October 4, 200817 yr Разбира се, че има, моето момче. Кеч училища се отварят наляво и надясно. Кечът тук е толкова развит, и се провеждат много шоута не само в БГ, но и по целите Балкани. . . . . ...сега сериозно: НЕ.
October 4, 200817 yr Няма наблизо кеч школи,най-доброто решение е Америка,иначе има в Англия,Германия,но кечът в европа е слабо развит,така или иначе който има намерение да се занимава с това ще трябва да ходи до Америка и Япония :) "Doin' what I want to do, When I want to do it."
December 27, 200817 yr Всички си мислим "Оо къде има? Искам да тренирам! Ще стана кечист, да нищо няма да ми се опре..." Да, наистина. Всичко е толкова лесно и безболезнено... само като си седиш и го гледаш... Всеки е нахъсан и си вика "Аз ще успея не е толкова трудно, просто тренираш на макс" Ем да, ако е така щеше да има милиони кечисти в wwe ... А и е жалко, защото има наистина мотивирани хора в бг, които наистина имат шансове да станат кеч легенди... да звучи смешно нали? XD Българска кеч легенда...хахаха И все си мислим "Ех мамка му как не се родиш някъде в САЩ, щях да имам шансове..." Е не се отчайвате хора! Вземете за пример Лита. Тя е събрала пари и е заминала сама за Мексико за 6 седмици... всичко се връща, може това да са били най-тежките и седмици от живота но за сметка на тва после изживя най-хубавите си години от живота... Така че, тва че сме в шибана държава не тря да ни спира ами точно обратното трябва да ни мотивира! Може даже ние да си открием училище hahaha *мечтае* XD [img]http://i174.photobucket.com/albums/w99/wrestlingcena101/Userbars%20and%20Avatars/lita.gif[/img]