Jump to content

Florida Championship Wrestling


Shawn_Michaels

Recommended Posts

Shawn_Michaels

Какво ще кажете по въпроса,гледали ли сте шоута от там(то не че има много де засега има 6 излезли в нета).Аз започнах да ги следя и като цяло съм доволен от това,което се представя.Дъстин Роудс е коментатор и тука досега има участия на звезди от федерацията за промо или нещо такова.Засега Джерико,Сина,Флеър и Батиста са вземали участие от това,което съм гледал(до 4-тото съм).

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment
  • 9 months later...

Искам да се извиня на екипа, че завръщам темата, но просто няма смисъл да правя нова тема. Сега мисля да дам един коментар относно хората от ростъра, които са ми направили по-силно впечетление и какво място биха получили в WWE. А и само да допълня, че следя FCW от краят на Април и го гледам през 2-3 седмици. Чакам да се посъбере материал, който да гледам наведнъж и заради това може да съм малко дезориентиран във времето.

The Wrestlers

~Abraham Washington - Като цяло е забавен образ. Тук си играе много добре ролята на GM, докато в WWE ми е скучен с това да бъде забавен. Както бях казал наскоро и в една тема за TV шоу (не помян коя) - очакванията ми са той да стане GM на SD!, когато (ако) Теди бъде уволнен от това място.ю

~Aiden Frost - Има стабилни умения определено, но някак си не го използват много. Не съм гледал негово промо или поне нямам спомен и мисля, че трябва да наблегнат малко в тази посока. Според мен той е все още доста далеч от WWE ростърите.

~Alex Riley - И тук има доста потенциал. Образът му на колежанин с гадже е много интересен, но в WWE с него го виждам някъде само до mid-card-а. Направиха един много интересен feud с Johnny Prime, който спечели и му натрупа доста over и сега вече играе в мача за титлата. Очаквам да дебютира скоро по две причини. Първата е, че вече е доста изграден и в FCW се върти около титлата, а повечето, които се навъртат около нея отиват в главните ростъри (Jack Swagger, DH Smith, Tyson Kidd, Ricky Ortiz, Tyler Recks). Втората причина е, че гаджето му дебютира на последното ECW като новата репортерка.

~Brett Dibiase - В последно време го използват доста и му дадоха победи. Има умения г/д колкото Тед и предполагам, че скоро ще дебютира. То сега е идеален момент, тъкмо да се включи в Legacy.

И плюс тази поява на Съмър Слам, с която спаси титлата на Ортън, ще се впише супер.

~Drew McIntyre - Поредният талантлив британец, който ще получи някакъв пуш и след това ще бъде закопан за жалост. Силно се надявам това да не се случи де, защото има умения. Техничен кечист е и то си личи в мачовете му и сега след като drop-на титлата предполагам, че ще го видим в WWE, като се има предвид и участието му напоследък в dark мачове на WWE TV шоутата.

~Dylan Klein - Типичният Old School Heel според мен. Умения има - е, не е сред най-талантливите де, но не е никак зле. Използват го предимно да джоби и затова си мисля, че е далеч от WWE ростърите.

~Eric Escobar - В последно време не се е мяркал на ринга - май е контузен, а само в някакви сегменти за парфюм или аромат, или нещо такова. Като цяло има харизма и си мисля, че е може би най-харизматичният в настоящият ростър на FCW. Има и стабилни умения на ринга. С малко повече тренировки (за High Spots) предимно, а и един по-стабилен пуш биха го превърнали много лесно в звезда от висока класа.

~Fletcher Chase - В момента не знам каква е точно ролята му. Уж искаше да става GM, загуби и сега е помощник на Абрахам. Не очаквам да го видя в WWE скоро, а да не кажа и въобще. Най-вероятно ще заеме мястото на Абрахам като GM в FCW, когато (ако) той получи GM мястотот на Теди Лонг.

~Gabriel - Не мога да кажа нищо по-интересно за него. Може да се каже, че има умения, но му трябва точният човек, за да си покаже потенциялът. Не смятам, че ще го уволнят, защото е буца, а знаем, че Винс ги харесва такива (е, не е като Батиста, но пак има). Получи няколко изяви в ECW и не се е вясвал, което донякъде може му подсигурява вече направеният дебют, но той както дебютира, така могат и да го махнат.

~Heath Slater(Sebastian Slater) - Не знам защо му смениха името- много тъпо според мен, защото Себастиан Слейтър ми звучеше добре. Умения има, но мен честно не ме впечетлява особено с това, защото и други има с умения тук. Като цяло според мен може би ще дебютира след няколко месеца, ще му дадат няколко мача и след това ще го уволнят.

~Joe Hennig - Като цяло и той е както при Гейбриъл - трябват му правилните хора за хубав мач. Взел е да оплешивява, а мисля, че е още млад и има два варианта при негов дебют в WWE. Първият и по-приемлив според мен е да бъде с бръсната глава и вариант две да бъде с плешиво теме и да му се присмиват за това. Виждал съм го в добри мачове с-у Шеймъс и Ескобар, но само толкова.

~Johnny Curtis - И тук има доста умения. Победител в първият Grand Royal и го включиха по-късно същата вечер в троен мач за титлата. Е, не я спечели, но сега и той е в битката. Според мен може да се присъедини към WWE около WM26, а сега да трупа още опит.

~Johnny Prime - И тук имаме човек с малко повече талант. Участва в един доста интересен фюд с Alex Riley, но за жалост загуби. В LMS мачът им направи доста впечетляващи неща. Не мога да го нарека бъдеща звезда, защото освен този фюд нищо друго по-интересно около него не съм видял.

~Justin Angel - Чудих се дали да го сложа в тази графа или в графата с Tag Teams, тъй като от две седмици някъде са шампиони по двойки заедно с Kris Logan. Определено има доста динамика в този човек. Интересно е, че WWE са подписали с бял африканец :D. Спомням си един негов мач с Йоши Татсу, който беше наскоро, и много ме впечетли. Сега той и Крис Логан правят фюд с Кейлън Крофт и Трент Барета, който доста впечетлява с мачове. Предполагам, че няма да дебютира скоро в WWE, а когато го направи очаквам да е соло.

~Kris Logan - За пръв път ме впечетли с облекло. Преди излизаше с едно много странно облекло. Първият му мач, който гледах, беше много добър и изнесен почти изцяло от него. Няколко пъти използва много добър финишър. Като цяло има малко визията на вълка от Марвел. Очаквам сега с Джъстин Ейндъл да направяедин приличен рейн с таг титлите.

~Kaval/Low Ki - Специално от FCW нямам големи наблюдения. Гледал съм дебюта му и един мач с Тайсън Кид. Предполагам, че скоро ще дебютира в WWE.

The Divas

~Ms Angela - Анджела (ако не се лъжа, това е Лена Йада) няма много умения на ринга, въпреки че победи Rosa Mendes за по-малко от минута и си запази короната. Използват я предимно за announcer, но според мен гласът не става. Надявам се да си я държат в FCW и да не я бутат в WWE.

Останаха ми още 7-8 души, но сега ме мързи. Най-вероятно утре ще си едитна поста и ще ги добавя.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...