G Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 (edited) THE WILD BUNCH Като виден почитател на уестърните реших новия ми проект да е свързан с този жанр. The Wild Bunch ще разказва историята на няколко колоритни личности в дивия запад гонейки една и съща цел, ограбването на един от най-модерните влакове създавани по това време и разбира се огромното съкровище което превозва. Лидерите на "глутницата" тръгнала след голямата нелегална награда ще бъдат бившия шериф минал от другата страна на закона Jimmy Earl Thomas & брат му "Sunrise" Charlie Thomas (Rikishi & Loop). Замесени в историята ще са още наемниците Billy & Frank (Shawn_Michaels & radoslav1948), наети от правителството да спрат злосторниците, вманиачения шериф преследващ Jimmy Earl Thomas заради стара вражда - Sheriff William Price (UNDERTAKER*), легендата на дивия запад Ringo "Colt" Jones (The_Olimpic_Hero) и мн други! G Presents - "THE WILD BUNCH SERIES". CAST Jimmy Earl Thomas - Radox "Sunrise" Charlie Thomas - Loop Sheriff William Price - UNDERTAKER* - (ALIVE!) Billy - Shawn_Michaels "The Owner" - ViChIX Frank - radoslav1948 White Spirit - HEIDENREICH John Sampson - HellziN - (Killed by The Hired Gun) Page Sampson - dexim - (Killed by The Hired Gun) Ridley Sampson - 'Hamma - (Killed by The Hired Gun) The Hired Gun - The Pain Tommy "Brown Sugar" Smugger - Born_2B_God Bob The Bartender - corruptedshadow The Mosquito - THE LEGEND KILLER Jesse Jones - sOcKi-G Charles Noble - Jericho AND.. Ringo "Colt" Jones - The_Olimpic_Hero .. Очаквайте скоро Episode 1! Edited January 31, 2009 by G Quote Link to comment
The Pain Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Хаха,изглежда много добре,ще се чете :icon_wink: Даже и аз участвам :D Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Тоmmy "Brown Sugar" Smugger FTW! Негър ли съм? Или само така ми се струва заради прякора Иначе евала за идеята, може да ми създадеш интерес към уестърните, но моля те, МОЛЯ ТЕ бъди сериозен и го допиши докрай, дори това да значи да претупаш всичко в 1-2 части като ти писне :) Quote Link to comment
G Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 ..но моля те, МОЛЯ ТЕ бъди сериозен и го допиши докрай, дори това да значи да претупаш всичко в 1-2 части като ти писне Ако има активност т.е коментари и мнения ще го довърша :) Quote Link to comment
The1948One Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Даааа тия дни след като гледах "Имало едно време на Запад" и "Великолепната Седморка" съм изключително надъхан за това diary. Радвам се че ще съм партнъор на Shawn_Michaels, като образите на пръв поглед ни приличат на The Unholly Two (Dallas Page and Danny Trejo от Devil's Reject) Ще имам доста добра роля и много благодаря на добрия стар G че ме е взел под внимание Quote Link to comment
G Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 EPISODE 1: "The Dirty One" (ПРЕМИЕРА) .. Преследването стигна до една голяма пропаст. От неизвестното се чуваха крясаци и изстрели. Jimmy Earl (Rikishi) гледаше втренчено в мрака.. след което погледа му започна да шари в огромната бездна надолу. Jimmy Earl: "Charlieeeeee... коня ми е ранен заминавай към ранчото на Bob!" Charlie Thomas (Loop): "Ти луд ли си, качвай се и да вървим старче!" Jimmy Earl: "Ако още един път ми кажеш старче ще те напердаша пикльо... заминавай няма как да стигнем иначе.. аз ще ги задържа!" Чарли кимна с глава и заязди бързо в тъмнината отдалечавайки се от изстрелите. Джими веднага извади револвера си и се скри зад един камък.. От тъмнината най-сетне започнаха да излизат силуети. Джими веднага положи ръката си на огромния камък, след което изпрати няколко бързи изстрела към силуетите. Видимо няколко човека паднаха от конете си, а останалите се покриха за части от секундата. Чуха се и изстрели от другата страна.. Джими бързо залегна псувайки докъто куршумите свистяха покрай главата му. Jimmy Earl: "Шибаняци!!.. ще ме гонят те от Sweetsdown.. няма да я бъде тая!" Джими отново запука с остатъка от патроните си, този път тичайки странично към друго прикритие, което явно бе набелязъл предварително. Странен блясък мина пред очите на Jimmy Earl обаче.. познат блясък! Изведнъж студена пот изби по челото му, ръцете му настръхнаха до такава степен, че едвам държеше пистолета си. Джими бягайки усети пронизваща болка в левия си крак и се свлече безпомощно в пропастта! Gunner: "Шефе мисля, че го улучи!" Sheriff William Price (UNDERTAKER*): "..Мислиш ли.. Хайде размърдайте се нямаме цяла нощ.. намерете ми трупа му!!" Докъто стрелците на Прайс търсеха вероятните останки от Jimmy Earl Thomas.. (наградата за главата му наближаваше сума, която дори обикновените хорица не познаваха).. героя ни висеше от един дънер, за който успешно се бе уловил при падането. Джими дишаше тежко и се държеше с другата ръка за наранения си крак, докъто си мислеше как подяволите ще се измъкне от подобна ситуация. Бе въпрос на време да се отърве от временното си местонахождение или слънцето да се покаже.. и вместо текила да получи няколко куршума за добро утро от стрелците, които го търсеха засега на тъмно. Единственото, за което можеше да мисли Jimmy в момента бе до болка познатия блясък, който мина пред очите му преди да бъде прострелян.. това се бе случвало и преди.. от познат човек и по точно от познатото му оръжие.. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ В РАНЧОТО НА BOB Bob (corruptedshadow) пушеше лула на верандата си.. когато в мрака чу тропота от коня на Charlie. The Bartender, както му викаха заради това, което работеше допреди години, веднага сграбчи пушката си, която стоеше непосредствено до него и се загледа в тъмнината.. Charlie: "Bobbbb... не стреляй подяволите.. аз съм Чарли, брат ми е в беда!" Bob: "Чарли ти ли си.. изкара ми ангелите!" Charlie се доближи до Боб и бързо слезе от коня си.. Charlie: "Цяла вечер ни преследват стрелци.. не знам кой ги е пратил но Джими е в опастност на няколко километра от тук.." Bob: "Знаех си, че нещо става.. напред още чух изстрели.. ок хлапе ела с мен до къщата на "Белият Дух".. ще ни трябва подкрепление!" Charlie: "Не му вярвам много на този индианец!.. Защо трябва да го викаме?" Bob: "Този индианец измъкна баща ти от затвора като бяхте малки.. а и е помагал на брат ти за много неща.. имам му повече доверие, от който и да е бледолик." Charlie: "Някой ден Боб ще останеш без дългата си коса заради тези убеждения!" Bob: "Хайде стига плямпа, а да измъкнем брат ти.." Двамата бързо се качиха на конете си и се насочиха към къщата на Белият дух! Първи епизод от The Wild Bunch.. Следва продължение!.. Коментирайте!!! Quote Link to comment
The1948One Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Доста обещаващ първи епизод. Ще се чете. Все още е рано за да мога да направя добър анализ на образите но вярвам че след епизод , два ще успея да им направя мой резюмета. Образа на радокс изглежда доста рутиниран и със сигурност ще има доста голяма роля, все пак old school рулира. Quote Link to comment
corruptedshadow Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Bob (corruptedshadow) пушеше лула Просто не знаеш колко точно е това То и аз съм фен на уестърните. И това ще се чете. много благодаря на добрия стар G че ме е взел под внимание ПП: Аа, само не разбрах, BoRn_2B_GoD негър ли е, наистина? :D Quote Link to comment
G Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 ПП: Аа, само не разбрах, BoRn_2B_GoD негър ли е, наистина? Ще издам в следващия епизод :) Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Уестърн жанрът rulezzz. Аз съм огромен фен. Първият епизод на историята накефи. Надявам се образите да се развият доста интересно и да видим една добър разказ. :icon_smile: Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Mного добро, много добро. Героите имат и минало помежду си, което е голям плюс за всеки разказ. Прави нещата по-дълбоки. Пишеш даже по-добре и от преди. Чакаме следващата част :) Quote Link to comment
The Pain Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Опита си казва думата :icon_wink: Много добре го пишеш.Историята започна добре,след още 1-2 епизода,като се оформи ще мога да дам по-голямо мнение.Иначе,KUTGW! :) Quote Link to comment
G Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 EPISODE 2: "The Welcome" .. "Bartender" Bob (corruptedshadow) & "Sunrise" Charlie Thomas (Loop) яздеха яростно към края на хълма, където се намираше къщата на индианеца подвизаващ се под името Бял Дух (HEIDENREICH).. Беше въпрос на време Jimmy Earl Thomas (Rikishi) да бъда заловен от стрелците пратени по петите на двамата братя! Веднага щом пристигнаха до мястото където трябваше да намерят помощ, Чарли слезе от коня си и се развика: Charlie: "Индианецооооо.. покажиии сеее!!.. Чуваш ли мее!?" Bob: "Charlie какво правиш подяволите?... Спри се, аз ще се оправя.. Дух тук ли си?" От тъмнината на прага изведнъж излезе The White Spirit.. Той бе обгърнат с голяма мечешка кожа.. косата му стигаше, чак до раменете. Внушителните му длани се протегнаха към стената и изведнъж верандата се освети. Огромният индианец заговори: Spirit: "Боб... и страннико.. какво ви води насам в този късен час?" Чарли отново нахално се показа на преден план и прекъсна опитващия се да обясни положението Боб.. Charlie: "Виж.. нямаме време за сладки разговори.. брат ми е в голяма опасност и се нуждаем от помощта ти! Знам, че преди си помагал на баща ми затова и мисля да ти се доверя Призрако.. Името ми е Чарли Томас син на Bart Thomas.. брат ми се казва Джими Ърл Томас!" Spirit: "Братята Томас значи.. имаш голяма уста хлапе.. изчакайте да взема пушката си и тръгваме!" Боб и Чарли се спогледаха доволно, след което се качиха на конете си готови за новото приключение. Белият Дух излезе само след секунди с едно седло в ръце и пушката си на рамо. На висок глас той избърбори нещо, което бе достатъчно коня му да дотича веднага: Spirit: ".. Е водете.. нека преди това да позная става въпрос за "стрелци" нали?" Bob: "..Да Дух, ако това те притеснява няма проблем не си задължен да идваш.. знам, че не искаш да си имаш работа със закона!.." Spirit: ".. просто исках да знам колко са Боб.." Charlie: "Не ги видях добре, но предполагам около 10-ма човека!" Spirit: "Голяма хайка за двама човека.. Мисля, че ще ни трябва помощ и знам точния човек.." Charlie: "Мисля, че не разбираш колко спешно трябва да тръгнем, нямаме време за това.. и тримата ще се справим!" Spirit: "Спокойно хлапе по път ни е.. няма да се забавим въобще.. ще ни трябва още помощ!" Bob: 'Ти си дух.. води.." Spirit: "След мен господа.." Тримата се засилиха надолу по хълма и към мястото където запоследно Чарли видя брат си.. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ БЛИЗО ДО СКАЛАТА БЕЛЯЗАНА С ОТМИНАЛАТА ПРЕСТРЕЛКА Един от наемниците отиде до Sheriff William Price (UNDERTAKER*) и седна до него. Шерифът не отлепи поглед от огъня, който осветяваше тъмните му очи и продължи да отпива от уискито си: William Price: "..Какво има.." Gunner: "Шефе, не можем да намерим Jimmy никъде.. мисля, че е още жив и се е покрил някъде.. вероятно от раните си не е стигнал далече." William Price: "... Нямаме време за него сега.." Gunner: "Как така.. нали за това сме тук?" William Price: ".. Следят ни.. от Sweetsdown насам.. трябва да са двама, добре прикриват присъствието си, което ме навежда на мисълта, че са стабилни наемници.. такива ги праща само правителството.. но защо!?" Gunner: "Ъм.." William Price: "Събирай хората.. тръгваме!" Уилиям бе прав, от върха на съседния хълм известните само с първите си имена Billy & Frank (Shawn_Michaels & radoslav1948) наблюдаваха малкия лагер, който бяха направили хората на Прайс. Billy: "Той знае за нас Франк.." Frank: ".. Сигурен ли си.." Billy: "Да.. виж знаеш добре за заповедите ни, предпочитам да ги оставим за една вечер.. ще пазим дистанция!" Frank: "Хмм.. "Кървавия" Уил наистина си го бива.. е нека да пазим тогава малка дистанция.. засега." ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДО НЕИЗВЕСТНА КЪЩА СЕ СПРЯХА ГЕРОИТЕ НИ.. White Spirit: "Чакайте тук.. ще влезя за малко и заминаваме!" Charlie: "Скоро ще изгрее слънцето.. побързай индианецо!" Bob кимна с глава гневно към Чарли, явно заради израза му.. Духът погледна за момент Чарли, след което навлезе в помещението срещу тях.. След няколко минути навън заедно с индианеца излезе чернокож мъж с голяма шапка.. в кобурите му блестяха два златни револвера.. Charlie: "...Хъх.. страхотно индианец и чернокож.. какво ще последва феята на зъбките и Били Хлапето?" Bob пак изгледа гневно Thomas.. Чернокожият мъж се вгледа в Чарли.. Black man: "Името ми е Tommy Smugger (Born_2B_God).. Всички наоколо ме знаят като Brown Sugga`.. хлапе разбрах, че Джими е в опасност.. нека му помогнем!" Въпреки, че героите ни станаха четирима времето не бе на тяхна страна.. колко ли още Джими щеше да укрива успешно присъствието си от преследващите го "стрелци"... Втори епизод от The Wild Bunch.. Очаквайте скоро number 3... Коментирайте! Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Аз съм негър, копеле! Добра идея наистина. Кафявото захарче ми допада като прякор Иначе какво да кажа за тази част... добре е. Разви действието и още няколко души се появиха. Чудно ми е кога ще започнеш да ги избиваш. Неизвестното местоположение на Радокс също радва, тъй като така не знаем какво става с него. Браво ;) Quote Link to comment
corruptedshadow Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Хаха, най-вероятно мене ще застрелят пръв. :D Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Хаха индианец и то по-култов от Бате Гойко!Образът ми е интересен,имам и негър в отбора-ако пишеш редовно ще чета. Quote Link to comment
The1948One Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Ето че и аз се появих. Дано се задържа по накрая. Пък не се знае може и heel turn да ме очаква. Ще стане интересно и то доста. Вече почти всички герои ни се откриха, надявам се следващите серии да започнат да се разкриват различните истории Браво приятел няамш грешка, най доброто diary извън кеча поствано в този форум Quote Link to comment
G Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 MINI EPISODE BEFORE 3: "The Sampson Brothers" (BEFORE OUR STORY BEGINS) .. Братята Сампсън бяха прости фермери, наследили малкия имот на баща си след смъртта му. В последно време нещо тревожеше един от тях.. Джон, (HellziN) най-големият от тримата, не виждаше никаква перспктива да остане и да се грижи за почти забравено от бога парче земя.. той винаги знаеше, че мисията му в този живот е много повече от това да храни свине и кокошки по цял ден. Той и братята му все още обмисляха едно примамливо предлужение поставено от богатия бизнесмен подвизаващ се само под прозвището "The Owner" (ViChIX).. Беше обикновен ден.. както винаги нищо не се случваше около имението Сампсън. Слънцето злокобно пронизваше прозорците с лъчите си. Най-малкият от тримата Ридли ('Hamma), се протягаше на верандата, докъто се бе удобно настанил в едно кресло... когато изведнъж от далечината се зададе запъхтян кон. Ридли веднага влезе в къщата и извика двамата си братя. Тримата се строиха като пионки пред верандата и дочакаха мъжът, който контролираше животното, да ги заговори. Човекът бе видимо потаен, криеше лицето си зад маска.. носеше и дълбока шапка.. т.е. на яве изпъкваха само сините му очи. Той се спря точно пред тях и насочи погледа си към този който стоеше в средата.. това бе Пейдж (dexim). The Hired Gun (The_Pain): "Знаете ли в коя посока е Sweetsdown момчета?" Page: "На около половин ден път в тази посока сър.." The Hired Gun: "Ти.. момко би ли ми дал малко вода.. пътувах дълго!" Ridley: "Разбира се.." Ridley се затича към къщата.. John: "Каква работа имате към Sweetsdown ако не е тайна господине?" The Hired Gun: "Всъщност е момко.. къде е баща ви.. майка ви?" John: "Не са вече сред живите сър.. само аз и братята ми се грижим за това място, но скоро мислим да отворим собствен бизнес.." The Hired Gun: "Хмм.." Ridley дотича с голям съд, в който бе налял вода. Той я даде на непознатия мъж, който я изпи бързо на големи глъдки. The Hired Gun: "Благодаря.." Мъжът удари коня си и потегли в посоката, която му посочиха момчетата.. Джон изкака той да се отдалечи и каза.. John: "Това е той момчета... хващайте конете и да тръгваме.. наградата за главата му е много голяма." Ridley & Page се усмихнаха и се запътиха към конюшнята! 24 ЧАСА ПО-РАНО ~Flashback~ The Owner: "Ще дойде мъж към този град.. не много висок с много изразени сини очи.. вероятно ще крие лицето си.. щедро ще ви възнаградя ако се погрижите за него.. той иска да ме убие!.. Оправете този проблем момчета и ще ви направя богати!" (Това е мини епизод разясняващ някои събития и образи.. очаквайте утре 3-ти) Quote Link to comment
The Pain Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Heidenreich-индианец и Бирето-негър Дебютираха няколко итересни нови героя,историята се оформя добре постепенно.Пролога към 3-та част ми хареса,даже и аз взех участие Замесил съм се с Вичикс,лоша работа. :icon_eek: Интересно сега какво ще стане между мен и братята.Интересно е,продължавай все така. Quote Link to comment
The1948One Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Ето че цъфна образа и на селяците , ще стане доста интересно, работиш multi-character-но, което ще допринесе за допълнителният интерес към този дневник. Quote Link to comment
G Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 EPISODE 3: "LEGENDARY" SWEETSDOWN НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН .. В "saloon-a" бе празно. Барманът сипваше уискита на няколкото пияндета, които по обяд се нуждаеха от "дозата" си. Единствено в не добре осветения ъгъл стоеше мъж и пушеше цигара. Сянката закриваше лицето му.. Изведнъж друг мъж гневно навлезе в помещението и се обърна към мистериозния силует с рязко движение.. Man: "Копелеееееее... ти застреля и двамата ми приятели.. а сега си пушиш спокойно в тази затънтена дупка!!!.. Ставайй нали си мъж... Аааааа!!!..." Докъто всички се усетиха, дърдоркото вече бе повален от няколко куршума в тялото, които мистериозния мъж отправи за секунди. Той хвърли цигарата си в страни и с бавни стъпки се показа на светлината.. Един от седналите на бара се опули когато го видя и започна да го сочи.. Посетител: "Това е Ринго Джоунс.... подяволите!!" Ringo (The_Olimpic_Hero): "Ринго е.. мъртъв старче!" Мъжът.. Ринго излезе от бара и за момент се наслади на слънчевите лъчи.. след което бързо се качи на коня си и заязди в неизвестна посока.. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ В ЕДНА ПЕЩЕРА СЕВЕРНО ОТ ГРАДА Jimmy Earl Thomas (Rikishi) лежеше проснат по очи в пещерата.. явно бе в безсъзнание! Личеше си, че след падането от скалата има сериозни контузии.. особено на краката. Той се разбуди за момент и изстена от болка. Това за съжаление събуди съмнение до намиращия се в близост "стрелец" пратен от шерифа William Price (UNDERTAKER*). Той веднага се затича към пещерата изваждайки револвера си в движение, когато падна повален от куршум! Изневиделица някой простреля наемника право във врата.. От съседния хълм Billy (Shawn_Michaels) прибираше вече пушката си.. Billy: "Ще ни трябва жив оня в пещерата Франк.. може да знае нещо.. слизаме и го прибираме!" Frank (radoslav1948): "Ок.. оглеждай се за тъпанарите на шерифа.." Billy: "Вече заминаха.. този явно бе някакъв заблуден!" Двамата тръгнаха да слизат по хълма, когато се чу конски тропот.. което веднага ги накара да се покрият зад близките по издадени камъни. Това бяха "The 4 Horsemen".. нашите герои Bartender Bob (corruptedshadow), Tommy "Brown Sugar" Smugger (Born_2B_God), Charlie Thomas (Loop) & индианеца White Spirit (HEIDENREICH).. Charlie: "Вижте.... долу има труп!" Bob: "Не бързай Чарли първо да огледаме района.." След като внимателно огледаха ситуацията, 4-мата спътници се насочиха към застреляния мъж. Белият Дух намръщи поглед по време на плавното вървене към пещерата и даде знак на останалите да спрат. Явно бе усетил, че има нещо нередно в цялата работа.. Bob: "Какво има Дух.." White Spirit: "Нещо се случва тук.. не мисля, че е добра идея да продължим!" Charlie: "Брат ми може да е в тази пещера индианецо.. той ще е застрелял този нещастник!! Продължаваме!" Tommy: "Белият дух е прав хлапе.. не трябва да бързаме, може да се озовем в клопка.." Charlie: "Никаква клопка няма.. продължаваме веднага!.. Fuckkkk!!!" Куршум прониза Чарли в рамото и той се строполи в краката на Боб. "Барманът" го сграбчи бързо и с бърза крачка се засили към близките храсти за да се скрият.. останалите сториха същото.. Frank: "Подяволите не го убих!" Billy: "Колко са точно видя ли.. трябва да ги премахнем!" Frank: "Мисля, че 4-ма Били.. време е за шоу!" .. TO BE CONTINUED! Можете да коментирате.. Quote Link to comment
The1948One Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Изключително голям марк аут имаше тази серия. Дебютира не кой да е а самият главен герой. И то по перфектен за Уестърните начин. Имаше и екшън в тази серия. Shawn Michaels вече уби някакъв а аз бях близко от това да очистя Loop. Изключително ми е интересно защото в следващата серия ще видим колаборация между наемниците (мене и Shawn) и The Four Horseman. Може да сме аутсайдери но се наядвам да успеем да се измъкнем и по възможност да очистим някои. Страхотен дневник, смея да твъря най добрия non-wrestling ever. Браво на G, просто той е следващият Sergio Leone. Специален поздрав за него. Quote Link to comment
The Pain Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Най-добрия епизод засега!Почнаха се стреляниците,вече имаме и първата жертва :icon_twisted: Интересно и какво ще правиш с Ринго,направи добър дебют.Следващия епизод очаквам да е най-бруталния от всичките,очаквам голяма стреляница.Според мен с индианеца е свършено :D Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Браво наистина добра история,ние с radoslav1948 сме малко странични,но пак мачкаме P.S.Между другото по-принцип съм голям фен на каубойските филми,особено на типa Spaghetti Western :) Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Последният епизод наистина може би беше най-добрият засега от историята. Дебютирах по чудесен начин и ми е много интересно в последствие точно по какъв начин ще се впиша в главната история. Иначе всичко около този дневник наистина е направено по много интересен и добър начин. Вкарал си доста герои, които по-късно в дневника със сигурност ще преплетат съдбите си. Очаквам също и още класически уестърн моменти, като сегменти в saloon-и(вече получихме един), запомнящи се фрази и т.н. Вероятно в следващия епизод ще станем свидетели и на първата по-сериозна престрелка. Ще е интересно. Наистина трябва да довършиш този дневник. Ще се следи. :) Quote Link to comment
Recommended Posts