Jump to content

Най-добрата година: Vol.2


UNDERTAKER*

Austin's best year?  

40 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

jerichoholic

Най-добрата му беше 1998, спечели първата си световна титла, спечели ръмбъла, започна Attidude ерата, войната с МакМеян и други важни неща за неговата кариера.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Link to comment

1998 според мен също е най-добрата. Royal Rumble спечлването, като елиминира Rocky, еженето с Тайсън, спечелването на титлата от Шон на WrestleMania, продължаването на feud-а с McMachon, побоите над Кейн, Mankind , feud-а с Taker и всичко останало :)

Link to comment

Според мен това бе 2001, имаше достатъчно призове (Royal Rumble, титли) и взе участие в много интересни истории, както и heel turn!

Link to comment

By far 1998 г. Първа титла, начало на войната McMahon-Austin, чиста победа (цяло чудо на времето) срещу Shawn Michaels.. :)

Link to comment
Metzgermeister

Май е по-правилно да кажем, че не само 1998 беше добра година за Остин, но и той беше добър за нея. Можем само да гадаем как щяха да стоят нещата, ако го нямаше. Но и 1996 е добра - крал на ринга, Austin 3:16 и епохалното разделяне с дългата руса коса и пускането на катинарче. Все пак, 1998 вече той е човекът WWF, докато 1996 все още едва започва, а и дори следващата година не спира да се бие за някаква си интерконтинентална титла. 1999 се контузва, така че не е чак толкова добре, 2000 повечето време го няма, а хийл търнът през 2001 година тотално опустошава образа му. От 2002 година вече бавно, но славно взема да залязва.

Edited by Metzgermeister

 

 

Link to comment

Тук мога да го разделя на няколко категорий.

1996-Като образ и хийл,който беше аплодиран,плюс вековни промота.Най-добрия му период на ринга,преди контузията на врата.

http://www.youtube.com/watch?v=kCmV1eySiIo

http://www.youtube.com/watch?v=MqP_D7Th-Xw

1997-Враждата с Брет Харт и 5-звездния им мач на 'Мания 13.Тук се разбра,че Остин ще е нещо много голямо.

1998-Остин се превръща в лицето на компанията,а Атитюд ерата стартира.Кеча вече не е семейния продукт,той вече е хардкор,а образите не са супергерои.Също така за пръв път WWF шампион.Една от най-добре измислените вражди в историята на цялата индустрия:Винс-Остин.

2001-Като постижения най-добрата му безспорно.Royal Rumble,WWF титлата на 'Мания 17 в Хюстън,държана около 5 месеца,което не е малко за онзи период.Също така хийл търна и промяната на образа,той бе представян като параноик.Жало,че му прецакаха образа,като го направиха прекалено слаб.Даже се предаде на Ankle Lock-а,което беше леко глупаво.

Моя избор тук обаче ще бъде 1998,откъдето започнах да гледам,пък и тя бе неговата година.Pop-овете които получаваше бяха легендарни,а всяка седмица можеше да се чудиш какво ще направи следващия път на Вини.

Edited by Ogata
Link to comment

Да се изкажа и аз. След като гледам кеч от края на 1995, което си беше още cartoon ерата, бях станал фен на тези пъстри образчета, с които беше изпъстрена федерацията, но и които вече бяха почнали да понамаляват. Austin естествено не беше такъв и в началото не ми беше от любимците, всъщност какво начало, дори до 1999 ми беше от омразните кечисти (заедно с The Rock). Дразнех се най-вече от големия пуш, който получаваха двамата края на 90-те (за сметка на любимците ми през това време Шон, Тейкър, Мик и няколко други...). Особено от страна на моя човек - то не беше джобене не беше чудо. НО това беше тогава.., в днешни дни какво ли не бих дал за един Austin или The Rock, на фона на сегашната картинка ще съм им най-големия фен.

Все пак не мога да отрека, че 1998 беше годината на Austin, така че гласувам за нея.

Link to comment

Според мен това бе 2001, имаше достатъчно призове (Royal Rumble, титли) и взе участие в много интересни истории, както и heel turn!

Абсолютно ! Направиха невероятен мач с Роки, страхотна вражда, даде края на нещо, което се чака 3 години, имаше хубав хийл търн и доста дълъг рейн.

Link to comment

Дадох гласа си за 1998,а мотивите ми са изброени в по-горните мнения.

[center][center][b]Proud to be a PEEP![/b]
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center]

Link to comment

И така, най-добрата година според потребителите на BWC за Stone Cold Steve Austin е 1998. Тук бяхме още по-единодушни от първия брой, като 70% (28 от 40) избраха именно тази година за най-добра.

Steve Austin 1998

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...