Radox Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Първо да предупредя, че всякакви простотии от сорта на "не мога да кажа, защото са ми прекалено много" или пък изброяване на 10-20 мача, ще бъдат изтривани незабавно! Искам просто по един-единствен мач на човек! Не ми разправяйте глупости - всеки от вас има точно ЕДИН мач, който му е преобърнал представите за кеч, който го е накарал да затаи дъх, който може би го е направил истински фен на кеча. Друго задължително условие е и да кажете, по-подробно ако може, защо именно този мач ви е "дъ бест". Ако се чудите как точно се прави, ето: Моят любим мач е мейн-ивента на турнира "Армагедон 2000". А именно - единствената в историята шесторна адска клетка между Kurt Angle, The Rock, Stone Cold, Rikishi, Triple H и The Undertaker. Защо ли? Първо - в историята е имало само един такъв мач. Второ - историите, които доведоха до него, бяха изключително комплексни и добре изпипани, като всеки от мача беше враждувал с някой от опонентите и бе имал мач на предния турнир - The Rock с Rikishi, Triple H със Stone Cold и The Undertaker с Kurt Angle. Просто всеки се ненавиждаше с някой, а като тези три вражди се съберяха на едно място и то със залог Световната титла, емоциите направо експлодираха! Направо лъхаше на мъст и омраза от самото споменаване на мача! Единственото, за което и до днес ме е малко яд за този мач, е че не намериха място за Kane в него... Тогава наистина щеше да бъде лудница! Иначе в самия мач си имаше всичко - 33 минути солиден екшън, много финишъри, много near-falls, намеси на Винс и Мик Фоли, качване на покрива на клетката и ... шокиращ край - Кърт Енгъл успя да запази в Ада! Разбира се друг фактор, който прави този мач любим за мен е, че любимият ми кечист Рикиши участваше в него и направи sick bump, мятайки се в камион от покрива на клетката! ТНЕ DEADMAN, Toper, HBK_forever and 2 others 5 Quote Link to comment
BORKO_10 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Моят любим мач е мейн-ивента на турнира "Армагедон 2000". А именно - единствената в историята шесторна адска клетка между Kurt Angle, The Rock, Stone Cold, Rikishi, Triple H и The Undertaker. Защо ли? Първо - в историята е имало само един такъв мач. Второ - историите, които доведоха до него, бяха изключително комплексни и добре изпипани. Нямам какво друго да кажа. :) Toper, Rocky Maivia and HBK_forever 3 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Hulk Hogan vs The Rock,WM 18 - Сблъсъкът на титаните,сблъсъкът на двете живи легенди на кеча,сблъсъкът на поколенията.Освен всички тези неща се получи един много добър мач,а атмосферата може би беше най-феноменалната в историята на кеча,нямаше,просто нямаше такова викане за Hulk Hogan,той влезе като heel в мача,но публиката показа,че твърдо стой зад него и имаше скандирания от рода :"Rocky Sux".Всичко около този мач беше уникално и неповторимо и ще остане завинаги в историята. P.S.Да кажа нещо допълнително все пак.В различни периоди е възможно различен мач да бъде любим на даден човек.Аз примерно имам още два също толкова любими като горния мач,но за момента може би The Rock и Hogan води с малко. :) HBK_forever 1 Quote Link to comment
Radox Posted November 27, 2008 Author Share Posted November 27, 2008 Hulk Hogan vs The Rock,WM 18 - Сблъсъкът на титаните,сблъсъкът на двете живи легенди на кеча,сблъсъкът на поколенията.Освен всички тези неща се получи един много добър мач,а атмосферата може би беше най-феноменалната в историята на кеча,нямаше,просто нямаше такова викане за Hulk Hogan,той влезе като heel в мача,но публиката показа,че твърдо стой зад него и имаше скандирания от рода :"Rocky Sux".Всичко около този мач беше уникално и неповторимо и ще остане завинаги в историята. P.S.Да кажа нещо допълнително все пак.В различни периоди е възможно различен мач да бъде любим на даден човек.Аз примерно имам още два също толкова любими като горния мач,но за момента може би The Rock и Hogan води с малко. Да, и този определено си беше класика! Един от малкото мачове, в които Хълк Хоган доказа, че въпреки ограниченият си "арсенал", може да прави и изключителни мачове, стига да има подходящ противник, който да му помогне. HBK_forever and Vader 2 Quote Link to comment
dexim Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Колебая се между Angle/Taker от NWO 2006, Angle/Michaels от WM21 и The Unbreakable Three Way... Хм, като луд TNA Mark, ще кажа AJ/Joe/Daniels от Unbreakable 2005. dexim and Toper 2 Quote Link to comment
YoTheReal Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 SummerSlam 2000 T L C - Hardyz vs Dudleyz vs E&C Първия по рода си такъв мач, който е буквално феноменален. Има си всичко - драма, много, ама много спотове, невероятна атмосфера и три напълно готови да се раздадат до край отбора. Дали беше падането върху 4 маси или пък лудите скоци на Хардитата-няма особено значение. За мен този мач остава легенда и винаги ще го гледам без да откъсвам поглед от него. Toper 1 Quote Link to comment
LoVe_JoHn Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 (edited) John Cena vs. Shawn - WM23. Просто той е най-запомнящия за мен откакто гледам кеч и естествено най-любимия. Edited November 27, 2008 by LoVe_JoHn Toper, HBK_forever and Extreme_Enigma 3 Quote [img]http://i218.photobucket.com/albums/cc181/Martz_/orton.jpg[/img] Link to comment
KZL Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Да, и този определено си беше класика! Един от малкото мачове, в които Хълк Хоган доказа, че въпреки ограниченият си "арсенал", може да прави и изключителни мачове, стига да има подходящ противник, който да му помогне. Наистина ли смяташ, че Hogan има ограничен арсенал? Май не си много запознат с неговите мачове извън WWE и евентуално WCW. HBK_forever 1 Quote Link to comment
Kane4Ever Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Survivor Series 2001 wwf vs alliance-и идея си нямах какво ще стане,може би защото още бях малък и нямаше гадните спойлери :Д .Освен това в този мач всички бяха на страхотно ниво+всички ме кефеха :clap: .Е такова нещо се съмнявам да се върне... BTW-2ро място/няма как да не го спомена/-Stone Cold vs The Rock/WM 17/ PostMortem 1 Quote Link to comment
corruptedshadow Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 (edited) Shawn Michaels vs Triple H - Street Fight (Summerslam 2002) Един от началните стадии на любимата ми вражда. Завръщането на Шон. Напрежение, изключителна атмосфера, изключителен хийл от страна на Трите Хикса и изключителен Шон Майкълс, страхотни спотове... Да, знам, че има по-технични, по-хардкор или по-важни мачове. Но този ми е любим. С две думи, това е. :) Edited November 29, 2008 by corruptedshadow HBK_forever 1 Quote Link to comment
Radox Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 Shawn Michaels vs Triple H - Street Fight (Summerslam 2002) Един от началните стадий на любимата ми вражда. Завръщането на Шон. Напрежение, изключителна атмосфера, изключителен хийл от страна на Трите Хикса и изключителен Шон Майкълс, страхотни спотове... Да, знам, че има по-технични, по-хардкор или по-важни мачове. Но този ми е любим. С две думи, това е. Бе нали уж пуснах тема за правописа? Що не вземеш да я попрегледаш??? Quote Link to comment
parcaleste Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Наистина ли смяташ, че Hogan има ограничен арсенал? Май не си много запознат с неговите мачове извън WWE и евентуално WCW. Точно в WCW има пет "хватки", включващи десетте тупаника в ъгъла, Big Foot-a и Leg Drop-a. Другите две са Body Slam и "хълкването" HBK_forever 1 Quote Link to comment
Shawn_Michaels Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Мача който е предизвиквал най-големи чувства в мен и тръпка е Triple H vs Shawn Michaels vs Chris Benoit - Wrestlemania 20 просто тоя мач съм го гледал над 20 пъти(то по това време защото нямаше и много кво друго да гледам,но все пак ).Тоя мач беше изпълнен с емоция,много добро представяне и на 3-мата,един от най-добрите мачове,които съм гледал.Освен това и печеленето на титлата от Беноа накрая беше незабравим момент. HBK_forever 1 Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Old_school Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Определено Triple H vs Shawn Michaels vs Chris Benoit (Wrestlemania XX). Няма да забравя как подскачах и се радвах като малко дете на близалка докато го гледах. Quote Link to comment
mysterio_619 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 шесторна адска клетка между Kurt Angle, The Rock, Stone Cold, Rikishi, Triple H и The Undertaker HBK_forever 1 Quote [center][img]http://s5.tinypic.com/yl2ev.jpg[/img][/center] Link to comment
Phenomenal One Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Armageddon 2000-6 men HIAC, и на много малко зад него Aliance vs. WWF Quote Link to comment
corruptedshadow Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 (edited) Бе нали уж пуснах тема за правописа? Що не вземеш да я попрегледаш??? Да, благодаря за забележката. Спокойно, знам как се пише "стадии" в мн.ч. ... Само дето, когато писах си мислех за "първия стадий". Респект за това с правописа :good:, ама не би трябвало да се палиш на мен чак толкова. Сори за офф-топика. Edited November 29, 2008 by corruptedshadow Extreme_Enigma and HBK_forever 2 Quote Link to comment
Radox Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Да, благодаря за забележката. Спокойно, знам как се пише "стадии" в мн.ч. ... Само дето, когато писах си мислех за "първия стадий". Респект за това с правописа :good:, ама не би трябвало да се палиш на мен чак толкова. Сори за офф-топика. Споко бе, батка. Не се паля, само се забавлявам. Има доста по-зле в това отношение от теб тук ;) HBK_forever 1 Quote Link to comment
FuckYou Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 WreslteMania 20-Беноа срещу Ейч Ейч Ейч срещу Шонката.Няма втори...Абсолютна точка. Quote [b][i]Respect the cock! And tame the cunt![/i][/b] Link to comment
neshev Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Stone Cold Steve Austin vs. Bret Hart WrestleMania 13 Освен изцяло субективните причини, че двамата са ми едни от любимите кечисти all-time, това е един от най-добре book-ваните мачове въобще. Финалът отделно си е исторически момент, а самият мач си е класика. Като добавим факта, че това беше последната WrestleMania на Hart и че този мач направи Austin #1 babyface, нямам съмнения за това кой ми е любимият. HBK_forever 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Беноа срещу Майкълс срещу ННН. Незабравим мач и огромна емоция, знаех кой печели и въпреки това мача ми беше супер интересен. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
HBK_forever Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 (edited) Когато говорим за Любим мач за всички времена е много трудно да определя такъв.Но ако трябва да бъда честен,има един,който завърши с край,който приех много тежко.Има още няколко мача,които много харесвам и са ме карали да се радвам,за разлика от този,но ако мога да определя мач,в който е имало прекрасни изпълнения,любим кечист,подходяща сцена и много емоция,това е WrestleMania 26 The Streak vs The Career The Undertaker vs Shawn Michaels Edited July 26, 2010 by HBK_forever Brock_Lesnar, Extreme_Enigma and dexim 3 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
durex Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Survivor Series 2001 wwf vs alliance-и идея си нямах какво ще стане,може би защото още бях малък и нямаше гадните спойлери :Д .Освен това в този мач всички бяха на страхотно ниво+всички ме кефеха :clap: .Е такова нещо се съмнявам да се върне... BTW-2ро място/няма как да не го спомена/-Stone Cold vs The Rock/WM 17/ +1 Нямам какво да допълня HBK_forever 1 Quote Link to comment
the legacy Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 (edited) The Undertaker vs. Shawn Michaels - STREAK vs CAREER. Просто на този мач съм плакал със сълзи. Двама любими кечисти в мач, който остава в историята ЗАВИНАГИ. Edited July 26, 2010 by the legacy HBK_forever 1 Quote Link to comment
ТНЕ DEADMAN Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 (edited) Боже, не очаквах да ми е толкова трудно да избера "най-любим" мач... Даже не съм сигурен дали този, който ще кажа ми е наистина най-любим, но за момента може би е той - The Undertaker vs Edge - Hell In A Cell - Summerslam 2008. Вярно, че нямаше кръв, но като за мач през PG ерата, наистина си беше брутален и много качествен. Имаше всякакви хватки и движения, "оръжия", предмети, дори излизане от клетката по неочакван и зрелищен начин. Като цяло това беше кулминацията на една доста добра вражда. Всичко беше перфектно в нея от начлото до края, като HIAC беше най-доброто решение за финален мач. И понеже моя човек е в "главната роля", а самият завършек на мача беше абсолютна мечта и нещо епично за всеки Undertaker-mark, това ми оказва сериозно влияние. Накратко - перфектна вражда, перфектен и брутален мач, факторът "любим кечист", а и участието на друг любим кечист прявят този мач да ми е любим засега. Може би най-любим щеше да ми е друг HIAC - с Шон Майкълс от 97-ма, но не обичам във великите мачове да има външни намеси, а тогава всички знаем какво направи Кейн. Иначе ако гледам само качеството на самия мач - това щеше да е мача! ПП: Току що отново изгледах Taker - Edge - HIAC и смея да твърдя, че ако имаше планирана кръв в този мач, спокойно можеше да кандидатства за най-добър HIAC мач. Само да имаше кръвчица... Edited July 27, 2010 by ТНЕ DEADMAN Extreme_Enigma, Brock_Lesnar, HBK_forever and 1 other 4 Quote [img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img] Link to comment
Recommended Posts