Jump to content

BWC - ЛЮБИМ ОТБОР


nWoHulkster

Recommended Posts

Време е да разберем кой е най-любимият отбор на членовете на BWC. :) Класацията е базирана върху модела на "BWC - Любим мач".

Условия:

1. Всеки, който желае да участва в гласуването трябва да ми прати своя личен топ 20 чрез лично съобщение. Да, знам, че топ 20 отбора е много трудна за съставяне класация, но това е положението. Броят на отборите не подлежи на дискусия. За ЛС до мен: ТУК.

2. Отборите задължително трябва да са подредени от 1 до 20 (1 => най-любимият ви отбор), а не просто 20 имена на отбори без никаква подредба.

3. В класацията могат да участват отбори от всякакви десетилетия, федерации и държави. Единственото ограничение е, че в случая под "отбор" e желателно да се разбира отбори, които са били активен отбор поне 7-8 месеца (наведнъж или сумарно), ако може и над година. Не ни трябва класация с кечисти, които са били отбор само няколко пъти или за прекалено кратко време, така че ако може избягвайте подобни отбори и се съсредоточете върху по-сериозни отбори, а не временни комбинации от кечисти. Така или иначе няма да върна гласове, но просто е желателно класацията да е предимно за legitimate tag teams, a не за makeshift combinations. Гласувайте разумно.

4. Краен срок: 23:59 ч., 19-ти октомври 2008 (неделя)

5. !!! Обърнете специално внимание на заглавието на класацията. Никой не ви пита кои според вас са най-добрите отбори в историята на кеча. В задачата се пита кои са ви любимите отбори, of all time. Разликата е тънка.

________________________________________________________________

Резултатите можете да намерите в тази тема.

Link to comment

Можем ли да вкараме примерно nWo отбор, но не само Hall-Nash - примерно както един faction ако спечели титла и имат право всички да я защитават, така можем ли да вкараме faction с неопределени от него членове? Или ако няма ограничение само за tag, мога да ги вкарам без да питам?

P.S. Предполагам че няма да има нищо против женски отбори, ако искам да вкарам и Crush Gals? Все пак бяха нещо огромно в Япония.

Link to comment

Класацията е за tag teams, но примерно може да се направи изключение за отбор като Triple X или The Freebirds, тъй като замисълът при тях е преди всичкo да бъдат tag team (с 2-3 възможни комбинации), докато при nWo вече става дума за класически stable.

Да, няма проблем, ако отборите са женски.

П.С. В случая няма никакво значение колко популярни са били The Crush Girls в Япония. Единственото важно нещо е дали на теб лично са ти един от 20-те най-любими отбора. :)

Link to comment

Не, не трябва да го постваш. Трябва да ми го пратиш на ЛС. :)

Хахах. Добре. Разсеян съм днес. :D

Link to comment
corruptedshadow

Смятам също, че е важно да се спомене и членовете на отбора тъй като нерядко има отбор с едни и същи членове, но с различни имена и обратно.

Също искам да питам относно един отбор: Rated RKO - това е отбор, който ше бъде посочен от много хора, но съществува по-малко от 4 месеца, само за една вражда... Така че, да го вкарваме ли? Аз лично няма поради причините, който казах, но си струва да му се отдели един въпрос. :)

Edited by corruptedshadow
Link to comment

Както казах, няма да върна никоя класация или отделен глас, независимо какви са отборите. И все пак, хубаво е да се включват основно по-сериозни и продължителни отбори, но така или иначе решението е изцяло ваше.

Link to comment

Гласували: 9 човека

Отбори, получили глас: 92

ГЛАСУВАЙТЕ!

П.С. Най-вероятно ще публикувам само топ 50.

Link to comment

Може ли топ 100 - ако не ти е толкова голяма играчка и се получат повече от 100 отбора? Любопитно е да видим какво ще се получи.

Link to comment

Предполагам, че отборите ще станат над 100, но за топ 100 едва ли ще има, тъй като вече след определена позиция ще има по няколко отбора на позиция. В дъното на класацията нещата стават голяма каша и затова не ми се иска да ги пускам. Някак безсмислено ми се вижда в случая. И все пак, ще видя как точно ще се получат нещата и ще реша какво да пусна. Не давам гаранции за нищо.

Link to comment

Интересно ще ми е да видя тая класация. Аз се сетих за 14-15 отбора, които да са ми "любими" и да отговарят на условията.

UNBALEEVABOWL !!!

Link to comment

Условие номер 3 не е задължително, а просто желателно и затова ако то ти пречи да се сетиш за още отбори - проблем няма, пренебрегни го. Всеки глас повече е плюс, така че давай смело още 5-6 отбора и пращай насам. :)

Link to comment

Бе нещо не ми харесва бройката на досега гласувалите - искаше ми се да видим към 30-40 човека поне. Но все пак и 15 е горе-долу достатъчно, за да се изгради що-годе напрегната класация.

Искам да питам - по 5 както предният път или по 10 отбора ще се разкриват наведнъж като почне обявяването на местата?

35izpu1.jpg

Link to comment

Не знам още. Даже не съм сигурен в крайна сметка топ колко ще пусна. Всичко зависи от това как ще се получи класацията.

Link to comment

Така като гледам, три от отборите ми заминаха, но така е по-добре, да се избегнат многото tag teams на 1 позиция. Все пак съм приятно изненадан, че някои останаха, за които предпологах, че няма. Е, сигурно ще са от първите отзад-напред лол. Към автора - ще пускаш ли пак в класацията кой как е гласувал? И кога ще станат ясни първите класирани?

П.С. Damn, как може никой друг да не e гласувал за The Godwins :P , водещ tag team, даже stable в WWF през определени периоди на 90-те.

Link to comment
The Olimpic Hero

Phil,а ще постваш ли освен местата на таг тиймовете и кой на кое място ги е поставил както в предишни подобни класации ?

               

Link to comment

Формата, който мисля да използвам изглежда така:

= Отбор + снимка

= Точки

= Колко хора са гласували за отбора

= В колко класации отборът е бил на първо място + имената на хората, които са поставили отбора на първо място в личната си класация

= В колко класации отборът е бил на второ място + имената на хората, които са поставили отбора на второ място в личната си класация

= В колко класации отборът е бил на трето място + имената на хората, които са поставили отбора на трето място в личната си класация

Не ми се занимава да изпивам всички отделни гласове. Мисля, че първите три места от личната класация на всеки един потребител са достатъчни. :)

EDIT - Всъщност, хайде нека да са първите пет места.

Първата част от класацията ще бъде постната довечера (10 места). Всеки ден ще се поства нова част от класацията.

Link to comment
The Olimpic Hero

Ами няма ли да можеш да постваш всички места,в смисъл не само от 1-во до 3-то място на даден потребител или поне накрая след постването на цялата класация да постнеш и отделните класации на всеки един потребител,би било интересно.

               

Link to comment

Аз пък мисля, че 10 места са твърде множко ;) Ако пускаш по 5 като миналият път смятам, че драмата ще е на по-високо ниво ;)

35izpu1.jpg

Link to comment

Всичко засега върви добре, на мен ми няма нито един от 5-чката, но се чудя дали съм гласувал за Team Angle, защото, ако не съм, те трябваше да са ми на 4-то място ... но явно съм забравил. Нищо, изглежда добре и е интересно.

Link to comment

Много добре засега ;)

Радвам се, че има класики като Дриймър и Рейвън например.

Изненадан съм, че кратко просъществувалият отбор на Енгъл и Беноа е тук. Иначе беше качествен де - най-техничният отбор в историята на кеча.

Diesel и Michaels нещо много назад ми се виждат...

И не на последно място - щом The Big Kish присъства в една класация, тя определено може да се смята за престижна ;)

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...