Jump to content

Клетката на Radox


Radox

Recommended Posts

Лллллллллллллллллллетс гет редии то ръмбъъъъъъъъъъъълллл! Това, което ви предстои да прочетете, е едно изключително качествено празнично издание на "клетката", гост в което е небезизвестният nWoHulkster™! Той бе гост и в издание №10, но е време някои от гостите да стъпят за втори път между четирите безмилостни метални стени на "клетката" и ... ето, че той е отново при нас.

"nWoHulkster"

1. Това май стана малко изтъркан въпрос, но е полезен. Какво става с теб, докъде стигна с ученето? Какви са плановете ти след като завършиш, което трябва да е скоро?

Еми бива, батка. Не се оплаквам. За съжаление, обаче, изискваш прекалено конфиденциална информация от мен. Политиката на моята скромна особа е да не разкрива чак толкова много подробности пред масовата публика. Ученето върви както трябва да върви и нека просто да кажем, че бъдещите ми планове включват евентуално присъствие на интернационалната сцена в посока северозапад.

2. Доста от по-новите потребители не знаят историите покрай класическите "войни" между лагерите на феновете на TNA и WWE тук, във форума. Защо според теб вече няма такива ожесточени спорове и защо вече Radox и nWoHulkster не се карат постоянно?

Някой друг да ги разказва тези истории. Аз нямам време и желание да го правя. Защо няма такива ожесточени спорове? За другите от участниците във "ВОЙНАТА!~" не мога да коментирам, но за себе си мога да кажа следното. Колкото и да ми се иска да си препиша заслуги - заслугата тук е почти изцяло твоя. Спря да ми цапаш TNA темите със заядливи постове и аз спрях да ти отвръщам с такива. :) Концепцията винаги е била толкова елементарна и се радвам, че най-после стигнахме до този мирен етап във взаимоотношенията си. Е, всъщност има и един друг момент. Все повече и повече ме домързява да отговарям на постове, с които не съм съгласен или които ме дразнят. Просто не ми се занимава и често се случва да избягвам постването на отговор, освен ако нещата не излезнат извън контрол (пресен пример: спорът около Годишните Награди На Българското Кеч Общество - BWC).

3. Същият въпрос го зададох и на Kaz, но няма да е зле да те попитам и теб - ще има ли според теб някакви неприятни последствия за кеч-феновете в Щатите глобалната финансова криза (в такъв смисъл - ще наложи ли редуциране на качеството на продукта)

Не би трябвало да има последствия за феновете. Е, освен ако не броиш уволнението на някой любим кечист за последствие. Последствията са повече за кеч федерациите, които трябва да измислят начин да максимизират печалбите и да минимизират загубите. Като цяло 2008 никак не беше добра година за кеча във финансово отношение. По-известните федерации, които се представиха финансово по-добре през 2008 отколкото през 2007 сигурно могат да се поберат на пръстите на двете ми ръцe (NJPW, TNA, Dragon Gate, NWE, ASW и други знайни и незнайни федерации). На теория по-малко печалба за федерациите или евентуална финансова загуба означава, че би трябвало да положат повече старание да правят по-добър продукт, но само времето ще покаже каква точно ще бъде реакцията им към финансовата криза и как това ще се отрази на продукта.

4. Все още ли гледаш промишлени количества кеч всяка седмица, или си ги поограничил малко? :)

"Промишлени количества кеч" не съм гледал от 2000 г. насам, когато хващах немската кабеларка Premiere Sport 1 и всеки ден даваха по минимум 3 часа кеч на ден (WCW, ECW, AAA & SMW, a по едно време и 80s WWF PPVs). След това рядко се е случвало да гледам повече от 4-5-6 часа кеч на седмица, а някои седмици, особено през последната година, съм си оставал и само с TNA iMPACT!. Сега по-голяма част от свободното ми време вкъщи отива за гледане на сериали. В момента на дневен ред са "Scrubs" (който най-после реших да пробвам) и "The Adventures of Brisco County Jr." (класика от детството ми, която реших да си припомня). Резултатът от всичко това е, че в момента само на PC-то имам около 30 GB неизгледан кеч мат'риал. Като не гледаш редовно, а от време на време сваляш - нещата се трупат. :( Добре, че поне "BWC - Любим мач за 2008" ми даде стимул да понаваксам с гледането на някои неща и през последните 4-5 дена изгледах един куп много добри мачове, включително и прекрасния no disqualification мач между Gail Kim и Awesome Kong от Final Resolution (януари 2008), който за едната бройка щях да го пропусна в класацията си за любими мачове от 2008. Едно голямо евала на Yeah!~, че без да иска ме подсети за мача.

5. Защо Крисчън още се бави и избора си? :P

Защото това е вероятно най-трудното решение в цялата му кариера. :) Ако остане в TNA ще има по-лек график, гарантирана главна роля и стабилно заплащане. Ако отиде в WWE ще има по-добро заплащане, по-натоварен график и или ще получи главната роля, която заслужава, или отново ще се пържи в midcard Ада. Kaто прибавим и факта, че Vince McMahon никога не е бил голям фен на Christian изборът определено си става доста сложен и всичко зависи от това какво е финансовото положение на Christian и дали му се поема големия риск да се завърне в WWE. Профилът му все още стои на сайта на TNA, но пък все още не се е завърнал на екран, така че явно още не е взел решение. Ще чакаме и ще видим.

6. Имаш ли си любимо PPV, което да си гледал повече от веднъж и от време на време да си го пускаш?

Не. PPV-та не гледам повече от веднъж. Хммм. Всъщност, сигурно има няколко PPV-та, които съм гледал два пъти, но в момента не се сещам за конкретни шоута. За сметка това има доста кеч тв шоута, които съм гледал по няколко пъти, или поне части от тях по няколко пъти. Не виждам чак толкова голям смисъл да гледам мачове многократно, но пък сегменти и промота гледам отново и отново с най-голямо удоволствие.

7. Седми въпрос ... хммм ... я да видим. Винаги съм се чудел в Пловдив билета за градския транспорт на каква цена е, че тука ни дерат кожата с цени от порядъка на 1,00 лев!!!

80 стотинки, но за такива като мен (студенти и гъзари :P) билетчето е 40 стотинки, ако преди това си си закупил карта на стойност 10 лв., която важи около 9 месеца и е валидна за всички линии.

8. Я си признай сега колко често хвърляш по някое око на шоута на WWE, за да видиш как вървят нещата. Има ли нещо в WWE, което да ти е интересно в момента?

Резултати вече почти не чета, но покрай форумите, които посещавам и новините, които чета (и за протокола: задкулистните новини са ми пъти по-интересни отколкото финалния продукт) имам представа за какво иде реч, а и ако човек иска да коментира кеч индустрията както трябва, то той трябва да има наблюдения върху всички по-важни играчи и да знае горе-долу как стоят нещата при тях. Хммм. Последно свалях RAW може би някъде това лято. Не помня точно. Исках да видя някакъв сегмент с някой, но в крайна сметка превъртях през най-важните моменти от сегмента и изтрих шоуто. Просто не мога да ги трая тези шоута. Въобще не ми задържат интереса. Харесвам много от кечистите и кечистките, но въпреки това нямам и капка желание да гледам. Точно затова съм си напълно доволен от сегашното положение, което описах в първото изречение на този абзац. Селективно четене му е майката! Единственият мач, който ми повдигна интереса тази година беше Flair/HBK, тъй като това беше последния мач на Flair, но уви - така и не го свалих. Сегменти по-често ми привличат вниманието и чат-пат се случва да погледна някой от тях в YouTube (пресен пример: Hade Vansen), но с това се изчерпва WWE гледането ми. Eй, да. За малко да забравя. Един път докато вечерях и превключвах каналите попаднах на някакъв HHH vs. някой (Hardy? Taker?) мач от SD по GTV, погледах малко, установих, че мача ми се струва borefest и смених канала. Нямам спомен да съм гледал други WWE мачове през 2008.

9. Абе на доста хора им е интересно кой е пичът от аватара ти. Какво би ни разказал за него и как така успя да се добере до аватара ти?

"Тhe Last of a Dying Breed" Eddie Kingston! Или иначе казано: един от най-добрите professional wrestling talkers в наши дни! Наскоро пуснах негови промота в темата за клипове от YouTube. Добра се до аватара ми, защото Eddie Kingston FUCKIN' RULES!

10. Твоята прогноза за card-а на Wrestlemania 25 ;)

Прогнозата ми беше:

Cena/Batista

Hardy/Edge, Triple H/Edge или Hardy/Edge/Triple H

HBK/Taker

Обаче, първото отпадна и сега сигурно нещата отиват към Orton/Cena ОТНОВО :прозяваща се емотиконка:. Един от вариантите от второто също отпадна. Oттам-нататък не знам. Пас.

35izpu1.jpg

Link to comment
  • 3 weeks later...

Явно покрай празниците всички сме изпуснали това издание (да, включително и аз, чак сега го прочетох), така че покрай новото издание на Клетката с гост HEIDENREICH хвърлете един поглед и на това издание, защото гостът е не по-малко интересен.

Фил, не се излагай и си свали последния мач на Flair :) WWE по принцип може да не ти е интересно, но този мач би трябвало да ти хареса. А и покрай класацията не ти ли се прииска да го гледаш. Почти сигурен съм, че е в топ 3 :)

Posted Image

Link to comment

На мен пък ми хареса , продължавай така rikishi.

[center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img]
[size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't give a fuck Whoever you may be
'Cos we are the famous CFC[/color][/size]
[/center]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...