Jump to content

Бум на кеча!!!

UltraMadd

Recommended Posts

Докато има все още хора които мислят по начина по който и ние.....разбирачи или не...такива явления ще има.....докато съществува бизнеса и докато имат възможност да го дават по нашите телевизии....

Това е един непрекъснат процес.

Мда 4е може има бум може ама не 4ак толкова колкото бе6е.Аз пък бих се израдвал на Интерконтиненталното пояс4е а също и като на Батиста пояс4ето ма само да не са толкова скъпи колкото във европейския магазин на WWE 6тото там пояса на Трите Хикса(за World Heavyweight- a говоря) е около 400 евро ама е товно копие

A междо другото исках да питам какво то4но представляват Survivor Series и кога се провеждат те :D

:ninja: Stalin

[quote]знам знам зарад оная Вики Гереро Голямото тъпо 6оу му стъпи на раката ама кво стана после ? реи кунтузен ама изкам да питам некои помогнали му 6тот ина4е 6те6 да умре . Инак 5 от мен брао ве ъп[/quote] - Коментар от Замунда! - Priceless!!!!

Да твърдо да откакто един път показах на приятелите ми кеча вече сяка седмица се събираме да гледаме кеча поне на нашата площатка е така

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]