Jump to content

WHO'S THE BEST? - Final round

Radox

Recommended Posts

Chris Jericho vs. The Rock

The Rock никога не съм го харесвал! Ако съм му дал някой друг глас тук, то е било заради още по-голяма нетърпимост срещу негов противник. В този случай обаче по съвсем друг показател гласувам за съперника му. Chris Jericho винаги ми е бил любим кечист. ВИНАГИ! Дори преди да спечели Undisputed title-а. Още при първото ми гледане на кеч по bTV го видях и казах "Е*ати звяра!" - радваше ме на макс. Идеал отвсякъде е според мен. С който и да е съпоставен, бих го предпочел. Един минус дори не мога да му намеря. А относно изобщо цялата анкета за това Who's the best? The Rock - the best ?! Къде ми го превъзнасяте...? 8 години в кеча, от които беше във фокуса не повече от 3, останалите време, от което беше или на снимачни площадки, или пък просто си е почивал. Беше страхотен образ, но дотам... Нищо повече. Аз лично не искам актьор да бъде първи в една кеч-класация.

Phenomenal One

The Rock

Винаги ми е бил любимец, още от БТВ периода ми е любимец и това не може да бъде променено от факта че остави кеча заради големите пари на Холивуд. Иначе аз бях за The Rock, AJ Styles & Brock Lesnar, но уви др двама не стигната толкова напред.

И двамата не са ми любимци, но

не искам актьор да бъде първи в една кеч-класация.
Edited by kabakov8989

Ето, нека налеем малко масло в огъня. Това е един невероятен сегмент, който съпоставя двамата, както и един доста добър мач, който съпоставя двамата. Решавайте!

">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />

35izpu1.jpg

Chris Jericho vs The Rock

Двама от любимците ми...но давам глас за Джерико.Просто този човек е уникален.Излъчване,умения на микрофона,умения на ринга.Просто страхотен кечист,който ти показва какво изкуство е кеча.Иначе отначало той си ми беше фаворит,заедно с Edge.

9MLnN5Y.gif

Chris Jericho

Много хора споменаха преориентацията на The Rock. Радокс каза "най-любим" кечист... е, единият от двамата вече не е кечист и по-кофтито - по собствено желание. Джерико е видял и направил много повече от Роки. Знам, че е неуместно да правя такова сравнение, но това е като при Крисчън и Сина да речем. Първият own-ва втория oтвсякъде (лично мнение), но отношението на компанията влияе върху известността. Та Джерико: защото е уникален кечист, уникален е на микрофона, независимо дали като face или heel и има харизма. Скалата се дъни по първия параграф. Това е.

Колкото до фаворит... Кейн. Представи се добре според мен в класацията, но ако класацията се бе провела преди 5 или 7 години нещата май щяха да са по-различни... Както и да е. Той си остава най-любимият ми кечист. Въпросът е Джерико да се окаже най-любим като цяло в BWC :)

Много уважавам Джерико заради постиженията му, страхотните умения на микрофона и на ринга, но си има причина Скалата да е The People's Champ - каризмата му е просто несравнима.

Edited by Zeon

Иииииииииииииииии ... резултатите са тук! Най-харесваният от BWC кечист за всички времена е ..... CHRIS JERICHOOOOO!!! Невероятно драматична победа със само 23:18 във финала над Скалата му осигури победата! Вероятно наистина успехът и завръщането на Джерико през последната година му донесоха това малко очаквано постижение в BWC.

Честито на победителя:

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Невероятно,но факт. :) Винаги съм мислел,че Скалата,Ледения и Гробаря имат най-много фенове в България.

Shawn_Michaels

И аз като цяло съм изненадан от победата на Крис Джерико,но от друга страна това е добре,по-малко маркове във форума :D (да се надяваме поне :) )

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Не очаквах той да спечели,но съм доволен.Абсолютно заслужено.Поне победителя е действащ кечист :) .

Metzgermeister

Да му е честито на Y2J (съжалявам, че го наричам така :D ), но класацията си е малко субективна. За да се провери наистина кой е най-добрият, ще трябват много повече рундове и всеки трябва да се е срещнал с всеки ;) Имаше много "двубои", които още от началото можеше да се каже кой ще победи, имаше и много нереализирани комбинации - ако Rikishi беше "букнал" за гласуване "мач" между Ледения и Скалата на единия полуфинал, можеше и опонентът на Джерико във финала да бъдеше съвсем друг. Все пак, интересно беше :)

Edited by Metzgermeister

Напълно очаквана за мен победа. Още при оная тема за sell-out-а на Скалата се видя, че не е толкова харесван. Y2J 4 Life !

Радвам се че кечист като Jericho , който е преминал през всички сфери на кеча е победител. Иначе фаворити ми бяха Flair , Funk и Foley :barbed wire emoticon:

[img]http://img80.imageshack.us/img80/5493/batmanvssanto.jpg[/img]
[color="#0000FF"][size="4"][font="Franklin Gothic Medium"]Make The Joker look like Mickie Mouse[/font][/size][/color]

За мен пък си е абсолютно очаквано. :P Jericho е пакет от всичко положително, което трябва да се открие в един кечист, действащ или не. Евала ни за избора! :good: