neshev Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Event: UFC 92: "The Ultimate 2008″ Date: Saturday, December 27, 2008, at 10 p.m. ET on pay-per-view (PPV) Location: MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada Main event: Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira (31-4-1) © vs. Frank Mir (11-3) (UFC Interim HW Championship) Main card (Televised): Forrest Griffin (16-4) © vs. Rashad Evans (12-0-1) (UFC LHW Championship) C.B. Dollaway (7-7) vs. Mike Massenzio (11-2) Quinton "Rampage" Jackson (28-7) vs. Wanderlei Silva (32-8-1) Cheick Kongo (12-4-1) vs. Mustafa Al-Turk (6-3) Under card (May not be broadcast): Yushin Okami (21-4-1) vs. Dean Lister (11-5) Antoni Hardonk (7-4) vs. Mark Burch (9-2) Matt Hamill (4-2) Vs. Reese Andy (7-2) Ryo Chonan (15-8) vs. Brad Blackburn (12-9-1) Dan Evensen (10-3) vs. Pat Barry (3-0) Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Чака се с нетърпение. МЕ и двата по-рекламирани мача в main card-a просто... надъхват, мамицата им! За другите не смея да говоря, защото все пак съм слабо запознат със спорта и със имената. Колкото до познатите им: странно или не залагам на Джаксън в мача му срещу Силва. Даже съм заложил вафла за това срещу един пич от моя клас. При Грифин -Евънс предполагам, че ще има нов шампион, особено след нокаута, който видяхме на Евънс-Лидел. Не знам, не разбирам много както казах. Всичко само предположения... И накрая (втората заложена вафла): яко съм за Мир, за да видя Леснър-Мир 2 и да видя как Брок губи титлата. Той според мен няма да има шанс нито срещу Мир, нито срещу Ногуейра, но да видим... И все пак предпочитам победа за Мир сега. Броя дните направо. За Armageddon не съм така надъхан :D Quote Link to comment
Mr.Perfect Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Страшен card извадиха този път и аз както колегата BoRn_2B_GoD съм по-надъхан за UFC 92 отколкото за WWE Armaggedon.Особено Main Event-a адски много ми е интересен.Ще стискам палци за Mir ,дано успее да надделе.И при двата случая пак лошо му се пише на Lesnar де. LHW Championship също е много надъхваш като някак си ми се иска Griffin да победи ,но Evans изглежда много страховит тип.Мисля че не съм гледал негови мачове и не съм голям разбирач.Запалих се по MMA покрай мачовете на Brock ,a сега започва да ми става по-интересно и от другите бойни искуства които съм следял от дълго време. Quote [b]Team Take It :[/b] [b] "Dicks to Pussies"[/b] Link to comment
STING_ER Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 7 Dec 14:00 Antonio Rodrigo Nogueira v Frank Mir 1.28 3.50 28 Dec 00:00 Forrest Griffin v Rashad Evans 1.72 2.10 28 Dec 00:00 Quinton Jackson v Wanderlei Silva 1.86 1.86 коефиценти на bet365.com Я ако някой от спецовете открива някъде value да обади. Гледам Rashad Evans е без загуба досега, а е дог в мача им. не знам на какво се дължи(може би защото е претендента?) и ми е любопитно ако някой знае. Quote Link to comment
gboy Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 E Грифин след победите си над Шогуна и Джаксън (за която не бях много съгласен) си се води по-коравото копеле - Еванс може и да няма загуба, но до сега не е и побеждавал категорично по-сериозен опонент, като изключим Лъдел и Бизбнг - единия заради малоучна грешка, другия със съдийско решение. Иначе за събитието - и четирите мача са уникални - фен съм на Конго и много се радвам, че ще го видя пак в клетката. Пък и Дийн Лестър ще се бие, макар че едва ли ще го покажат по телевизията, все ще го намерим някъде, за главните три мача няма какво да говорим - ясно е че са си три потенциални МЕ от където и да го погледнеш. Ногейра - next champ ... все ще му дойде времето и на него, няма къде да ходи. Quote Link to comment
G Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Наистина невероятен card, просто нямам търпение до събота защото и 3-те главни срещи са абсолютно непредвидими. Big Nog vs Frank Mir ще бъде много зрелищен мач.. очаквам и двамата да наблегнат на stand up-a защото в техните мисли другия няма да го очаква и ако се стигне до 2-ри рунд и нагоре ще се насочат към grappling уменията си. Моята прогноза е Nogueira да спечели чрез submission.. най-вероятно arm bar. Quinton Jackson vs Wanderlei ще бъде slugfest, в който очаквам победа на Rampage чрез UD.. може би контрола на Rampage on the ground ще му даде предимство ако не направи грешка. Forrest Griffin vs Rashad Evans.. хмм тук наистина е много трудна прогнозата, но някак си съм на мнение, че Rashad ще вземе победата отново чрез UD или Split.. Надявам се да се получи зрелищно шоу, с което да свърши една наистина успешна година за UFC. Quote Link to comment
Seaboy Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Някой може ли да намери стреам Мойте прогнози Ногейра бие,въпреки че съм за Мир,Силва бие,Грифин бие и тук отново съм за губещия според прогнозата ми. Quote Link to comment
neshev Posted December 27, 2008 Author Share Posted December 27, 2008 OFFICIAL WEIGH-IN RESULTS: -Forrest Griffin (205) vs. Rashad Evans (203) -Rodrigo Minotauro Nogueira (246) vs. Frank Mir (251) -Quinton Rampage Jackson (205) vs. Wanderlei Silva (203) -Mostapha Al Turk (237) vs. Cheick Kongo (233) -C.B. Dollaway (186) vs. Mike Massenzio (184) -Yushin Okami (185) vs. Dean Lister (186) -Antoni Hardonk (246) vs. Mike Wessel (260) -Matt Hamill (205) vs. Reese Andy (206) -Ryo Chonan (171) vs. Brad Blackburn (170) -Pat Barry (233) vs. Dan Evensen (242) Video Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 http://www.justin.tv/boxingfreedom http://www.justin.tv/hkrkgstv При добро стечение на обстоятелствата поне един от двата ще работи. Аз мисля да го чакам, за вас не знам... Мисля, че се очертава да започне в 4, но може и да бъркам. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 7 Dec 14:00 Antonio Rodrigo Nogueira v Frank Mir 1.28 3.50 28 Dec 00:00 Forrest Griffin v Rashad Evans 1.72 2.10 28 Dec 00:00 Quinton Jackson v Wanderlei Silva 1.86 1.86 Много пъти съм говорил, че има уговорени мачове в бокса и по абсолютно същата логика и в UFC. Току що изгледах мейн ивента. Не съм специалист по UFC, но знаех, че Noguerira не е бил нокаутиран през кариерата си... невероятно но факт, Noguerira беше абсолютна мишка в мача и даже не направи опит да се противопостави на Mir, Mir беше супер самодоволен и убеден, че ще спечели, дали беше случайно... според мен не. Frank Mir vs Brock Lesnar II, е разбира се че още преди да видя резултатите от това PPV, ми беше напълно ясно че няма как да не видим реванша. Та вижте коефициентите. Аутсайдерите в мачовете биха. Освен това вижте изравнените коефициенти на Jackson и Silva, при положение че преди този мач Silva имаше две победи над противника си ... за какво говорим... Quote Link to comment
G Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Много пъти съм говорил, че има уговорени мачове в бокса и по абсолютно същата логика и в UFC. Току що изгледах мейн ивента. Не съм специалист по UFC, но знаех, че Noguerira не е бил нокаутиран през кариерата си... невероятно но факт, Noguerira беше абсолютна мишка в мача и даже не направи опит да се противопостави на Mir, Mir беше супер самодоволен и убеден, че ще спечели, дали беше случайно... според мен не. Frank Mir vs Brock Lesnar II, е разбира се че още преди да видя резултатите от това PPV, ми беше напълно ясно че няма как да не видим реванша. Та вижте коефициентите. Аутсайдерите в мачовете биха. Освен това вижте изравнените коефициенти на Jackson и Silva, при положение че преди този мач Silva имаше две победи над противника си ... за какво говорим... Не мисля, че казаното по някакъв начин значи, че мачовете са нагласени. Коефицентите между Силва и Рампейдж са равни може би защото Silva не е просто същия боец от както дойде в UFC и има една загуба и една победа в UFC, а Rampage има цели 3 победи и една загуба преди мача им. Nogueira винаги е бил с лош stand up.. това не гарантира, че нищо не е правил нарочно, просто така се случи. Разликата между бокса и MMA в тази насока е според мен, че залаганията в бокса са много по изявени до колкото знам, много повече хора са в тази игра, а и MMA е от много по-скоро в "очите на хората" от колкото бокса, не може да се каже, че толкова много хора прогнозират за пари MMA събития, от което изводите ми са, че надали има нагласени мачове на този етап. Quote Link to comment
Mr.Perfect Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Yeeeeeeaahhhh.....Браво на Mir ,стахотно.И аз съм много изненадън от начина по който Frank Mir доминираше честно казано.Не съм виждал Mir в тази светлина ,но явно специално за този мач си е променил тактика.Както много хора така и аз предполагах че ще тръгнат повече да се въргалят a Мir подходи много умно като някой типичен боксьор и Nogueira леко се шашна. Победата на Rampage също беше добра ,,то направо ибахти ноукаута дето му заби...имах си чувството че Silva изпадна в кома. Quote [b]Team Take It :[/b] [b] "Dicks to Pussies"[/b] Link to comment
neshev Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 Това, че мачовете са уредени звучи смехотворно. Свиквайте, че гледате MMA и с 6 oz ръкавици, всеки мач е на един удар от прекратяването му. А Rampage трябва да отнесе доста солидна глоба за това, което направи след като мачът беше прекратен... Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Не знам защо, но съм съгласен с neshev. Слабо вероятно ми се струва в един не чак толкова примамлив за bet-ване спорт да има нагласени мачове. А и като се замисля какво ми пука. Все пак... Спечелих 3 вафли! 3! Не 1, не 2... 3 вафли! Въобще не съм очаквал, че хората, на които бях заложил, ще си тръгнат до един с победи. Коефициентите се оказаха пълна глупост и съм доволен. Много добър нокаут на Джаксън, усеща се омразата между двамата и някой ден бих ги гледал пак с кеф. Мир-Леснър - това се искаше. Дано след това победителя наистина се изправи срещу Конго, макар че не знам дали ще му дадат такъв шанс. Евънс не направи нищо изненадващо: прецени добре времето и когато му се отвори възможност се възползва. Не че нещо, но с някой по-submission ориентиран fighter, някой grappler (не знам дали е правилен израза, затова се извинявам) най-вероятно Рашад ще има доста проблеми. Като цяло: много доволно PPV. Струваше си да стоя до 5, за да гледам стрийма. Quote Link to comment
neshev Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 Побителят от Lesnar/Mir срещу Carwin, след като мине през Gonzaga. Cheick "The Testicle Pwner" Kongo да го духа. Както Griffin сам си каза голяма грешка след takedown-а, че не можа навреме да установи guard-а си и отнесе към 20 удара още тогава. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Хич не ми говорете за PPV-та, които продават по 1 000 000 и че не се залагало на тях както на бокса ... залага се яко и на UFC...особено при сегашната популярност на федерацията. Quote Link to comment
gboy Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Рампейдж е очакван победител, но все се надявах на някакво чудо и Ванд да го бие пак. Явно времето на Силва си отмина безвъзвратно. Очаквана победа и на Конго, прави ми впечатление, че доста си е подобрил takedown defense - а, щом граплър на такова ниво не можа да го събори. Иначе що се отнася до страйковите умения на Конго няма спор, че са на топ ниво, но преди много го мореше играта на земя. Ще видим какво ще става от тук нататък с него, но все си мисля, че ще трябва поне още една победа да завоюва, преди да му дадат възможност за титлата. Много съм разочарован от Ногейра. Не съм го виждал такв до сега Пускаше ега ти леките удари на Мир да влизат, като ли че са кой знае какво. Та той отнесе три нокдауна само първия рунд, ужасно бавен , слаб в защита до полуда, в нападение ... ми то такова имаше ли. Мир го би с някаква извратена лекота. Рашад явно се оказа по-добър боец, отколкото се очакваше, макар че Грифин направи много тъпа грешка в защита (странно, като се има в предвид, че досега беше перфектен в техническо отношение и срещу Шогуна и срещу Рампейдж). Тази дивизия е много силна и явно титрата често ще се сменя, а няма да се изненадам, ако скоро и Паяка се намеси в играта. Надявам се Шогуна да се завърне в предишната си форма. Иначе като цяло беше много стабилно ППВ. Quote Link to comment
Satan Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Аз съм в депресия. Не мога да повярвам дори, че може да има толкова слаб Ногера. Това беше най-големият ММА upset който съм виждал. Форест и той се изложи. Евала на Рашад, ама все още ми е много трудно да го възприема като шампион тоя човек. След очакваната победа на Джаксън си мисля, че е точно той ще е първия title challenge /дай може Боже и последният/ за Еванс. Искат сега да ни пробутват пак Лъдел-Жардийн..WTF?..Надявам се не....Мисля си...Форест-Лъдел... Quote Link to comment
neshev Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 During an interview with "The Carmichael Dave Show", UFC President Dana White claimed that former PRIDE and UFC Interim Heavyweight Champion Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira suffered from a staph infection prior to his UFC 92 bout with Frank Mir. Quote Link to comment
g0sHky Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 А Rampage трябва да отнесе доста солидна глоба за това, което направи след като мачът беше прекратен... Извинявам се на разбирам от бойни спортове , та искам да ми обясниш заради какво трябва да го глобят ? Quote [center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img] [size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be We are the famous CFC And we don't give a fuck Whoever you may be 'Cos we are the famous CFC[/color][/size] [/center] Link to comment
neshev Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Заради това: Babalu беше изхвърлен от UFC преди време, защото задържа RNC с няколко секунди повече, а това което направи Rampage беше доста по-неетично. Quote Link to comment
g0sHky Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 (edited) Благодаря , стана ми ясно. Edited January 8, 2009 by g0sHky Quote [center][img]http://store.picbg.net/pubpic/E2/48/1b9dc993c1aae248.png[/img] [size=3][color=blue]Carefree, wherever we may be We are the famous CFC And we don't give a fuck Whoever you may be 'Cos we are the famous CFC[/color][/size] [/center] Link to comment
gboy Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Извинявам се на разбирам от бойни спортове , та искам да ми обясниш заради какво трябва да го глобят ? Ми съдията го спира, оня продължава да налага като изоглавен (предполагам това визираше Нешев) , интресното е обаче, че нищо не се каза по въпроса - и на мен ми направи впечатление като го гледах тоя мач :icon_confused: Щом до сега нищо не са казали ще си затраят предполагам. @Neshev а това за Минотавъра от къде е, че не виждам подобно нещо да е отразено в Sherdog, а си е доста значимо според мене (може и аз да не съм довидял там де). Quote Link to comment
neshev Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 От Dana White е информацията, в скорощно интервю. В MMA такова нещо "на 100%" няма, а и да се откажеш от мач за титлата на най-важното PPV за годината е немислимо. Евала на Nogueira, но Mir беше по-добрия и няма спор в това. Quote Link to comment
Recommended Posts