nWoHulkster Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Така и така май сме на такава тема и реших да си постна някои от любимите снимки, защото рулират много здраво . Enjoy Abdullah The Butcher, Keiji Mutoh, Bob Sapp One of the greatest matches in history: S. Kandori vs A. Hokuto FIRE!!! Kawada kicks Tenryu`s nose in! Tenryu, Sasaki, Hokuto, Nakajima OWNED! Bow down when you see greatness, bitches! OWNED N2! Wrestling`s fake?! Yeh, right OUCH! Impressive huh?! Liger > You Bruiser Brody biatch! NWO 4 LIFE Mutoh > You Fire deathmatch Quote Link to comment
Radox Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Луди са снимките. Кефят ме. Обаче Японският кеч нещо не ме кефи ... Аз не искам обаче да казвам нещо лошо за нещо, което не разбирам. Ето защо уважавам японския кеч и смятам, че е един отделен кеч-свят, една култура, която уважавам. Quote Link to comment
torex Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 някой от снимките са много яки а да те питам Фил ти тези мачовете имаш ли ги или само картинките ? ако имаш Fire deathmatch можеш ли да ми го качиш? Quote It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
Diamond_Dog Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Луди снимки ама едва ли ще се зарибя някога на японския кеч Quote Link to comment
nWoHulkster Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 някой от снимките са много яки а да те питам Фил ти тези мачовете имаш ли ги или само картинките ? ако имаш Fire deathmatch можеш ли да ми го качиш? Повярвай ми не ти трябва да ти го качвам. Мача почна, беше две минути и ринга изгоря до основи :) Quote Link to comment
torex Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Повярвай ми не ти трябва да ти го качвам. Мача почна, беше две минути и ринга изгоря до основи Окс :) Quote It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
Unforgiven Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Повярвай ми не ти трябва да ти го качвам. Мача почна, беше две минути и ринга изгоря до основи И за две минути успяха ли да излъчат победител ? :P Quote Link to comment
nWoHulkster Posted September 27, 2005 Author Share Posted September 27, 2005 ми То като изгоря ринга го обявиха No contest :) Quote Link to comment
Kalata Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 На първата снимка четвъртият човек е Сам Греко ;) Quote Link to comment
UltraMadd Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Мерси за снимките. Някой от тях ми харесват. Особено тези с многото титли и тая с Остин. Quote Link to comment
30secondstomars Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Тая е уникална! Quote [img]http://img514.imageshack.us/img514/4711/stephsiggyjg3.jpg[/img] Link to comment
djihad Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Това изглежда брутално може ли да се намери отнякъде мача Quote [center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center][center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center] Link to comment
P.i.M.P Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Снимката на японеца и Остин е много яка Ако гологлавия японец беше американец щяха да са като близнаци :) Quote Link to comment
Recommended Posts