Jump to content

Naruto Diary


Recommended Posts

Абе дописа ми се ново диари, но няма да е wrestling диари, а като тези на G. Идеята, за да не се обърквам е да ми дадете герой от Наруто, който да е средно силен (не ми давайте примерно Пейн или Мадара и такива глупости, такива от отборите - Team Asuma, Team Kurenai, Team Kakashi (non-Sasuke), Team Guy, Гаара ...) и евентуално трима, които да играят ролите на главните лоши батковци - Орочимару, Кабуто, Саске; Аз съм най-тъпото копеле в играта и съм Asakura Yo. Демек Какаши. Аз трябва да съм сенсей, а като цяло ще сме скритото село в мрежата BoWoCa. Ако се запишат от 3 до 8 добре, а ако сте повече-още по-добре.

Точно какво да ми пратите

-герой, с различно име (пример-герой : Наруто, име : еди кво си), но да е нещо по-така усукано и японско.

-това е :D

-тримата лоши батковци ще са най-последни и засега записването с тях е затворено.

-и още двама трябват-по възможност СП или модове, за да има хокаге, който ще е легендарен санин и другия легендарен санин.

Записване->в темата.

Asakura Yo -> Kakashi Hatake

Kuzunaci Naruto -> Naruto

Daniel Dinev -> Rock Lee

Martiebesko Orela -> Shikamaru Nara

Debamamamu Mizero -> Neji Hyuga

Hinara of The Sand -> Gaara of the Sand

The Bad Guys

Uchiha Pesho -> Uchiha Sasuke

Biro Mugotura -> Kabuto Yakushi

Kenji Yakazuki -> Orochimaru

Edited by Yo The Real
Link to comment

Е, дай само от Наруто, щото не ги знам, ама въобще, а DBZ го мразя до дън земя :) Примерно с Наруто, че той все пак е главния педал, и колкото да го мразя ще ми трябва.

Link to comment

Ми картинки си набавям с точен размер от IGN, но сега не ми се търси. Ето кои може да си избереш и тяхните техники.

Naruto - Главната му и най-силна естествено е Odoma Rasengan. Друга негова техника е kage bunshin-ите, демек клонинги. В най-добрия случай прави два, като единия хваща за краката другия, хваща противника им и го завъртат на 720 градуса. Има и дооста други, като Naruto Uzumaki combo, но ме мързи да изброявам. Като цяло (и очаквано) той има доста яки техники.

Kiba - Ей го и този мой любимец. Неговите техники включват кучето му Акамару. Най-добрата му е, той и Акамару стават на едно голяяяямо двуглаво куче, засилват се яко, правят острие от чакра и разбиват противника. Друго - Акамару става на двойник на Киба и двамата правят combo. И третото е, той мята нещо като ... ми точно не съм сигурен какво, нещо като жълта миризлива топка и внася съвсем малко poison в тялото на противника.

Shino - Този пък най-добрата му е да направи от буболечките (те са му основата в джуцутата) едно голямо острие чрез ръцете си, като след това ги разделя на две по-малки, едното се забива през опонента, след това и другото и бубите се самоубиват правейки наранявания по тялото на опонента. Второто му джуцу ми е от любимите-bug bombs :) Забива ръцете си в земята и в зависимост колко чакра използва от земята започват да избухват бомби или по-точно мини, на които не им трябва допир. Бомбите са от буболечки, като нанасят един доста добър демидж. Друго-хваща опонента си във едно въже от буби и така му помпа чакрата.

Другите са момичета, и макар, че адски много ме кефят някои надали ще се навиеш.

Link to comment

I N F O

rock-lee_boxboxart_160w.jpg

Rock Lee е нинджа от селото скрито в листата-Коноха. Той е известен с това, че е единствения нинджа, който е завършил академията ползвайки единствено тайджуцу (видовете са : нинджуцу техники, тайджуцу, какегенкай и генджуцу). Той не може да използва клонинги или джуцо трансформиране, но за сметка на това е доста добър в предпазването.

Техники :

5 Gate Opening - Осемте порти на чакрата е джуцу, което е използвано досега само от Might Guy. Като учител на Лий той го научава, защото той може да ползва само тайджуцу. Въпреки силата, с която те снабдява джуцуто, то може да те убие. Осемте порти могат да бъдат отворени само от Гай. Лий успява да отвори само 5 от тях при битката с Гаара.

Lotus - Или Leaf Hurricane. Лий се завърта и така прави ураган за секунди в обсег от макс. 5 метра. Това може да бъде много полезна техника, но много чакра трябва да бъде вложено в spin-а, за да е смъртоносен или за да донесе дори средни щети на противника.

Lion Combo - Серия от удари, завършена със съвсем лек Lotus.

Тайджуцу - 100/100

Какегенкай - 0/100

Нинджуцу - 0/100

Генджуцу - 0/100

shikamaru-nara_boxboxart_160w.jpg

Shikamaru е известен с това, че е един от най-умните нинджи в цялото село в листата. Той е под влиянието на учителя си - Асума Сарутоби. Като последовател на клана Нара, той владее shadow possesion джуцу.

Техники :

Shadow Possesion Jutsu - С това джуцу сянката на Шикамару достига до опонента му и го парализира за времето, докато Шикамару го държи.

Shadow Possesion Choke - Същото джуцу като горното, парализира противника, но сянката на ръката на Шикамару достига до врата на противника, след което за по-малко от секунда затваря ръката си, което дава средни щети, даже голями, особено при дихателните пътища.

Kunai Combo - Шикамару забива 'пакет' от няколко куная (нещо като ножовки, но не ками, напишете в гуугъл кунай и ще видите), които се забиват в противника, когато някои, освен Шикамару стане близо до тях, дори и във въздоха. Последния кунай е смъртоносен-той има прикрепена гърмяща лепенка, която при допир прави силен взрив. Шансът обаче да донесе смърт е около 10 %.

Тайджуцу - 87/100

Какегенкай - 56/100

Нинджуцу - 94/100

Генджуцу - 72/10

neji-hyuga_boxboxart_160w.jpg

Neji Hyuga е част от клана Хюга. Като всеки от този клан, той притежава биакуган. Неговите очи нямат зеници, а при активиране на биакугана вените около очите му изпъкват. Биакугана му помага за минимално време да открие това, което търси. Когато например на 50 метра от него има противник, той активира биакугана си и го намира, дори и да не го вижда с просто око.

8 Trigrams 64 Palms - Когато Неджи активира биакугана си, той активира и специялното Биакуган поле. Противника му не може да го спре по никакъв начин-той не е парализиран, но не може да отвърне на ударите заради бързината на ударите. Неджи удря само с два пръста-средния и показалеца. За по-малко от 20 секунди той удря всички 364 точки на чакрата, като така спира потока на чакра на опонента си, който е буквално 'разнищен'. След това, всеки удар на Неджи взима не само силите на противника му, а и чакрата му.

8 Trigrams Heavany Spin - Неджи се завърта и прави кълбо от чакра. Нещо подобно на Lotus-а. Единственото по-различно е, че Spin-а му е с по-голям обсег-от 7 до 10 метра.

Тайджуцу - 96/100

Какегенкай - 40/100

Нинджуцу - 96/100

Генджуцу - 82/100

--------------------------------------------------------

Това е като цяло за моите 3 героя. В самите епизоди обаче те ще са си с имената, които сте дали. Утре ще пусна информация за 'лошите' и за айтъм-ите в Наруто, ако имам време и първия епизод. Надявам се инфото да ви е от помощ. Писал съм го НАПЪЛНО сам и краденето на информация не се толерира. Можете да ме попитате за нея, но инак-не.

Edited by Yo The Real
Link to comment

^Грешка в цифрите. Трябваше да е 97. И между другото-най-много до чуунин, и Гаара. Какаши е напред с материала :)

П.С. Махни ми бана в скайп бе :D

Link to comment

Ето инфото и за 'дъ бед гъйс'.

sasukeuchiha_boxboxart_160w.jpg

Един от най-умните нинджи в Коноха. Вечен rival с най-добрия си приятел-Наруто. Получава мангекю шарингана си в битката с него при death river. Въпреки, че Наруто не умира, Саске получава силата си. Той напуска селото заедно с Орочимару за да стане по-силен и да убие най-голямия си враг - брат му Итачи, който е убил всички от клана си с изключение на Саске, когато е бил едва на 13 (Итачи е бил на 13).

Техники :

Chidori : Топка от светкавици. Прави страхотен демидж.

Cursed seal Chidori - След като Орочимару слага прокълнатия печат върху Саске, когато той е enraged става в своята демонична форма, която му помага да усъвършенства чидорито си до още по - силно. Ето ви и гиф как се превръща чидорито в кърсед сиъл

Dragon Fire - От устата на Саске избухват пламъци.

Fire Missiles - От устата му избухват няколко огнени топки. Много полезни срещу клонинги.

Sharingan - Като всеки друг Учиха, той притежава шаринган. Развит до Мангекю, но не и докрай. С него той може да използва хипноза и копиране на джуцу.

kabuto-yakushiboxart_160w.jpg

Кабуто Якуши е шпионин от селото на звука. Той се присъединява към Орочимару все още непълнолетен, но страхотен нинджа. Бърз, ловък, безшумен и прецизен-тези определения най-биха му подхождали. Изключително умен нинджа. Най-често използва куная си като оръжие. Ето ги и неговите техники.

Sleep jutsu - Това джуцу се активира за много кратко време и приспива всички в радиус от 4-5 метра. Това му дава около 10 секунди време, които с неговата бързина са напълно достатъчни за неговото любимо джуцу - нинджа скалпел.

Ninja Lancet - А.к.а. нинджа скалпел. Кабуто придава на ръцете си пронизваща чакра, която може да убие. Това обаче може да стане само, когато имаш достатъчно време за концентрация и т.н., а такова време в битка нямаш. Без концентрацията джуцуто също е полезно - при допир с мускул, той го отслабва, при допир с орган, като например далака, той направо го разкъсва, но не винаги завършва със смърт. Много полезно джуцу

Kunai Lancet - Много рядко го използва. Придава чакрата като при нинджа скалпела на куная и така може да убие с него. Както казах-много, ама много рядко го прави.

orochimaru_boxartboxart_160w.jpg

Орочимару е един от легендарните санини. Той е привързан към змийте и ги използва за дужуцутата. Напуска селото в листата когато родителите му умират. Той обвинява Коноха за това и им обявява война. Колкото и да е странно-с неговите сили не е невъзможно сам да разбие селото. Техниките му също са доста странни.

Snake Sword - Като на картината. Орочимару използва езика си като змия, която е доста дълга и обвива противниците си, докарва ги до него, началната част от езика му става на меч и пробожда противника си. Не много полезна техника, за която няма време в битка.

5 pronged seal - След като третия Хокаге запечатва ръцете му (парализа), той успява да открие начин да се освободи от това, като яде хора и мени телата си. При смяната на кожата обаче той остава със същия вид. Той изучава джуцуто на Хокагето и в зависимост от това колко чакра използва, ако използва примерно около 1/6 от чакрата си противника му няма да може да използва чакрата си поне 24 часа.

Hurricane - Орочимару започва да духа с остата си и предизвика адски силен вятър.

Sword combo - Освен snake меча си, той има и друг, с който прави серия от удари.

---------------------

Ето това са лошите. Сега Гаара и Какаши да ги видим :)

gaara_box2boxart_160w.jpg

Гаара е нинджа от селото скрито в пясъка. Той използва пясъка за абсолютно всички негови джуцута. Той имаше запечатан звяр в себе си, но Акатски го взеха и въпреки това, с цената на живота на баба Чио той уживя. Много добър приятел на Наруто. В момента той е Казекаге-лидер на селото в пясъка. Техниките му :

Sand burrial - Пясъка обгражда противника на Гаара. При негов знак-ковчега се чупи и нанася средни щети на противника си.

Giant sand burrial - Пясъка започва да се движи и тотално погребва противника му. В края-Пясъка се вдига и пада отново, с което дава голяями щети. Техниката не я използва много често, даже никак често.

Sand Missiles - Няколко пясъчни 'патрона' се изтрелват към противника. Много, много малки щети причинява.

Sand armor - Гаара е защитен до около 50-60 процена от атаките на противниците си чрез пясъчната 'броня'.

kakashihatake_boxboxart_160w.jpg

Какаши Хатаке е джоунин от Коноха. Той е единствения човек в света на анимето, който има шаринган, но не е Учиха. Това става след като съотборника му умира. При последните си минути, Обито Учиха оставя подарък на Какаши-лявото си шаринган око. Въпреки, че трябва да убиеш най-добрия си приятел за да получиш мангекю шаринган, той го получава, като знае, защо. Защото всички негови роднини и приятели са мъртви. Ето и техниките му :

Sharingan - Използва го повече от рядко, понеже той не е Учиха. Когато не си Учиха, а имаш шаринган, той взима 2/3 от чакрата ти и ти трябват мин. 3 дни за да се възстановиш. С него може да копира техники и хипноза, въпреки, че никога не е правил второто.

Raichiri - Неговата версия на чидорито. Спори се дали той е измислил техниката Чидори, но надали. Райчирито му е малко по-силно.

Dog Combo - Какаши призовава 2 кучета, които правят серия от удари, а в края изтрелват опонента си във въздуха, къдети Какаши забива съвсем лекичко Чидори.

Изглеждат малко, а ? Това няма значение. Какаши има шаринган и може да копира всички други техники на света.

---------------------------------------

И това е. Всички нинджи ползват кунаи и шурикени. Ето какво са тези неща -

Кунай-Стандартна ножовка. Използва се от мнооого нинджи. При Кабуто това е основно оръжие, както и при Наруто. Изключително ефикасни за отнемане на вниманието.

Шурикени - Ем стандартния си шурикен-звезда. Използва се най-вече от Саске, Гаара (при него са пясъчни) и т.н.

Голям шурикен - Този шурикен се използва може би само от Саске, като той го прави чрез призоваване. Много ефикасен, но само, ако противника не се защити. Лесно чуплив.

Днес сигурно и първи епизод.

Edited by Yo The Real
Link to comment

EPISODE 1

В залата на хокагето се почука. Вичикс с нисък тон каза 'влез' и там влезе Асакура Йо.

-Викали сте ме ?

-Всъщност да. Имам много лоши новини. Кенджи Яказуки е успял да накара Учиха Пешо да тръгнат и да унищожат BoWoCa. Биро Муготура също е с тях. Знаеш, че с тяхните сили селото ни най-малко ще пострада много лошо.

-Какво да направя, за да помогна ?

-Събери екип. Бъди нащрек. Вземи които и да е чуунини, но ги подготви и не ги лъжи. Те може да пострадат.

-Разбрано.

**След около 20 минути**

Дебамамаму Мизеро тренираше своето джуцу, което спираше чакрата на противника му пред лагера на клана Дебамамаму. Пред него се яви Йо.

-Мизеро, искам да дойдеш с мен.

-За ?

-Учиха Пешо, Кенджи Яказуки и Биро Муготура идват за да унищожат селото скрито в мрежата. Трябва да ги спрем. Няма да те лъжа-може да умреш.

- С удоволствие. Биро Муготура ми е доста противен тип. Да тръгваме.

-Събери си багажа. Тръгваме утре по изгрев слънце.

**След около 2 часа в кабинета на хокагето**

Йо стоеше пред Вичикс от няколко минути и най-накрая се реши да говори.

-Събрах отбора си. Той съдържа Дебамамаму Мизеру, Кузунаци Наруто, Мартиебеско Орела и Даниел Динев. Тръгваме утре по изгрев слънце.

-Разбрано. Успех. Във вашите ръце е нашата съдба.

**След 1 ден по изгрев и някъде надалеч**

Тримата ходеха бавно, но уверено. Изведнъж обаче Учиха Пешо се спря. Биро и Кенджи се обърнаха и го попитаха какво става. Пешо им отговори не много спокойно:

-Шарингана ми ... усещам, че банда шинобита тръгват към нас ... И май са от BoWoCa.

На Кенджи никак не му хареса това.

-Страхотно ... сега не само, че трябва да свалим селото, а и да се занимаваме и бавим с банда хлапаци ?

Пешо му отвърна с висок тон:

-Не бъди толкова сигурен, един от тях е Асакура Йо !

-Разбира се ... трябва им лидер. Биро, приготви се.

Биро свали очилата си за да ги потърка с кърпичка и с мазна усмивка отговори

-Няма да имам проблеми с някакви прости чуунини ... да продължаваме ...

Тримата продължиха, но бяха нащрек. Те знаеха, че единия от тях имаше Мангекю Шаринган, а друг-Биакуган. Никак нямаше да им бъде лесно.

**Междувременно на 'входа' за селото скрито в мрежата'

Отборът от 5 нинджи-4 чуунини и един джоунин тръгна, знаейки, че след няколко дни ще изживеят битката на живота си ...

Link to comment

EPISODE 2

Йо изглеждаше смутен, но това не личеше много от маската на лицето му. Той не знаеше какво да очаква от доскорошния си ученик Пешо, а и не знаеше дали вече се е научил да използва пълноценно Шарингана си. Във всеки случай нямаше да му е лесно срещу ученик на един от тримата легендарни Санини. Той спря за момент и проговори на момчетата.

-Спрете тук.

Наруто не знаеше точно какво става и леко промълви 'хъ ?'

-Трябва да се приготвим за битка с 3-ма уникално силни нинджи. Пешо вече не е 12-годишния хлапак, който знае само няколко джуцута. Той има развит Шаринган, подобрена версия на Чидори и несравнима бързина. Биро пък е още по-бърз и с неговия скалпел лесно може да разкъса мускулите ви. Кенджи Яказуки пък е един от легендарните Санини и нито един от вас няма шанс срещу него в битка. Единствения ви шанс е да бъдете отбор. Въпреки, че сте от различни екипи, вие трябва да се сработите. Тъй, като сте четирима, ще работите по двойки. Тази тренировка ще ви помогне да обедините силите си. Първия отбор-Даниел и Мизеро. Другия-Мартиебеско и Наруто.

Четиримата кимнаха с глава. Йо се приближи до Даниел и Мизеро и им каза да се отдалечат от другите. Наруто не схващаше много добре:

-Защо те ще се откъснат от нас, а ние ще си седим тук ?

-Защото при тях трябва точен синхрон, за разлика от вас.

Наруто кимна, а Йо се отдалечи с още няколко метра. Той започна да обяснява какво трябва да направят Даниел и Мизеро.

-Тази задача няма да е много трудна, но ви трябва точен синхрон. Искам да направите следното-да обедините Lotus-а и 6 Trigrams Heavenly Spin. Така ще усилите силата на spin-овете си и ще му придадете двойна чакра, като ги обедините. Разбрано ?

Двамата поклатиха глава.

-Сега, искам да направите това с еднакво време и да бутнете трите дървета.

Йо се отдръпна назад и кимна с глава. Двамата извикаха с всичка сила '6 TRIGRAMS HEAVENLY LOTUS !'. След като прахоляка се вдигна нагоре, Йо забеляза, че са успяли да бутнат само 2 дървета.

-Е, ще се научите. Добра работа, но ако дойдем в битка, не искам повече такива грешки.

С един скок той отиде до Мартиебеско и Наруто.

-Ето каква е работата. Първо, Мартиебеско искам да парализиращ противника си, след което Наруто да направи Разенган. Дори когато го направи, ти продължи парализацията за да можеш после да направиш Shadow Possesion Choke. Няма на кого да го направите сега, но ... трябва да си направите сигнал за това. Бъдете нащрек.

**След около 2 часа ненадалеч от мястото**

Биро остреше куная си, а Пешо се бе облегнал на едно дърво. Най-силния от тях-Кенджи се подхилкваше мазно, знаейки, че скоро ще може да убие няколко шинобита. Биро прибра куная си в кабура му, но с периферното си зрение, забеляза нещо, което отнесения Пешо не видя. Той за по-малко от секунда извади отново куная си и изкрещя 'внимавай !', след което го метна по Пешо. Всъщност, метна го малко пред него избивайки два шурикена ...

Link to comment

Стабилно е до момента. Сетих се защо спрях да гледам Наруто. Това се случи заради дългото бездействие в арковете. Тук усещам че ще има някаква стабилна история и доста събития, за които не трябва само да се надявам. Продължавай все така. :good:

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

Евала,Йо! Ще ме зарибиш по тва Наруто,ей! :) Много интересно начало. Ако пускаш секи ден по един епизод няма да имаш равен. И въобще не си помисляй да направиш 10тина епизода. Да кажеш,че ще има нов сезон и след някой и друг ден да кажеш,че не ти се занимава повече! :)

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

EPISODE 3

...Куная на Биро се заби в съседното дърво, а двата малки шурикена се изгубиха някъде из тревата. Биро се усмихна мазно, извади кърпичката си и отново потърка очилата си. След това с невъобразима скорост отиде до дървото, взе куная си и отново се върна до Пешо. Явно беше тръгнал да казва нещо, но Кенджи го изпревари.

-Йо ... каква изненада. Не съм много изненадан, не и с тези изпъкнали вени на Мизеро.

Мизеро каза едно лекичко 'хъ ?', направи знаците с ръка и вените му отново станаха нормални. Той бе изключил своя Биакуган. Йо тръгна да говори.

-Не съм дошъл за теб. Дошъл съм да спася селото в мрежата и ...

Наруто го прекъсна.

-Не ми пука, ако щете убивайте и Биро и Кенджи, но в никакъв случай не убивайте Пешо. Той идва с нас !

Пешо не можеше да си държи затворена устата.

-Наруто ... винаги си бил толкова наивен ... защо просто не премерим сили отново ?

Йо не бе съгласен. Все пак досега никой от тях не се бе срещал с него в битка и никой не знаеше силите му.

-Единствения тук, който ще се бие с теб, Пешо, това съм аз !

-Умно ... да премерим силата на Шаринганите си.

-Добре ... Наруто и Мартиебеско, вие се заемете с Биро, а Мизеро и Даниел-с Кенджи.

Четирите нинджи отидоха с висока скорост при Биро и Кенджи. Йо бе останал сам да се бие с Пешо. Той дръпна лентата си нагоре и свали бандената си, за да се вижда и лявото му око. Това око бе Шаринган, развит до край. Беше време за битка. Пешо не искаше да си губи времето и направо се нахвърли на Йо със серия от ритници и удари във въздуха, които бяха отбити от Йо с лекота. Все пак той бе очарован от бързината на бившия си ученик. Йо откопча копчето на джоба си бръкна в него и хвърли бързо два шурикена. Пешо нямае проблем да ги избегне, скочи. Йо усети какво се задава и веднага двамата направиха знаците с ръката си крещейки 'NINJA TOOL SUMMONING ! GIANT SHURIKEN !' и метнаха едновремено двата голями шурикена, които се сблъскаха и счупиха едновременно. Пешо отново се нахвърли с няколко ритника на бившия си учител. Йо се предпази без голями проблеми, но в последния момент Пешо му нанесе силен удар в стомаха, скочи, направи знаците с ръка и извика 'FIRE STYLE ! DRAGON FIRE NO JUTSU !', а Йо се опита, и то успешно да направи с повече от голяма бързина знаците за водната стена, която го защити. Двамата се гледаха уморени, единия заради многото чакра, която му взимаше Шарингана, а другия просто заради бързината си.

Междувременно Даниел и Мизеро така и не успяваха да се справят с Кенджи. Легендарният Санин имаше много опит в битки, за разлика от Даниел и Мизеро. Двамата си подшушнаха нещо тихичко, явно имаха стратегия. Лий се нахвърли с Lion combo на Кенджи, но за него нямаше никакви проблеми. Той го хвана с дългия си език и го запрати към дървото, където Даниел направо се разби. Мизеро беше сам. Кенджи се затича към него и сложи ръката си на устата си, сякаш пушеше цигара. След това духна силно и ураган премина през двамата, като нямаше пострадали, след като Мизеро използва 6 Trigrams Heavenly Spin и успя да мине между капките. Той се надяваше да е направил някакви щети, но на Кенджи му нямаше нищо.

-Само това ли можеш ?

Изведнъж от никъде излетя Даниел.

- АМИ ТИ ??

След като успя да забие всеки удар и ритник от Lion Combo-то, Кенджи се заби в едно дърво. Двамата-Мизеро и Даниел забелязаха, че Наруто и Мартиебеско имаха проблеми и се бяха забили в две дървета покосени от ударите на Биро. Той отиде до Даниел и Мизеро, а двамата се надяваха този път техниката да проработи. Завъртяха се по едно и също време с викове '6 TRIGRAMS HEAVENLY LOTUS'. След като прахоляка се вдигна на Биро му нямаше нищо.

-О, Боже ... знаех си, че едни чуунини няма да ми се опрат ...

Изведнъж обаче Биро се вцепени. Мартиебеско го бе хванал с Shadow Possesion No Jutsu. Биро така и така не виждаше почти нищо от прахоляка, освен една ярка светлина, която за негово съжаление се оказа ...

-RASENGAAAAAAN ...

Edited by Yo The Real
Link to comment

EPISODE 4

На Наруто му оставаха още 2 метра до Биро, който бе парализиран. Усещаше се, че единия от тримата ще си отиде, докато не се чу гласа на Кенджи.

-Пешо, сега !

Учиха се отдръпна от Йо и заметна няколко шурикена по Мартиебеско, като това го накара да спре джуцуто си. Времето бе достатъчно Биро да направи знаците за Нинджа скалпела, той отскочи прехвърляйки наруто и докосвайки дясното му рамо отслабвайки мускулите му. Наруто почувтсва рязка болка и заби разенгана си право в едно дърво, бутайки го. Биро, тичайки към Кенджи започна да говори.

-Мисля, че е време ...

Пешо тръгна към двамата. Йо обаче не бе съгласен.

-О-о, не, не и този път ! Мартиебеско, СЕГА !

Мартиебеско го хвана в парализация.

-Мизеро, време е !

Вените на Мизеро отново изпъкнаха и той включи своя Биакуган. Изведнъж двамата с Пешо се озоваха на Биакуган полето. Мизеро бе готов. Той сключи показалеца и средния си пръст на двете си ръце и започна с бясна скорост да удря всички 364 точки на чакрата, затваряйки ги. Изведнъж обаче той усети нещо нередно. Пешо се бе изпарил. Беше клонинг. Мизеро изключи Биакугана си, а Пешо бе вече при Кенджи и Биро.

-СЕГА !

Кенджи извика и езика му стигна до Наруто увивайки го.

-Не знам, дали ще мога, но се надявам ... 5 PRONGED SEAL !

5 лилави кръгли топки бяха между Кенджи и Наруто. На дланта му се изписа Прокълнатия печат, който не му позволяваше да използва чакрата си. Кенджи го метна настрани.

-Е, това ли беше ? Толкова ли сте слаби ?

Кенджи се обърна и за негово съжаление той получи страхотен удар от Наруто, който бе пламнал в червена чакра.

-КАКВО !??! Той ... разби печата ?!?!?

Йо се захили.

-Разбира се, та той е човека с Деветоопашатата лисица ! (Бду, това е най-страшния звяр в Наруто и е заключен в него чрез печат) Но сега не е времето ...

Йо изтича бързо и лепна някаква лепенка с печат на нея. Чакрата се прибра в Наруто, а печата на Кенджи бе изчезнал. Биро го нямаше, Пешо започна отново да разменя удари с Йо, а останалите трима - Мартиебеско, Мизеро и Даниел се нахвърлиха на изтощения Кенджи, който успя да се защити чрез своя език, използвайки го за камшик.

Биро го нямаше. Наруто бе сам сред стотиците дървета и наблюдаващ битката. От някъде пред него обаче излезе Биро.

-Винаги си бил толкова наивен, Наруто ...

Той извади и завъртя няколко пъти куная си.

-Защо сега просто не ... УМРЕШ ?

Засили се с бясна скорост и за по-малко от секунда куная бе пред лицето на Наруто. Той щеше да умре, но изведнъж ръката на Биро се спря, а между тях двамата започна да тече пясък. Той се превърна в огромна ръка, която се заби пред Биро, който направи задно салто и се върна с около 3 метра назад ...

Link to comment

EPISODE 5

... Пясъка започна да се върти в торнадо, докато най-накрая не се успокои. Наруто видя едно познато лице.

-Hi ... Hi ... Hi-Hi-Hinara ?

-Как е, Наруто ? А ти, не ми казвай, че това е всичко което можеш.

Хинара направи знаците с ръка и от кратуната му излязоха няколко малки патрона от пясък.

-SAND MISSILES !

Биро успя да ги отбегне, освен една, която трябваше да разсече с куная. Той започна да крещи.

-МАХНИ СЕ ОТ ПЪТЯ МИ ! Това е между мен и Наруто !

Наруто не искаше да стои безучастен.

-Хинара, той е прав. Иди и помагай на другите. Аз ще се справя ...

-Добре. Късмет.

Хинара отново се превърна във вихрушка и се появи при другите, които се биеха с Кенджи.

-Е, Наруто, сега ще ти покажа ... и този път няма да се измъкнеш !

Биро направи знаците с ръцете си и ръцете му светнаха в чакра. Нинджа скалпела бе готов. Биро се засили към Наруто, който успяваше да отбие ръцете му надалеч. Наруто се засили към едно дърво скочи, направи знака с ръка и около него светнаха 3 клонинга. Те се втурнаха към Биро, който успя да ги разбие за секунди. Изведнъж обаче от никъде излетя и друг клонинг, който го удари право в ченето, Наруто слезе, хвана за краката Биро, а клонинга се хвана за краката на Наруто. Завъртя го няколко пъти и го заметна към едно дърво. Биро се удари, но успя да се изправи бързо. Заметна два шурикена, които бяха ефектно отбити от Наруто. Той отново се впусна в яростна атака.

Междувременно 4-те останали нинджи опитваха да се спрявят с Кенджи, който много ефектно ги отблъскваше. Той продължаваше да изпозлва най-вече езика си, докато най-накрая не удари страшно силно Даниел. Той се удари в едно дърво и явно бе гневен. Той пламна в жълта чакра и се втурна към Кенджи, който така и не успя да отблъсне дори един от ударите и ритниците му заради бързината. Даниел го размяташе навсякъде, докато не изрева '5 GATE OPENING' и го удряше навсякъде. Явно най-накрая Кенджи се сгромоляса пред 4-те нинджи. Той тръгна да замахва с езика си, но точно тогава бе хванат в нещо като Пяссъчен кошер. Хинара знаеше какво да прави и директно направи знаците, след което изрече думите 'Sand Burial' и Кенджи вече бе размазан. Четирите нинджи се притекоха на помощ на Наруто, но Биро направи страшно бързо знаците за 'sleep jutsu' и всички заспаха прави. Той направи знаците и за скалпела и тотално ги отслаби след, като се докосна до мускулите им.

Междувременно Йо и Пешо продължаваха да се бият без да има кой-знае какво надмощие на някой от двамата. Йо се нахвърли с няколко ритника, които бяха отблъснати, а Пешо скочи и отново направи Dragon Fire Jutsu, докато Йо успя да го избегне. Той направи знаци и се получиха още 3 негови клонинга. Пешо отново скочи и направи 'fire missiles no jutsu' като успя да отстрани всеки един от клонингите му. На Учиха му бе писнало.

-Да приключваме това веднъж завинаги !

Двамата знаеха какво следва. И около двамата се получи електрически кръг, двамата направиха съответно Чидори и Райчири. Пешо отдръпна ръката си и неговото Чидори се превърна в cursed seal chidori, а самия той бе заприличал на демон. Йо знаеше, че няма почти никакъв шанс.

-Само, ако успея ...

Райчирито му изчезна. Вместо това той хвана здраво ръката си и в нея се получи Разенган. Явно бе копирал техниката от Наруто. Сега ... Той затвори очи и от Разенгана започна да изхвърча леки искри от електрическа чакра. След това станаха по-чести и по-голями, но все още не бяха напълно контролируеми.

-СЕГА !

Двамата скочиха и дадоха ръцете си право напред, сблъсквайки се.

-CHIDORI !

-RASENGAN !

Битката между двете се проточи, а всички останали-Мизеро, Даниел, Мартиебеско, Хинара, Наруто, Кенджи и Биро бяха ослепени от светлината на Чидорито и Разенгана.

Link to comment

БРаво,Йо. Много добре го развиваш дневника. МАкар да не разбирам половината работи ми става доста интересно! :good:

[color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color]

Link to comment

... МАкар да не разбирам половината работи ...

Добре, как пък пак стават недоразумения, като нарочно направих техниките на английски, дори някои с грешен, но по-лесен превод ? Ето тези не съм превел, защото нямат превод, но ще дам картини.

Rasengan - 9TNarutorasengan100.jpg - Тоест, това е топка от нишки чакра. Чакрата е ... хмм ... абе нещо като маната на WarCraft III.

Chidori - a.gif - Изкарал съм го директно от играта за PSP. Това е чакра, която се превръща в светкавична nature сила и става на топка.

Cursed Seal Chidori (това, което направи Пешо в последния епизод) - sasuke1.gif - Същото като горното, само, че с 'проклетия печат' (Cursed seal) на Саске (Пешо) става по-силно и мощно.

А това да вкараш от чакрата си (има 5 вида-земна,водна,светкавична,вятърна и огнена) в примерно Разенган го прави двойно по-силно. С Чидори не може да стане, защото самото то е от светкавици.

Link to comment

EPISODE 6

Битката се проточи. Двамата вече се задъхваха от това да издържат толкова много болка и да използват прекалено много чакра за една малка топка. След секунди и двамата се отказаха. Отпуснаха ръцете си и се изтреляха назад, бутайки по две дървета и забивайки се в трето. Наруто и Даниел изтръпнаха. Те, заедно с Мизеро и Мартиебеско се втурнаха към Йо, който бе в несъзнание. Единствено Хинара се справяше някак с Биро, а Кенджи вече бе изтощен напълно.

-Йо сенсей ! Йо сенсей !

Наруто го хвана за главата и му удари 1-2 леки шамара, от които Йо се пробуди.

-Ка ... как ... какво стана ?

-Не може да се каже точно. Силата на Разенгана ти успя да спре силата на Чидорито на Пешо. Той обаче показа невиждана досега сила ... все пак той успя да спре Разенган примесен със светкавична чакра !

-Значи ... значи съм успял ?

-... Ами ... не точно, но определено направихте страховито силен Разенгана. А като се има в предвид, че използвахте толкова много чакра за него при включен Шаринган ...

-Всъщност ... всъщност и аз не знам ... как го направих ...

Мизеро се намеси.

-Както и да е, трябва да ви помогнем. Мартиебеско ...

-Man what a dragg ...

Мартиебеско направи знаците с ръце и започна да лекува Йо. Засега те останаха без своя лидер-сенсей, а пък Кенджи и Биро останаха без Пешо. Те се сетиха, че Хинара все още се биеше с Биро. Направиха огромен скок и се присъединиха. Биро обаче бе готов.

-Sleep Jutsu !

Всички изпаднаха в несвяст, но бяха на крака. Биро направи знаците с ръка и отново мина със скалпела през бедрата на всеки един от тях. Те се пробудиха.

-Сега ще те ...

Наруто се сепна ... той усети невероятна болка над колената си.

-Ах ти ...

-Не мисля, че в това състояние въобще може да направиш нещо.

-НО АЗ МОГА !

Биро се сепна. Мартиебеско от никъде го удари право в гръбнака, а след това го ритна 2 пъти и то здраво.

-Какво правиш ? Не трябва ли да помагаш на Йо-сенсей ?

-Вече е добре. А сега ...

Биро го прекъсна.

-Добре ? Това е твърде малко. Това, което се случва сега, тази битка, това е само началото.

Изведнъж всички бяха повалени от невероятно силен вятър. Биро обаче стоеше прав и спокоен. Той направи няколко скока до Пешо, сложи ръцете си върху него и го излекува с някакво много бързо медицинско джуцу. След това двамата отидоха до Кенджи, който каза само няколко думи, гледан от Йо.

-Тепърва започва ... помни ...

И тримата направиха знаците и се изселиха на някъде.

Мизеро вече се бе изправил и отиде до Йо-сенсей.

-Къде ... къде отидоха ?

-Не знам. Опитай да ги потърсиш

Биакугана на Мизеро се включи и той ги съзря. Не бяха далеч, чакрата им бе свършила. Всички се събраха един до друг, направиха знаци и изчезнаха зад димна завеса ...

Edited by Yo The Real
Link to comment

EPISODE 7

Шестимата се озоваха на една поляна, която бе само трева и цветя. Направо грехота им беше, че ще трябва да я съсипят. Кенджи се усмихна.

-Значи, все пак ни открихте ... Разбира се, та вие имате Биакуган в отбора. А сега ...

Той скочи и намята няколко игли, напоени с отрова. Отбора на Йо успя да ги избегне, а самият Йо метна няколко шурикена. Те бяха ефикасно отбити от Биро с неговия кунай. Той се затича към Наруто, но изведнъж две момчета минаха през него удряйки го през стомаха. Биро се сви. Беше Киба Такахаши. Той отиде при приятелите си, а Биро се изправи. Мизеро усещаше възможноста.

-СЕГА !

Мартиебеско парализира Биро и двамата с Мизеро се озоваха на Биакуган полето. Мизеро сви пръстите си и започна да удря 364-те точки на чакрата. След около 10-15 секунди удряне с невероятна скорост, Биро падна на земята като умрял. Пешо се сепна и веднага скочи, взимайки тялото му. В Биро вече нямаше чакра. Той бе напълно изтощен, а Мизеро се задъхваше. Йо трябваше да ги предупреди.

-Тази битка ще стане още по-трудна. Най-вероятно ще се стигне до бой чрез призоваване. Наруто, приготви се. Чрез Гамабунта (краля на жабите, призовава се само от Наруто) и моя Шаринган ще успеем да направим каквото е нужно. А сега, Киба, Мизеро, Мартиебеско, Даниел и Хинара, заемете се с Биро. Ние ще се справим с Пешо и Кенджи.

Наруто извади куная си и леко прободе ръката си, колкото да потече кръв. Кенджи знаеше какво следва и накара Пешо да пререже леко ръката му. Двамата с Наруто удариха земята ивиквайки 'NINJA SUMMONING'. След като прахоляка се вдигна, на огромната жаба бяха Наруто и Йо, а на още толкова огромната змия-Пешо и Кенджи. Играта щеше да загрубее. Кенджи веднага започна с атаките си.

-Сега, отровен език.

Гамабунта се изплези, а Йо направи знаци с ръка.

-DRAGON FIRE !

Езика на огромната змия бе попарен. Кенджи се усмихна отново.

-Сега да ви видим, наистина. Пешо !

Змията и тя се изплези, а Пешо удари главата и, като по езика и започна да се стича електричество. То продължи към жабата. Йо не беше доволен.

-DAMMIT ! Ще ни удари токовата вълна на Пешо ! Трябва да направя нещо и то бързо .... ама разбира се !

Жабата потъна в дън-земя. След като атаката премина, тя отново се появи ...

Между временно, Биро така и не смогваше да се справи с останалите 5 нинджи. Киба успяваше да го удари всеки път, когато опитваше. Той бе лесна плячка за тях. Пешо видя това и усети, че трябва а му помогне. Той скочи до него и извика 'CHIDORI NAGASHI' (а.к.а. от тялото му излиза електричество) и всички паднаха. В този момент, той видя и нещо друго-Йо се приготвяше отново. Жабата се изплези и огънят излезе от устата на Йо към тялото на змията ...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...