Jump to content

Клетката на Radox

Radox

Recommended Posts

След предложение от страна на Фил, Клетката се завръща!!! Първият гост в обновеното издание на рубриката е добре познатият ви член на форума Kaz! И така:

"KAZ"

1. Как е, батка?

Право да си кажа, напрегнато. Когато ти предстои да завършваш, ти се натрупват много ангажименти на главата и не по-малко решения, които трябва да взимаш. Но пък оттук нататък започва животът в цялата си същност. Няма по-хубаво нещо от това човек да има възможността да решава по кои пътища да поема в бъдеще.

2. Как се казваш, на колко си години и с какво се занимаваш/учиш?

Казвам се Боян Ангелов, на 18 съм и уча в Езикова Гимназия ”Пловдив”, профил английски. Сега съм 11 клас и ми предстои да се явявам на сертификати по английски и немски, като целите са - четвъртото, най-високо ново по английски и второ ниво по немски. Като завърша смятам да кандидатствам МИО (Международни Икономически Отношения) в Пловдивския Университет.

3. Какъв кеч следиш и на какви дози го поемаш?

Не пропускам шоу на WWE и TNA. Понякога хвърлям по някое око на Indy-та, най-често ROH и IWA-MS, понякога PWG и FIP. Следя основно заради няколко човека, които се подвизават в съответните федерации, като Roderick Strong и Davey Richards. На ден гледам до 3 часа, обикновено само за PPV-та, иначе по-малко, когато става въпрос за отделни мачове.

4. Какво мислиш за ситуацията около Крисчън? Какво според теб ще е най-добро за него, какво ТИ искаш да стане и какво според теб ЩЕ стане?

Да остане в TNA е игра на сигурно. Там определено ще има бъдеще. Ако се върне в WWE, рискува да получи краткотраен push, последван от лутане в mid card-a. Но пък от друга страна, ако всичко мине добре, това може да бъде свежа промяна в кариерата му, както когато премина в TNA. Аз предпочитам да се завърне в WWE и предполагам, че това ще се случи.

5. Преди време никът ти беше Brad Allen. Много легенди се изписаха около това откъде идваше този ник. Така че ... би ли разкрил най-сетне?

Това си е интересна история! Brad Allen е jobber, когото видях в шоу на WWE точно преди да се регна. Помня, че тогава исках да се пиша с ник, който да звучи cool, като ми се щеше да е име на кечист, но пък исках да избегна повторения. Имайки предвид приликата в имената и прическите ни, и факта, че не гледам филми, това беше единственото име, което ми се беше набило в главата, и за това се сетих на момента. Bwt, кой какво е предполагал, че това съм го пропуснал? Обвзе ме любопитство.

Уточнение - Ето тук Radox за пръв път отговаря на въпрос на интервюираният! Ами какво да ти кажа, един или 2 пъти в чата просто малко пообсъдихме откъде ли идва ника ти и се чудехме, нищо особено :)

6. Кои са ти най-интересните неща (сюжети, кечисти) съответно в WWE и TNA?

Кечистите са причината, поради която гледаме, така че започвам от тях. От WWE: на първо място Kennedy, след него Edge, Jeff & Matt Hardy, CM Punk, Jack Swagger и John Morrison. От TNA: на първо място AJ Styles, след него Eric Young, Chris Daniels, Alex Shelley, Chris Sabin, Rhino, Team 3D и Matt Morgan. Да, голям mark съм на Kennedy и Styles.

Що се отнася до storylines, The Main Event Mafia vs. The Front Line е история, която отдавна исках да видя като концепция. Засега ми харесва как я развиват. Надявам се да продължи дълго. Историята с Jeff Hardy ми хвана окото - страхотна комбинация между shoot и storyline!

Образите като сюжети е тема, по която имам какво да кажа. Мисля, че в една федерация не може да има прекалено много кечиста с gimmick ”legitimate athlete”. В контраст с това, голям фен съм на cartoon gimmicks като тези на Carlito & Primo, Angelina Love & Velvet Sky, DJ Gabriel, Kizarny.

7. Я малко non-wrestling. Спортуваш ли нещо?

Не. Дори на фитнес не ходя. Причина са както нищожните ми габарити (165 санта, 50 кила), така и проблемите с очите (4 диоптъра и разширени вени). Това не ми пречи да съм във форма. В класа съм един от най-бързите и най-пластичните. Главно компенсирам спорта с ходене пеша. Даже имам възможност да се занимавам с някакво бойно изкуство. Като за начало, мога да направя super kick на човек, който е до 10-ина санта по-висок от мен. Смятам като завърша и започна да работя, да се захвана с нещо подобно.

8. Да се върнем на кечеца - как мислиш, ще има ли сериозно отражение световната финансова криза върху кеч-индустрията?

Не. Може би main stream федерациите ще уволнят хората, които не използват често, и ще намалят употребата на pyro. С последното вече започнаха (MVP), а и вече записват по два Smackdown-а наведнъж.

9. BWC промени ли те с нещо и доволен ли си, че си наш член?

Започнах да се интересувам повече от различни спортове, спрях да обръщам внимание на импулсивни караници и заяждания и разбрах, че не ми е работа да се занимавам с компютри - даже в хода на интервюто! Писах го два пъти, защото първия път тъкмо привършвах и случайно натиснах някое копче, заради което се затвори прозорецът. Вторият път го писах в Word.

Що се отнася до членството ми в обществото на BWC. Вече съм тук точно 3 години, съответно съм доволен.

10. Radox или чаветата? :D

Мама му да еба! Колкото пъти чуя думата ”чаве”, се сещам за Chavo Guerrero! Както и да е, Radox умее да учи чаветата как да порасват и затова трябва да го подкрепяме.

35izpu1.jpg

Lol, изненада! Приятна естествено :) . Много се радвам, че отново ще взимаш интервюта, ще се чете с интерес. Това си е един вид институция в нашия форум, така че винаги е хубаво да има такива завръщания.

Kaz отговори добре на въпросите, беше интересно за четене. :) Чакам следващото с нетърпение!

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Shawn_Michaels

Браво,поздрави за завръщането на рубриката,интересно беше интервюто :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

А така. :) The Cage is BACK, Jack! :good: Добро четиво както винаги. Чакаме следващото издание с голям интерес.

Казвам се Боян Ангелов, на 18 съм и уча в Езикова Гимназия ”Пловдив”, профил английски. Сега съм 11 клас и ми предстои да се явявам на сертификати по английски и немски, като целите са - четвъртото, най-високо ново по английски и второ ниво по немски. Като завърша смятам да кандидатствам МИО (Международни Икономически Отношения) в Пловдивския Университет.

Първо, имам следния въпрос: как Румен Вангелов и Стойко Танчев (например) възприемат това, че си фен на WWE? :D Не бе, базикам се. Не искам отговор на този въпрос. Само се надявам, че схвана какво намеквам с него. :)

EG PLD 4 LIFE!

:P

Второ, стана ми интересно. За кой сертификат по английски става дума? Моето време със сертификатите беше преди 4-5-6 години, така че нищо чудно просто да не помня, но в момента не се сещам за сертификат с четвърто ниво и ми е любопитно да чуя за кой става дума.

И трето, добре си се насочил за след ЕГ-то. Мога да гарантирам от личен опит. :)

Изненада ме завръщането! Евала за инициативата! Вторият сезон започна доста добре с интервюто с Kaz. Имам някакви спомени, че преди казваше кой ще е следващият гост. Сега явно си решил да ни изненадваш всеки път.

Posted Image

LOL и аз уча там, само че с профил немски език :P

EG PLD 4 LIFE!

:good:

Изненада ме завръщането! Евала за инициативата! Вторият сезон започна доста добре с интервюто с Kaz. Имам някакви спомени, че преди казваше кой ще е следващият гост. Сега явно си решил да ни изненадваш всеки път.

Точно така. ;)

35izpu1.jpg

Това е добро и интересно четиво.Този път добре си намерил баланса между кеч въпросите и тези за личния живот.

Чакам следващия брой-смятам че по един на седмица е съвсем постижима задача.

Май като гледам успях да помогна за добро завръщане на клетката. :) Cool.

Btw, чак днес я видях темата. Добре, че не се занимавам с компютри, ви казвам. :good:

А така. :) The Cage is BACK, Jack! :good: Добро четиво както винаги. Чакаме следващото издание с голям интерес.

Първо, имам следния въпрос: как Румен Вангелов и Стойко Танчев (например) възприемат това, че си фен на WWE? :D Не бе, базикам се. Не искам отговор на този въпрос. Само се надявам, че схвана какво намеквам с него. :)

EG PLD 4 LIFE!

Второ, стана ми интересно. За кой сертификат по английски става дума? Моето време със сертификатите беше преди 4-5-6 години, така че нищо чудно просто да не помня, но в момента не се сещам за сертификат с четвърто ниво и ми е любопитно да чуя за кой става дума.

И трето, добре си се насочил за след ЕГ-то. Мога да гарантирам от личен опит. :)

Интересно, ама точно тези двамата ми преподават сега за първа година. Танчев ми вика Майстора, от "Боянския майстор", а Вангелов говори основно за заплатата си, или по-точно как като прозорците са отворени при пуснато парно, тя излита през тях. :lol: Голям образ. Те иначе не знаят аз какво правя в свободното си време, да си кажа.

Както и да е, на сериозната тема. Нивата (не)официално се водят: beginner, intermediate (тези са неофициалните наименования, просто няма да ми трябват и затова не знам точно как се водят). Повечето взимат CAE (advanced), аз съм за CPE (proficiency). http://www.cambridgeesol.org/exams/index.html

Мерси за окуражаването, не че се хваля, ама досега всички одобряват идеята ми. Ама и то си има значение типът наука - икономиката си е по-универсална, всякакъв вид мислене може да послужи.

Интересно, ама точно тези двамата ми преподават сега за първа година. Танчев ми вика Майстора, от "Боянския майстор", а Вангелов говори основно за заплатата си, или по-точно как като прозорците са отворени при пуснато парно, тя излита през тях. :lol: Голям образ. Те иначе не знаят аз какво правя в свободното си време, да си кажа.

Както и да е, на сериозната тема. Нивата (не)официално се водят: beginner, intermediate (тези са неофициалните наименования, просто няма да ми трябват и затова не знам точно как се водят). Повечето взимат CAE (advanced), аз съм за CPE (proficiency). http://www.cambridgeesol.org/exams/index.html

Мерси за окуражаването, не че се хваля, ама досега всички одобряват идеята ми. Ама и то си има значение типът наука - икономиката си е по-универсална, всякакъв вид мислене може да послужи.

Вагнелов е голям образ, да. :) Танчев рулз!

Хммм. Интересно. Спомням си, че нивата на Кембридж бяха три, когато аз взимах CPE. Или едно време въобще не съм обърнал внимание на едно от по-долните нива и затова си мисля, че са три, или са го променили. Kaкто и да е. Мерси за пояснението. :good:

Че МИО-то е универсално две мнения няма. Ще минеш всичко от "корпоративни финанси", "статистика" и "макроиконимика" през "търговско право", "информатика" и "маркетинг" до "философия", "политология" и "социология". :)

Мисля, че е време за един cheap plug на "клетката" - ЕТО КАК ТЯ НАПЪЛНО НЕОЧАКВАНО СРЕЩНА ДВАМА ЧОВЕКА С ОБЩО МИНАЛО! :lol: :lol:

Че МИО-то е универсално две мнения няма. Ще минеш всичко от "корпоративни финанси", "статистика" и "макроиконимика" през "търговско право", "информатика" и "маркетинг" до "философия", "политология" и "социология". :)

Аз мисля, че ССС-то е по-универсално. Ще минеш всичко от "фундиране", "математически анализ", "пътища", "ЖП-линии", "мостове", "архитектура" и "теория на еластичноста" през "правна уредба в строителството", "защита от природни бедствия" и "обществени комуникации", та до "хидрология", "съпротивление на материалите", "автоматизация на строителните процеси" и "физическо възпитание" :lol:

35izpu1.jpg

Ама е широко свързано с математика и физика! :nuke: Бегам кат` дявол от тамян! :icon_twisted:

Толкова широко, че понякога и аз не издържам.

35izpu1.jpg