласяха за голям пуш - единия в TNA, другия в WWE, обаче все нещичко не се получаваше и сега не се зане, знае ли се. Харис имаше страхотно бъдеще в TNA и всякаш МЕ му беше в кърпа вързан - първо направи име в елитната (тогава) таг дивизия на компанията, после беше фейс във враждата с Джеймс Сторм, публиката му се кефеше искрено, а и за капак направи един феноменален хардкор мач със Сторм, който беше навсякъде отчетен, като един от най-добрите за изминалата година (дори в нашата класация тука го поставихме на второ място). Последва МЕ в един от най-значимите турнири в ТНА Слемивърсъри и започна вражда с Крисчън ... е кажете, не беше ли във вихъра си ? Зад микрофона не беше като да е нещо особено всякаш - поне не ми е правил някакво кой знае какво впечатление, но определено не беше слаб (защото не си спомням да ме е подразнил с някое промо). На ринга лично за мен беше много добър и правеше страхотни мачове - кефех се здраво на AMW, а мача със Сторм едва ли ще го забравя някога ... а бе като цяло го харесвах на ринга.

Когато Кенеди мина в RAW и взе МИДБ мача на WM все си мислех, че ъпър мид карда му е в кърпа вързан, а и има всички шансове да скокне в МЕ до някоя година, само че не би. От една страна на микрофона е страхотен - винаги са ме кефели промотата му, а пък и има невероятно излъчване (за мен в пъти повече от Харис). Честно казано и на ринга ми харесваше - може би е могъл да направи феноменални мачове, не знам но просто не му даваха (знаем как стоят нещата в WWE). Въпреки това мачовете му ми се нравеха, пък и финишъра му беше страхотен :icon_redface: . Мисля, че при него кариерата тепърва ще върви нагоре и макар с малко забавяневсе ще го видим по върховете, за Харис вече не вярвам, че нещо може да стане.

Аз лично предпочитам Крис Харис (макар да осъзнавам, че Кенеди е по-добър като цяло). Много ме е яд, че така се получиха нещата при него.

 

Link to comment
jerichoholic

Kennedy е много по харизматичен от Chris Harris. Малко му оставаше на Ken за МЕ, обаче те го направиха на нищо. Gimmick-a му rules. Според мен Harris не е годен за МЕ.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment
Freddy Kruger

Твърдо съм за Кен Кенеди. Първо, защото има голямо бъдеще в mainstream кеча(ако се предпазва от контузии), момчето има адска харизма, много добри умения с микрофона, на няколко пъти му беше даден солиден пуш към по-високите места в компанията, но той все се контузваше. Направи добра вражда с Майкълс като дори спечели 1 мач и то съвсем чисто. Да се надяваме, че ще има късмет, няма да се контузва и ще се превърне в бъдещето на компанията.

Харис вече имаше своите "златни" години: добри вражди в TNA, още по-добри мачове, но времето му явно изтече, а и след като го видяхме в ECW вече е сигурно, че за него няма светло бъдеще в която и да е кеч компания с тази физика, това шкембе и т.н.

Edited by Freddy Kruger

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

Принципно е ясно, че Mr. Kennedy има по-добро и светло бъдеще, тъй като със сигурност е доста по-харизматичен и по-добър на микрофона, което си е адски важно за mainstream кеча. Друг е въпроса, че като умения на ринга според мен Harris го превъзхожда и в кариерата си има доста по-добри мачове от него. Kennedy дали заради контузиите или нещо друго откакто е в WWE не е показал нищо особено и винаги си е стоял на едно място. Когато спечел MITB на WM23 си помислих, че след време може и да стане нещо с него, но и тогава нещата не се получиха, та именно заради това поне на този етап Kennedy си стои в midcard-а, но съм почти убеден, че ако не го преследват контузии и продължава в същия дух може да стане едно от главните лица на компанията. Колкото до Harris. В TNA ме радваше изключително много. AMW ми е може би един от най-любимите отбори ever, но за жалост ги разпаднаха. Имаше хляб в Harris за main envent, но просто конкуренцията в TNA и особено в WWE е прекалено голяма за да успее. Ако трябва да избирам между двамата ще избера Harris тъй като съм видял по-добри мачове и вражди от него, но Mr. Kennedy също ме радва адски много като образ и като кечист и ако успее да се развие може би след време ще ми харесва повече.

Link to comment
Shawn_Michaels

Друг е въпроса, че като умения на ринга според мен Harris го превъзхожда и в кариерата си има доста по-добри мачове от него.

Тука се бъркаш,Кенеди показа доста стабилни технически умения докато Харис е по силово ориентиран.

Относно тея двамата предпочитам Кенеди,макар че в началото много ме дразнеше,постепенно обаче си изгради уважението ми с това,което показа на ринга,но до там не съм му особен фен.

А за Харис според мен винаги Сторм е бил по-талантливия от групата,нещо като работата с Джанети и Майкълс.Хората определено повече подкрепяха Джанети докато бяха отбор,но Шон беше по-талантлия и в последствие това се показа.Аз още тогава ви казвах,че Харис няма да стане main eventer докато Phil и TNA компания виждаха големи работи за Харис в бъдеще.Аз съм като Флеър,според мен един човек наистина ако е много талантлив ще се докаже където и да е.Харис беше просто средна работа,не особено добър с микрофона,не особено добър на ринга,не особено харизматичен,бе има хляб в момчето,но около midcard-a.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Може би не се изразих правилно. Кенеди може да има по-добри умения, макар че не съм много убеден в това. Но просто Харис има доста повече добри и любими мои мачове и именно заради това казах това.

Link to comment

Кен `Loudmouth` Kennedy . Много ме радваше като мик скиллс , пък и като техника . Харис винаги ми е бил антипатичен , може и да се спряваше добре по едно време , ама нямаше накъде да тръгне и това се видя , пък Кенеди тепърва има да ни показва какво може и на микрофона и на ринга , само дано тези проклетии контузии го оставят на мира

Link to comment
corruptedshadow

Chris Harris...

Въпреки че не направи нищо съществено, освен няколко супер мача. Да, но Кенеди кво направи - най-големият му успех беше MITB куфара, но го загуби от Острието само за да подсили heat-а му. :D Така че Кенеди, според мене, винаги ще се лута из мид карда и ще се чуди къде е. Пък може и да го направят шампион, кой знае?! Както направиха с Пънк... А колкото до Крис Харис - въпреки че беше една от най-големите издънки на кеча през 2008 и стана жертва на множество подигравки, това е Wild Cat все пак, не Braden Walker. И на двамата, меко казано, не съм им фен, но избирам котката. :)

Link to comment

Ми по принцип и двамата имат своите плюсове и минуси. Харис рулира на ринга и е страхотен кечист, но гласувам за Кенеди, защото човека има какво да даде на кеча като цяло, разнообразен на ринга и страхотен пред микрофона. Yeah ... KENNNEEEEEEEEEEEEEEDYYYYYYYYY ... KENNEDYYY !

Link to comment

Кенеди.Определено по ми допада като образ , има потенциал да е МЕ-тър , но малшанса с контузиите му попречи.Харис не съм го гледал толкова.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

OK, приемам, че повече няма да се изказват хора по въпроса, так че да минем към следващите:

Matt Hardy vs. Christopher Daniels

26.jpg vs. daniels.jpg

-----------------------------------

Мат все ще си остане в сянката на брат си и това си е. Няма как иначе, тъй като просто Джеф рискува кокалите си, а Мат беше просто едно чудесно допълнение и ... нищо повече. Почти не съм му гледал изявите като сингъл, а и честно казано никога не ми е заангажирал особено вниманието. Като отбор Харди бойс беше страхотен, но що се отнася до сингъл - имаме един феноменален Джеф Харди и един най-обикновен мид-кардър, който си стурва да се появява от време на време и толкоз.

Кристофър Даниелс от друга страна ме радва страшно много на ринга. Едни от най-хубавите мачове, които съм гледал са с негово участие - трепъл мача между него Браян Даниелсън и Лоу-Ки от РОХ (ако не сте го гледали ви го препоръчвам най-горещо), класиката между него, AJ и Джо, мачовете му в отобор с AJ срещу LAX и AMW ... а бе стигне ли се до умения на ринга Даниелс ми е един от любимците ! Зад микрофона обаче си е дърво, няма какво да се лъжем. Пък и мачовете му срещу олд скуул кечисти са си пълен боклук - просто не го може момента с "драматургията" :icon_biggrin: някак си. Не случайно на всякъде си го бригаха за мид-кард материал през тия години. Макар че готвиха всякаш сериозен пуш по едно време в ТНА, някак си не се получиха нещата. Сега се надявам да се завърне с гръм и трясък, но ме съмнява. Кака да е - аз лично съм за Даниелс.

 

Link to comment

Аз лично с малко бих предпочел Matt Hardy..

Той ме радва повече като присъствие на и извън ринга и като цялостно излъчване. Все още си спомням Matt Hardy v 1.0 от 2003 г., което му беше едно от най-добрите (най-доброто) heel превъплъщение и го отдалечи от забавните, но сапунени Hardy Boys..

Гледам, че Гбой сравнява Matt с брат му - ако бяха собственик на сериозна федка, която не се цели само в децата, бих пушнал Matt, а Jeff бих го оставил за midcard атракция. Основна причина за това е стилът на двамата:

Jeff е spotmonkey и е загубен, ако трябва да изнесе обикновен мач без стълби/маси/столове. В същото време Matt е по-скучен за гледане и в стила му няма блясък, но за сметка на това може да изнесе добър, негимик мач.

Що се отнася до Chris Daniels - при него проблемът е, че му липсва IT... Човекът е добър/много добър на ринга, но няма цялостно присъствие, което да го различи от всички останали... Това е и причината, в която той толкова години да продължава да си е midcard-a на TNA, докато AJ непрекъснато е в upper-midcard-a, main-event-a..

Link to comment

Е това вече си е много добър сблъсък.

От една страна, Даниелс е далеч по-добър атлет, бърз, поема много рискове и т.н., но същото прави и Харди, доказал го с всичките си TLC и Ladder мачове. Да, Даниелс е участвал в *****-звезден мач, но пък Харди на негова сметка е имал наистина много мачове, които са ****+, най-яркия пример за това е TLC на 'Мания.

Ако погледнем от към страната на Мат, виждаме десетки страхотни мачове, но за съжаление повечето са gimmick. Той се справя далеч по-добре в тях, за разлика от Даниелс, който може и двете.

Но все пак, мисля, че техниката на Харди е по-добра от тази на Крис. Да, той е доказвал неведнъж, че е страхотен атлет, че може да прави невероятни мачове, но маркската ми страна, всъщност не само тя, казват Мат.

Winner - Matt Hardy.

Link to comment
Shawn_Michaels

Много труден избор наистина,не съм фен на нито един от двамата,но за сметка на това ги уважавам и двамата :) .Честно казано не знам кой ми харесва повече,трябва да ги видя в сблъсък,може би Кристофър Даниелс :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
corruptedshadow

Christopher Daniels

Не е лесен избор. Но ще го кажа така: и двата правят слаби промота, и двамата имат добри умения на ринга, но по второто The Fallen Angel превъзхожда Hardy.

Link to comment

Matt Hardy. Щом е спечели вече световна титла, очевидно е да е по - добър. Christopher Daniels не съм го гледал много, но Curry Man sucks.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment

Адски труден избор за мен...

И двамата винаги са ми харесвали повече в отбор отколкото single. Разбира се Hardy Boyz са постигнали доста повече отколкото всички и стейбъл отбори на Daniels, но пък Daniels ми харесва в пъти повече на ринга. За съжаление и двамата нямат достатъчното charisma необходима за ME местенце. Все пак ще кажа Daniels, тъй като стила му на ринга ми допада повече...

Link to comment

Добре нека третата битка е чудовищна :icon_biggrin: :

Abyss vs. Kane

promo_abyss.jpg vs. kane.jpg

----------------------------------

Кане на практика дойде с перфектната история с Гробаря - сещате се братя, не знам си какво си ... когато беше с маска наистина беше представян като уникална сила, селваше на 0 % почти всякакви удари с ръце, кракаи т.н. пък и ударите му винга нанасяха някакъв страхотен демидж. Въобще страховит си беше от всякъде :icon_wink: . Това, че беше "чудовище" разбира се му изяде главата и така и не можа да се разходи като хората с шампионския пояс. Вече образът му е доста по-друг, не е толкова "силен" колкото беше преди, макар че пак го представят като някакъв излрод не есъщия ефект като при Kane с маска. Абис ми беше трудно малко да го приема като чудовище с тези му размери - вярно че е голям, но чак пък чудовище ... Въпреки това винаги много съм харесвал Абис на ринга - всъщност за мен в момента той е може би най-коравият хардкор кечист - толкова много кървя и толкова спотове направи, че няма на къде. Това си е уникално, имайки в предвид размерите му. Свикнали сме да гледаме как разни малчогани летят непрекъснато, но подобни big man рядко се мятат/падат от високо. Винаги е удоволствие да гледам и angle-ите с Абис, като никога няма да заравя колко кръв изтече от него, когато беше фюдът с Cristian coalition. Зад микрофона мен лично много, ама МНОГО ме дразни - промотата му са total crap и всичките глупости там със скубането и т.н. са ужасни.

Аз съм за Абис - може би просто съм изпуснал добрите години на Кейн, но е факт, че Абис страшно ме е радвал на ринга последните години, а на Кейн никога не съм му се радвал особено.

 

Link to comment

Откакто се завърна като олигофрен Абис никак не ме кефи.Преди беше монстъра , чудовището в хардкора , а сега даже не използва оръжия.Верно , че това е стролайн , но на мен не ми допада.

Кейн преди беше истинска машина.ЧУдовището сеещо разрушение.Загадъчния образ зад маската.Като бях малък ми беше любимец , но свалянето на маската го дръпна много назад.В момента е един джобър , все пак избирам него.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment
Shawn_Michaels

100% Кейн като се сетя в шаранските ми години(1999),даже Кейн ми харесваше повече от Гробаря за определен период :) .Има доста незабравими моменти именно с Кейн,който е солидна част от историята на WWE,а и сега с психо образа също ме радва,времето на Big Red Machine отмина време беше за промяна и освежаване на образа.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Съгласен съм с Shawn. Времето на маскирания Кейн си отиде и свалянето на маската беше добър ход лично според мен, който може би не бе използван правилно. Дори feud-a с Шейн ми беше интересен (PWI да го духат...). Солидни размери, макар в последните години често да се отпуска и да го наблюдаваме със стабилно шкембе, прилични промота и приятни умения. Не е виновен за ситуацията си в момента. Могат да го използват и по-добре според мен.

Абис... не мога да го възприема сериозно. Нито хардкор мачовете, нито с Мичъл, нито дори с NWA титлата на рамо. Просто първата ми мисъл, когато го видях бе, че е rip-off на Кейн. Сега е там където му е мястото според мен - твърдо в мидкарда и повече до ME не трябва да стига. Така че... твърдо за Кейн.

PS: А и му бях маркче като хлапе :D Даже и маска съм си правил...

Link to comment

Кейн е по - добрия. Абис е някаква пародия на Кейн. Пък и Кейн е много по - опитен от Абис. За това избирам Кейн.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment
Freddy Kruger

100% Kane, още от първите години, в които почнах да гледам кеч по БТВ, той беше човека, който ми направи някакво впечатление и заедно със Скалата ми станаха любимци. Вярно, че образа му от тогава беше прецакан тотално, но все пак Кейн винаги ще си остане "The Big Red Machine". Малко по-нагоре казахте, че Абис поемал много спотове, но пък и Кейн е поемал/правил някои доста атрактивни спота(та колко big men сте видели да скачат от steel cage). Пък и за мен Абис винаги ще си остане жалък опит за копиране на Mankind.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment
  • 2 weeks later...

ОК следващия сблъсък е малко по мейнивентичен :icon_biggrin:

ПОГЛЕДНЕТЕ НАГОРЕ, ЗАЩОТО ТЕ СЕ ПЛЬОСКАТ ОТ ВИСОКО !!!

AAIP011~Jeff-Hardy-Posters.jpg vs. avatar.gif

Jeff Hardy vs. AJ Styles

------------------------

Мисля, че ЕйДжей тепърва ще се доказва, докато в момента Джеф изживява най-добрите си години. И двамата са ми сред любимите борци, тъй като хай-флаят ми е любимия стил, а по ХАЙ от тия няма. Джеф едва ли ще държи много време титлата в WWE, не и при тази конкуренция, която е в момента. Въпреки това си мисля, че МЕ - тър ще си постои още известно време. AJ все ще вземе титлата в ТНА, не знам кога, но ако нещо голямо не се случи, в кърпа му е вързана. И за него съм на мнение, че няма да може да се справи особино като шампион и ще я дропне не след дълго. Разбира се и за двамата може да греша, а дано :D .

Казвам Джеф Харди ... за сега ;)

 

Link to comment

AJ Styles е по - добрият тук. Джеф Харди е spot monkey и както някой каза не прави добри негимик мачове. А AJ Styles винаги се е доказвал. "The Phenomenal One" скоро ще спечели титлата на TNA. А Jeff Hardy е шампион по същата причина по която е John Cena.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...