Jump to content

BEC:Bulgarian Extreme Championship


Recommended Posts

458308X.gif

Така аз идвам от друг кеч форум и реших да си домъкна кеч дневничето тук. Това е федерация ,в която се набляга на гимик мачовете.Тя ще се излъчва всеки петък на лайф шоу и веднъж месечно ще има шоута в събота/неделя/понеделник , които ще бъдат на принципа Pay Per View. Този петък няма да има ново шоу , а ще постна първото шоу, което не е излъчено тук. Първото ППВ ще е на 24 януари и ще носи името From Heaven To Hell.Тъй като шоуто е преместено от друг форум , то от вече записалите се души , ще останат , хората , които са със сигурност в този форум- Final;Kevin Hero;Freddy Krueger;Socki;Scoth Smith; Stone Cold Steve Austin; за сега ще задържа написан предния ростър , за да се ориентирате кой кой е...Набират се кечисти за федерацията.Който иска да ми пише ЛС със следните данни:

Име:

Ръст:

Тегло:

Moveset(напишете по поне 3 удара и 3 хватки):

Finisher:

Образ(face/heel; и още нещо в допълнение , ако желаете,а ако не желаете, ще реша аз.):

Titles:

Bulgarian Extreme Championship

458307o.png

BEC HardCore Championship

536336E.jpg

Roster :

Freddy Krueger- 186 см/ 100кг- Heel

Kevin Hero- 186cm/111kg - Heel

FinaL - 190 cm/100 kg- Face

Scott "The Street King" Smith - 183 cm/105 kg - Heel

Stone Cold - 187cm/118kg- Face

s0cKi - 190 см/95 кг - Heel

The Game - 189 sm/130kg- Face

Blake - 190cm / 103kg - Heel

Birov - 190cm/112 kg - Heel

Nick "The Hurricane" - 1,75 см/99 кг. - Face

The Player - 198 cm/118 kg - Face

Strij - 186 см/102 кг - Face

Xzibit - 193cm/113 kg - Face

Grim Reaper - 190 cm/87 kg - Heel

Tanyo"The Nightmare"Tanev - 191 см/80 кг - Face

David Johnson - 187 cm./104 kg. - Face

2009 PPVs

January ---

February - From Heaven to Hell - ME -ladder match; HardCore Championship - From Heaven to Hell match

March - Damn luck - Raw's Roulette rules

April-Pain with Chain - ME- Elimination chamber

May - Final Opportunity - Gauntled match- winner is No1 Contender at eXtreminator

June ---

July - eXtreminator = Wrestle Mania

August- Regeneration = Backlash

September- Painful Destiny - Champion & Champion vs Contenders - Winners take all

October - Destructive Games - King of the ring tournament - winner takes the World title

November- Survivour - I quit match

December - New year's Evil - all matches without pin falls

Edited by Y_2_J
Link to comment

535054G.jpg

И

535056W.jpg

Представят:

535055v.gif

Шоуто започва със заря. След това на ринга се вижда GM Y_2_J, който е взел микрофон в ръката си.

-Добър вечер на всички , които са тук в Спортна Зала Варна , и които гледат първото ни издание в ефира на ТВ2. (Пауза заради аплодисменти.) Тази вечер се поставя едно начало...Начало , което ще промени живота ви ...Това начало е на новата федерация за кеч Bulgarian Extreme Championship или съкратено BEC . Тук ще видите шоу , каквото не сте виждали никога досега. Тук адреналинът ви ще е на макс. Защото тук е BEC , най-екстремния wrestling на Балканите. Ние предлагаме всякакъв вид gimmick мачове на 4 и на 6 странен ринг. (Побликата започва да залива ГМ с овации. Той се усмихва и продължава.) Тази вечер ще стане ясен първият претендент за BEC Championship , който ще участва в МЕ мача на първото ни ППВ , което ще се проведе в началото на февруари в Зала 1 на НДК, и се казва From Heaven to Hell.(Пауза за аплодисменти.) Драги зрители, както казах по-рано, BEC предлага всякакви gimmick мачове , дори такива , каквито не сте виждали никога до сега... Такъв ще бъде и МЕ тази вечер , който ще определи първия претендент за световната титла. Мачът се казва 6S . По-късно ще разберете какви са неговите правила. А сега ви оставям , за да се насладите на първия мач в BEC някога.

$$$$$-----Реклами-----$$$$$

Scott "The Street King" Smith vs Extrem Jeff

На ринга е нашата коментаторка , която изпълнява и длъжност на Анаунсър-Катето Евро. Тя обявява първия мач.

- Този мач ще се води до туш или предаване. В него няма дисквалификации и count out-и. Това е Extreme Rules мач. (в този момент се чува гнагстерска музика.) На ринга излиза от гетотo Scott "The Street King" Smith (Силен pop).

В този момент се чува гласът на другия коментатор Кристинка Патрашкова(Патрашка).

-Виж те този гангстер... Аз не знам дали съм дошла да коментирам кеч или някой рап концерт...

Чува се и музиката на Джеф Харди и Катето обявява:

-И неговият опонент с тегло 60 кг Extrem Jeff. (Слаб pop)

Отново Патрашка

-Виж те го пример за това как не трябва да изглежда един тийнейджър. Това кеч ли е или някаква сбирщина...

Катето слиза от ринга и отива на коментаторската маса при Патрашка. През това време мача започва.

Scoth напада Jeff и след няколко размени на удари Scoth повежда и засилва опонента си към въжетата като го посреща с Clothesline. Jeff е на земята , а Scoth се засилва и опитва Leg Drop, но Jeff се отмества. Той се изправя и причаква опонента си. Scoth се изправя и бива засилен към въжетата oт Jeff и е повален с Drop Kick . Jeff започва да рита опонента си в корема. Scoth пада от ринга , Jeff слиза от ринга и взема метален стол. През това време The street king се изправя, Jeff засилва стола към главата на опонента си , но Уличния крал се навежда и прави Paybacker (Super Kick) на опонента си, след това Scoth пада на колене.(В това време се чува гласа на коментаторката ни Катето Евро: -Ох , кака , тоя как го запардосаха. Добре , че не съм на негово място.) Той се изправя и вкарва опонента си на ринга , след това и той се качва и оптва туш 1...2... не Jeff се повдигна. Scoth изправя опонента си и заключва headlock (в това време публиката се нагрява на макс). Jeff се добира до въжетата , тогава съдията казва на Scoth да пусне опонента си. Scoth пуска опонента си и се изправя чакайки и Jeff да се изправи. Jeff се изправя благодарение на ъгловата сглобка , в това време опонента му се засилва към него ,но Jeff се измъква и прави Хурукана. Той се оптва да нажежи публиката и се подготвя за Twist of Fate . Jeff хваща опонента си , но Scoth се измъква и прави опит за The nightmare(Whisper in the wind) , но опонента му се отдръпва. Scoth пада на краката си , в това време Extrem Jeff прави Whisper in the wind и след това опитва туш 1...2...3 - не няма три. Scoth се повдигна на време. Jeff се изправя и започва да спори със съдията. Опонента му оптва School Boy - това е едно...две..тр и повдигане. Jeff не се дава лесно. Той се изправя и започва една размяна на удари. Jeff повежа и прави Хурукана, опонента му падна на второто въже , Jeff се засилва , прескача въжетата и забива DropKick в лицето на опонента си. След това бързо опитва туш 1...2.. и повдигане. Jeff не изглежда довлен. Той се изправя и се подготвя за Twist of Fate. Scoth се изправя и е хванат от опонента си. Jeff е направи Twist of Fate , но The Street King се измъква и това е Flipside(RKO). Опит за туш и 1...2...3 . Имаме първия победител за вечерта и за федерацията и неговото име е Scott "The Street King" Smith. Публиката се радва и Краля слиза от ринга и взема нещо из под ринга...Това са неговите гердани , които са всъщност вериги. Той се качва на ринга и започеа да налага опонента си с тях. Съдията се оптва да го осмири и успява. Scoth се изправя и гледа към опонента си. След това прави Flipside на съдията и започва да го души с веригите. Съдията почервенява и излизат и други съдии , както и охрана. Те осмиряват Уличния крал и го принуждават да напусне ринга. Той си заминава под звука на бурни освирквания и мощен heat.

Дават backstage GM Y_2_J , който е готов да обяви правилата на МЕ.

-Здравейте отново на всички...Дойде време да обявя правилата на 6S мача. Мачът се състои от 6 души и се води на четириъгълен ринг. След като всеки направи своя ентранс, четирима от опонентите минават зад 4-те ъгъла на ринга, а другите двама започват мача. Всеки , който е на ринга миже да се смени (таг) с всеки от ъглите. Мачът е елиминационен и победител е този , който е последния оцелял ,така да се каже... Този върху който не е отбелязван туш или предаване и не е бил Дисквалифициран...Дисквалификация може да се получи само при намеса на ринга , докато дадения кечист не е на смяна...

Jorberg vs local jobber

След това се връщаме на ринга , където се чува музиката на Голдбърг и Катето обявява ,че мачът е без дисквалификация и на ринга излиза Jorberg , а от другата страна е local jobber.

Мачът започва и Jorberg нанася първия удър в-у опонента си , след който опонента му се свлича на пода. Jorberg се подготвя за Spear , опонента му се изправя и Jorberg го забожда и слиза от ринга. Той качва една маса на ринга, след това се качва и той. Jorberg разпъва масата , изправя опонента си и му прави Jorehammer върху масата. След това опитва туш едно..две,,,три , Jorberg победи. Той получава доста овации след мача.

$$$$$$$$$$-----Реклами------$$$$$$$$

Намираме се пак backstage , където репортерката ни Гала (от квартала) ще интервюира една от суперзвездите ни Socki.

-Здравей ,Socki, и благодаря , че прие поканата ми да си гост в моето шоу. Сега ще ни направят по едно кафе...(в този момент тя е прекъсната от Socki)

-Не съм дошъл тук да си говоря с теб. Тук съм да заявя : Въпреки че на това шоу аз няма да съм в МЕ , на следващото аз ще бъда и не само ще съм участник , а ще бъда победител, защото аз съм по-добър от всеки един във тази федерация.Имам повече талант във малкия си пръст , отколкото имат всички шест души в тазвечерния МЕ...

В този момет се появява Strij , който се застава от другата страна на Гала. След това Гала пита Socki:

-Познато ли ти е това лице и желаеш ли да чуеш какво иска да ти каже?

-Не ми е познато. Да чуем какво иска да каже. ( в този момент Strij взема микрофона)

-Аз съм Strij и съм кечист в тази федерация. За съжаление забравих , че съм на работа днес и закъснях , за това няма да съм в МЕ тази вечер , но на следващото шоу колега ще се срещнем очи в очи и ако искаш да спечелиш мача трябва да минеш през мен...(Strij тръгва към съблекалните, след това Socki тръгва в обратна посока.)

Stone Cold vs Jericho vs Final vs Freddy Krueger vs Dark Devil vs Kevin Hero

Отново се намираме на ринга , където се чува музиката на първата ни суперзвезда Jericho . Той се качва на ринга като не получава много овации. Камерата заснема плакати с надписи BEC is Jericho & You SUX. След като Jericho е вече на ринга той застава зад единия ъгъл, в този момент се чува чупене на стъкло и след това музиката на Гърмящата змия. Stone Cold се качва на ринга с две бири в ръцете си. Той ги отваря и започва да се налива (в този момент се чува от патрашка: Какъв пример е това за днешната младеж? Пиян спортист..) След като и втроия опонент застава зад своя ъгъл се чува музиката на Джеф Харди и на ринга излиза Final , който получава адски много овации... След като и той застава зад ъгъла си се чува музиката на Kevin Hero , който не получава много топло посрещане...След него се чува музиката на Dark Devil. И докато Devil излиза е нападнат в гръб от последния опонент Freddy Krueger. Krueger вкарва Devil на ринга след това се качва и той. Съдията обявява начало на мача.

Krueger започва да налага опонента си Devil с ритници в корема , след това го изправя и го забива в ъгъла на Jericho. Jericho вдига ръцете си ,за да покаже на съдията , че не се намесва в мача. След това Krueger започва да прави Shoulder bolck-ове. Krueger оставя опонента си и отива в другия ъгъл. Krueger се засилва и прави body press , след това той пак отива в другия ъгъл нова засилка и Devil се отмести. Krueger се заби в ъгъла . Devil пропълзява към ъгъла на Hero , но Kevin се отдръпва и не дава таг на Devil , което води до освиркване на Hero. Kreuger издърпва опонента си в средата на ринга и заключва Headlock. Devi се опитва да се добере до въжетата , но опонента му не му разрешава. И Devil затваря очи. Съдията вдига ръката му , но тя пада, съдията вдига ръката му втори път и Devil я задържа . Публиката започва да го подкрепя. Devil се изправя и забива лакитя си няколко пъти в корема на опонента си. Devil се доближава към Stone Cold , но Krueger хваща крака му . Devil прави enzugiri и се измъква. Той се сменя със Stone Cold. Stone Cold започва да налага опонента си . И го засилва към въжетата , но Krueger се дърпа и той засилва Stone Cold към въжетата. Krueger се навежда и отнася ритник в лицето си от Stone Cold. След това Stone Cold прави Suрlex и опит за туш едно... и повдигане. Двамата се изправят и Stone Cold oтнася коляно в корема си. Krueger се засилва и прави Swinging neckbreaker. След това се качва на второто въже и забива elbow drob точно в гръдта на опонента си. Krueger се подготя за Super Kick . Stone Cold се изправя , Krueger засилва крак си към главата на опонента си , но Stone Cold минава под крака му. Krueger се обръща и получава ритник в корема последван от Stunner . Krueger е повален и Stone Cold опитва туш-едно... две...три и имаме първия елиминаран в мача. Stone Cold изхвърля Krueger от ринга, в този момент съдията дава знак на Jericho да влезе на ринга. Той посреща Stone Cold с Clothesline. Stone Cold обаче се повдига веднага и посрещнат този път с Dropkick . Stone Cold пак се изправя веднага и отнася DDT . Опит за туш едно...две..и повдигане. Двамата се изправят и Jericho се засилва и опитва Clothesline , но е блокиран и получава удър в корема. След това е засилен от опонента си и Stone Cold прави Spinebuster. Опитва туш едно..две..тр и повдигане. Stone Cold застава от външната страна на ринга. Jericho се изправя и удря опонента си със рамо. Stone Cold е на земята. Той се изправя и се качва на ринга, но преди да прескочи въжетата получава enzugiri. Stone Cold пада на земята, но този път пада на крака. Той получава метален стол в главата от вече елиминирания Freddy Krueger. Krueger качва Stone Cold на ринга и си заминава под мощни освирквания. Jericho се засилва и прави Lion Sault . Опитва туш - едно..две...три и имаме още един елиминиран. Съдията дава сигнал на Final да влезе на ринга. Final се засилва към опонента си , но получава Clothesline. След това Jericho прави Spring board Wheel Kick и опитва туш- едно...две.. и повдигане. Jericho се изправя и прави Walls of Jericho . Final се опитва да се добере до въжетата , но Jericho го довлича до средата на ринга. Final се промъква под краката на Jericho и се завърта. Обръща опнента си в туш- едно...две...три и Final eлиминира Jericho. Jericho се изправя и прави Code breaker на Final, докато съдията дава сигнал на Kevin Hero да влезе на ринга. Hero се оглежда докато осмисли случилото се и веднага щом го разбира (след около 5-10 сек) се засилва и опитва туш в-у Final- едно...две.. и точно , когато съдията ще отброи три забелязва , че крака на Final е върху най-долното въже и прекратява туша обяснявайки на Hero. Hero обаче не е много доволен .Той се изправя и се подготвя за Phenomenal Clash (Styles Clash), но в момента , в който Final се изправя , той се засилва към ъгъла на Dark Devil и прави смяна. Kevin се засилва за Clothesline , но Devil минава под ръката му и му дава ритник в корема , след това DDT и опит за туш-едно...две.. и повдигане. Devil застава до въжетата и причаква Kevin. Той се повдига, Devil се засила за Clothesline , но Hero се навежда и прави Side Effect. Опит за туш-едно.. две . и повдигане. Двамата се изправят и започва размяна на удъри. Devil повежда и прави опит за Clothesline и го направи. Devil причаква опонента си да се изправи. Hero се изправя, Devil го хваща за F5, но Kevin се измъква, той прави Pele Kick и веднага опитва туш-едно...две...три и Kevin елиминира Devil. В този момент Final скача от въжетата и прави Хурукана на опонента си. След това и двамата се изправят бързо и Final прави DropKick и опит за туш- едно. и повдигане. И двамата се изправят отново бързо , но Hero поваля опонента си с Big Boot. Final пада , а опонетът му се засилва и прави Leg Drop. Опит за туш- едно...две и повдигане. Kevin изправя опонета си и го засилва към ъгъла , но Final се изкачва и прави whisper in the wind и след това Final слиза от ринга . Той вади един стол от под ринга. Стола е овит в бодлива тел и на него има надпис "The Chair of Final" . Final се връжа на ринга, през това време Hero се изправя и Final го удря в главата със стола си. Final слага стола на земята и причаква Hero да се изправи. Той се изправя и Final прави Twist of Fate на Hero, като корема на Kevin Hero е върху стола на Final. Final oпитва туш - едно...две...три . Вече знаем името на първия претендент за световната титла на турнира From Heaven To Hell и той се казва Final. Докато той празнува победата си е напднат в гръб от Socki. Final отнася един low blow от Socki и след това Socki прави Cop Killa. В това време Strij се засилва и се качва на ринга. Той забива един Spear Socki , като получава много овации. Socki пада от ринга и се измъква през публиката като се държи за корема. Strij изправя Final и вдига ръката му. В този момент публиката е направо полудяла.

Край!

Link to comment
Freddy Kruger

Браво, добро начало макар и с малко мачове. Само 1 не ми харесва: Та аз бях първия елиминиран

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

Само не мога да разбера защо не съм в ростера и защо не участвах в шоуто :wavecry: :D

Този петък няма да има ново шоу , а ще постна първото шоу, което не е излъчено тук.

Един съвет - Намали повторенията на някой думи.

Да усетих се , че тази дума се повтаря доста. Обещавам следващия път да не се повтори...

Link to comment

Федерацията се радели с някои от звездите си и им пожела всичко най-хубаво в бъдещите им начинания.

BEC подписа договори със някои нови кечисти - Birov , The Game , Blake , The Player , Nick "The Hurricane . Федерацията се надява това да не са последните и нови попълнения.

От федерацията обявиха , че титлите ще са две. Едната е вече познатата световна титла , а другата е BEC HardCore Championship. Ето и снимка 536336E.jpg

Edited by Y_2_J
Link to comment

Страхотно дебютно шоу.Радвам се , че има толкова екстремен дневник и ще има новаторски мачове.Доста съм радостен от факта , че съм първия претендет за титлата.Няма как толкова екстремна федерация да мине без хардкор титла.Следващата седмица чакаме дебютите на Стриж и СОки.Айде чакаме следващото шоу.Продължавай все така.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

Пуснаха преди три дни. Доколкото знам, в диаритата се пуска по веднъж на седмица, макар, че може и повече. Поне това съм забелязал.

Шоуто беше доста добро, но според мен не ти трябват local jobbers. Първия мач беше на едно доста добро ниво, доста по-добро от моето, след като ще сме конкуренти :) За съжаление втория мач разочарова и тук победата отива в мен, така да се каже. Финалния мач беше много добър, но тук въобще не мога да реша кой от двама ни се е справил по-добре, по-добре да го решите сами. Моя може би беше по-къс, но пък смея да твърдя, че беше по-зрелищен :P Дано защитиш по-добре "Е"-то в името на федерацията.

Link to comment

542298A.jpg

Вече стана ясен постера за първото PPV за 2009 From Heaven To Hell , което ще се проведе в зала 1 на НДК на 2 февруари.

На първото PPV ще се играе мач , който е кръстен на PPV-то. От BEC не искат все още да издават правилата на мача.

Link to comment

Постера рути... браво, дано и шоуто да е добро ;)

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

^ Написах с големи, едри БЕЛИ букви, че искам да съм БЯЛ :D

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

535054G.jpg

И

535056W.jpg

Представят:

535055v.gif

Шоуто отново започва със заря. След това на ринга се вижда GM Y_2_J, който е взел микрофон в ръката си.

-Добър вечер на всички Бургазлии тук от зала "Атлантик". Добър вечер и на всички ,които ни гледат сега на живо по ТВ 2. Искам да изкажа своята благодарност на всички вас от мен и целия екип , че в тази не много топла нощ вие дойдохте тук , за да гледате нашето шоу ( в този момент има силен pop от страна на публиката). Тази вечер няма да стане ясно все още ясно кой ще е втория опонент на МЕ на първия ни турнир From Heaven to Hell, но тази вечер ще стане ясно кои ще са четиримата души , които следващата седмица ще участват във Fatal 4-way Extreme elimination match. Победителят от този мач ще е втория опонент за титлата... А мач между Final и победителя от МЕ мача следващата седмица ще се изправят на турнира From Heaven To Hell в един от моите любими gimmick мачове , а именно - LADDER MATCH (публиката започва да вика като полудяла). Четерите мача тази вечер ще са: Започваме със мач между Strij vs. Kevin Hero - Falls count anywhere; след това е ред на мача Birov vs. Stone Cold- Tables match; после ще наблюдаваме мач между Xzibit vs. Freddy Krueger - 2 of 3 falls without DQ; и накрая , но не на последно място ще видим мача Socki vs. Nick "The Hurricane" - First Blood match...(публиката е нажежена на МАХ)

В този момент излиза Scott Smith със микрофон. Той поглежда към ГМ и казва:

-Миналата седмица аз спечелих мача си. Защо тази седмица аз нямам мач за определяне на четиримата , които ще участват в мача за опонент на Final за световната титла?По-този начин ли стимиулираш звездите си , които печелят мачовете си, като ги отритваш от МЕ сцената???

- Scott , ти искаш да си в МЕ сцената? Така ли? Искаш мач , за да бъдеш следващата седмица в елиминационния мач??? Добре - имаш го... Но , за да ти напомня , че не ти си шефа и че не трябва друг път да оспорваш решенията ми , твоят мач ще е следващата седмица.... А и да не забравяме ти си "The street king"? За да опровергаеш това следващата седмица мачът ти ще бъде Street Fight (силен рор) ,ако победиш мачът за другия претендент ще бъде не от четирима , а от петима души... но ако загубиш, ти ще бъдеш отстранен от игра в продължение на месец (още по-силен рор).

Scott кимва с глава и се прибира.

$$$$$ Реклами $$$$$

Strij vs. Kevin Hero - Falls count anywhere.

Kevin излиза на ринга под мощните освирквания на феновете(в това време Катето вече е обявила какъв е вида на мача и кой излиза), но на него не му личи да му пука. Той се качва на ринга и вади една доста злобна физиономия. След това гръмва заря и започва музиката на Strij. Той излиза и още с първото си явяване пред феновете е засипан с овации. Той започва да се здрависва с фенове и *БАМ* той е нападнат в гръб от Socki и получава няколко доста силни удъра по главата и гърба. След това Socki го засилва в защитната преграда. Strij е доста сериозно ранен , но Socki въобще не се интересува от това, даже той иска неговия колега да получи по-големи травми. В този момент Hero слиза от ринга и започва да налага с ритници опонента си Strij. Веднага след първия удар , съдията дава знак за начало и гонгът е бит. Той го прави , защото е напълно по правилата в тозаи мач да има външна намеса . Kevin и Socki изправят Strij и му прилагат двоен суплекс... Те правят това още два пъти под силните освирквания от страна на феновете. След това те отново изправят Strij , който едва се държи на краката като е придържан от Kevin и отнася SuperKick от Socki. Strij се обръща и се свлича на колене срещу Hero , но Kevin това и чака той вдига опонента си като за Piledriver ,но слага краката си пред ръцете му и прави Phenomenal Clash върху рампата. Kevin опитва туш под зоркия поглед на Socki и това е- едно...две...три. Hero победи Strij във Falls count anywhere match и следващата седмица ще го видим във фаталната 4-ка или може би 5-ица.

(Коментар от Патрашка: Браво на него. Показа на целия народ как се играе нечестно. Трябва да получи много аплодисменти за постъпката си.)

След това сме backstage ,където Гала ще вземе интервю от едно от новите попълнения The Game .

-Здравей , Game , аз съм тук , защото получих писмото ти и наистина се трогнах от това , което си ни написал за човека , който искаш да поканим. Той е твой приятел от училище? Нали така? Защо не ни разкажеш нещо за него, за вашите преживявания...

- Той е много добър човек ,много добър приятел и много добър кечист... С него сме израстнали заедно и ми е като брат. Играл съм с него на всевъзможни игри. Дори като малки си играхме на кеч.

-Искам да ти кажа , че той е тук. (В този момент се появява друго ново лице на федерацията и започва да говори.)

- Здравей , Game, предполага , че се радваш да ме видиш... (прекъснат е от Гала)

-Имаш ли да му кажеш нещо??? (към The Game)

-Не , аз нямам да му казвам нещо, защото ние имаме да кажем нещо. Аз и той сме приятели както в живота , така ще е и на ринга. Защото ние сме Високото качество на Екстремността...(прекъснат е от партньора си)

-Точно и ние ще останем приятели преди всичко...Аз май забравих да се представя . Аз съм The Player и с моя приятел The Game ще бъдем най-доминиращия отбор в историята на тази федерация... Защото ние сме THQ ...(и двамата едновременно казват:)

-The High Quality.

Stone Cold vs Mr. Birov -Tables match

Връщаме се на ринга , където започва следната музика... ... На ринга излиза Mr. Birov , който е придружаван от своите бодигарди... (Патрашка : Каква мода , дами и господа... Човек със сако , риза , вратовръзка, а от долу само по гащета и ботуши...Това е удивително!!!) . Той сваля сакото и ризата си , подава ги на своите бодигарди и след това отпраща поданиците. В този момент се чува музиката на Stone Cold , който ще има Tables match срещу Mr. Birov. Публиката дава доста силен рор на Stone Cold.

Двамата опоненти са на ринга и се гледат доста зорко, докато съдията дава знак за начало на мача. Двамата започват да си разменят удари , Леденият повежда . Той изпраща Биров в ъгъла и започва да му прави shoulder lock-ове , след това се отдалечава и показва два средни пръста, за да нажежи публиката и успява. (Патрашка : Какви фенове?!? Ти им показваш среден пръст , а те ти се радват...) Ледения се приближава към опонента си за нова серия от удари , но отнася knee attack в корема , след това той е поставен в ъгъла и Биров започва да диктува правилата. Той прави няколко пържоли на опонента си , след това се отдалечава , засилва се и забива крака си в главата на Ледения. Ледения е на земята ,а Биров го притиска за туш, но мачът не може да бъде спечелен чрез туш и съдията обяснява това на Биров. Той изправя опонента си и понечва за още енда knee attack , но се отказва и слиза от ринга. Биров изважда няколко маси и ги разпъва. След това взема две маси и ги качва на ринга (има още 2 разпънати край ринга ) . Докато разпъва едната опонента му застава зад него. Побутва го по рамото , за да се обърне и Биров се обръща , той отнася ритник в корема и Stunner . Stone Cold му направи finsher-а си. Той отново нажежава феновете на макс, и започва да разпъва масата , която беше започнал Биров. В този момент Ледения е ударен с метален стол в главата от кечист , който излезе из под ринга , именно Freddy Krueger . След това Фреди залепя още няколко пъти стола по Ледения. (Катето : Знаеш ли , кака, това може да е отмъщение за миналата седмица, където Ледения елиминира Фреди.) Krueger започва да рита Stone Cold в корема докато не го избута от ринга. След като вече е приключил с това и той слиза и повдига Гърмящата змия. След това го поставя на една от разпънатите край ринга маси. Фреди се качва на въжетата и отскача от върха им за Shooting Star Press,но Stone Cold се изтъркули от масата в последната секунда и по този начин остави възможността за допир с дървото на Фреди. Krueger лежи върху счупената маса, през това време Ледения се изправя , а опонента му е вече възстановен от преди малко получения финишър. Биров се засилва и прескача въжетата като се стоварва върху опонента си. След това се изправя и се опитва да върне опонента си на ринга. Той го прави и след това се връща и той. Биров изправя една маса до най-близкия до опонента му ъгъл и застава в противоположния. Той се подготвя за Spear и чака опонента си да се изправи. Ледения се изправя благодарение на въжетата исе обръща. Биров се засилва , но Ледения го вижда и се отдръпва настрани отново в последната секунда. Биров не може да спре засилката си и се среща челно със изправената в ъгъла маса. Масата е счупена, съдията дава знак за край на мача. Каква удивителна победа от страна на Ледения. И още преди той да си е заминал се чува музиката на Xzibit , който бяга към ринга. Той казва на съдията да обяви началото на мача. Съдията се съгласява тъй като опонента на Xzibiit, Freddy Krueger лежи край ринга.

Xzibit vs Freddy Krueger - 2 of 3 falls match without disqualifications

След биенето на гонга , Xzibit слиза от ринга , обръща опонента си по гтъб и опитва туш. Съдията слиза и започва да отброява - едно...две...три , не няма още туш. Freddy се повдигна в последния момент преди съдията да обяви три. Х не изглежда много доволен. В този момент той е нападнат в гръб от току що загубиля Биров и получава няколко колена в корема си. В това време Ледения е към края на рампата и си заминава. Той се обръща и едва след като вижда какво се случва , той се засилва към мелето. Биров е проснал Xzibit на земята и помага на Фреди да се изправи. Той пуска оставя Фреди и се обръща към Ледения , като започват да си разменят удари. Биров повежда и хваща Ледения за Suplex , но Ледения блокира и опитва да върне Suplex-a на Биров , но получава Low DropKick в коляното си от Freddy. Stone Cold е на земята. Биров и Фреди започватда го ритат. Х се включва в борбата като се опитва да спаси Ледения ,но сега той става жертвата от ударите на Freddy krueger & Mr Birov . Биров изпраща чрез засилване Х да опознае от близо металния кол.След това с Фреди изправят Ледения . Биров засилва Ледения към Фреди, където Stone Cold се среща с ботуша на Фреди под формата на SuperKick. След това Х се засилва и прави двоен Clothesline на Биров и Krueger. Те започват да се изправят , но тогава Xzibit започва да редува удари по тях до момента , в който не може да одържи на техните удари. Х отнася двоен Clothesline от Биров и Фреди. Ледения се изправя и започва да ги налага , но в този момент зад гърба му се появява охраната на Биров , състояща се от двама охранители. Те хващат Ледения и започват да го дърпат към изхода. Докато те извеждат Ледения , Биров ги следва и ги нарежда. Фреди гледа към тях и изглежда доволен , но в този момент Х провира ръка между краката му и го обръща на туш- едно...две...три. Ето го първия туш от мача. Вече Freddy и Xzibit са сами на бойното поле. Фреди е очевидно много ядосан от случилото се изапочва да налага Xzibit с удари по главата. След това го засилва към металния кол. Фреди взема един метален стол и го отнася в главата на Xzibit. След това качва опонента си на ринга и се качва и той. Фреди причаква Х да се изправи и когато той го прави му дава един Phenomenal Kick(aka Back Spinning Wheel Kick), опит за туш- едно..две..три. Мачът стана едно на едно. Който вземе следващия туш печели. Фреди отново причаква опонента си. Х се изправя , но веднага се измъква от ринга . Той поглежда Фреди на кръв и в момента , в който решава да се върне на ринга е нападнат в гръб от Биров. Той го качва на ринга . Фреди се качва на въжетата и прави Shooting Star Press и опитва туш- едно...две... и съдията забелзва , че Х си е поставил крака на въжетата. След това Биров придърпва Х към средата на ринга , а Фреди опитва нов туш- едно...две.. и повдигане. Биров казва нещо на Фреди , след което те двамата се разделят и застават в два противоположни ъгъла, чакайки Xzibit. Той се изправя и отнася SuperKick от Krueger ,след това се обръща неволно , докато пада и отнася Spear от Биров. В този момент Ледения се показва (тотален рор) и започва да бяга към ринга. Фреди и Биров се подготвят за идването на Ледения. Той се промъква под въжетата и започва да редува удари върху тях. След всеки удар те падат , но се изправят отново , докато в един момент Ледения не прави Spinebuster на Биров. Биров излиза от ринга , а Stone Cold слага единия си крак на въжетата и го гледа втренчено, в този момент Фреди е зад него и се подготвя за SuperKick. Stone Cold се обръща и отнася ритника от Фреди. Докато Ледения изхвърча през ринга Хzibit събаря Krueger и му прави X-lock (angle lock). Freddy се опитва да се добере до въжетата , но Х оплита краката си около крака , на който е заключена хватката. Фреди крещи от болка, но все още не се предава. Биров се качва на ринга , но Ледения хваща крака му и го измъква от ринга. След това му прави Clothesline. В този момет Фреди не издържа и се предава... Фреди се предаде. Х печели мача и следващата седмица ще участва във четворния мач...

Намираме се backstage , където Mutancy Mitter (Stacy Keibler) ще вземе интервю от Final.

-Добър вечер на всички и добър вечер на теб Final. Миналата седмица ти спечели шест-странния мач и стана първия опонент за световната титла. Как се чувстваш?

-Как се чувствам ли? - Велико е... Аз спечелих само един мач и се превърнах в претендет за титлата , а другия трябва да се пребори в тазседмичния си мач ,както и да спечели четворния мач следващата седмица. Тази седмица мачовете са с нелеки специалности...това прави нещата по-сложни , а аз минах на далавера, така да се каже...Тази седмица нямам мач , което ще ми помогне да си почина и да се подготвя по-добре за следващата , както и за турнира... Аз съм просто The luckiest wrestler of all the time...

$$$Реклами$$$

Socki vs Nick "The Hurricane" -First Blood match

Двамата вече са на ринга и мача започва. Ник рита Соки в корема , засилва се и получава обувка в лцието от Соки. Ник се изправя веднага и се засилва към въжетата. Скача върху тях и това е Springboard elbow върху Соки. Съдията оглежда , но няма следи от кръв. Ник се изправя засилва се и прави Santon . В този момент Соки засилва ръката си и това low bow. Ник се хваща за удареното място и Соки прави SuperKick. Ник е на земята. Соки вади една кибритена кутийка от гащите си. От нея изкарва бръснарско ножче. Той го насочва към челото на опонента си и прави малък разрез. Малък , но достатъчен да потече кръв и Соки да спечели мача. Съдията го обявява за победител. Соки е четвъртия в четворния екстремен елиминационен мач следващата седмица. От публиката има много освиркавания за Socki.

Край!

Edited by Y_2_J
Link to comment

Добро шоу ;) Сегмента в началото , пък и този с The Game & The Player , заедно с 2 of 3 falls match without disqualifications са ми фаворите :) Keep the good work

Link to comment

Размазвам още от самото начало - абсолютно очаквано. Другата седмица се надявам да ръгнем и четворния мач ... само една забележа - много претрупано става с постоянните идвания и напускания на кечисти. Специално за моя мач, та охраната идва, та Ледения 2-3 пъти.... доста е.

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

заедно с 2 of 3 falls match without disqualifications са ми фаворите :) Keep the good work

Тоз мач си го харесвам най-много до сега...

Дорбе се получава за сега. А,още ли може да се записва? :)

Да . Може да се записвате...

Специално за моя мач, та охраната идва, та Ледения 2-3 пъти.... доста е.

То , това беше целта... По този начин изграждам образите на някои , както и завързвам спорове и приятелства....

Link to comment
Freddy Kruger

Доста добре си го направил. Особено моя мач, но е разбираемо все пак аз участвам там. Явно с Биров пак ще сме комбина( в diary-то на Mizernik^^ бяхме така).

ПП Айде дай ми някой победа де.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

535054G.jpg

И

535056W.jpg

Представят:

535055v.gif

Шоуто отново започва със заря. След това се чува музиката на Scott “The Street King” Smith. Той се качва на ринга с микрофон в ръката и започва да говори под негативните викове на феновете в Пловдив.

-Миналата седмица ми беше обещан мач за тази седмица и като го спечеля ще имам шанс да съм втория претендент за световната титла. (в този момент дават генералния мениджър Y_2_J , който се намира в началото на рампата.)

-Scott, тази вечер ти ще получиш своя мач за титлата, но аз реших, ако спечелиш мача да те сложа директно в мача за Bulgarian Extreme Championship. (феновете започват да освиркват) Но…но първо трябва да победиш опонента си тази вечер , а той е…FINAL (рор от публиката). Ако спечелиш ще бъдеш единия претендент за титлата , а опонентът ти ще участва в 5-way МЕ мача тази вечер , но ако загубиш , ще бъдеш отстранен от 30 дни до 3 месеца, в зависимост от мойта милост към теб. (мениджърът се обръща да си заминава , но се спира и допълва нещо) Забравих да ти кажа , че вашият мач ще има time limit , който е 10 минути. Ако времето изтече Final печели мача. (силен рор)

Намираме се backstage , където виждаме Mr.Birov да разговаря с охраната си , когато бива прекъснат от Freddy Krueger.

-Хей , Биров , готов ли си за мача ни тази вечер.

-Мач?!? Ъ-ъ… За какъв мач говориш?

-Говоря за нашия отборен мач , който следва…

-А-а-а, за този мач ли ставало на въпрос…Разбира се , че съм готов.

-Ами по-добре да тръгваме , за да не закъснеем.

Пренасяме се на ринга , където Катето Евро обявява , че следващия мач е БЕЗ ДИСКВАЛИФИКАЦИИ и е отборен. През това време започва музиката на Mr. Birov и той излиза на ринга придружаван от охраната си , както и от партньора си Freddy Krueger. След това се чува музика , която е позната може би на много хора (http://www.youtube.com/watch?v=MiAxiGZKpGQ&feature=related) и на ринга излизат The Game & The Player-team THQ.

Freddy Krueger & Mr. Birov vs. Team THQ

Съдията дава начало на мача. Започват Birov и The Game. Те стартират с размяна на удари , но след това Играта взема надмощие и приковава опонента си в един от свободните ъгли. И той прави серия от Shoulder blocks, след това придръпва опонента си към средата на ринга и Face Buster. Опит за туш- ЕДНО…НЕ ,няма туш. Играта се изправя и нанася няколко удара на Биров след това го хваща и забива лицето му в ъгъла на партньора си. Това е смяна…Играчът и Играта засилват опонента си към въжетата и това двоен Clothesline.Играта се оттегля от ринга , докато партньорът му опитва туш. ЕДНО…ДВЕ…ТРИ-НЕ няма туш. Биров се повдигна в последния момент.The Player изправя опонента си и го хваща за DDT и докато публиката се радва, Биров се измъква и засилва опонента си , след това го посреща с Clothesline. И двамата лежат на ринга , съдията проверява дали могат да продължат мача. Двамата започват да се изправят едновременно и се пробват да направят смяна , но очевидно Биров е по-бърз и прави смяна пръв. Фреди влиза на ринга и точно когато опонента му ще прави смяна той успява да удари Играта и да го премахне от ринга. След това вреди прави head lock на Играчът , но Играта разваля хватката с ритник върху Фреди. Биров в този момент се намира на най-високата част на ринга и прави flying body press на The game. През това време Krueger внася два стола в мача. Той подава единия стол на Биров и те удрят едновременно Играча. Той се просва на земята , но тогава Играта се засилва и прави Big boot на Биров. След това се обръща и *БАМ. Това Superkick от Фреди , който изхвърля играта от ринга. Freddy опитва туш върху играча- ЕДНО...ДВЕ... и повдигане. Фреди изправя Играча и това Spear от Birov. Krueger пак опитва туш- ЕДНО...ДВЕ...НЕ- Играта издърпва крака на партньора си и разваля туша. След това се връща на ринга и започва да нанася удари на опонентите си. След това награвя публиката ,но отнася ротник в корема от Биров , след това той и Фреди започват да удрят и ритат опонента си , сокато не идва охраната на Биров. Тя хваща Играта и се опитва да го изкара навън, но разбира се той се дърпа. В този момент Birov прилага Walls of Birov на Играчът, а Krueger заключва Cross Face. Дали Играчът ще се предаде...В този момент Играта се намира в началото на рампата и се измъква. Той започва да тича към ринга , докато Крюгер и Биров са заключили отборната си хватка. И точно когато той стига ринга,партньорът му се предава , съдията бие гонга , а Крюгер и Биров се измъкват по най-бързия начин от ринга. Играта се качва на ринга да провери как е партньорът му, докато Биров и Фреди отпразнуват победата си.

$$$$Реклами$$$$$

Веднага след това дават клип ,който показва победите от миналата седмица на участниците в МЕ мача.

Scott "The Street King" Smith vs. Final - 10 minutes Street Fight match.

Скот е на ринга и чака опонета си.След като Final е на ринга , съдията стартира хронометъра , с което започва мача. Беднага след старта на мача Скот започва да налага опонента си , но той не се дава и отвръща на ударите му. Скот и Final си разменят удари , докато Final не опитва да засили опонента си към въжетата. И той го прави , след това ляга и Скот го прескача.Final се изправя и DropKick. Опит за туш- Едно, повдигане на едно.Final се изправя. Същото прави и опонента му. Той опитва удар , но Скот блокира и това е Monkey Toss.The Street King причаква опонента си да се изправи и това е Karate Kick. Опит за туш- Едно..две - Не Final се повдигна преди две. Вече изминаха повече от деведесет секунди , а опонентите не са се изтощили и грам. Скот изправя Final и го засилва към въжетата , но той се спира там.След това Скот се засилва ,но опонента му се навежда и го изхвърля от ринга. След това Final скача над въжетата и пада върху Скот Смит. Те стоят на земята около десет секунди и след това започват да се изправят едновременно. Смит бърка под ринга и вади веригите си.Той посяга да удари Final с тях но получава ритник в корема и след това Final прави поредица от удари , с които се отдалечават от ринга. Скот бива ритнат в корема от опонента си , след това Final опитва Twist of fate върху стоманената рампа , но е отблъснат от Уличния крал и се сблъсква с предпазната ограда. Скот бързо опитва туш-ЕДНО...ДВЕ- не отново повядигане преди две. Изминаха три минути , а все още и двамата не са изморени.Скот изправя опонента си и го засилва към входа , но Final се среща челно с декора. Скот започва да тъпче по опонета си . След това се засилва и това е Elbow drop, но не е. Final се отмести в последната секунда и Скот заби лакета си в пода.Final се изправя и след това изправя опонента си , който е хванал лакета си. Final го рита точно в лакета и след това ритник в корема. Опит за Twist of fate, но Скот удря опонента си в корема и това е Belly to Belly Suplex .И двамата лежат неподвижими за няколко секунди , а хронометъра продължава да засича времето им , а то вече е на половина.Final и Скот се изправят и започва нова серия от размяна на удари. Скот повежда и поваля опонента си с Clothesline. След това влиза зад завесата във входа. Final се изправя и се хвърля върху завесата.Той е скочил върху опонента си , който в момента е обгърнат от черната завеса. Final нанася удари по главата на опонента си , докато той се мъчи да го премахне от себе си. Скот успява да извади едната си ръка от под завесата и нанася удар в главата на Final. В тази ръка той държи други вериги.Final слиза от опонета си и му прави low dropkick в левия крак , докато той маха завесата от себе си. Остават около четири минути , в които уличния крал може да победи съперника си.Скот се изправя бързо и засилва опонента си към един от страничните изходи.И Final се измъква през него.Скот го следва. В момента те се намират на паркинга на федерацията.Final бяга из между колите , а Скот го гони.Final знае , че ако времето изтече той ще е победител в мача.Той е в капан между две коли. Уличния крал отскача върху предния капак на едната кола и това е flying body press от страна на Уличния крал. И двамата лежат на пода , а остават около деведесет секунди до края на мача. Скот се изправя и опитва туш- ЕДНО...ДВЕ...НЕ повдигане на две.Скот изправя Final и го засилва към една от колите. Final започва да се катери по нея и това е Whisper in the wind- не Скот избягва в последанта минута и прави Суплекс върхуедна от колите. Final пада до вратата на друга , а Скот брутално отваря вратата й и я сблъсква с опонента си. Скот вади друг чифт вериги от колата. Може би тази е неговата?!? Той нанася няколко удара с нея по-главата на Final. Остават около десет секунди. Скот изправя опонента си и това е Flipside(RKO) върху капака на една кола. Final е от едната страна на колата , а Скот от другата. броени секунди преди края. Скот бързо достига опонента си и това е *Тииит* Сигнал за край на мача. Final е победител заради изтеклото време. Скот е отстранен...

Намираме се backstage , където Катето Евро ще взима интервю от едно от новите попълнения на федерацията.

- Здравей, David Johnson, би ли ни се представил?

-Здрасти. Първо съм много щастлив , че съм в тази федерация и второ какво искаш да знаеш за мен ,за да бъда точен в отговора си.

- Ами...например- колко годишен си, какви са предпочитанията ти, какво искаш да постигеш в тази федерация и все от този сорт. (в този момент интервюирания гледа задълбочено настрани)

-Ъ? Извинявай , разсеях се. Ши повториш ли к'о каза?

-Ще повторя. Кажи на колко години си... (този път интервюирания гледа задълбочено към камерата и прекъсва катето)

- Как се казва тази сладка операторка??? Би ли ни запознала???(в този момент Катето побеснява)

-Аз не съм дошла тука с мъжа си,с жена си,за сватби и за погребения. Не съм тука да те сватосвам. Тука трябва да ти взема интервю!!!

-По-спокойно де, бабче...

-Абе не ми казвай спокойно бе.Не ми казвай спокойно . Като се научиш да даваш интервюта ,ще дойда пак.

Отново сме на ринга , където един по един излизат участниците в тазвечершния МЕ.

$$$Реклами$$$

Kevin Hero vs. Steve Austin vs. Xzibit vs. Socki - 4-way elimination match.

Съдията дава начало на мача. Четиримата са на ринга. Соки напада Х , а Кевин започва битка със Стив Остин. Размяна на удъри. Соки приковава Х в ъгъла и слага крака си на врата му и почва да го души. В този момент Остин и Кевин се пренасят около ринга и продължават да се бият, докато Соки доминира над Хzibit на ринга. Остин забива лицето на опонента си в стоманените стълби. След това го засилва и Кевин целуна металния кол.Тогава Остин е нападнат в гръб от Биров и Фреди.Те нанасят доста удари върху Остин. От своя страна Х се е освободил от атаките на Соки и е заключил Headlock. Krueger забива метален стол в главата на Остин. През това време Кевин и Биров разтварят една маса. Те поставят Остин на нея , докато Фреди се качва на най-горното въже . Това е - Freddy Krueger направи Shooting Star Press на Austin върху масата. Кевин не чака , а опитва туш- ЕДНО...ДВЕ...ТРИ-това е Стив Остин е елиминиран.В този момент Х прави belly to belly suplex на Socki и го изхвърля през въжетата направо върху Кевин, Фреди,Остин и Биров. Xzibit поглежда към тях и не го мисли много. Той се засилва и се хвърля върху хората край ринга.Отнема време докато започнат да се изправят. Първи се изправят Биров и Фреди , веднага след тях и Остин. Той няма много сили , но ги напада в гръб и започва да им редува удари, докато не се изнесат backstage. Веднага след това камерите отново се фокусират върху мача, където Соки и Кевин налагат Х , който се намира около ринга.Соки качва Х на ринга , докато Кевин вкарва маса и три-метрова стълба в мача.Докато Кевин намества масата , Соки се оправя със стълбата , след това започва да се катери по нея, а Кевин намества Х, но Хzibit реагира и започва да си разменя крошета с Кевин, докато в този момент от публиката излиза някой...ТОВА Е STRIJ. Strij е тук. Той се качва на ринга и избутва стълбата настрани. Тя пада и Соки заедно с нея се изтърсва върху коментаторската маса и я счупи. Веднага след това Х се засилва да отбележи туш. Кевин се опитва да го спре , но е блокиран с няколко удара от страна на Strij. Опит за туш- ЕДНО...ДВЕ...ТРИ- Socki е втория елиминиран в мача. Останаха двама Xzibit срещу Kevin Hero.Победителя ще бъде другия претендент за титлата на федерацията. През това време Strij се омита. Х се връща на ринга , където Кевин се е възстановил от нанесените удари. Те се споглеждат и започват да си разменят крошета.Х повежда , той засилва Кевин към въжетата и го удря с лакът. Той се навежда и получава Monkey Flip от Кевин.И двамата се изправят. Х посяга на Кевин , но той блокира и това е Clothesline , след това Кевин изправя опонента си и това е Side Effect. Опит за туш-ЕДНО...ДВЕ...НЕ - повдигане на две. Кевин слиза от ринга и взема метален стол . Той се връща на ринга , но получава крак в лицето и хвърля стола. Xzibit прави DDT на опонента си. Това е X-lock!!! Кевин започва да крещи от болка, но Х засилва захвата. Кевин се опитва да се добере до металния стол , но Х не му разрешава. На края той го направи , той взе металния стол , но в този момент Х рита стола и той изхвърча от ръцете на Кевин и се озовава извън ринга. Кевин започва да се гърчи от болка , но Х не отпуска захвата.Това е- Кевин минава под четала на Х и обръща X-lock-а на туш-ЕДНО...ДВЕ...ТРИ. Kevin Hero спечели мача с roll up. Хzibit е шокиран. Кевин напуска ринга по най-бързия начини вдига ръката си победоносно,като си заминава накуцвайки под освиркванията на феновете. Вече е ясен първия мач за първото PPV на федерацията - From Heaven To Hell. И той е Kevin Hero vs Final - Ladder match for Bulgarian Extreme Championship.

Край!

Link to comment
Freddy Kruger

Добро шоу и най-после спечелих мач, па макар бил той отборен. Доста добре си го написал и макар че мачовете бяха само 3 бяха на ниво.

ПП Вече на няколко места с Биров сме комбина. Скоро някъде трябва да вземем поне таг титли.

[center][img]http://i41.tinypic.com/28a72tz.gif[/img][/center]

Link to comment

В Пловдив ще ме бият... УЖАС! Ако беше истината верните ми съграждани щяха да излетят и да пребият кучият му син Кевин Героя...

Добро шоу де... последния мач беше супер, само Стриж малко ме ... изненада, но щом помага - става :Д!

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

Link to comment

Да шоуто беше добро , отното хубави мачове , ама наистина малко повече сегменти пък и малко новини м/у шоуто , поне според мен ще се отразят добре :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...