Jump to content

Защо харесвам Рикиши?

Radox

Recommended Posts

Много хора се чудят защо, по дяволите, любимият ми кечист е Рикиши! Тези, които са по-отдавна във форума знаят, че още от 2003 година съм го заявил това нещо и че не си правя бъзик. Нарочно правя темата важна, за да ви се набие в очите! Ето част от причините:

- Когато е бил още тийнейджър, той бива прострелян сериозно в корема и оцелява по чудо. Въпреки това, той успява да се възстанови и въпреки тежката рана съумява да пробие в кеча.

- Бие се от 1985 година и все още е редовно активен! Колко такива кечиста има в момента?

- За размерите и теглото си (192 кг беше преди) е НЕВЕРОЯТНО подвижен. Тръшване в движение на противника по гръб? Супер-ритник? Powerbomb в движение? Top-rope slam? Я кажете дали пичовете, които тежат по-малко от него, като например Кали, Хенри, Биг Деди Ви и т.н могат да ги правят тия работи?

- Колко хора могат да се похвалят, че са РАЗМАЗВАЛИ Скалата и Ледения през 2000 година, когато беше върха на популярността им? Вярно, той не спечели враждите си с тях, но в 75% от сегментите на седмичните шоута ги оставяше проснати на пода - т.е. имаше голяма доза непредвидимост, когато Рикиши излезе на рампата. А не като сега - Сина излиза, следователно очакваме задължително до 2 минути този, с който спори, да бъде тотално пометен от него...

- Най-важната причина - ХИЙЛ-ТЪРНА му през 2000 тотално рулираше! Именно тогава Рикиши ми стана свръх-любимец. Колко пъти е имало сюжет, в който главната мега-звезда на някоя федерация бива прегазена с кола и извършителят се разкрива над 10 месеца по-късно? Не само, че сюжета беше много добър и загадъчен (докато Остин търсеше шофьора), ами най-вече образа на Рикиши по това време рулираше - с небрежен, но надъхан вид - скъпи спортни облекла, тъмни очила и чук в ръката, излизаше и дърпаше МОЩНИ промота. Що не си свалите някои сегменти от това време, за да видите за какво става въпрос?

- Управлява собствена кеч-федерация в момента. Що това не го правят Голдбърг и Брет Харт примерно? Щото не става само с ядене - трябва и акъл.

- Успя да елиминира Гробаря от Royal Rumble! Кои хора го правят това? Brock Lesnar, Shawn Michaels и други от тяхната величина...

- Не обичам стандартните и масови работи. Трите Хикса и Ледения са любимци на всеки, но не и Рикиши. Ето защо любим кечист ми стана един доста по-малко познат и харесван човек.

Това е! Надявам се повече да не ми задавате тъпи въпроси!

35izpu1.jpg

Shawn_Michaels

Айй Кали, Хенри, Биг Деди Ви да не тежат по-малко от Ракиши ;) ,но иначе да Ракиши е много атлетичен за размерите си,но примерно един Умага(между другото нали знаеш,че са братя с Ракиши ;) ) е по-атлетичен от него по-лек,но и по-висок.Както и да е Ракиши си заслужава уважението,но не мисля че това е чак важната тема :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Айй Кали, Хенри, Биг Деди Ви да не тежат по-малко от Ракиши ;) ,но иначе да Ракиши е много атлетичен за размерите си,но примерно един Умага(между другото нали знаеш,че са братя с Ракиши ;) ) е по-атлетичен от него по-лек,но и по-висок.Както и да е Ракиши си заслужава уважението,но не мисля че това е чак важната тема :)

Стига си говорил глупости, без да си запознат. Ето ги теглата на четиримата, взети директно от любимата ти wikipedia:

Rikishi - 425 Pounds

The Great Khali - 420 Pounds

Mark Henry - 380 Pounds

Viscera - 485 Pounds (ето тук съм сбъркал, признавам)

Иначе се радвам, че и ти оценяваш таланта на Рикиши ;)

Махам важният статут на темата, за да не мрънкат останалите. Целта ми беше просто за малко да я видите :D

35izpu1.jpg

Shawn_Michaels

Ракиши по-принцип се води 401 паунда ,иначе може сега и да е 425 защото е качил наистина,но в добрите си времена беше 401 ;)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Ракиши по-принцип се води 401 паунда ,иначе може сега и да е 425 защото е качил наистина,но в добрите си времена беше 401 ;)

Пусни си мейн-ивента на Армагедон 2000 и се заслушай хубаво какво казват, когато излиза Рикиши - поне доколкото чувам аз, казват "424 Pounds" ;)

35izpu1.jpg

Рикиши си е легенда. Много ме радваше. Но Big Daddy V също правеше доста добри неща за килата си. Примерно ето това.

- Успя да елиминира Гробаря от Royal Rumble! Кои хора го правят това? Brock Lesnar, Shawn Michaels и други от тяхната величина...

MAVEN! Мейвън го прави на RR 2002 :D

Но Big Daddy V също правеше доста добри неща за килата си. Примерно ето това.

Човече ти сериозно ли? Той се търкулва по гръб... Всички топко-образните индивиди го владеят това движение.

UNBALEEVABOWL !!!

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.