Jump to content

CMWF - BACK IN PINK !


Recommended Posts

2ro1efn.jpg

CMWF is back ! Ако сте нов, има 3 неща, които трябва да знаете за дневника :

-Яко хардкор ...

-Яко здрав хардкор ...

-Биро и аз не сме от най-сериозните хора на планетата ;)

Данните, които трябва да ми пратите по ЛС са следните :

-Име на вашия character.

-Финишър(и) (max. 2).

-2 здрави хватки, които да ви служат като под-финишъри.

-Gimmick.

T I T L E S

CMWF World Heavyweight Title

35bcbgm.jpg

25.05.08 - 28.07.08 Element

27.07.08 - 01.02.09 Vacant

01.02.09 - ??? IB Stanev

CMWF X Division Title

2qtehzp.jpg

05.01.09 - 28.03.09 Crusher

28.03.09 - ??? Michelle Arden

R O S T E R

Yo The Real [GM AND OWNER] - Raikiri [starship Pain] - Pain of Reality [Haas of Pain]

Super Biro - MILF (Мразим игли, лекета и федероски) [Codebreaker] - Doggy Style [sTF]

Crusher - Earthbreaker [Jackhammer]

'The Phenomenal' IB Stanev - Stanev Clash [styles Clash] - Phenomenal Tap [spiral Tap]

Nicholas 'Freeze' Slater - Frostbite [backstabber] - Freeze Splash [Frog Splash]

Element - Holy Judgment [spear]

The Game - Game-Ending [Pedigree] - Spin-e-buster [spinebuster]

Steve 'Jeweler' Pleasence - Jewely Cutter [Diamond Cutter]

Rolex - Go 4 Rolex [Go 2 Sleep]

Nick The Hurricane - Break-down [Pepsi Plunge] - Unuglyer [unprettier]

Blake - Slow Death [sharpshooter]

'Living Legend' Kevin Hero - Horns of Hero [Last Chancery] - Hero's Clash [Hero's Welcome]

John Micheals - Executioner [superkick] - Royal Pain [sharpshooter]

'Extreme Threat' Michelle Arden - Fuckin' Beautiful Sunset [sSP] - European Stretch [sTS]

The Flair - Flair Lock [Ankle Lock]

Dannone za Piene - Kiselo Mleko (RKO) - Lyjica u Mleko (Swanton Bomb)

The Cobra - Cobra Clutch [inverted Sharpshooter]

Constantin Albu - Roman Piledriver [Cradle Piledriver]

Edited by Yo The Real
Link to comment

Pay - Per - View List!

Revolution - Януари

Counting Down - Февруари

Rollin' The Dice - Март

Clash of Fears -Април

Forfeited in Chains - Май

Into The Darkness - Юни - Granddest Stage

Revenge - Юли

Vendetta - Август

Heaven or Hell - Септември

'Till the End - Октомври

Pain - Ноември

Massacre at Christmass - Декември

Edited by Yo The Real
Link to comment

CMWF PRESENTS :

MONDAY NIGHT BREAK-OUT!

Добре дошли на поредното шоу на CMWF и първо след return-а на федерацията ! Предполагам всички помните Into The Darkness, който скоро ще бъде on DVD и всеки ще може да си го припомни (бел. трябва да го намеря из харда и да го пусна като текстов документ). А сега да започваме. В залата гръмва Inside The Fire, което е нашия theme-song. Имаме светлина и в центъра на ринга е Yo The Real.

-Добър вечер на всички и всеки, който е решил, че е важно да проследи завръщането на една от най-екстремните и хардкор федерации EVER ! От днес нататък много неща ще се променят. Roster-а е обновен освен някои имена. Това са ...

Председателя за n-ти път е прекъснат от Element, бившия CMWF шампион. Всъщност, той е единствения такъв.

-Някой път няма ли да ти писне да ме прекъсваш !?

-Едва ли. Защо по дяволите не ми е предадена титлата ? АЗ я спечелих и никога не съм я губил !

-След като тя беше съединена с тази на BCW в CMCW, титлата беше у теб, а ти я загуби, от IB Stanev ! Така или иначе нито един от двамата няма да получите титлата, поне не на тепсия.

-Виж, може да съм губил титлата на CMCW, но не и тази на CMWF !!! Искам си титлата ОБРАТНО !

-Искаш я, но ще я получиш по трудния начин. А сега се измитай.

Element е принуден да си иде от ринга.

-И така, след като е ново начало, ще започнем по подобаващ начин. Тази вечер, в MAIN-EVENT-а на вечерта ще има THE GAME, CRUSHER и 'THE PHENOMENAL' IB STANEV в троен елиминационен мач - NO RULESSSSSSSSS ! И СЪЩО - ЗА ТИТЛАТА В X-DIVISION ! *pop*.

А сега да се махам и аз !

Ииии така, Мейн Ивентът тази вечер ни е ясен !

***Реклама на презарвативи ЕТВЪРД (thanks to Dexim's sig)***

В залата зазвучава супер-дразнещото OKAYYYYYYYYAHH на Lil Jon и на ринга се появява новодошлия Rolex.

"ТОЙ Е ДЕБЕЛ ! ТОЙ НЕ Е ДЕБЕЛ !" иии на ринга пристига SUPERRRR BIROOOOOOOOO !

Мача започва и гонга бие. Двамата се вкопчват един вдруг, но Rolex взима приимущество и забива дългичко колЕно в стомаха на Биро. Запраща го в сглобките и там започват elbows във врата на Супер Биро. Той пада долу ниско, засилка от Ролекс и коляно в главата. Биро бааавно се изправя и забива удар в главата на Ролекс, след това му прави atomic drop и продължава с ударите. Ролекс ходи назад и стига до въжетата, където съдията настоява Биро да го остави. Гърдите на Ролекс поруменяха, но това не е особен проблем за него. Той се втурва към Биро, но е запратен в сглобката. Супер Биро се засилва ииии Ролекс успява да се претъркулне през третото въже, заключвайки Биро в Tarantula Dead-lock ! Едно, две, три, четири, пет и в последния момент Ролекс пуска захвата. Двамата отново са на ринга, Биро е с ужасни болки в раменете и бицепсите. Двамата започват размяна на удари и Биро отново печели контрол, като отново запраща в сглобките. Там имаме lariat, Ролекс залита, Биро използва второто въже и това е springboard crossbody ! Едно, две и повдигане. Ролекс бавно се надига, а Биро тръгва за knee to da face ... иии пропуск ! Ролекс бързо се изправя с малко no-sell и обръщащия се Биро ... HOLLYWOOD WALK OF FAME ! А сега ... ANACONDA VISE ! Захвата е locked и няма пускане. Биро тръгва да губи съзнание, но изведнъж на титантрона светва надпис ADSL и той се съвзема ! Тръгва към въжетата и ги хваща ! Изправя се, сякаш му дойдоха нови сили, но не осъзнава тъпия no-sell ! Биро излиза от ринга, взима един стол и CHAIRTHROW в главата на Ролекс ! Disqualification ! Супер Биро полудя от всякъде ! Щура му работа ...

Пуснат е promo-clip за идващия Nick The Hurricane.

Сега сме отново в залата, където няма светлини. Изведнъж откъм титантрона се чува 'THIS IS SHNITZEEEEEEELLLL', както и гърмеж от пушка.

-OH MY GOD, YOU KILLED KENNY !

Бекстейдж е отново Супер Биро. Той седи в съблекалнята си.

-АЗ показах, че съм БЪДЕЩЕТО ! А БЪДЕЩЕТО съм аз ! Истината е, че нито един от вас не може да ме спре. By the way, можете да се включите за ADSL - 16 лева на месец и супер-бъгав интернет ... оп, това не трябваше да го казвам. Както и да е. Между другото, да съм споменал, че БЪДЕЩЕТО в тази федерация е именно БЪДЕЩЕТО - БЪДЕЩИЯТ шампион Супер Биро ! Don't forget the FUTURE !

Whatever ... към следващия мач, а именно - Nicholas 'Freeze' Slater срещу Steve 'Jeweler' Pleasence

В залата гръмва Darth Vader theme и по рампата се задава самия той, като бута на количка някакъв хладилник. Иииии от него излиза SLATER ! Holy Shit ! Той е облян в пот, а всички виждаме леда във фризера. Freaky, heh !?

Сега в залата гръмва позната музика - SELF HIGH FIVE ! И на ринга излиза Steve 'Jeweleeeeer' Pleasenceeeeeeeee !

И така и този мач започва ! Двамата се вкопчват, а после се разделят. Steve забива шамар на Nicholas и му отвлича вниманието, след което го рита в стомаха и веднага тръгва за Jewely Cutter, но е контрирана с hurricanrana, докато беше в позиция за powerbomb. Pleasence се изправя набързо и започва да налага Slater, който явно не издържа на жегата. SJP продължава да го удря в главата, а след това го запраща във въжетата и го посреща с flapjack brainbuster ! Nicholas лежи на пода, а SJP го изправя и забива няколко uppercut-и. 'Freeze' обаче успява да контрира един от ударите и го запраща при сглобката. Засилва се, но SJP го удря с лакът и се качва на третото въже. Тъкмо да полети и Slater успява да го удари веднъж-два пъти и да се качи на сглобките от където следва top-rope hurricanrana ! Nicholas причаква отзад опонента си и след около 15-20 сек. SJP тръгва да се изправя. Тръгва за Frostbite, но Steve не се подава ! 'Freeze' се изправя и получава ритник в стомаха. Jewely Cutter е готов за действие и SJP тъъъкмо да завърши хватката, но в последния момент Nicholas успява да се изплъзне и преметне през ръка ! 'Jeweler' се изправя набързо, а 'Freeze' се засилва, но получава нов ритник в стомаха. Това вече е края - пълно изпълнение на Jewelery Cutter ! Едно, две, три и победата отива в SJP ! Той се кефи като невидял, а накрая си влиза бекстейдж. Дарт Вейдър прибира отново във фризера Slater и си заминава и той.

Бекстейдж Crusher говори с The Game.

-Виж, Игра, този мач трябва да бъде спечелен от някой от двама ни. Трябва да се съюзим и да елиминираме Stanev, а после, после по-добрият ще победи. Единственото, по което ни води тая маймуна, това е опита ...

Crusher е прекъснат от връхлитащия Element.

-Вижте, момчета. Не ми изглеждате страхотни кечисти, но залагам на някой от вас да пречука IB. Имам неуредени сметки със Станев и съвсем скоро ще бъдат УРЕДЕНИ !

Тримата напускат помещението. Елемент отива към залата за наблюдаване на мачове, а другите двама - към мача си.

2qtehzp.jpg

И така е време за тазвечершния Main-Event : Crusher vs 'The Phenomenal' IB Stanev vs The Game ! SHOW TIME, BITCHEZ !

На ринга са тримата, като IB все още прави taunto-вете си пред тълпата под звука от китарите на Nirvana.

И така, време е. Съдията вдига титлата високо над главата си и публиката дава своите ръкопляскания.

The Game и Crusher започват да си говорят нещо, но от отвлеченото им внимание има последствия - двоен lariat за двамата от Stanev. Той веднага излиза от ринга и взима един стол. The Game се показва през третото въже, но получава страхотен chair throw в главата си. Crusher причаква Stanev да се качи, IB го прави засилва се към Crusher с прав десен, Crusher минава под удара и скача с брилянтен neckbreaker. The Game обаче вече не мисли за съюзи с Crusher и се засилва право към него с big boot. Играта отива пред краката на IB, който е на земята и започва да му говори нещо, което ние не чуваме. IB обаче показва защо е феноменален - kip up rana за Game ! Елиминационния мач продължава с пълна сила. Тримата са на крака, Stanev е в средата, останалите двама се засилват към него, но той прави кълбо по ринга и се измъква ! Game и Crusher се спират на време, срещу тях тича изправилия се Stanev, двамата с по две ръце го вдигат, но IB показва, че има най-много опит и ги събаря с феноменален double dropkick - по един крак за всеки ! Stanev излиза от ринга и от под ринга вади една маса, разпъва я около ринга, точно пред коментаторската маса. Взима още една маса и я мята на ринга, където двамата останали са на крака, причакват Stanev и го отнасят с double lariat ! IB се изправя набързо, Game се засилва към него, но Stanev се навежда и минава, засилката на Game е доста яростна, а Crusher гледа и чака двамата да се изтощят. IB скача и минава под Играта, но накрая забива dropkick-а, който всички очакваха. Той започва да се кефи, но се обръща ииии получава яростни удари. Crusher е набрал скорост и рита противника си в стомаха, след което започват колена в главата на ЛЕГЕНДАТА на CMWF. Колената не са достатъчни и Stanev е изпратен над третото въже. Crusher слага масата в ъгъла и причаква The Game ... GOOOOOOOREEEEEEE !!! GOOOORE !! GOOOOREE !!! UN-FUCKIN'-BELIEVEBLE !~ Право през масата ! Край ли ще бъде това за Играта !? ЕДНО, ДВЕ ... AND HOLY SHIT, KICK-OUT ! IB вече е на крака извън ринга и вади нещо от под ринга .... ииии това е китарата ! Легендарната китара с която лъже всеки път, че си чупи китката ! С грозен почерк на нея е написано "ROCK". Той влиза на ринга, Crusher тръгва ... GORE ! Мята се, но Станев се маха и Crusher си е*ава майката след като счупи китарата от главата си ! IB изправя The Game и го праща в долния десен ъгъл. Хваща го за superplex, но с последни сили Играта успява да го бутне. Той няма сили да се изправи и да полети, но Stanev има сили в себе си и скача на третото въже, близо до сглобката ... what the hell ... SPRINGBOARD DROPKICK FOR THE GAME ! ИГРАТА ПАДНА ПРАВО ВЪРХУ РАЗПЪНАТАТА ПО РАНО МАСА ОТ STANEV ! Публиката подивява ! Stanev излиза от ринга, взима още една маса и някаква торба. Вкарва Game на ринга и се започва отброяване - One, two, and it's OVER за Играта ! Елиминиран е !

Остават само двама, единия от тях ще стане първия CMWF X DIVISION CHAMP. Crusher не е в добро състояние, за разлика от Stanev, който е далеч е в почти отлично здраве. Crusher използва въжетата за да се изправи, обръща се към IB и започват баавна и отекчителна размяна на удари. Crusher успява да спечели приимущество и засилва Феноменалния, посрещайки го с flapjack. Той подвиква на един от анонсерите да му даде стълба. Взима я и причаква IB да се изправи. Той го прави и се засилва, но е отнесен от Crusher. Той слага стълбата в ъгъла и довлича Stanev. Хваща го за краката иии CATAPULT TO THE LADDER ! Crusher опитва туш ! Повдигане на две и 2/3. Crusher разпъва останалата на ринга маса и довлича Stanev, изправя го, но ... low-blow out of nowhere ! Stanev има свтовъртеж и с последни сили взима от ринга торбичката , отваря я и я изсипва върху масата ... начупени стъкла ! Crusher тръгва да се изправя бавно и леко, а Stanev ще припадне. Crusher е качен върху масата, а IB с последни сили успява да се качи на третото въже ... той си отпочива, но тази почивка се отразява главно на Crusher, който намира сили и става от масата, качва се на второто въже и хваща IB, който е с ококорени очи ! AND THE T-BONE SUPLEX THROUGH THE TABLE WITH ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГЛУПОСТИ ПО НЕЯ ! Веднага туш ! Идвамата са в безсъзнание, но Crusher е в поза за туш върху Stanev. ЕДНО, ДВЕ И ТРИ ! Край ! Гонга бие ! Край, край, край ! Crusher отваря едва-едва очи и получава титлата. Качва се на второто въже и я вдига над раменете си, но припада. Двама рефера взимат тялото му, а още двама взимат това на IB.

QUICK RESULTS :

Rolex b. Super Biro via DQ in 8:43

Steve 'Jeweler' Pleasence b. Nicholas 'Freeze' Slater via Pinfall (Jewelery Cutter) in 7:37

Crusher b. The Game and IB Stanev in Triple Threat Eliminaiton NO-RULES Match (IB el. Game via springboard dropkick and fallin' through table; Crusher el. IB Stanev via T-Bone Suplex through table and broken glass) in 32:15

Edited by Yo The Real
Link to comment

Много ми хареса! Интересно ми беше, как направи толкова яко шоу с 8 човека в ростера :D . Все пак беше много интересно. Мачовете бяха на ниво, а МЕ изкърти тотално! Естествено е така, защото станах шампион :D Продлжавай напред, вече имаш един редовен читател :)

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

Oh,man!Ама ти сериозно ли?!Шампиона не получава шанс...БЕЗОБРАЗИЕ!Иначе шоуто изкърти.8 ЧОвека ростър,но шоуто беше супер.МЕ-та беше доста солиден и интригуващ.Чакаме следващото шоу.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

Oh,man!Ама ти сериозно ли?!Шампиона не получава шанс...БЕЗОБРАЗИЕ!Иначе шоуто изкърти.8 ЧОвека ростър,но шоуто беше супер.МЕ-та беше доста солиден и интригуващ.Чакаме следващото шоу.

Четеш през редовете. Давам ти шанс, но ще е по the hard way.

Btw, койт' не коментира ще джоби здраво :P

Link to comment
mysterio_619

Много добро шоу.С толкова малко хора да се нааправи такова шоу такъв ME, учасвах и аз :clap: А това със Супер Любо е много яко.Вижда знака на ADSL и му идват сили.Само дето не трябваше да казва, че има супер-бъгав интернет, че сега няма да си го взема :D PPV-тата са много добри.Скоро идва Revolution якоооо.Името на седмичното шоу просто рулира.

Super Biro vs RoLeX-аaaaa Супер Биро се прецака здраво с тоя Disqualification,иначе победата му беше вързана.А и тъкмо му дойдоха сили.

Сегмента със Супер Биро беше много добър.Да продължава така да рекламира ADSL.

Steve 'Jeweler' Pleasence vs Nicholas 'Freeze' Slater - също много добър мач

The Game vs Crusher vs 'The Phenomenal' IB Stanev - мача на вечерта.Много дълъг напрегнат.Нищо чезагубих мача си беше добър.

Имам две препоръки само - отделяй мачовете с по един ред и им дай един bold.Другото което е сложи e някоя Tag Team Title.Дано се присъединят още хора във федерацията.Както каза DAMN спечели си още един редовен почитател.Продължжавай в същия дух с федерацията.

[center][img]http://s5.tinypic.com/yl2ev.jpg[/img][/center]

Link to comment

Стана интересно шоу ,след завръщането на федерацията.Element и YTR в направиха добро начало със сегмента.Добре стана ,как YTR обяви main-eventa за X Division Championship-а и то във No Disqualification.Рекламата 'ЕТВЪРД' рулзва :D.Супер Биро рулзва със тоя ADSL.Жалко ,че изгуби със DQ.Сегмента отново с него стана много добър.Steve 'Jeweler' Pleasence и Nicholas 'Freeze' Slater направиха добър мач.Сегментът с Crusher ,The Game и Element беше много добър.Накрая мачът на вечерта.Просто беше очаквано ,щом е за Екс Дивижън Чемпиъншипа и то в No DQ Match...Мисля ,че трябваше да победи Феноменалният Станев ,но и Crusher показа много в мача.T-bone Suplex-a върху масата ме изкефи.Дано на следващото шоу да има с 1-2 мача повече и да има толкова забавни сегменти ,както имаше и на това шо.....

Link to comment

Много добре бе,мен.Мощна първа победа за мен.Супер Биро рулира яко,ама яко.С този надпис ADSL се залях от смях :).МЕ беше направо страшен.През цялото време напрегнат и победата падна изненадващо.Надявам се скоро да се разгърне моя мощен образ. :beer2:

Btw...Може ли един списък с имената на кечистите и да драснеш кой кой е,че нещо не ги различавам много.

Link to comment

Скоро идва Revolution якоооо.Името на седмичното шоу просто рулира.

Имам две препоръки само - отделяй мачовете с по един ред и им дай един bold.Другото което е сложи e някоя Tag Team Title.Дано се присъединят още хора във федерацията.Както каза DAMN спечели си още един редовен почитател.Продължжавай в същия дух с федерацията.

1. Revolution идва, но ще има разместване и ще е на 1 февруари.

2. Сегментите са с болд, другото с италик.

3. С тоя ростер няма защо да слагам толкова много титли. 2 титли са напълно достатъчни.

Мисля ,че трябваше да победи Феноменалният Станев ,но и Crusher показа много в мача.T-bone Suplex-a върху масата ме изкефи.Дано на следващото шоу да има с 1-2 мача повече и да има толкова забавни сегменти ,както имаше и на това шо.....

Щеше да е супер предвидимо, ако пак IB победи ... но си имам едно наум за него.

Няма как да има повече мачове, само с един мога да вдигна летвата, няма хора.

Btw...Може ли един списък с имената на кечистите и да драснеш кой кой е,че нещо не ги различавам много.

Yo The Real - oY ehT lael

Super Biro - BoRn_2B_GoD

Crusher - DAMN

IB Stanev - Legend_Killer

Slater - dexim

Element - FinaL

The Game - mysterio_619

SJP - radoslav1948

Rolex - Xelor :D

Nick The Hurricane - ShwN

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...