Jump to content

Най-добрата година на кечиста.

UNDERTAKER*

Най-добрите години на кечистите.  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Идейка, която видях в един форум и много ми допадна, реших да я патентовам и в нашия BWC. Та за какво иде реч - всяко издание ще има по 1 кечист, за който ще гласуваме коя му е била най-добрата година в кеча, откакто е pro, или откогато вече е станал по-известен, който желае може да пуска и коментари. Първият кечист е легендата HBK Shawn Michaels. Вие сте.

Shawn_Michaels

Каквото и да си говорим Шон Майкълс беше най-големия през 1996-та - най-важния човек през годината,Royal Rumble winner,световен шампион който държа повече от половин година,както направи и едни от най-важните мачове в кариерата си.Просто 1996-та беше най-големия,нямаше кой да му каже дума и още нещо в най-добрата си форма някога ;) .

Ако трябва още една много важна година за него това беше 2002,това беше неговото възраждане,много ключов момент в кариерата.

И третата по важност година е 1997,може да не беше най-активния кечист тогава като участие в мачове,но създаването на DX адските мачове с Гробаря и двете световни титли не са никак малко,а да не говорим че правеха каквото си искат както на ринга така и извън него.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Колебах се между 1996 1997, но през 97 активността му е по-малка. В крайна сметка гласувах за 1996 :)

'96.Печели РР,прави един от най-запомнящите се мачове и печели световната титла за пръв път.Освен това,както Шон спомена,тогава беше в много добра форма.Другата година е след завръщането му и враждата с HHH,но това е по-скоро цял период.

[img]http://bgphoto.net/photos/31869/o633655787283940000.jpg[/img]
[b]I will give you a show like you have never,ever seen before.Why?Because I can.[/b]

Аз гласувах за '97, Shawn_Michaels изтъкна някои от нещата, които ме накараха, да я определя като най-добра - HIAC, а и другите мачове с The Undertaker, DX... От друга страна 95 и 96 също са ми любими години от кариерата на HBK, даже май трябваше за 96-та да гласувам...

Твърдо 1996-та.

"When I go down, I'm takin' everybody with me, and I'm going out in a blaze of glory!"

[img]http://i30.tinypic.com/2yy1nvs.gif[/img]

Твърдо 1996. Като цяло перидът 1995-1997 му е най-добрият в кариерата, като определено `96 и `97 изпъкват. Но само заради едно нещо от 1997 не гласувах за тази година. ;)

Твърдо 1996. Като цяло перидът 1995-1997 му е най-добрият в кариерата, като определено `96 и `97 изпъкват. Но само заради едно нещо от 1997 не гласувах за тази година. ;)

Хаха за това не се бях сетил, 1997-ма наистина е "култова" година за Шон Майкълс... и за Брет, и за Винс. Иначе се замислих, НВК има и доста добри години в началото на 90-те, не бива да ги подценяваме :icon_wink:

Може би трябваше да пуснеш Multiple Choice опцията, да се избират повече от една годинки.

'96-а и '97-а рутят просто, между тия двете просто не мога да избера. При все, че '96-а беше, наистина, първата година, в която му гласуваха такова огромно доверие, следващата с DX нещата просто избиха всякаква кочина. При първата си спомням мъгливо враждата му с Булдога, Дизел и Сид (от който загуби и титлата), тази с Mankind беше по-скоро нещо като транзитна и му беше като подготовка за мача на Summer Slam, ако не ме лъже паметта (тогава ми се наеба и Sky Sports и поизпуснах леко).

Виж '97, е там нещата вече излизат от контрол. Мисля, че това е годината, в която се беше развихрил с пълна сила. Невероятни мачове, сегменти, титли... въобще пълната кочина.

2002-ра завръщането също леко го пропуснах, така че не мога да коментирам обстойно, но Triple H's Reign Of Terror-а ми е достатъчен атестат за да не гласувам за нея.

Така е. Образ,промота,DX...1997-1998 няма аналог Michaels.Реално се развихря чак лятото на 1997.

Обаче 96-та е RR winner,взима първата си титла,която я държи маса време. Също така печелят с Б.Харт мач на годината.

"When I go down, I'm takin' everybody with me, and I'm going out in a blaze of glory!"

[img]http://i30.tinypic.com/2yy1nvs.gif[/img]

corruptedshadow

Колебаех се межу 1996 и 2002.

През '96 имаше тези успехи, впечатляващ образ и т.н. Впрочем започнах да гледам кеч от края на тази година, така че имам по-големи предпочитания към 1996.

Категорично гласувам за 1997 година! Основанията са много:

- Спечели втората си Световна титла в родния си град Сан Антонио. Трябва да е било наистина емоционален момент за него, семейството и съгражданите му.

- Спечели WWF Титлите по двойки със Стив Остин.

- Основа D-Generation X и така постави началото на един от най-великите stable-и за всички времена. Gimmick-а на двамата с Хънтър беше единствен по рода си, и заедно с образите на Винс Макмеън и Стив Остин, състави 3/4 от уникалното в Attituide Era-та.

- Спечели Европейската титла срещу Британския Булдог, и то в Бирмингам, Англия. Избухването на публиката срещу Шон и DX беше толкова гигантско, че мога да го сравня само с heel turn-а на Хълки от "WCW Bash at the Beach 1996". С тази победа, Майкълс стана първия GRAND SLAM Шампион в историята на WWF и постави прецедент в професионалния кеч изобщо.

- Прати кариерата на Брет Харт по дяволите с "The Montreal Screwjob" и стана главен участник в най-обсъжданото събитие в историята на кеча. Не искам да правя повече коментари, за да не бъда нападнат от mark-овете на Харт във форума. Самото участие на Шон в "The Screwjob" увековечи името му завинаги.

Мисля, че няма нужда от повече доводи. :icon_wink:

[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq252/harleygnr/shelton.jpg[/IMG]

Не съм ного запознат с кариерата на HBK преди 2002, но прочетох мненията до сега и си изградих мнeние. За това гласувах за 1996 :)

Edited by DAMN

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

- Спечели втората си Световна титла в родния си град Сан Антонио. Трябва да е било наистина емоционален момент за него, семейството и съгражданите му.

- Основа D-Generation X и така постави началото на един от най-великите stable-и за всички времена. Gimmick-а на двамата с Хънтър беше единствен по рода си, и заедно с образите на Винс Макмеън и Стив Остин, състави 3/4 от уникалното в Attituide Era-та.

- Спечели Европейската титла срещу Британския Булдог, и то в Бирмингам, Англия. Избухването на публиката срещу Шон и DX беше толкова гигантско, че мога да го сравня само с heel turn-а на Хълки от "WCW Bash at the Beach 1996". С тази победа, Майкълс стана първия GRAND SLAM Шампион в историята на WWF и постави прецедент в професионалния кеч изобщо.

- Прати кариерата на Брет Харт по дяволите с "The Montreal Screwjob" и стана главен участник в най-обсъжданото събитие в историята на кеча. Не искам да правя повече коментари, за да не бъда нападнат от mark-овете на Харт във форума. Самото участие на Шон в "The Screwjob" увековечи името му завинаги.

Като гледам начина, по който го описа, чак ми се прищя да си сменя вота :icon_eek:

Да му имам "овековечаването"... Луди ли сте, к`ва `97?! Даже не трябваше да присъства в анкетата тая година. Буквално срам за кеча като цяло, тръгнал да ми го "овековечава"...

Да му имам "овековечаването"... Луди ли сте, к`ва `97?! Даже не трябваше да присъства в анкетата тая година. Буквално срам за кеча като цяло, тръгнал да ми го "овековечава"...

На първо място, събитията около "The Montreal Screwjob" винаги са подлежали на гледна точка и лично мнение. Всеки си има свое; не обиждай мненията на другите, за да не обидят и те твоето.

На второ място, независимо дали ще се помни като срам или постижение, "The Screwjob" ще се обсъжда винаги. Така, че името на всеки човек, замесен в нея, си е буквално увековечено.

[IMG]http://i453.photobucket.com/albums/qq252/harleygnr/shelton.jpg[/IMG]

Както обичате да казвате с Дексим - Amen ... аз лично казвам '95, защото беш 'бахти бума като излезе първи и си отиде последен на RR.

Screwjob-a е бил добро бизнес решение. В момента гледаме постоянни (неправилни) screwjob-oве, които съсипват кариери (Triple H, anyone?), но просто не са така явни, брутални и нещата около тях не са толкова очевидни, колкото са били тогава. Крайно време е да забравите миналото. И наистина - 97 си е добра година, но говоря само от гледна точка на доста четени неща и малко гледани. По-късно се зарибих все пак. Причините 97 да е най-добрата му година бяха изброени от другите, като аз ВКЛЮЧВАМ и screwjob-a.

Точно и ясно обяснение,защо дадох вота си за 1997 година.

[center][center][b]Proud to be a PEEP![/b]
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/207/9/0/cm_punk_tag_by_v1ol3nce-d41q1i7.jpg[/img][/center][/center]

Ето че първият ни брой приключи. Потребителите на BWC избраха за най-добра година от кариерата на Shawn Michaels - 1996, със сравнително убедителните 50% (22 от 44 гласували)!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...