Jump to content

WHO'S THE BEST? - Final round


Radox

Recommended Posts

Побуфиналите бяха адски спорни...

Chris Jericho - Stone Cold 21:20

Kurt Angle - The Rock 17:24

А сега - време е за ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ! А той изненадващо е CHRIS JERICHO vs. THE ROCK! Като за финал съм позавишил малко изискванията към вас, така че сега няма да ми удебелявате, а ще напишете кой от двамата предпочитате и най-важното - ЗАЩО. Искам 2-3 изречения кратък коментар защо точно единия или другия заслужава да спечели уважението на BWC. Също така искам и да ми кажете кой ви е бил фаворита от самото начало и доволни ли сте от представянето му. И така: Who's really the best?

BWC's WHO'S THE BEST?

FINAL SHOWDOWN

Chris Jericho vs. The Rock

35izpu1.jpg

Link to comment

Chris Jericho vs. The Rock

Jericho rullzva но Скалата ми беше любимецът преди години. Просто той е човекът които ме накара да продължа да гледам кеч. Много ме радваше.

Edited by radoslav1948
Link to comment

Chris Jericho vs. The Rock

На инат. :D Сериозно казано, и аз никога не съм харесвал Скалата, докато Джерико винаги ми е бил един от любимците, в WWE поне със сигурност.

Link to comment

Chris Jericho vs. The Rock

Най-вече заради кариерата му преди WWE , а и не съм някой голям фен на Холивуд ;)

[img]http://img80.imageshack.us/img80/5493/batmanvssanto.jpg[/img]
[color="#0000FF"][size="4"][font="Franklin Gothic Medium"]Make The Joker look like Mickie Mouse[/font][/size][/color]

Link to comment
Scotty 2 Hotty

Chris Jericho

Просто full package. За мен един от най-големите на микрофона, мога да го слушам как бръщолеви по цял ден.

Link to comment

Chris Jericho vs. The Rock

Другия винаги ми е бил антипатичен.Фаворити отначало ми бяха Енгъл и Гробаря.След акто Гробаря отпадна стисках малци на Енгъл да победи Скалата,ма на...

Edited by _slayer_
Link to comment

THE ROCK

Няма какво да си кривя душата. Jericho ми е един от най-любимите за гледане кечисти в момента, справя се перфектно с ролята си, през годините е участвал в най-различни мачове, които безспорно ще бъдат запомнени, но The Rock беше първият ми любимец, когато започнах да гледам кеч. Може би той е основната причина да стана толкова голям фен на този спорт и освен това е един от най-харизматичните кечисти, стъпвали на ринга. Макар и да беше на върха само няколко години, той ще остане в сърцата на много хора като един от най-добрите за всички времена.

Posted Image

Link to comment
Shawn_Michaels

Chris Jericho vs. The Rock

Крис Джерико беше човека,който ми беше любимеца през годините без Шон,а да не говорим че по принцип Скалата ме дразнеше.Освен това Джерико е пъти по-добър на ринга от Скалата :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Chris Jericho vs The Rock

Edited by unlimited

[img]http://gpang.magicn.com/fileupload/community/gallery/2005/8/16/StoneColdSteveAustinV.jpg[/img]

Link to comment

THE ROCK

ще от маркските ми години Скалата си ми бше любимец ... и винаги ще си остане. Може да не е най-добрия и бля-бля-бля, но никога няма да мога да забравя емоциите, които съм преживял заради този човек ! От самото начало исках той да спечели и се радвам, че стигна до финала. Що се отнася до до Крис Джерико - въобще не очаквах, че чак до тук ще го докара, но явно силното му представяне в последно време си казва думата.

 

Link to comment
corruptedshadow

Chris Jericho - The Rock

Фен съм на Chris Jericho от доста отдавна. Заедно със Шон той ми е любимия wrestler. Когато започнах да гледам кеч през 96та, бях марк на Шон. Но след като видях Джерико, той ме впечатли, ако не повече, то колкото Майкълс :) А също така не харесвам The Rock.

Edited by corruptedshadow
Link to comment

Chris Jericho vs. The Rock

Нито един от двамата не ми е любимец, но повече харесвам да гледам The Rock. Най - харизматичното нещо, стъпвало някога на ринг. Ако имаше невероятните умения да Jericho, щеше да е перфектният кечист. Но и така става.

Off - Въобще не мислех, че Jericho има такава фен база във форума. Отстрани доста сериозни противници, но май ще загуби на финала :)

the_miz_signature_by_undeaddesignz-d5syf

Link to comment
Metzgermeister

Chris Jericho - в момента има повече от тъп гимик не защото е хийл, а защото прилича на някакъв адвокат, не показва въобще ентъртейнърските си възможности и т.н. Да не говорим, че за мен е някаква лоша смеска от иначе добрите образи на William Regal & JBL. Предпочитам обаче него пред Скалата, защото Джерико ми беше симпатичен още от самото начало, докато Джонсън едва в последната година взе да ми харесва. Всъщност, причината да го ненавиждах по време на BTV-ерата беше, че кака ми му беше огромен марк и беше влюбена в него, та ми беше дошло направо до гуша да слушам колко бил сладичък :D Не ми харесваше и музиката му. А аз си падам индивидуалист и винаги някак си харесвам това, което другите или въобще не харесват, или харесват до по-малка степен :P Пък и като метълист не мога да игнорирам факта, че Крис оглавява една такава група.

Да си кажа правичката фаворит нямах в началото на класацията, а и още не бях регнат. Нямам абсолютен любимец, но за мен главното е Батиста, Трите Хикса и Рей Мистерио да ги няма ;)

 

 

Link to comment

Chris Jericho

Просто,защото Роки е лайно,остави бизнеса за големите пари в Холивуд.А и Джерико винаги ми е бил един от любимците.

Edited by Evol Intent
Link to comment
The Olimpic Hero

The Rock или най-харизматичният кечист за всички времена,просто и ясно.

               

Link to comment

Chris Jericho vs. The Rock

Jericho за мен е еталон за кечист. Това е човекът, който е доста всестранно развит на ринга. Почти не съм виждал негов мач, в който да няма психология. Добър е като High-Flyer, добър е като mat wrestler и общо взето страшно интересен за гледане. Това всичкото е допълнено от уникални умения на микрофона. Chris Jericho is flawless :good:

Edited by Mizernik^^

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

Chris Jericho

The Rock винаги е бил надценен. Нито е най-добрия кечист стъпвал някога, нито е най-харизматичния.

Иначе цялата класация е някаква жалка пародия на това, което би трябвало да представлява "WHO'S The BEST?".

Link to comment

The Rock

до има интрига :D

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Link to comment

The Rock

Моите уважения към Lex Luger, но мисля че The Rock заслужава прозвището "Total Package", просто няма пропуск при него, добър е във всяка една част от този бизнес - от кеч умения, през умения на микрофона, до заиграване с публиката (кефеха му се и жени и мъже, нещо което е рядко срещано явление - хем секс-символ, хем мъжкар), та като стигнем до усета му да се възползва от различни ситуации извън бизнеса и свързани с него. Промо-та на The Rock съм пускал на много мои приятели, които не гледат кеч и изобщо не го харесват, но Rock винаги им е бил адски интересен и като heel и като face. Да имаш признанието (поне на микрофона) от НЕкеч зрители е достатъчно показателно. Jericho не е лош кечист, също с разностранни умения, но като цяло никога не ми е бил любимец, а и винаги съм го считал за cruiserweight material, още от WCW времето. В крайна сметка, всяка жаба да си знае гьола. ;)

На мен фаворит в класацията ми беше Vader, но той отпадна бързо.

Link to comment

Chris Jericho

The people's sell out няма накъде да ходи пред The Savior ;)

Едит : Надявах се Хаас да отстрани поне Стинг, ама не ... след това всичко на Джерико. Като гледам така Джерико е признат и от голяма част от BWC.

Edited by Yo The Real
Link to comment

Chris Jericho vs. The Rock

Не е реално човек,който е спрял с кеча преди години да стане на първо място.Същото и за Stone Cold се отнасяше.The Rock ми е един от най-противните кечисти евър.От доста време насам Джерико ме радва и в момента е най-подходящия за WHC титлата.Напълно заслужава да е на първо място.Скалата вече го няма.Гласувайте за него в ДРУГИ класации.Точка.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...