nWoHulkster Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Време е да разберем кой е най-любимият отбор на членовете на BWC. Класацията е базирана върху модела на "BWC - Любим мач". Условия: 1. Всеки, който желае да участва в гласуването трябва да ми прати своя личен топ 20 чрез лично съобщение. Да, знам, че топ 20 отбора е много трудна за съставяне класация, но това е положението. Броят на отборите не подлежи на дискусия. За ЛС до мен: ТУК. 2. Отборите задължително трябва да са подредени от 1 до 20 (1 => най-любимият ви отбор), а не просто 20 имена на отбори без никаква подредба. 3. В класацията могат да участват отбори от всякакви десетилетия, федерации и държави. Единственото ограничение е, че в случая под "отбор" e желателно да се разбира отбори, които са били активен отбор поне 7-8 месеца (наведнъж или сумарно), ако може и над година. Не ни трябва класация с кечисти, които са били отбор само няколко пъти или за прекалено кратко време, така че ако може избягвайте подобни отбори и се съсредоточете върху по-сериозни отбори, а не временни комбинации от кечисти. Така или иначе няма да върна гласове, но просто е желателно класацията да е предимно за legitimate tag teams, a не за makeshift combinations. Гласувайте разумно. 4. Краен срок: 23:59 ч., 19-ти октомври 2008 (неделя) 5. !!! Обърнете специално внимание на заглавието на класацията. Никой не ви пита кои според вас са най-добрите отбори в историята на кеча. В задачата се пита кои са ви любимите отбори, of all time. Разликата е тънка. ________________________________________________________________ Резултатите можете да намерите в тази тема. Quote Link to comment
Nastee Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Можем ли да вкараме примерно nWo отбор, но не само Hall-Nash - примерно както един faction ако спечели титла и имат право всички да я защитават, така можем ли да вкараме faction с неопределени от него членове? Или ако няма ограничение само за tag, мога да ги вкарам без да питам? P.S. Предполагам че няма да има нищо против женски отбори, ако искам да вкарам и Crush Gals? Все пак бяха нещо огромно в Япония. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted October 6, 2008 Author Share Posted October 6, 2008 Класацията е за tag teams, но примерно може да се направи изключение за отбор като Triple X или The Freebirds, тъй като замисълът при тях е преди всичкo да бъдат tag team (с 2-3 възможни комбинации), докато при nWo вече става дума за класически stable. Да, няма проблем, ако отборите са женски. П.С. В случая няма никакво значение колко популярни са били The Crush Girls в Япония. Единственото важно нещо е дали на теб лично са ти един от 20-те най-любими отбора. :) Quote Link to comment
Nastee Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Да де, ясно Такъв са. По късно ще постна пълен лист. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted October 6, 2008 Author Share Posted October 6, 2008 Не, не трябва да го постваш. Трябва да ми го пратиш на ЛС. П.С. Ето пример за друга класация, която беше направена по същия начин: BWC - Любим мач за 2007 Quote Link to comment
Nastee Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Не, не трябва да го постваш. Трябва да ми го пратиш на ЛС. Хахах. Добре. Разсеян съм днес. :D Quote Link to comment
corruptedshadow Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 (edited) Смятам също, че е важно да се спомене и членовете на отбора тъй като нерядко има отбор с едни и същи членове, но с различни имена и обратно. Също искам да питам относно един отбор: Rated RKO - това е отбор, който ше бъде посочен от много хора, но съществува по-малко от 4 месеца, само за една вражда... Така че, да го вкарваме ли? Аз лично няма поради причините, който казах, но си струва да му се отдели един въпрос. :) Edited October 7, 2008 by corruptedshadow Quote Link to comment
nWoHulkster Posted October 7, 2008 Author Share Posted October 7, 2008 Както казах, няма да върна никоя класация или отделен глас, независимо какви са отборите. И все пак, хубаво е да се включват основно по-сериозни и продължителни отбори, но така или иначе решението е изцяло ваше. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 Гласували: 9 човека Отбори, получили глас: 92 ГЛАСУВАЙТЕ! П.С. Най-вероятно ще публикувам само топ 50. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Ти си знаеш-много играчка си е,но ми е любопитно да видя пълната класация. Quote Link to comment
Nastee Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Може ли топ 100 - ако не ти е толкова голяма играчка и се получат повече от 100 отбора? Любопитно е да видим какво ще се получи. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted October 10, 2008 Author Share Posted October 10, 2008 Предполагам, че отборите ще станат над 100, но за топ 100 едва ли ще има, тъй като вече след определена позиция ще има по няколко отбора на позиция. В дъното на класацията нещата стават голяма каша и затова не ми се иска да ги пускам. Някак безсмислено ми се вижда в случая. И все пак, ще видя как точно ще се получат нещата и ще реша какво да пусна. Не давам гаранции за нищо. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted October 14, 2008 Author Share Posted October 14, 2008 Гласували: 15 човека Отбори, получили глас: 102 ГЛАСУВАЙТЕ!!! Quote Link to comment
Nikolai Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Интересно ще ми е да видя тая класация. Аз се сетих за 14-15 отбора, които да са ми "любими" и да отговарят на условията. Quote UNBALEEVABOWL !!! Link to comment
nWoHulkster Posted October 14, 2008 Author Share Posted October 14, 2008 Условие номер 3 не е задължително, а просто желателно и затова ако то ти пречи да се сетиш за още отбори - проблем няма, пренебрегни го. Всеки глас повече е плюс, така че давай смело още 5-6 отбора и пращай насам. :) Quote Link to comment
Radox Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Бе нещо не ми харесва бройката на досега гласувалите - искаше ми се да видим към 30-40 човека поне. Но все пак и 15 е горе-долу достатъчно, за да се изгради що-годе напрегната класация. Искам да питам - по 5 както предният път или по 10 отбора ще се разкриват наведнъж като почне обявяването на местата? Quote Link to comment
nWoHulkster Posted October 14, 2008 Author Share Posted October 14, 2008 Не знам още. Даже не съм сигурен в крайна сметка топ колко ще пусна. Всичко зависи от това как ще се получи класацията. Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Така като гледам, три от отборите ми заминаха, но така е по-добре, да се избегнат многото tag teams на 1 позиция. Все пак съм приятно изненадан, че някои останаха, за които предпологах, че няма. Е, сигурно ще са от първите отзад-напред лол. Към автора - ще пускаш ли пак в класацията кой как е гласувал? И кога ще станат ясни първите класирани? П.С. Damn, как може никой друг да не e гласувал за The Godwins , водещ tag team, даже stable в WWF през определени периоди на 90-те. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Phil,а ще постваш ли освен местата на таг тиймовете и кой на кое място ги е поставил както в предишни подобни класации ? Quote Link to comment
nWoHulkster Posted October 20, 2008 Author Share Posted October 20, 2008 Формата, който мисля да използвам изглежда така: = Отбор + снимка = Точки = Колко хора са гласували за отбора = В колко класации отборът е бил на първо място + имената на хората, които са поставили отбора на първо място в личната си класация = В колко класации отборът е бил на второ място + имената на хората, които са поставили отбора на второ място в личната си класация = В колко класации отборът е бил на трето място + имената на хората, които са поставили отбора на трето място в личната си класация Не ми се занимава да изпивам всички отделни гласове. Мисля, че първите три места от личната класация на всеки един потребител са достатъчни. EDIT - Всъщност, хайде нека да са първите пет места. Първата част от класацията ще бъде постната довечера (10 места). Всеки ден ще се поства нова част от класацията. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Ами няма ли да можеш да постваш всички места,в смисъл не само от 1-во до 3-то място на даден потребител или поне накрая след постването на цялата класация да постнеш и отделните класации на всеки един потребител,би било интересно. Quote Link to comment
nWoHulkster Posted October 20, 2008 Author Share Posted October 20, 2008 Добре, ще ги пусна най-накрая. Quote Link to comment
Radox Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Аз пък мисля, че 10 места са твърде множко Ако пускаш по 5 като миналият път смятам, че драмата ще е на по-високо ниво ;) Quote Link to comment
YoTheReal Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Всичко засега върви добре, на мен ми няма нито един от 5-чката, но се чудя дали съм гласувал за Team Angle, защото, ако не съм, те трябваше да са ми на 4-то място ... но явно съм забравил. Нищо, изглежда добре и е интересно. Quote Link to comment
Radox Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Много добре засега Радвам се, че има класики като Дриймър и Рейвън например. Изненадан съм, че кратко просъществувалият отбор на Енгъл и Беноа е тук. Иначе беше качествен де - най-техничният отбор в историята на кеча. Diesel и Michaels нещо много назад ми се виждат... И не на последно място - щом The Big Kish присъства в една класация, тя определено може да се смята за престижна ;) Quote Link to comment
Recommended Posts