Jump to content

Вашите любими сегменти


Radox

Recommended Posts

Интересна тема, която ми хрумна днес. Идеята е да напишете от 1 до 5 сегмента от кеч-събития, които са ви разсмели най-много или пък са били сериозни, но са били много добри и са останали в съзнанието ви. Най-важното обаче е накратко да преразкажете какво точно се случва с сегмента!! Ето някои от мен:

Goldberg/Lesnar - Survivor Series 2003 - Самият сегмент не беше кой знае какво като реплики, но много добре започна билд-ъпа за мача им на Кечмания 20. Хареса ми също и това, че по това време и двамата бяха шампиони и титлите на раменете им доста спомогнаха за силата на сегмента.

King Booker/Cryme Tyme - Е тука вече се скъсах от смях! Кинг Букър влезе в офиса на главният мениджър и започна да казва че "не говори принизени мръсотии, присъщи само на простолюдието". Секунди по-късно обаче влязоха и Cryme Tyme и незабелязано отмъкнаха портфейла на Букър. Когато той разбра за това, започна да псува като хамалин :lol:

Cena/Christian - Royal Rumble 2005 - Единственото нещо, което Сина е правил и което да ми е харесало. В общи линии двамата се срещнаха на тегленето на номерцата за мача, скараха се и си направиха фрийстайл-батъл, в който Крисчън тотално own-на Сина.

Тези са засега, по-късно ако се сетя други, може да напиша още ;)

35izpu1.jpg

Link to comment
corruptedshadow

А брао, брао... Тъкмо написах, че темата за смяна на титлата на титлата е тъпа и ето една много добра тема.

А иначе аз wrestling-a си го уважавам най-много заради сегментите, така че има много, който ми излизат на първо място в съзнанието.

Но в момента се сещам за един от най - забавните ми сегменти - този между Kane, Goldust & Booker T. На кратко - някой беше казал на Кейн, че е изрод и спи с мъртви хора (демек некрофил), Букър го утешаваше и беше казал: Have a sex with a dead body? Who in the hell have a sex with a dead body?" Тук Goldust вдигна засрамено ръка, Кейн и Букър го погледнаха втрещени, а Goldust каза: "What? I was young and stupid! Oh, come on! Gimme a break!". :lol: :lol: :lol: Ае сегмента рулзз :) Пък, който не го е гледал - http://www.youtube.com/watch?v=QbtRpPRmRuo. Enjoy! :D

Edited by corruptedshadow
Link to comment

Тука един пич го разкарва в подписа си - Скот Щайнер като изчисляваше шансовете си за победа - свят ми се зави, умрях от смях ... половината не го разбрах, толкова бързо го дърдореше, обаче беше фрапантно забавно.

 

Link to comment

Може да не са 5, и не са в определен ред:

Steiner's Numbers Don't Lie! + others

- Tomko! Gimme a beat!

......NO!

nWo's 4 Horsemen parody and/or other promos

Mr. Socko!

Insert any of Rocky's funnier segments here!

Any of Macho Man's funnier rants here!

:lol:

Link to comment

- Tomko! Gimme a beat!

......NO!

Тва още тогава не го схванах какво му беше смешното. И до ден-днешен не мога :D

35izpu1.jpg

Link to comment

Как да не е смешно? Tomko бива own-nat до ден днешен, както се казва. В случая - Destination X 2008, преди около половин година:

k4wgzs.jpg

:D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...