Jump to content

Кеч школи

mladen1313

Recommended Posts

Разбира се, че има, моето момче. ;) Кеч училища се отварят наляво и надясно. Кечът тук е толкова развит, и се провеждат много шоута не само в БГ, но и по целите Балкани. :lol:

.

.

.

.

...сега сериозно: НЕ.

Shawn_Michaels

Няма наблизо кеч школи,най-доброто решение е Америка,иначе има в Англия,Германия,но кечът в европа е слабо развит,така или иначе който има намерение да се занимава с това ще трябва да ходи до Америка и Япония :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

• 2 months later...

Всички си мислим "Оо къде има? Искам да тренирам! Ще стана кечист, да нищо няма да ми се опре..."

Да, наистина. Всичко е толкова лесно и безболезнено... само като си седиш и го гледаш...

Всеки е нахъсан и си вика "Аз ще успея не е толкова трудно, просто тренираш на макс"

Ем да, ако е така щеше да има милиони кечисти в wwe ...

А и е жалко, защото има наистина мотивирани хора в бг, които наистина имат шансове да станат кеч легенди... да звучи смешно нали? XD

Българска кеч легенда...хахаха

И все си мислим "Ех мамка му как не се родиш някъде в САЩ, щях да имам шансове..."

Е не се отчайвате хора! Вземете за пример Лита. Тя е събрала пари и е заминала сама за Мексико за 6 седмици... всичко се връща, може това да са били най-тежките и седмици от живота но за сметка на тва после изживя най-хубавите си години от живота...

Така че, тва че сме в шибана държава не тря да ни спира ами точно обратното трябва да ни мотивира!

Може даже ние да си открием училище hahaha *мечтае* XD

[img]http://i174.photobucket.com/albums/w99/wrestlingcena101/Userbars%20and%20Avatars/lita.gif[/img]