Jump to content

Бум на кеча!!!


UltraMadd

Recommended Posts

Тъй като след два дни (на 30 септември) стартира една нова телевизия, която ще излъчва кеч шоута искам да ви попитам дали мислите, че има шанс кечът отново да стане толкова популярен, колкото беше като го даваха по БТВ. Имам впредвид пак да го гледа много голяма част от населението, да има много статии в пресата, дори и по телевизията да говорят за него (но в положителна насока). Е, мислите ли, че това е възможно?

Posted Image

Link to comment

Нищо чудно!Даже доста вероятно.Е,поне ще мога да си взема фанелка на Батиста ;t

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Да, напълно вероятно е!

[img]http://img164.imageshack.us/img164/9196/sgonnakillyouyt4.png[/img]
[i][color="black"]Имам пет думи за Jeff Jarrett:[/i] Joe's gonna[/color] [b][color="red"]FUCKING KILL YOU!!![/b][/color]

Link to comment
Stone Cold Steve Austin

Напълно е вероятно! Защото вече ще дават по две телевизии в България кеч шоута - по Евроспорт - TNA, а по GTV - WWE. Но пък от друга страна може и да не стане.... Нека да почакаме да потръгнат нещото и тогава да ги коментираме.

[font="Garamond"][size="5"][b]"I never shoot to tell, I only shoot to kill."[/b][/size][/font]

Link to comment

абе според мен ще има някакъв малък бум както имаше в арената след като почнаха да качват там кеч и там се навъдиха доста млади фенове или завърнали се кеч фенове :)

[color="orange"][b]THE FIRE STILL BURNS...[/b][/color]

Link to comment

дано да има бум за да мога си купя някои тениски :roll: но нега прсото ми се вижда невъзможно да стане чак такъф бук както през 2001 :roll:

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

Така....

На първо време си мисля че бум,да може да се очаква и той е доста вероятен... Телевизия,радио,вестници..(с уговорката че според мен,сериозните журналисти в БГ се броят на пръсти...) :)

НО,от друга страна си мисля че покрай реклама която Бтв направи с пускането му по телевията се зародиха много нови фенове(тук се пиша и аз... :roll: ),които продължиха да се интересуват и да гледат и след това...

Но за бум както през периода 2000-2001 е много трудно да се прогнозира и да се очаква.. Най-хубавото е че поне СЕМ,вече не могат да кажат нищо,ама нищо... ;)

Link to comment

Е ми нормално е да няма чак такава еуфория както 2001 и 2002 щото все пак БТВ е национална медия а GTV не е и не се хваща навсякъде.Но въпреки това пак ще има хора които да се зарибят,следователно кеча ще набере отново популярност,а дай боже и тоя форум да не остане по назад;)

Link to comment
TheBigRedMachine

Не, не. Невъзможно. Ако дават предавания, които сме гледали преди месец, както по БТВ, няма да имат нашето внимание, защото ние вече ще сме ги гледали от Арена.

Но ако не говорим за нас, пак не мисля, че ще има дори и минимален бум. Някакви маници ще се кефат като луди, но феновете отпреди, иронизират кеча и до ден днешен. Просто не става. Ако имате впердвид, малки 9-10 годишни човечета, може и да има бум, но като цяло-невъзможно.

[img]http://metroautographs.com/Merchant2/graphics/00000001/SPWWF-Kane01.gif[/img]

Link to comment
30secondstomars

Аз си мисля, че пак ще развят нещата и кеча ще добие популярност, воже би не толкова, колкото преди, но поне ще има повече фенове.

[img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img]

Link to comment

И аз да си кажа мнението, че така като гледам съм забравил да го спомена в първия пост. И аз мисля, че е напълно вероятно отново кеча да придобие много голяма популярност. Е няма да е такава, каквато беше преди, но пак става. Наистина има голяма вероятност да се появят много нови потребители във форума. И дано повечето от тях да не са пълни маркове, че ще трябва да им обясняваме много неща, а в началото може да има и много дрознещи постове. Дано само да схващат по-бързо.

Posted Image

Link to comment

Разбира се че пак ще има бум на кеча! Дори по-голям от преди ще бъде !!! Но малко ме съмнява да пуснат някакви лудници да се продават - фланелки или някакви други. Най-много шапки да почнат да се продават, (като преди) но наистина бих се зарадвал на един World Heavyweight Championship. :)

[url="http://imageshack.us"][img]http://img416.imageshack.us/img416/1631/15642225ue1aa.jpg[/img][/url]
Resto en la paz, amigo

Link to comment

Да бе, ако продават пояси непременно ще си купя, защото е лудница това :)

EDIT : Това ми е 999-тото мнение 8)

35izpu1.jpg

Link to comment

кой знае. Може би. Най-малкото, че отново ще се заговори за него, а дори и нови фенове могат да бъдат спечелени. Но мсиля, че шансът за "бум" е голям.

"... But It's Not Like
If You Don't Know
You're Dreaming
It's Just That
It's Aways Sometime
That Time When
It Just Feels Right
I Don't Know What It Is
But it Just Feels Right ..."
[img]http://web.hit.bg/resoursesdadee2/Di_O4o.gif[/img]

Link to comment
Не' date=' няма шанс! Много неща се промениха от големия бум през 2001 до сега.[/quote']не се знае ;)

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

Ще има бум според мен защото спомнетеси какво стана когато го даваха по БТВ а и тогава много хора не са били запознати с борбата а сега когато има някаква почва у нас твърде е възможно.

[url=http://phpbb-host.com/phpbb/index.php?mforum=nolabel]<img src='http:// queenspot.hit.bg/QUEENBG%20Forum/banners/forumbanner_1.05_50x468.gif' border='0' alt='user posted image'>[/ url]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...