The Olimpic Hero Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Писна ми да се чудите защо имам такова самочуствие,писна ми да ми задавате тъпи въпроси.Надявам се,че най-после ще разберете че аз съм много умен,интелигентен,знаещ,можещ и т.н.Това е цялата истина и пак ще повторя да не да ми задавате повече тъпи въпроси,разбрахте ли ! Аз съм велик !!! Link to comment
Shawn_Michaels Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Аз знам защо,защото си Олимпийския герой :yahoo: "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
LoVe_JoHn Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Не мога да съм сигурна дали си такъв, но поне искрено ме разсмя. :) [img]http://i218.photobucket.com/albums/cc181/Martz_/orton.jpg[/img] Link to comment
The1948One Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Тва е за :: Словоизлияния :: Link to comment
rawhide Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Да няма пълнолуние? :woot: Link to comment
DAMN Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 А аз защо ли си помислих, че темата е направил един батко, чийто ник започва с R и завършва на ikishi?! :lol: Link to comment
HEIDENREICH Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Абе на Rikishox малоумието стана заразно. Плъзна и по останалите членове на екипа.Колкото по-скоро го вържам ,толкова по-добре. Link to comment
Veetor Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 БЪДИ ВЕЛИК! ВЕЛИК КАТО БЕРБАТОВ! Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
dexim Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Защото си фен на най-великия, а и менно... KURT ANGLE! :P Link to comment
FinaL Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Бавно,но сигурно болеста се разпростанява из форума. [center][img]http://store.picbg.net/pubpic/D5/BE/102af09fb67cd5be.jpg[/img][/center] Link to comment
Old_school Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Андреа - Най-велик Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Бавно,но сигурно болеста се разпростанява из форума. Ти,първо недей много да правиш заключения,тъй като не ти се отдава,второ прегледай темата за правилно писане на български език,тъй като си мега неграмотен и трето ако още един път пуснеш официална тема за PPV тук и на другото място,собственоръчно ще те банна. Андреа - Най-велик Мразя чалга. P.S.Виждам,че поне полвината от потребителите писали в тази тема не са разбрали истинския и смисъл,скоро явно ще трябва да обясня на по-прост език за какво иде реч. Link to comment
Radox Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 ^ А така, вземи обясни, че да се сетят :happy: Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Деба, заглавието подвежда. Мислех, че ще трябва в няколко страничен формат да ви поясня защо АЗ съм велик, а то всичко било за самовъзхвала на Olimpic... Ами... евала, хубаво е, че има хора, които се сещат да пускат подобни темички за себе си. Ама да беше дал кратка автобиография, любима снимка, обяснение в любов към собственото си аз... Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 Дойде време да обясня каква всъщност е тази тема,тъй като доста хора явно не разбраха смисъла и. Моята тема е пародия на темата защо Radox харесвал Рикиши.Знаете че Radox обича да пуска по 10 теми на ден за собствената си личност,няма лошо де,но реших че 10 теми на ден си заслужават и една пародийна тема.Освен това темата за това защо Радокс харесва Рикиши даже беше направена важна,така че нямаше как... А ето и малко признаци,по които може да познаете пародията.Ще дам цитати от двете теми. Radox : Нарочно правя темата важна, за да ви се набие в очите! The Olimpic Hero : Надявам се,че най-после ще разберете че аз съм много умен,интелигентен,знаещ,можещ и т.н. Radox : Това е! Надявам се повече да не ми задавате тъпи въпроси! The Olimpic Hero : .Това е цялата истина и пак ще повторя да не да ми задавате повече тъпи въпроси,разбрахте ли ! Ако следите добре форума и темите в него,вероятно трябва да можете да направите връзката.Разбира се обаче доста хора не са я направили и заради това дадох обяснението. Иначе все пак реших да кажа дали се чуствам наистина велик.Не,не се чуствам велик.Наистина обаче имам самочуствие и се мисля за умен,интелигентен и знаещ.Велик обаче със сигурност не съм..Велик може да се нарече човек,който е постигнал много неща,който е осъществил мечтите си,който наистина е направил нещо велико.Аз все още не съм направил. :) Link to comment
UltraMadd Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Едва ли имаше нужда да даваш такова обяснение. Мисля, че всички, които са видяли темата на Radox, са се усетили, че това е нейна пародия :) Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 Едва ли имаше нужда да даваш такова обяснение. Мисля, че всички, които са видяли темата на Radox, са се усетили, че това е нейна пародия Е разгледай постовете в моята тема.Мислиш ли,че всички са се усетили,не мисля. Link to comment
BORKO_10 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Велик може да се нарече човек,който е постигнал много неща,който е осъществил мечтите си,който наистина е направил нещо велико.Аз все още не съм направил. Аз знам как може да станеш велик. Велик можеш да станеш ако...учиш в университет - място където "чаветата" не попадат, естествено в тоя университет трябва да си човека с най-висок успех за последния семестър и НЕ ЗАБРАВЯЙ трябва да караш кола на БЕНЗИН...предполагам някой Голф. Е, тогава ще бъдеш наистина велик! Link to comment
Radox Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Аз знам как може да станеш велик. Велик можеш да станеш ако...учиш в университет - място където "чаветата" не попадат, естествено в тоя университет трябва да си човека с най-висок успех за последния семестър и НЕ ЗАБРАВЯЙ трябва да караш кола на БЕНЗИН...предполагам някой Голф. Е, тогава ще бъдеш наистина велик! Не е вярно! За да си велик, трябва да си дебело чаве с къдрава косица, което говори на "въй" и надува тромпети! Аааа - и обезателно трябва да си фенче на посредствени отбори, дето до миналия сезон бяха в серия Б :D Link to comment
BORKO_10 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Не е вярно! За да си велик, трябва да си дебело чаве с къдрава косица, което говори на "въй" и надува тромпети! Аааа - и обезателно трябва да си фенче на посредствени отбори, дето до миналия сезон бяха в серия Б Ау ти си страшен...zadkompa hools им викали на такива като тебе дето по цял ден стоят там, а в останалото време си карат голфчето от 96 дето струва 5000 лева и се мислят за страшни гъзари. Ауу забравих да кажа, че уникалния голф е на БЕНЗИН!!! Страшна работа както се казва! Имаше една яка песен, която добре описва ситуацията с батко ви Радокс...може да си грозен, но за сметка на това си тъп. Link to comment
RoLeX Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Аааа - и обезателно трябва да си фенче на посредствени отбори, дето до миналия сезон бяха в серия Б Ахахахахаа.Това си го биваше. ПС: :D Link to comment
TranceAddicted Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 ти си гледай смешния отбор дето печели служебни титли и пада от "великия" отбор на Панатинайкос Link to comment
DAMN Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Имаше една яка песен, която добре описва ситуацията с батко ви Радокс...може да си грозен, но за сметка на това си тъп. Хаха, това си го биваше! :lol: Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Официално затварям темата,точка ! Аз съм Велик,точка ! Link to comment
Recommended Posts