COLEMAN Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Докато има все още хора които мислят по начина по който и ние.....разбирачи или не...такива явления ще има.....докато съществува бизнеса и докато имат възможност да го дават по нашите телевизии.... Това е един непрекъснат процес. Quote Link to comment
Stalin Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Мда 4е може има бум може ама не 4ак толкова колкото бе6е.Аз пък бих се израдвал на Интерконтиненталното пояс4е а също и като на Батиста пояс4ето ма само да не са толкова скъпи колкото във европейския магазин на WWE 6тото там пояса на Трите Хикса(за World Heavyweight- a говоря) е около 400 евро ама е товно копие A междо другото исках да питам какво то4но представляват Survivor Series и кога се провеждат те Stalin Quote [quote]знам знам зарад оная Вики Гереро Голямото тъпо 6оу му стъпи на раката ама кво стана после ? реи кунтузен ама изкам да питам некои помогнали му 6тот ина4е 6те6 да умре . Инак 5 от мен брао ве ъп[/quote] - Коментар от Замунда! - Priceless!!!! Link to comment
wowe Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Да твърдо да откакто един път показах на приятелите ми кеча вече сяка седмица се събираме да гледаме кеча поне на нашата площатка е така Quote [img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img] Link to comment
Recommended Posts