Jump to content

Най-добрата година: Vol.3

UNDERTAKER*

Най-добрата година: Vol.3  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Като се замисля: Май би трябвало да е 2003 г. - тогава Hunter за първи път стана човека, с който започваше и завършваше RAW..

Тогава бяха враждите му със Scott Steiner и Goldberg, които сами по себе си бяха отвратителни, но бяха направени изцяло в полза на Hunter.. Тогава на "бял свят" се появи и Evolution - stable-ът, който даде на света впоследствие Randy Orton и "Don't call me Dave" Batista..

Гласувам за 2002!Спечелването на ръмбъла,с неочаквано завръщане(ако не се лъжа) и след това постижението на WM.

[center][center][b]Proud to be a PEEP![/b]
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center]

Без съмнение 2000.Тогава просто мачкаше.Мачове,вражди,промота-уникални.И 2001 я почна така,ама се контузи...

9MLnN5Y.gif

2000ната беше голяма година за Играта. Мачовете му с Фоли са незабравими класики, а и тогава беше съвсем приличен кечист ;) След това идва прераждането му, а именно 2002-2003 и пълната му хегемония, но 2000ната си остава вовеки номер 1 за мене.

Shawn_Michaels

2002 беше най-добрата година на Трите Хикса,да не споменавам - Royal Rumble winner тогава като се завърна еуфорията беше адската,следва титлата на Кечмания,мач с Хоган,чиста победа над Гробаря,адската клетка с Джерико,Трите Хикса като първия WHC шампион,враждата с Шон,а след това даже си в върна на Армагедон.

Просто тая година беше адската за него,3 световни титли и royal rumble winner и като сложиш безброй добрите мачове със сигурност това му беше най-вървежната година цялостно погледнато,иначе 2003 и 2000 също са му силни години

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Гласувам за 2000. Именно 1999/2000 се роди истинската звезда на Triple H. '99, както '02 и '03 бяха много силни за него, но през 2000 той стана голямата работа.

Edited by DAMN

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Само да попитам - през коя година стана "близък" със Стефани, за да ви кажа коя е неговата година :P

Edited by Yo The Real

Само да попитам - през коя година стана "близък" със Стефани, за да ви кажа коя е неговата година :P

"The McMahon-Helmsley Era" започна в края на 1999 година и протече най-вече през 2000 година. В реалния живот Трите Хикса и Стефани се женят през 2003 година.

Иначе аз категорично гласувам за 2002 година. Триумфалното завръщане, победите в "Royal Rumble" и "WrestleMania X-8", прекрасният Hell In A Cell Мач с Джерико, страхотният heel turn и началото на уникалната вражда с Шон Майкълс. Не знам дали за друга година може да се изтъкнат толкова доводи.

А 2001 година дори не знам защо е в класацията. :icon_biggrin: То Хънтър пропусна 3/4 от нея.

[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq252/harleygnr/shelton.jpg[/IMG]

corruptedshadow

2002!!!

Заради маркването ми при завръщането му, винаги ще помня сегмента с Кърт (въпреки че не беше кой знае какво), как се надъхваше преди RR и небеизвестното яке, с което се завърна. :D Следва изключителна вражда със Крис Джерико (и Стефани МакМеан), която "ражда" чудесни мачове, като HIAC-a. А и да не забравя, че Хънтър си тръгна от тази вражда като втория Undisputed Champion. От тая година помня още мача с Хълк Хоган, мача с Гробаря и че стана първият World Heavyweight Champion. Началото на хийл търна му, този търн, за който повечето искаме да се повтори. Също така и най-добрата вражда ever се "излюпи" тогава - HHH vs HBK, чийто мачове запълниха някой сайтове... Мача на Armageddon 2002 и т.н.

Да не забряваме и за 2000 - за яките му мачове с Фоли... К'ви педигрита забиваше тогава, не е истина. Така че, след 2002 бих поставил 2000, дори да е само заради мачовете му с Mick Foley и с Y2J Chris Jericho.

ПП: И не мога да разбера, защо този който е гласувал за 1999 или за 2008 не се обоснове. И в трите теми за годините е така - има две години, които 80% от форума гласува и само, който е гласувал за тези години коментира. Питам, не защото да стават вражди :D, а защото би ми било интересно да прочета и някое друго мнение, в случая, различно от 2000 или 2002.

Edited by corruptedshadow

Според мен, точно McMahon-Helmsley ерата беше най-силният му период, а именно 2000-та година. Тогава стана абсолютният main eventer, беше на върха на компанията, да не говорим чисто като booking, това беше ролята, която най-прилягаше на Triple H. "Женен" за дъщерята на боса, всичко позволено, stable, на който беше водач, и който беше готов на всичко за шефа си, а и наистина този период си беше точно ера, дълга доминация на един stable, по-късно mega-stable, чийто водач беше Triple H. В WWE, мисля, че няма друг такъв случай, с такъв изявен лидер, а и най-важното - сраснал се с боса на компанията. Като човек следял изкъсо кеча през този период, казвам категорично 2000-та!

Според мен, точно McMahon-Helmsley ерата беше най-силният му период, а именно 2000-та година. Тогава стана абсолютният main eventer, беше на върха на компанията, да не говорим чисто като booking, това беше ролята, която най-прилягаше на Triple H. "Женен" за дъщерята на боса, всичко позволено, stable, на който беше водач, и който беше готов на всичко за шефа си, а и наистина този период си беше точно ера, дълга доминация на един stable, по-късно mega-stable, чийто водач беше Triple H. В WWE, мисля, че няма друг такъв случай, с такъв изявен лидер, а и най-важното - сраснал се с боса на компанията. Като човек следял изкъсо кеча през този период, казвам категорично 2000-та!

^ Това. :good:

1999, особено след като turn-на heel, също беше много добра за него като образ и радваше доста. 2002 & 2003 бяха много силни години за Triple H като доминация, но там вече започна да ми става доста скучен, така че тези години да го духат. :D

Както каза Фил, 2003-2005 бяха доста мощни години за ХХХ като доминация, но беше доста скучно и за това няма да гласувам за тях.

2002 също не беше никак слаба - след грандиозното завръщане и безапелационното спечелване на Кралският сблъсък през януари, последва Световна титла на Кечмания през март. После обаче Трите Хикса поизчезна от сцената чак до август, когато търнна хийл и пречука Шон Майкълс. Септември беше създадена титлата WHC и той беше обявен служебно от Бишоф за първият шампион... Наистина нелоша година, но и за нея няма да гласувам.

1999 - Ето тогава Трите Хикса започна да се гради като мейн-ивентър, но това се случи едва в края на годината, а плюс това той спечели първата си световна титла на ШИБАНО СЕДМИЧНО ШОУ! Няма да гласувам и за 1999.

2001 - Беше тръгнала МОЩНО годината му, но се контузи през май и до края го нямаше никакъв.

Ето защо, остава май само 2000-та година. Тя е моят избор, защото точно през нея Трите Хикса доказа, че WWE може да съществува и без Остин. Разбира се, и Скалата имаше голяма заслуга за това, защото враждата на двамата износи компанията на гърба си през първата половина от годината, а и допринесе доста за фалита на WCW. Да не забравяме и уникалните хардкор-мачове с Мик Фоли на Кралският Сблъсък и на Без Изход. През ноември пък се разяри враждата му с Остин, след като се разбра, че той е поръчал да го сгазят - това си остава една от най-великите вражди в историята! Така че определено през 2000 година Трите Хикса мачкаше!

35izpu1.jpg

Между другото, тези темички (и идващите такива) може да са много подходящи и за обикновените или новите потребители да покажат малко знания и евентуално да станат супер потребители :) Така че, ако имате по-обстойно мнение, не се двоумете да го споделите.

Shawn_Michaels

Каква доминация от Трите Хикса през 2000,Скалата ги опъваше наляво надясно всички включително и Трите Хикса,само първите 3 месеца на годината дето беше по така.....след това дойде Скалата и завладя всичко :D

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

2003... Тотална доминация - 10 месеца шампион, "даде" я на Голдбърг за 2 месеца и реши, че си е "починал" достатъчно и е време да си я вземе обратно... формира Еволюция, би Кейн за маската, имаше някои добри мачове, но като цяло враждите бяха безинтересни. Скучна, но ефективна... така мога да определя годината за него. И все пак постиженията през нея най-ми допадат и затова тя е моят избор. :)

569e98ae4f73f_200(5).gif.fd1524bd4786572

Metzgermeister

Аз лично гласувах за 1999. 2000 не съм гледал много, но 1999 почти цялата съм я гледал. През нея просто Хънтър се превръща изведнъж от мид-кардър в мейн ивентър хийл институция. Сторилайните с негово участие от втората половина на годината просто те поглъщат и дори водят до фейс търн на Г-н МакМеън. Откакто Винс си е развил този образ, колко такива търнове е имал? Аз се сещам само за този, когато "нещата стават твърде лични" и за историята с Алианса, която в момента следя отново. Просто през 1999г. Трите Хикса става нарицателно за думата "нахалство" - особено начинът, по който изкопчи булката изпод носа на Тест (просто се смлях да се хиля, като го видях това). Това пък, че е спечелил първата си титла на седмично шоу по-скоро говори за качеството на седмичните шоута по него време спрямо сегашните. Същата година Мик Фоли също печели първата си титла на обикновен "Raw Is War". Не мога да отрека, че през 2000 г. дългото отсъствие на Остин допълнително поощрява издигането на гражданина Paul Levesque като важна клечка, но практически той тогава вече е изграден и през 1999г. се случва чудото. След 2002 г. някак си не е същото. Образът му в момента лъха по-скоро на "стар-съм-вече-за-такива-неща". И за мен това дали е била добра годината не се измерва само с броя на титлите и дължините на рейновете, но и на това колко интересен е бил кечистът. Кел файда, че тази година, например, държа толкоз дълго титлата на WWE, след като всичко беше толкова скучно и предсказуемо?

Значи според мен е 2000. Тогава успя да стигне за по-дълго до Мейн-Евент сцената и да се докаже донякъде. Направи прекрасни мачове като този срещу Cactus Jack на Royal Rumble, изживя първия си WrestleMania Мейн-Евент , още една класика с участието си в 6-Man HIAC-а.

2001 я пропусна по-голямата част.

2002 си прави голяма конкуренция с 2000. Тогава вече беше голям кеф за феновете му като се върна на Royal Rumble и го спечели. Стана и втория Undisputed шампион, доколкото помня също той беше човека обединил IC титлата със Световната, той беше човека махнал маската на Кейн. Направи доста добра програма с Jerichо. Получи първата WHC и така влезе в историята с още едно нещо.

2003-та не беше особено интересна за него година. Може и да имаше хегемония и прочие, но не се отбеляза с почти нищо.

Това е според мен.

наистина 2003 година беше доста добра за него.Еволюция се създаде.Така с Флеър издигнаха двама сегашни Main Eventers и бивши шампиони.Но това беше добрата му страна,а сега да видим лошата.Враждата му с Щайнер за мен беше повече от глупава и скучна.Като цяло годината беше средна.

2002-Ето това е годината.Няма смисъл да повтарям причините.Само да добава,че през 2002 на Summerslam беше много здрав марк-аут.Размазаха голдбърг с чука.Гласувам на 2002.

2001-Това според мен беше година на Скалата и ледения.Няма да я коментирам.

2000-Тотална доминация на Скалата.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

2002-Ето това е годината.Няма смисъл да повтарям причините.Само да добава,че през 2002 на Summerslam беше много здрав марк-аут.Размазаха голдбърг с чука.Гласувам на 2002.

Това с Голдбърг беше на SummerSlam 2003 ;)

пп: Sorry за off-a, няма повече. :)

Edited by SkiD

569e98ae4f73f_200(5).gif.fd1524bd4786572

Между другото, за кои хора са били първите 2 издания на тази рубрика, че нещо съм ги пропуснал?

35izpu1.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...