Jump to content

CMWF - BACK IN PINK !


Recommended Posts

2ro1efn.jpg

CMWF is back ! Ако сте нов, има 3 неща, които трябва да знаете за дневника :

-Яко хардкор ...

-Яко здрав хардкор ...

-Биро и аз не сме от най-сериозните хора на планетата ;)

Данните, които трябва да ми пратите по ЛС са следните :

-Име на вашия character.

-Финишър(и) (max. 2).

-2 здрави хватки, които да ви служат като под-финишъри.

-Gimmick.

T I T L E S

CMWF World Heavyweight Title

35bcbgm.jpg

25.05.08 - 28.07.08 Element

27.07.08 - 01.02.09 Vacant

01.02.09 - ??? IB Stanev

CMWF X Division Title

2qtehzp.jpg

05.01.09 - 28.03.09 Crusher

28.03.09 - ??? Michelle Arden

R O S T E R

Yo The Real [GM AND OWNER] - Raikiri [starship Pain] - Pain of Reality [Haas of Pain]

Super Biro - MILF (Мразим игли, лекета и федероски) [Codebreaker] - Doggy Style [sTF]

Crusher - Earthbreaker [Jackhammer]

'The Phenomenal' IB Stanev - Stanev Clash [styles Clash] - Phenomenal Tap [spiral Tap]

Nicholas 'Freeze' Slater - Frostbite [backstabber] - Freeze Splash [Frog Splash]

Element - Holy Judgment [spear]

The Game - Game-Ending [Pedigree] - Spin-e-buster [spinebuster]

Steve 'Jeweler' Pleasence - Jewely Cutter [Diamond Cutter]

Rolex - Go 4 Rolex [Go 2 Sleep]

Nick The Hurricane - Break-down [Pepsi Plunge] - Unuglyer [unprettier]

Blake - Slow Death [sharpshooter]

'Living Legend' Kevin Hero - Horns of Hero [Last Chancery] - Hero's Clash [Hero's Welcome]

John Micheals - Executioner [superkick] - Royal Pain [sharpshooter]

'Extreme Threat' Michelle Arden - Fuckin' Beautiful Sunset [sSP] - European Stretch [sTS]

The Flair - Flair Lock [Ankle Lock]

Dannone za Piene - Kiselo Mleko (RKO) - Lyjica u Mleko (Swanton Bomb)

The Cobra - Cobra Clutch [inverted Sharpshooter]

Constantin Albu - Roman Piledriver [Cradle Piledriver]

Edited by Yo The Real
Link to comment

Pay - Per - View List!

Revolution - Януари

Counting Down - Февруари

Rollin' The Dice - Март

Clash of Fears -Април

Forfeited in Chains - Май

Into The Darkness - Юни - Granddest Stage

Revenge - Юли

Vendetta - Август

Heaven or Hell - Септември

'Till the End - Октомври

Pain - Ноември

Massacre at Christmass - Декември

Edited by Yo The Real
Link to comment

CMWF PRESENTS :

MONDAY NIGHT BREAK-OUT!

Добре дошли на поредното шоу на CMWF и първо след return-а на федерацията ! Предполагам всички помните Into The Darkness, който скоро ще бъде on DVD и всеки ще може да си го припомни (бел. трябва да го намеря из харда и да го пусна като текстов документ). А сега да започваме. В залата гръмва Inside The Fire, което е нашия theme-song. Имаме светлина и в центъра на ринга е Yo The Real.

-Добър вечер на всички и всеки, който е решил, че е важно да проследи завръщането на една от най-екстремните и хардкор федерации EVER ! От днес нататък много неща ще се променят. Roster-а е обновен освен някои имена. Това са ...

Председателя за n-ти път е прекъснат от Element, бившия CMWF шампион. Всъщност, той е единствения такъв.

-Някой път няма ли да ти писне да ме прекъсваш !?

-Едва ли. Защо по дяволите не ми е предадена титлата ? АЗ я спечелих и никога не съм я губил !

-След като тя беше съединена с тази на BCW в CMCW, титлата беше у теб, а ти я загуби, от IB Stanev ! Така или иначе нито един от двамата няма да получите титлата, поне не на тепсия.

-Виж, може да съм губил титлата на CMCW, но не и тази на CMWF !!! Искам си титлата ОБРАТНО !

-Искаш я, но ще я получиш по трудния начин. А сега се измитай.

Element е принуден да си иде от ринга.

-И така, след като е ново начало, ще започнем по подобаващ начин. Тази вечер, в MAIN-EVENT-а на вечерта ще има THE GAME, CRUSHER и 'THE PHENOMENAL' IB STANEV в троен елиминационен мач - NO RULESSSSSSSSS ! И СЪЩО - ЗА ТИТЛАТА В X-DIVISION ! *pop*.

А сега да се махам и аз !

Ииии така, Мейн Ивентът тази вечер ни е ясен !

***Реклама на презарвативи ЕТВЪРД (thanks to Dexim's sig)***

В залата зазвучава супер-дразнещото OKAYYYYYYYYAHH на Lil Jon и на ринга се появява новодошлия Rolex.

"ТОЙ Е ДЕБЕЛ ! ТОЙ НЕ Е ДЕБЕЛ !" иии на ринга пристига SUPERRRR BIROOOOOOOOO !

Мача започва и гонга бие. Двамата се вкопчват един вдруг, но Rolex взима приимущество и забива дългичко колЕно в стомаха на Биро. Запраща го в сглобките и там започват elbows във врата на Супер Биро. Той пада долу ниско, засилка от Ролекс и коляно в главата. Биро бааавно се изправя и забива удар в главата на Ролекс, след това му прави atomic drop и продължава с ударите. Ролекс ходи назад и стига до въжетата, където съдията настоява Биро да го остави. Гърдите на Ролекс поруменяха, но това не е особен проблем за него. Той се втурва към Биро, но е запратен в сглобката. Супер Биро се засилва ииии Ролекс успява да се претъркулне през третото въже, заключвайки Биро в Tarantula Dead-lock ! Едно, две, три, четири, пет и в последния момент Ролекс пуска захвата. Двамата отново са на ринга, Биро е с ужасни болки в раменете и бицепсите. Двамата започват размяна на удари и Биро отново печели контрол, като отново запраща в сглобките. Там имаме lariat, Ролекс залита, Биро използва второто въже и това е springboard crossbody ! Едно, две и повдигане. Ролекс бавно се надига, а Биро тръгва за knee to da face ... иии пропуск ! Ролекс бързо се изправя с малко no-sell и обръщащия се Биро ... HOLLYWOOD WALK OF FAME ! А сега ... ANACONDA VISE ! Захвата е locked и няма пускане. Биро тръгва да губи съзнание, но изведнъж на титантрона светва надпис ADSL и той се съвзема ! Тръгва към въжетата и ги хваща ! Изправя се, сякаш му дойдоха нови сили, но не осъзнава тъпия no-sell ! Биро излиза от ринга, взима един стол и CHAIRTHROW в главата на Ролекс ! Disqualification ! Супер Биро полудя от всякъде ! Щура му работа ...

Пуснат е promo-clip за идващия Nick The Hurricane.

Сега сме отново в залата, където няма светлини. Изведнъж откъм титантрона се чува 'THIS IS SHNITZEEEEEEELLLL', както и гърмеж от пушка.

-OH MY GOD, YOU KILLED KENNY !

Бекстейдж е отново Супер Биро. Той седи в съблекалнята си.

-АЗ показах, че съм БЪДЕЩЕТО ! А БЪДЕЩЕТО съм аз ! Истината е, че нито един от вас не може да ме спре. By the way, можете да се включите за ADSL - 16 лева на месец и супер-бъгав интернет ... оп, това не трябваше да го казвам. Както и да е. Между другото, да съм споменал, че БЪДЕЩЕТО в тази федерация е именно БЪДЕЩЕТО - БЪДЕЩИЯТ шампион Супер Биро ! Don't forget the FUTURE !

Whatever ... към следващия мач, а именно - Nicholas 'Freeze' Slater срещу Steve 'Jeweler' Pleasence

В залата гръмва Darth Vader theme и по рампата се задава самия той, като бута на количка някакъв хладилник. Иииии от него излиза SLATER ! Holy Shit ! Той е облян в пот, а всички виждаме леда във фризера. Freaky, heh !?

Сега в залата гръмва позната музика - SELF HIGH FIVE ! И на ринга излиза Steve 'Jeweleeeeer' Pleasenceeeeeeeee !

И така и този мач започва ! Двамата се вкопчват, а после се разделят. Steve забива шамар на Nicholas и му отвлича вниманието, след което го рита в стомаха и веднага тръгва за Jewely Cutter, но е контрирана с hurricanrana, докато беше в позиция за powerbomb. Pleasence се изправя набързо и започва да налага Slater, който явно не издържа на жегата. SJP продължава да го удря в главата, а след това го запраща във въжетата и го посреща с flapjack brainbuster ! Nicholas лежи на пода, а SJP го изправя и забива няколко uppercut-и. 'Freeze' обаче успява да контрира един от ударите и го запраща при сглобката. Засилва се, но SJP го удря с лакът и се качва на третото въже. Тъкмо да полети и Slater успява да го удари веднъж-два пъти и да се качи на сглобките от където следва top-rope hurricanrana ! Nicholas причаква отзад опонента си и след около 15-20 сек. SJP тръгва да се изправя. Тръгва за Frostbite, но Steve не се подава ! 'Freeze' се изправя и получава ритник в стомаха. Jewely Cutter е готов за действие и SJP тъъъкмо да завърши хватката, но в последния момент Nicholas успява да се изплъзне и преметне през ръка ! 'Jeweler' се изправя набързо, а 'Freeze' се засилва, но получава нов ритник в стомаха. Това вече е края - пълно изпълнение на Jewelery Cutter ! Едно, две, три и победата отива в SJP ! Той се кефи като невидял, а накрая си влиза бекстейдж. Дарт Вейдър прибира отново във фризера Slater и си заминава и той.

Бекстейдж Crusher говори с The Game.

-Виж, Игра, този мач трябва да бъде спечелен от някой от двама ни. Трябва да се съюзим и да елиминираме Stanev, а после, после по-добрият ще победи. Единственото, по което ни води тая маймуна, това е опита ...

Crusher е прекъснат от връхлитащия Element.

-Вижте, момчета. Не ми изглеждате страхотни кечисти, но залагам на някой от вас да пречука IB. Имам неуредени сметки със Станев и съвсем скоро ще бъдат УРЕДЕНИ !

Тримата напускат помещението. Елемент отива към залата за наблюдаване на мачове, а другите двама - към мача си.

2qtehzp.jpg

И така е време за тазвечершния Main-Event : Crusher vs 'The Phenomenal' IB Stanev vs The Game ! SHOW TIME, BITCHEZ !

На ринга са тримата, като IB все още прави taunto-вете си пред тълпата под звука от китарите на Nirvana.

И така, време е. Съдията вдига титлата високо над главата си и публиката дава своите ръкопляскания.

The Game и Crusher започват да си говорят нещо, но от отвлеченото им внимание има последствия - двоен lariat за двамата от Stanev. Той веднага излиза от ринга и взима един стол. The Game се показва през третото въже, но получава страхотен chair throw в главата си. Crusher причаква Stanev да се качи, IB го прави засилва се към Crusher с прав десен, Crusher минава под удара и скача с брилянтен neckbreaker. The Game обаче вече не мисли за съюзи с Crusher и се засилва право към него с big boot. Играта отива пред краката на IB, който е на земята и започва да му говори нещо, което ние не чуваме. IB обаче показва защо е феноменален - kip up rana за Game ! Елиминационния мач продължава с пълна сила. Тримата са на крака, Stanev е в средата, останалите двама се засилват към него, но той прави кълбо по ринга и се измъква ! Game и Crusher се спират на време, срещу тях тича изправилия се Stanev, двамата с по две ръце го вдигат, но IB показва, че има най-много опит и ги събаря с феноменален double dropkick - по един крак за всеки ! Stanev излиза от ринга и от под ринга вади една маса, разпъва я около ринга, точно пред коментаторската маса. Взима още една маса и я мята на ринга, където двамата останали са на крака, причакват Stanev и го отнасят с double lariat ! IB се изправя набързо, Game се засилва към него, но Stanev се навежда и минава, засилката на Game е доста яростна, а Crusher гледа и чака двамата да се изтощят. IB скача и минава под Играта, но накрая забива dropkick-а, който всички очакваха. Той започва да се кефи, но се обръща ииии получава яростни удари. Crusher е набрал скорост и рита противника си в стомаха, след което започват колена в главата на ЛЕГЕНДАТА на CMWF. Колената не са достатъчни и Stanev е изпратен над третото въже. Crusher слага масата в ъгъла и причаква The Game ... GOOOOOOOREEEEEEE !!! GOOOORE !! GOOOOREE !!! UN-FUCKIN'-BELIEVEBLE !~ Право през масата ! Край ли ще бъде това за Играта !? ЕДНО, ДВЕ ... AND HOLY SHIT, KICK-OUT ! IB вече е на крака извън ринга и вади нещо от под ринга .... ииии това е китарата ! Легендарната китара с която лъже всеки път, че си чупи китката ! С грозен почерк на нея е написано "ROCK". Той влиза на ринга, Crusher тръгва ... GORE ! Мята се, но Станев се маха и Crusher си е*ава майката след като счупи китарата от главата си ! IB изправя The Game и го праща в долния десен ъгъл. Хваща го за superplex, но с последни сили Играта успява да го бутне. Той няма сили да се изправи и да полети, но Stanev има сили в себе си и скача на третото въже, близо до сглобката ... what the hell ... SPRINGBOARD DROPKICK FOR THE GAME ! ИГРАТА ПАДНА ПРАВО ВЪРХУ РАЗПЪНАТАТА ПО РАНО МАСА ОТ STANEV ! Публиката подивява ! Stanev излиза от ринга, взима още една маса и някаква торба. Вкарва Game на ринга и се започва отброяване - One, two, and it's OVER за Играта ! Елиминиран е !

Остават само двама, единия от тях ще стане първия CMWF X DIVISION CHAMP. Crusher не е в добро състояние, за разлика от Stanev, който е далеч е в почти отлично здраве. Crusher използва въжетата за да се изправи, обръща се към IB и започват баавна и отекчителна размяна на удари. Crusher успява да спечели приимущество и засилва Феноменалния, посрещайки го с flapjack. Той подвиква на един от анонсерите да му даде стълба. Взима я и причаква IB да се изправи. Той го прави и се засилва, но е отнесен от Crusher. Той слага стълбата в ъгъла и довлича Stanev. Хваща го за краката иии CATAPULT TO THE LADDER ! Crusher опитва туш ! Повдигане на две и 2/3. Crusher разпъва останалата на ринга маса и довлича Stanev, изправя го, но ... low-blow out of nowhere ! Stanev има свтовъртеж и с последни сили взима от ринга торбичката , отваря я и я изсипва върху масата ... начупени стъкла ! Crusher тръгва да се изправя бавно и леко, а Stanev ще припадне. Crusher е качен върху масата, а IB с последни сили успява да се качи на третото въже ... той си отпочива, но тази почивка се отразява главно на Crusher, който намира сили и става от масата, качва се на второто въже и хваща IB, който е с ококорени очи ! AND THE T-BONE SUPLEX THROUGH THE TABLE WITH ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГЛУПОСТИ ПО НЕЯ ! Веднага туш ! Идвамата са в безсъзнание, но Crusher е в поза за туш върху Stanev. ЕДНО, ДВЕ И ТРИ ! Край ! Гонга бие ! Край, край, край ! Crusher отваря едва-едва очи и получава титлата. Качва се на второто въже и я вдига над раменете си, но припада. Двама рефера взимат тялото му, а още двама взимат това на IB.

QUICK RESULTS :

Rolex b. Super Biro via DQ in 8:43

Steve 'Jeweler' Pleasence b. Nicholas 'Freeze' Slater via Pinfall (Jewelery Cutter) in 7:37

Crusher b. The Game and IB Stanev in Triple Threat Eliminaiton NO-RULES Match (IB el. Game via springboard dropkick and fallin' through table; Crusher el. IB Stanev via T-Bone Suplex through table and broken glass) in 32:15

Edited by Yo The Real
Link to comment

Много ми хареса! Интересно ми беше, как направи толкова яко шоу с 8 човека в ростера :D . Все пак беше много интересно. Мачовете бяха на ниво, а МЕ изкърти тотално! Естествено е така, защото станах шампион :D Продлжавай напред, вече имаш един редовен читател :)

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment

Oh,man!Ама ти сериозно ли?!Шампиона не получава шанс...БЕЗОБРАЗИЕ!Иначе шоуто изкърти.8 ЧОвека ростър,но шоуто беше супер.МЕ-та беше доста солиден и интригуващ.Чакаме следващото шоу.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center]

Link to comment

Oh,man!Ама ти сериозно ли?!Шампиона не получава шанс...БЕЗОБРАЗИЕ!Иначе шоуто изкърти.8 ЧОвека ростър,но шоуто беше супер.МЕ-та беше доста солиден и интригуващ.Чакаме следващото шоу.

Четеш през редовете. Давам ти шанс, но ще е по the hard way.

Btw, койт' не коментира ще джоби здраво :P

Link to comment
mysterio_619

Много добро шоу.С толкова малко хора да се нааправи такова шоу такъв ME, учасвах и аз :clap: А това със Супер Любо е много яко.Вижда знака на ADSL и му идват сили.Само дето не трябваше да казва, че има супер-бъгав интернет, че сега няма да си го взема :D PPV-тата са много добри.Скоро идва Revolution якоооо.Името на седмичното шоу просто рулира.

Super Biro vs RoLeX-аaaaa Супер Биро се прецака здраво с тоя Disqualification,иначе победата му беше вързана.А и тъкмо му дойдоха сили.

Сегмента със Супер Биро беше много добър.Да продължава така да рекламира ADSL.

Steve 'Jeweler' Pleasence vs Nicholas 'Freeze' Slater - също много добър мач

The Game vs Crusher vs 'The Phenomenal' IB Stanev - мача на вечерта.Много дълъг напрегнат.Нищо чезагубих мача си беше добър.

Имам две препоръки само - отделяй мачовете с по един ред и им дай един bold.Другото което е сложи e някоя Tag Team Title.Дано се присъединят още хора във федерацията.Както каза DAMN спечели си още един редовен почитател.Продължжавай в същия дух с федерацията.

[center][img]http://s5.tinypic.com/yl2ev.jpg[/img][/center]

Link to comment

Стана интересно шоу ,след завръщането на федерацията.Element и YTR в направиха добро начало със сегмента.Добре стана ,как YTR обяви main-eventa за X Division Championship-а и то във No Disqualification.Рекламата 'ЕТВЪРД' рулзва :D.Супер Биро рулзва със тоя ADSL.Жалко ,че изгуби със DQ.Сегмента отново с него стана много добър.Steve 'Jeweler' Pleasence и Nicholas 'Freeze' Slater направиха добър мач.Сегментът с Crusher ,The Game и Element беше много добър.Накрая мачът на вечерта.Просто беше очаквано ,щом е за Екс Дивижън Чемпиъншипа и то в No DQ Match...Мисля ,че трябваше да победи Феноменалният Станев ,но и Crusher показа много в мача.T-bone Suplex-a върху масата ме изкефи.Дано на следващото шоу да има с 1-2 мача повече и да има толкова забавни сегменти ,както имаше и на това шо.....

Link to comment

Много добре бе,мен.Мощна първа победа за мен.Супер Биро рулира яко,ама яко.С този надпис ADSL се залях от смях :).МЕ беше направо страшен.През цялото време напрегнат и победата падна изненадващо.Надявам се скоро да се разгърне моя мощен образ. :beer2:

Btw...Може ли един списък с имената на кечистите и да драснеш кой кой е,че нещо не ги различавам много.

Link to comment

Скоро идва Revolution якоооо.Името на седмичното шоу просто рулира.

Имам две препоръки само - отделяй мачовете с по един ред и им дай един bold.Другото което е сложи e някоя Tag Team Title.Дано се присъединят още хора във федерацията.Както каза DAMN спечели си още един редовен почитател.Продължжавай в същия дух с федерацията.

1. Revolution идва, но ще има разместване и ще е на 1 февруари.

2. Сегментите са с болд, другото с италик.

3. С тоя ростер няма защо да слагам толкова много титли. 2 титли са напълно достатъчни.

Мисля ,че трябваше да победи Феноменалният Станев ,но и Crusher показа много в мача.T-bone Suplex-a върху масата ме изкефи.Дано на следващото шоу да има с 1-2 мача повече и да има толкова забавни сегменти ,както имаше и на това шо.....

Щеше да е супер предвидимо, ако пак IB победи ... но си имам едно наум за него.

Няма как да има повече мачове, само с един мога да вдигна летвата, няма хора.

Btw...Може ли един списък с имената на кечистите и да драснеш кой кой е,че нещо не ги различавам много.

Yo The Real - oY ehT lael

Super Biro - BoRn_2B_GoD

Crusher - DAMN

IB Stanev - Legend_Killer

Slater - dexim

Element - FinaL

The Game - mysterio_619

SJP - radoslav1948

Rolex - Xelor :D

Nick The Hurricane - ShwN

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...